Kidobták Kristen Stewartot a Hófehér folytatásából
2012. augusztus 15. 12:22
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
desz*r .. -.- így már meg se fogom nézni .. -.- úgy hogy nincs benne "Hófehér" úgy már csak ..és a Vadász .. -.-
2012. augusztus 15. 12:23
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
miért nem azt a pasast .. ?? ő nem volt valami nagy főszereplő .. -.-
2012. augusztus 15. 12:31
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Helyes! Engem őszintén szólva nem érdekel, hogy kidobták, mert Kristen egy kifejezetten ROSSZ színésznő! Meg mint a múltkor is, hogy őt választják Jennifer Lawrence helyett! -.- Aki pedig igazán megérdemelné a figyelmet!
És nem, tényleg nem fog éhen halni, az eddig összegyűjtött pénzből élete végéig ellenne ha nem is dolgozna semmit, de azért sajnálom, hogy így elszúrta az életét. :/
És nem, tényleg nem fog éhen halni, az eddig összegyűjtött pénzből élete végéig ellenne ha nem is dolgozna semmit, de azért sajnálom, hogy így elszúrta az életét. :/
2012. augusztus 15. 12:31
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Már ebből is kidobták!Egy félrelépés végett dől össze a kairerje...Ez már nevetséges a "sztár világban" nem csak ő lépett félre...Nem értem a magán életnek miért kell befolyásolnia a munkáját!!!!
2012. augusztus 15. 12:33
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Nem hiszem, hogy a magánélete miatt mostantól minden filmjéből kirúgnák, a múltkorinál valószínűleg ő lépett vissza, itt, pedig eredetileg is lehetett ilyen terv, mert csak emiatt nem tennék ki a főszereplőt, aki ráadásul húzónév is. Inkább mindent úgy állítanak be, mintha a félrelépése miatt lenne. A rendezővel együtt amúgy sem hiszem, hogy dolgozhatott volna a második részen.
Szerintem nem lenne akkora baj, ha nem szerepelne benne, annyira nem volt nagy film, sokkal jobbakat is vállalhat majd, amikben jobban megmutatja, hogy jó színésznő, és amik körül nincsen ekkora felhajtás. Hülyeség azt gondolni, hogy emiatt most vége a karrierjének, úgyis ráunnak majd a témára, nem először fordult elő ilyen.
Szerintem nem lenne akkora baj, ha nem szerepelne benne, annyira nem volt nagy film, sokkal jobbakat is vállalhat majd, amikben jobban megmutatja, hogy jó színésznő, és amik körül nincsen ekkora felhajtás. Hülyeség azt gondolni, hogy emiatt most vége a karrierjének, úgyis ráunnak majd a témára, nem először fordult elő ilyen.
2012. augusztus 15. 12:34
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Nem vagyok sem Kristen sem Robert rajongó, de attól hogy Kristen félrelépett szerintem még nem kéne kidobni őt az összes készülő filmből, amiben szerepelt volna. Az a dolog csak Kristenre és Robertre tartozik, nem pedig a stúdióra, rendezőkre és stb.
Kristen ettől még nem lett rossz színésznő, csak mert félrelépett..
Kristen ettől még nem lett rossz színésznő, csak mert félrelépett..
2012. augusztus 15. 12:41
|
|
vivacocsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.29. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 181877 offline
|
ez annyira gáz , a rajongói nem fognak hátat fordítani csak azért , mert megcsalta Robertet...írtó igazságtalanok Kristinnel...és csak azért is megfogok minden filmet nézni amiben Kristin játszik...!
2012. augusztus 15. 12:42
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
ezta csajt már honnan nem dobják ki?:DDDDd
2012. augusztus 15. 12:45
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Meg is értem meg nem is!
Tudhatta volna Kristen hogyha ez kiderül akkor cudar világ lesz.
Hisz rengetegen megutálták ennek hála és jól tudják a producerek, hogy mekkora név lett a Kristen Stewart a twájlájtnak hála. Sokan nem akarják majd megnézni szerintük meg szerintem is. De az viszont nem fer, hogy egy magánéleti botlás miatt megvetik ennyien. Bár jól tudjuk, hogy manapság minden a pénzről szól.
Tudhatta volna Kristen hogyha ez kiderül akkor cudar világ lesz.
Hisz rengetegen megutálták ennek hála és jól tudják a producerek, hogy mekkora név lett a Kristen Stewart a twájlájtnak hála. Sokan nem akarják majd megnézni szerintük meg szerintem is. De az viszont nem fer, hogy egy magánéleti botlás miatt megvetik ennyien. Bár jól tudjuk, hogy manapság minden a pénzről szól.
2012. augusztus 15. 12:45
|
|
vivi120új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 136577 offline
|
Szánalom..
Ennyit tudok a cikkre mondani..
Kris-t nem kidobták, hanem kilépett, és ez érthető is a részéről, hogy nem akar egy levegőt szívni Saunders-el.
Úgy látszik mindenki szeret hazugságokat, és pletykákat kreálni. De ha megnéznétek egy amerikai cikket, és lefordítanátok akkor valszeg nem ezt kapnátok. Ajánlom máskor ne google fordítózz!!
D
Ennyit tudok a cikkre mondani..
Kris-t nem kidobták, hanem kilépett, és ez érthető is a részéről, hogy nem akar egy levegőt szívni Saunders-el.
Úgy látszik mindenki szeret hazugságokat, és pletykákat kreálni. De ha megnéznétek egy amerikai cikket, és lefordítanátok akkor valszeg nem ezt kapnátok. Ajánlom máskor ne google fordítózz!!
2012. augusztus 15. 12:47
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Amúgy is arról volt szó, hogy a következő rész a Vadászról fog szólni. Chris
2012. augusztus 15. 12:51
Nem tudom sajnálni. Mondjuk a nulla tehetségével így is csoda, hogy eddig fennmaradt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: