Kidobták Kristen Stewartot a Hófehér folytatásából
2012. augusztus 15. 16:48
Ez most komolyan a félrelépése miatt van? Ha igen, szánalmas. Emiatt nem kap szerepeket? Jó, hülyeséget csinált, de azért nem kéne a munkákat sorra elvenni tőle. Remélem, a rendező sem rendezhet egy ideig, hiszen ő is hibás.
2012. augusztus 15. 16:58
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Egyáltalán nem szeretem Kristent,már ez a botránya előtt is nagyon unszinpatikusnak láttam,de azért szerintem ez már kicsi sok.
Már eleve csómóan utálják nem kell jobban szenvednie. Nem emlékszem,hogy Angelinát is ennyire szétszedték volna anno. Meg arra,hogy vissza vonták volna szerepeket,de nem tudom. Akkoriban még elég fiatal voltam ^^'
Már eleve csómóan utálják nem kell jobban szenvednie. Nem emlékszem,hogy Angelinát is ennyire szétszedték volna anno. Meg arra,hogy vissza vonták volna szerepeket,de nem tudom. Akkoriban még elég fiatal voltam ^^'
2012. augusztus 15. 17:09
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Szerintem ez nagyon kellemetlen lehetett :/ Nem sajnálom mert amit tett az igaz megbocsáthatatlan. Ne várja el hogy más filmekben őt fogják felkérni.
2012. augusztus 15. 17:20
nem szeretem Kristent, de azért kidobni...tényleg más a magánélete, de szerintem ezért a dologért egy csomóan nem szeretik( a Robertes dolog miatt), így aki ne szereti már, nem fogja nézni a filmjeit!
2012. augusztus 15. 17:24
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
azt hittem úgy fogják folytatni hogy összejön a vadásszal normálisan... mind1 Chris miatt azért meg fogom nézni
én is elítélem amit tett de a munkájának ehhez nincs köze más is megcsalta már a párját
én is elítélem amit tett de a munkájának ehhez nincs köze más is megcsalta már a párját
2012. augusztus 15. 17:43
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Hú, ezek szerint nem kellett volna félre lépni. Vagy akkor mondta volna meg. Ez a cikk nekem 2 új infót is adott
2012. augusztus 15. 17:44
Ez már tényleg több a soknál.... Ha netán Justin Bieber megcsalná Selenát nem lenne több lemeze? Ez komolyan nevetséges amit ma ezek csinálnak Rihanná-val az öltözködése miatt és most ez. 20 év múlva az lesz, hogy, ha valaki megcsal valakit akkor azt meg lehet ölni??? OH MAN.
1 felhasználónak tetszik:
kingaaH
2012. augusztus 15. 17:45
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Ha abból akar szerepekhez (ergó pénzhez jutni) hogy lefekszik a főnökével, akkor menjen inkább prostinak, ne színésznőnek. Utóbbihoz már úgyis tudjuk, hogy semmi tehetsége sincs, prostiként meg jól jön majd, hogy nem tudja becsukni a száját.
2012. augusztus 15. 17:55
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Nem a megcsalás miatt, de szerintem jó, hogy nem lesz benne. Nekem már az elsőben se tetszett az alakítása... Viszont nem értem, hogy minek kell második rész, főleg Hófehérke nélkül...
2012. augusztus 15. 18:30
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
ez már nevetséges -.-
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.