Kidobták Kristen Stewartot a Hófehér folytatásából
2012. augusztus 15. 10:45
|
missbritneyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.16. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 163913 offline
|
sosem bírtam ezt a nőt, valahogy a kisugárzása olyan visszataszító, ugyanakkor jó színésznő, és szerintem nagyot fog így bukni a film... sajnálom azért.. :/
2012. augusztus 15. 10:46
Ha amit Kiim mondott igaz akkor nem csoda hogy el is döntötték hogy a vadász lesz a főszereplő
2012. augusztus 15. 10:47
Chris főszerepben <3
Thor 2, Bosszúállók 2, és most már itt is csak rá irányul majd a figyelem
imádom
arról meg nem hallottam hogy a 3. film csak a vadászra irányult volna, de így még jobb, nem kell addig annyit várni
már kíváncsian várom am h ha ez igaz ki mit reagál majd rá
Thor 2, Bosszúállók 2, és most már itt is csak rá irányul majd a figyelem
imádom
arról meg nem hallottam hogy a 3. film csak a vadászra irányult volna, de így még jobb, nem kell addig annyit várni
már kíváncsian várom am h ha ez igaz ki mit reagál majd rá
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem tudom,h ebből mi az igazság,ahogy előttem is írták,tényleg szó volt arról,h a második részben már a Vadász fog nagyobb szerepet kapni.vagy valami hasonló.
de teljesen mindegy,h mi az igazság,a sajtó kezdi eltúlozni Kristen bűnbaknak való beállítását.nem ártatlan,ez tény,de nem kéne,h a magánélete ennyire kihasson a filmes karrierjére.én sem szeretem őt(enyhe kifejezés),de ennyire nem kéne meghurcolni egy olyan dolog miatt,aminek nemcsak ő az oka.
de teljesen mindegy,h mi az igazság,a sajtó kezdi eltúlozni Kristen bűnbaknak való beállítását.nem ártatlan,ez tény,de nem kéne,h a magánélete ennyire kihasson a filmes karrierjére.én sem szeretem őt(enyhe kifejezés),de ennyire nem kéne meghurcolni egy olyan dolog miatt,aminek nemcsak ő az oka.
|
|
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline
|
Na jó,ez már szánalmas!Ezért kirúgnak egy színésznőt?!Undorító,komolyan visszataszító.Azért,mert a MAGÁNÉLETÉBEN elkövetett egy hibát,most kirúgják egy,olyan produkcióból ahol ténylegesen ő volt a fő-főszereplő!Hogy akaják kirúgni Hófehérkét egy Hófehérke sztoriból?!Miért nem a rendezőt cserélik le,amúgy is mindig leszokták filmenként...eddig úgy voltam vele,hogy Kristen emgérdemli,hogy legyen egy-két következménye a tetteinek,de ez már túl sok!A pasi is ugyanúgy bűnős,őt meg benne hagyják a produkcióban?Ha ez nem egy légből kapott hír(amiben nem vagyok biztos),akkor Chris ide,vagy oda én nem fogom megnézni a folytatást.Ezzel a húzással a film többet fog veszíteni,mintha Kristent benne hagyták volna...hát,ez kész.egy szó:SZ-Á-N-A-L-M-A-S
2012. augusztus 15. 10:50
|
|
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline
|
Én igenis szerettem ezt a filmet,emiatt a könyvet is megvettem,és elolvastam és ha nem fogják úgy folytatni ezt az egészet,ahogy a könyvben halad,nagyon csalódott leszek.Imádom Chris Hemsworthot,de ha Kristen emiatt megy,akkor azt nevetségesnek tartom,és nem fogom megnézni,már azért sem
2012. augusztus 15. 10:51
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
hah ez már vicces egy kcisit de sztem ez egy életre való lecke lett neki majd máskor gondolkodik amugy azelöttem szolonak igaza van
2012. augusztus 15. 10:54
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, ezt jól kifőzted magadnak Kristen
Előttem lévőkre válaszolnék: Azért rúgják ki sorra, mert rontja a film imidzsét egy ilyen színésznő, vagyis őt ennek nevezni nem lehet.
Előttem lévőkre válaszolnék: Azért rúgják ki sorra, mert rontja a film imidzsét egy ilyen színésznő, vagyis őt ennek nevezni nem lehet.
2012. augusztus 15. 10:56
|
|
Stellavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.06. Hozzászólás: 252 Csatolások: 31 Azonosító: 177281 offline
|
komolyan? Ez alapján döntik el hogy kit raknak be a filmbe? Ez kristen magánélete és semmi köze nincs a szereplésének... Nekem nagyon tetszett a hófehér és a vadász. De lehet hogy 2. részét nem fogom megnézni
2012. augusztus 15. 10:56
Így jár az drágám akinek nagy a szája és reklamálja hogy a félrelépést sohasem tudná megbocsátani mi közben ő magába néz és tudja jól hogy ő igenis félrelépett.
2012. augusztus 15. 10:57
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát, valahogy nem nagyon tudom sajnálni Kristent. Magának csinálta a bajt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: