Kidobták Kristen Stewartot a Hófehér folytatásából
2012. augusztus 15. 18:51
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Komolyan, már kezdem sajnálni...
2012. augusztus 15. 18:56
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
ezt tényleg komoly egy főszereplőt kiírni egy folytatódó filmből a legrosszab döntés amit valaha is hallottam inkább váltsanak rendezőt nem észszerűbb meg igazán békén hagyhatnák már Kristent de tényleg
2012. augusztus 15. 18:58
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
De ugye nem csodálkozik ezen? Amúgy azt sem értem hogy egy ilyen sz*r filmnek minek folytatás?
2012. augusztus 15. 19:13
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Ez már szemétség! Nem egy kedvencem de mint minden más normális átlagos ember mivel ő is az nem egy szent! Jó oké félrelépett neki épp elég maga ez a tény nem kéne a világnak ezen csámcsogni! Felháborító amit csinálnak az emberek szerencsétlennek vane lég problémája és nem is hagyják továbblépni és újra elkezdeni dolgozni mivel kirakják a filmekből! Ha dolgozna akkor legalább a karrierjében előrébb léphetne visszaszerezné azokat a rajongókat akiket elveszített (bár szerintem akik ezért el hagyják azok nem is voltak igaz fanok) szóval esélyt sem adnak neki! Akkor mit várnak tőle? Nem ő nyalta hegyesre a piramist vannak hibái és ebből tanúlt belátta hogy hülye volt hagyják már békén!
2012. augusztus 15. 19:27
|
|
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline
|
Ez azért túlzás. Nem mondom,h nem volt súlyos amit tett de a karrierjét azért ne befolyásolja. Se Robot, se őt nem szeretem de ez nagy kitolás volt Kristen felé. x |
2012. augusztus 15. 19:31
na vajon miért Kristent küldték el? azzal, hogy kiderült, hogy csalta Rob-ot, nagyon sok rajongóját elvesztette. szóval nem hozott volna nagy bevételt ha Kristen játssza a főszerepet. azt meg, hogy akkor miért nem egy másik színésznőt választottak. ez még a régi Batman filmeknél sem volt zavaró. de mind1 ők tudják...
2012. augusztus 15. 19:35
meg igy sem kell felteni szerintem, amennyi penzt felhalmozott az alkonyat alatt...abbol egy jo ideig meglesz ha ugyesen gazdalkodik, en is sajnalom azert persze, de eleg lesz mar ezekbol a hervadt cikkekbol......kezd unalmas lenni
2012. augusztus 15. 19:49
|
|
Almáspitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 141311 offline
|
Nem hiszem h az életben is megnézem ezt a filmet !
De ha valaki megnézi ezt a..-.-"akk a főszereplő miatt részben szerintem. baromság volt kidobni mert munka meg magánélet el kéne különíteni.Azt se tudjuk mi történt és most ez "hú mekkora " h most megcsalta.. de mindegyik ezt csinálja csak nem vesszük észre szerintem erről a csajról leszállhatnak a rendezők.ők se különben....am nem védeni akarom de ez az igazság
De ha valaki megnézi ezt a..-.-"akk a főszereplő miatt részben szerintem. baromság volt kidobni mert munka meg magánélet el kéne különíteni.Azt se tudjuk mi történt és most ez "hú mekkora " h most megcsalta.. de mindegyik ezt csinálja csak nem vesszük észre szerintem erről a csajról leszállhatnak a rendezők.ők se különben....am nem védeni akarom de ez az igazság
2012. augusztus 15. 19:55
|
|
Kiaraagame over™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 1042 Csatolások: 2 Azonosító: 145209 offline
|
Najó ez már túl megy minden határon...Azért kirúgni egy filmből,bocsánat másodikból.Amúgy nála csak azért ekkora nagy dolog,mert nem olyan nagy sztár,hogy így is úgy is megnézzék a filmjét,mint például Johnny Depp.És ő csak egy példa volt a számos másik közül...
2012. augusztus 15. 19:56
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Szerintem a magánéletét el lehetne különíteni a munkától, és max kerestek volna a filmnek egy másik rendezőt -.- Hány sztárt ki lehetett volna már egy filmből dobni félrelépés végett...
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2012. augusztus 15. 19:57
|
|
Juliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 74 Csatolások: 1 Azonosító: 181290 offline
|
Szerintem is csúnya dolgot tett de azért most már egy kicsit sajnálom őt.Pedig nem csak az ő hibája volt és még is csak ő szív azért ez gáz.Ő elvesztette a főszerepet abban a romantikus drámában.A Hófehér és a Vadászból kirakhatták volna Rupertet
2012. augusztus 15. 20:02
ez nem ér istenem ez magánügy mért kell bevonni a munkába eztet? jól meg szívtad kristen:)
2012. augusztus 15. 20:13
|
|
paraizo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 1141 Csatolások: 302 Azonosító: 128699 offline
|
na ez már szemétség :// tényleg nem volt szép h megcsalta Pattit de a megcsaláshoz 2 ember kell, a házas pasit látom senki se okolja...
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.