Starity

Füstölgő fiatalok

13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 06. 18:44 #161
- törölt felhasználó -    
Nekem is van volt és lesz ilyen ismerősöm aki cigizett. De attól nem tudom mi lesz jobb. Először ugyebár egy szál utána kettő és már hopp egy doboz. Ezek után pedig, úgy gondol rá a tizenegy-két néhány éves gyerek, hogy ezzel vezeti le a feszültséget. Ha valami nem sikeül a suliba elmegy elszív egy cigit és utána mintha kicserélték volna.
2011. szeptember 06. 18:46 #162
- törölt felhasználó -    
Szerintem a legtöbben azért szívják vagy próbálják ki,mert,ha megkérdezik,hogy kérünk-e egyet és azt mondjuk nem rögtön ránk szállnak és nem hagynak békén,addig amíg ki nem próbáljuk.Én kb 14 lehettem,amikor kipróbáltam(hála a nővéremnek -.- ),de semmi értelmét nem láttam az egésznek,így utána többet nem is szívtam.Elég undorító és borzalmas következményei vannak.
2011. szeptember 06. 18:48 #163
- törölt felhasználó -    
Öszintén...Én nem tudom megérteni a mai világot...Mindenki csak a rosszat követi, beleértve a cigizést is...Én nem próbáltam, de nem is akarom.Ismerőseim mind állíthatják, h én teljes mértékben ellene vagyok..Am nekem meg volt ált isk-ba egy ismerősöm, aki 9-10 évesen kezdte a cigizést...Hát grat neki!!-.-
2011. szeptember 06. 18:51 #164
- törölt felhasználó -    
Manapság nehéz olyan emberrel, sőt fiatallal találkozni, aki nem dohányozna. Szerintem ez nagyon szomorú és azért egy kicsit elgondolkodtató is. mellow.gif Sokan azért dohányoznak, mert ez menő, ezzel tartoznak egy közösségbe. Mondják ők, de ez a hülyeség. Nem attól tartozol valahova, hogy felveszed a szokásaikat. Ezek csak üres kifogások, semmi több. dry.gif
Ami pedig még nagyon elszomorít, hogy sokan nincsenek tekintettel azokra, akik nem dohányoznak. Ez főleg azok számára a legkellemetlenebb, akik allergiások rá. Tapasztaltam már olyat, hogy valaki megemlített ezt egy dohányzó társaság előtt és ezért még ők voltak felháborodva. blink.gif Komolyan néha nem értem az embereket...
Na de mindenki úgy teszi tönkre az életét ahogyan neki tetszik, csak azért maradjunk meg bizonyos határokon belül. pardon.gif
2011. szeptember 06. 18:59 #165
Lordi Angel
Lordi Angel
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1579
Csatolások: 323
Azonosító: 126872
jó cikk
(én nem dohányzom)
2011. szeptember 06. 19:03 #166
zsoffy9
zsoffy9
visszatérő vendég
Hozzászólás: 261
Csatolások: 0
Azonosító: 160024
Reggelente mikor megyek iskolába...ilyen 10 éves gyerekeket látok cigizni , és most nem hazudok, mikor előszőr megláttam nagyonmeglepődtem , de mostanra már megszoktam sajnos sad.gifsad.gifsad.gif és most nem hazudok:S:S
2011. szeptember 06. 19:05 #167
h_mirtill
h_mirtill
visszatérő vendég

StátuszPárápárápp...
Hozzászólás: 483
Csatolások: 37
Azonosító: 115824
Nem is tudtam, hogy a hang is egyszer megváltozhat a cigi miatt, de ennek ellenére soha életemben nem próbáltam ki és nem is tervezem ezt. Sok embert ismerek, akik az én korosztályomban vannak (14 év), és már 1-2 éve folyamatosan rágyújtanak. Mindig mondják, hogy próbáljam ki, de mindig visszautasítom. De mindenki úgy éli az életét, ahogyan akarja... :/
2011. szeptember 06. 19:15 #168
Roxxy
Roxxy

StátuszTanuláááás
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 83
Azonosító: 145846
Én nem dohányzom,de tudom:sokan csak azért kezdik el,mert menő dolog,aztán nem tudják abbahagyni...Büdös,drága,káros...
2011. szeptember 06. 19:45 #169
- törölt felhasználó -    
Nagyon érdekes dolgokat írtok tök jó olvasgatni:D Habár vannak olyanok akiket szívesen kioktatnék olyan égtelen baromságokat írtak ide de ettől most eltekintek:D Nálunk senki nem dohányzik a családban és amikor én fiatalabb voltam pont anyuék vittek le a pincébe és vettek egy doboz cigit és rágyújtottunk:DNagyon bizarr volt:D Szerintem ez nagyon modern nevelési módszerre vall.Nem cigizem és próbálom olyan emberekkel körülvenni magam akik szintén nem dohányoznak de nem zavar ha tőlem és más nem dohányzó emberektől jó távol űzik "szokásukat" azt viszont nem tudom tolerálni h a büdös kis pöcsök és picsák akiknek a tojáshéj még ott van a seggükön előkapják az utcán a cigit és a füstöt a képembe fujják és ezzel az én szervezetemet is szennyezik.Mindenki csináljon magával amit akar de engem tessék kihagyni ebből. Ja és nem vagyok ám bőbeszédűbiggrin.gif
2011. szeptember 06. 20:01 #170
- törölt felhasználó -    
Utálom a cigarettát, a füstre pedig allergiás vagyok. Egy slukkot "kaptam", de egyből megutáltam, nem tudom miért annyira menő. Őszintén szólva, nem szoktam látni túl gyakran cigiző fiatalokat, de akik az iskolába járnak, két fiú, őket sulin kívül "rajta kaptam", hogy cigiztek, bár nem szóltam a tanároknak, sem nekik, mert hiába lenne. Én nem ítélem el az olyat aki rágyújt fiatal létére, de nem is állok velük szóba, nehogy belerángassanak valamibe. Nekem mondták a szüleim, hogy remélik majd nem szokom rá, de biztos hogy nem. Amúgy ezzel nem csak magukat károsítják, hanem másokat is, a füst miatt.
2011. szeptember 06. 20:29 #171
Alexa555
Alexa555
visszatérő vendég
Hozzászólás: 167
Csatolások: 98
Azonosító: 8551
Dohányozni jó. legalábbis én szeretek.nyilván nem egy egészséges dolog, de nem is egy akkora halálos méreg,mint amennyire mostanság beállítják. csak az az egy nem tetszik hogy tizenéves kis csipszarok is úgy szívják az utcán, hogy azt rossz nézni. szigorúan be kéne tartatni hogy kiskorú kezébe ne kerülhessen dohányáru.
2011. szeptember 06. 20:39 #172
Bella.xx
Bella.xx
visszatérő vendég
Hozzászólás: 100
Azonosító: 153325
rengeteg embernek elmondtam már a véleményem errol. ha igy akarják tönkre tenni az életüket hát tessék.. ők fogják utána ugy bánni h nagyon.. de ez van.
am meg szerintem tökre baromság az h igy lesznek "menők". hacsak igy lehet egy ember "menő" akkor köszönöm nem kérek belőle.
am olyan kib*szás h szinte csak nálunk szolgálnak ki kiskoruakat cigivel meg alkohollal. pl. spanyolban mér rég kirugták volna az ilyen eladot. nálunk is befezethetnék igazán.. biggrin.gif
2011. szeptember 06. 20:43 #173
Niicolee_
Niicolee_
visszatérő vendég

StátuszEmperatriz♥
Hozzászólás: 316
Csatolások: 6
Azonosító: 142205
Nagyon tetszik ez a cikk.Én nem dohányzom meg semmi ilyen ... ÉS nem fér a fejembe,hogy miért jó egy 8-as lánynak dohányozni?? Undorító,hogy mik vannak manapság .. Sajnos olyanok is vannak,akik még dorghoz is nyúlnak,mert azt hiszik attól lesznek menők! Inkább szánalmasok azok a fiatalok akik ilyesmivel teszik tönkre az életüket ...
2011. szeptember 06. 20:45 #174
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Bella.xx @ 2011.09.06. 20:39)

am olyan kib*szás h szinte csak nálunk szolgálnak ki kiskoruakat cigivel meg alkohollal. pl. spanyolban mér rég kirugták volna az ilyen eladot. nálunk is befezethetnék igazán.. biggrin.gif

Azért Skóciában és Amerikában is vannak hasonló bajok. Nálunk tényleg szörnyű az arány, ez biztos. Hiába van megtiltva a boltoknak, a napi profit legnagyobb része a cigiből és a piából áll. Jobban megéri kockáztatni és kiadni akárkinek egy doboz cigit, mint nem eladni. Megbüntetik őket, a költséget a tulaj röhögve veszi ki a zsebéből, vagy bezárják a boltot (nem tudom van-e ilyen, úgy hallottam, hogy x időre be lehet, ha nem hajlandóak kifizetni a büntetést), kinyitnak újra vagy másnéven új boltot üzemeltetnek valahol, ami egyébként a legjobb megoldásnak tűnik, tekintettel a cég/bolt alapítás szabályaira. biggrin.gif
2011. szeptember 06. 20:50 #175
Timicsy008
Timicsy008
LadyStark™

StátuszHear me roar when the winter is coming...
Hozzászólás: 1854
Csatolások: 153
Azonosító: 123715
A sulinkba is már egyre jobban "divat" ez a dolog. már olyan is szívja, akiről egyáltalán el sem tudtad volna képzelni. Sőt vannak akik a suli előtt gyújtanak rá és már csak azért is, hogy a tanárok lássák őket. Én alapjából rosszul vagyok ettől. Már csak a füsttől is hányingerem van és kapar a torkom és szinte lehet mondani fuldoklok. A családomba is csak egy-kettő ember szokott rá gyújtani. De azok is távoli rokonok...
De mondjuk azt nem értem, hogy mire jó ez? Az, hogy felnőttek csinálják, az ő dolguk. De hogy a kiskorúak... Inkább tanulnának vagy olvasnának valami értelmeset. De ha a felnőttek mondanak rájuk valamit, akkor csak azt vágják rá, "ez a menő" Szerintem meg most már éppen az a menő, aki azt mondja "bocs, nem kérek!" Ha megkínálnak. De egyébként pedig szánalom, hogy hová fajul a világ... rolleyes.gif
2011. szeptember 06. 21:01 #176
- törölt felhasználó -    
Én egyáltalán nem tartom menőnek azt aki cigizik. Aki azt, mondja, hogy ez a menő, annak mitnemondjak, rengeteg esze van, és tökéletes nevelést kapott. dry.gif Valaki meg azért cigizik, mert "gáz" ha azt mondja; nem. Hát akkor az nem gáz, ha tüdőrákot kap, ugye? smileeee.gif
2011. szeptember 06. 22:45 #177
Small Selena .
Small Selena .
ℒℴνℯ♥ ™
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 39
Azonosító: 159323
Hát én egyszer próbáltam ki az biztosa hogy egy egész életre elég volt smileeee.gif.
2011. szeptember 06. 23:36 #178
MeaNO1
MeaNO1
visszatérő vendég

StátuszDavid Drum is God!!!:))
Hozzászólás: 244
Azonosító: 145184
egyetértek Alexa555:)
2011. szeptember 07. 18:45 #179
rio69
rio69
visszatérő vendég
Hozzászólás: 120
Azonosító: 37185
én anno nagyon rég volt már hogy 10 évesen rágyújtottam, na azóta cigizek és sosem azért mert az a menő hanem mert egyszerűen bejött és pld sosem köhögtem tőle stb szerintem nem az a barom aki cigizik hanem aki azt hiszi ettől menő lesz, aki csíra az cigivel a kezében is az és igen régen kinőttem már a tinikorból hogy ezt el tudjam dönteni;)
2011. szeptember 07. 20:01 #180
PinkyGirl
PinkyGirl
új tag

Státusz,,Because I am Shadow˝ 그림자
Hozzászólás: 41
Csatolások: 3
Azonosító: 131055
én tiszta szívemből utálom a cigarettát és mindig is fogom.nagyon káros és még drága is.nem értem hogy mért arra költik el a pénzüket hogy beszívják ezt a hülye füstöt és nem arra hogy egészségesebben éljenek.
13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!