Kidobták Kristen Stewartot a Hófehér folytatásából
2012. augusztus 20. 10:56
Amúgy mint színésznőt, nem tartom egy lottó főnyereménynek, de hát... lehet a stáb úgy gondolja, rossz fényt vet rájuk a csaj, de akkor is hülye elképzelés, mert nem ez alapján kéne megítélni... Hát, Amerika, no. Mindenből botrányt csinálnak.
2012. augusztus 20. 16:48
|
|
KicsiCsillagKittikeevisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 171752 offline
|
Amúgy szerintem ez igazságtalánság mert az,hogy mostanában vannak nem túl jó hírek Kristenről az nem azt jelenti,hogy már minden egyes filmből ki kell dobni.!Attól,hogy most így van a szerelmi élete ugyan jó színésznő...Én nem hagynám elveszni a tehetségét...mert tehetséges... Hülyeségnek tartom,hogy mindenből kidobják meg elítélik őt mert volt neki egy nagy "bakija"!
2012. augusztus 21. 00:02
Ez már szemétség tul löt igaz kristen a célon de ez már akkor is durva.
2012. augusztus 21. 09:17
Csak annyit tudok mondani,hogy így járt,gondolhatott volna erre.
2012. augusztus 21. 16:24
|
|
Wicky99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.05. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 135682 offline
|
Ezt a filmet is el fogják cs.szni :s Szerintem igenis jó volt benne, de ezt nem azért mondom mert nyálzom érte. Ha Hófehér és a vadász a címe, és a hófehért kidobják, nem is lehet a 2-őt folytatásnak nevezni...
2012. augusztus 21. 18:59
|
|
Vikusz 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 156300 offline
|
Hagyják már békén Christen-t! Ez nem igaz! Mindenki csak bántja őt!Jól van, félre lépett . Bánja is a tettét. Más álompárnál is megcsalták egymást a sztárok.Mégsem szidta őket az egész világ. Robertnek is jobb lenne , meg mindenkinek , ha elfogadná a bocsánat kérést, de nem fogadná vissza, mert azt már szerintem nem érdemelné meg. Vagy is az Roberten múlik. Külön jobb nekik.
2012. augusztus 22. 12:46
ez mekkora szemétség
pedig olyan jó volt az első rész :/
pedig olyan jó volt az első rész :/
2012. október 08. 18:04
|
|
Hiddlestonervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 186140 offline
|
Nos, én az 1. részből 1 órát bírtam, azt is azért, mert Chris Hemsworth valami istenien cuki. Steven Segal több arckifejezést tud produkálni, mint Kristen. Az pedig, hogy a magánélete miatt dobták a castból... Inkább már a színészi játéka miatt, szerintem ez csak ürügy volt.
2012. október 08. 18:09
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Jól megütötte a bokáját a félrelépésével. Jóval többet veszített, mint a pasi. Vajon meddig bojkottálják majd? Ennyit arról, hogy reklámfogás volt az egész ügy.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: