Kidobták Kristen Stewartot a Hófehér folytatásából
2012. augusztus 17. 20:12
|
|
christofer-s molliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 147358 offline
|
Kristen ezt jól elbaltázta, de lehet, hogy ha Chris Hemsworth kerül előtérbe a Hófehér és a vadász második részében érdekesebbé teszi a történetet, talán jobb lesz ez így.
2012. augusztus 17. 20:20
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
Ez akkora marhaság hogy Kristen ezt meg azt csinál .Megcsalta Robert et és akkor mi van ??
Mindenki folyton ezt írja h. csalódtam benne meg minden.Szerintem ez a film nélküle nem is lesz olyan jó mint eddig nem érdekel, hogy más mit mond de én kiállok mellette.Szerintem ez ne változtasson mindenki véleményén.Ki áll mellette ??
Mindenki folyton ezt írja h. csalódtam benne meg minden.Szerintem ez a film nélküle nem is lesz olyan jó mint eddig nem érdekel, hogy más mit mond de én kiállok mellette.Szerintem ez ne változtasson mindenki véleményén.Ki áll mellette ??
2012. augusztus 17. 21:06
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
L.Kicsilányka: igaz.
2012. augusztus 17. 23:55
|
v000kr1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 183515 offline
|
Szerintem is elég gáz lenne a folytatás Hófehér nélkül! Bár úgy olvastam h még nem erősítették meg h kidobták! Miről fog szólni a második rész, hogy a vadász hogy feni a kését?? Elég pocsékul hangzik.
2012. augusztus 18. 11:19
Én sosem csíptem túlzottan Kristent, de számomra teljesen ugyanaz maradt a megcsalás kiderülése után és előtt is. Talán azért mint előbb említettem: sosem rajongtam érte. Christ viszont szeretem és csak örülök, ha neki jól megy. Bár nem láttam még a Hófehér és a vadászt, de kíváncsi vagyok. Valóban nehéz elképzelni egy történetet egy hiányzó főszereplővel, de ki tudja mit tudnak kitalálni ott a part túloldalán:)
2012. augusztus 19. 09:29
Azért sajnálom őt
meg amúgy is már megszoktuk hogy ő van benn most meg más.
2012. augusztus 19. 14:02
|
|
ThaliaAkamiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.18. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 183928 offline
|
Csak ezért semmi értelme nem volt kidobni őt a folytatásból, elég nagy baromság. Az meg a másik, hogy hogy lehet kihagyni ebből "Hófehérkét", amikor róla kellene szerintem, hogy szóljon, de legalább is benne kellene, hogy legyen.
2012. augusztus 19. 14:24
|
|
Jenna Ellingtonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 360 Csatolások: 82 Azonosító: 174299 offline
|
Komolyan mondom ez szánalmas!! Minek kell a magánéletet és a munkát összekutyulni??
2012. augusztus 19. 18:57
Nem valami szép dolog, amit Kristen tett, de azért az már tényleg túlzás, hogy emiatt kiteszik a stábból...
2012. augusztus 19. 21:00
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
én is túlzásnak tartom már hogy kirúgták innen de sajnos ezzel a botránnyal sokat vesztett Kristen és attól félnek hogy ez a filmre is hatással lesz és nem lesz olyan sikeres :/
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: