Kidobták Kristen Stewartot a Hófehér folytatásából
2012. augusztus 15. 12:57
az elsőrésze nagyon tetszett, kár h nem lesz Kristen a folytatásában :/
2012. augusztus 15. 13:03
Idézet (vivi120 @ 2012.08.15. 12:45)
Szánalom..
Ennyit tudok a cikkre mondani..
Kris-t nem kidobták, hanem kilépett, és ez érthető is a részéről, hogy nem akar egy levegőt szívni Saunders-el.
Úgy látszik mindenki szeret hazugságokat, és pletykákat kreálni. De ha megnéznétek egy amerikai cikket, és lefordítanátok akkor valszeg nem ezt kapnátok. Ajánlom máskor ne google fordítózz!!
D
Ennyit tudok a cikkre mondani..
Kris-t nem kidobták, hanem kilépett, és ez érthető is a részéről, hogy nem akar egy levegőt szívni Saunders-el.
Úgy látszik mindenki szeret hazugságokat, és pletykákat kreálni. De ha megnéznétek egy amerikai cikket, és lefordítanátok akkor valszeg nem ezt kapnátok. Ajánlom máskor ne google fordítózz!!
Belinkeltem az eredeti cikket, láthatod, miből fordítottam. A "dropped" mióta jelenti azt, hogy kilépett, te angolzseni?
2012. augusztus 15. 13:06
Na ez nem csak bunkóság már hanem mindennek a teteje!
Bunkó parasztok!
Azért rúgnak ki egy színészt a már meglévő szerepéből mert csinált egy óriási meggondolatlan hibát? Ez már szánalmas!
Én a Kristen helyébe nem hagytam volna ezt annyiban! Én hagytam volna ott a parasztokat!
Csak ennyit a paraszt emberekről!!!!!!!!!!
Bunkó parasztok!
Azért rúgnak ki egy színészt a már meglévő szerepéből mert csinált egy óriási meggondolatlan hibát? Ez már szánalmas!
Én a Kristen helyébe nem hagytam volna ezt annyiban! Én hagytam volna ott a parasztokat!
Csak ennyit a paraszt emberekről!!!!!!!!!!
2012. augusztus 15. 13:12
Nem mintha mélyen érintene a dolog, de kicsit túlzás, amit csinálnak Kristennel.
2012. augusztus 15. 13:22
Egy ideig én is ki voltam akadva Kristen-re, úgy voltam vele, hogy megérdemli amit kap. De ez már szerintem is túl sok! Megtette, kész, ennyi! Lépjenek túl rajta! Így nem is lesz annyira jó a film. Hogyha már a Hófehér és a Vadász a film címe, akkor miért nem kell bele Hófehér?
2012. augusztus 15. 13:41
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Szívás. Nyilván, ha szeretném, akkor fel lennék háborodva, hiszen azért ez már mégis túlzás, rengeteg más sztár csalta meg a párját, mégsem rúgták ki őket mozikból. De mivel iszonyatosan unszimpatikus a bige, nem sajnálkozom, elismerem, hogy kezd unfair lenni a dolog, de ennyi.
2012. augusztus 15. 13:41
Ez túlzás! Modjuk utáltam a filmet Kristen szörnyű volt benne de jobb vele mint nélküle. Igaz Chris Hemsworth zsniális volt benne de akkor is hovehér kell bele!
2012. augusztus 15. 13:46
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
akkor leg. a második része nézhető lesz
kristen nem tud. színészkedni. ha boldog BAMBA ha szomorú BAMBA ha bármi más BAMBA... egyedül a Bellát tudja jól játszani... mert az is BAMBA
2012. augusztus 15. 13:46
|
Bobita789új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.15. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 183555 offline
|
Most már én is hozzászólok ehhez a témához. Én nagyon szeretem a twilightot és szeretem Kristent és Robertet is. De egyszerűen azt nem értem,hogy miért csak Kristent hibáztatják ? Mert egy félrelépéshez nem csak egy személy kell,tehát nem csak Kristen,hanem az a rendező is vagy kicsoda. Tehát ez az egy dolog amit nem értek. Szerintem Kristen és Robert nagyon is összeilletek
2012. augusztus 15. 13:48
|
|
Seli99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 133500 offline
|
Szerintem ez már túlzás, amit Kristennel csinálnak. Mindenkinek vannak hibái, félrelépései, és meg lehet bocsájtani, el lehet tekinteni őket. Persze ezzel nem arra gondolok, hogy mondjuk Robert is egyből menjen vissza Kristenhez, hanem arra, hogy belegondolhatnának a rendezők, producerek, hogy ha az első részben a főszereplő Kristen volt, akkor valószínűleg a másodikban is őt akarják látni, nem pedig Christ. Persze, ő is jó szereplő, de akkor is. Ez már nagyon nagy hülyeség és túlzás tőlük..
2012. augusztus 15. 13:49
|
|
Kendra Breeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 155646 offline
|
Szegény nő.
Félreértés ne essék, úgy gondolom, hogy nagyon is megérdemelte a szakítást. Nem először csalta meg Robertet (őt sem szeretem), de most mindent elveszít. Volt az a másik filmje is. Meg most a Hófehér... Kettétört a karrierje, a büszkesége, ráadásul az utálói is egyre többen vannak. Én nem szeretem, mint színésznőt, szerintem nem túl kifejezőek a mimikái, de azért durva. Meg ha még a Breaking Down második részéből is kidobják. Furcsa lenne egy új Bella Swan.
2012. augusztus 15. 13:57
Idézet (doggirl @ 2012.08.15. 13:18)
KILÉPETT!!És azt hiszem ezzel mindent elmondtam!Hatáshajhászat, szánalmas!Mondenból nagy hírt kell faragni!!Hazugság, hazugság,hazugság!!
Ja, Hollywoodban az a szokás, ha egy SZTÁR nem akar együtt dolgozni egy rendezővel, akkor nem a rendezőt rúgatja ki, hanem ő lép ki.
Hollywoodban a legkisebb szerepért is öldöklés megy, szerinted milyen színésznő engedheti meg magának, hogy otthagyjon projekteket? Én elhiszem, hogy szeretitek Kristent és rossz látni, hogy így meghurcolják, de gondolkozzunk már logikusan, ha lehet.
2012. augusztus 15. 13:57
nem értem miért nem nyilatkozik már valamit ezzel kapcsolatban
jól tudom hogy már többször kifejtette hogy nem akar a magánéletéről senkinek sem beszélni, vagy hogy nem érdekli ki mit gondol róla meg ilyenek
de hát már szinte szét szedik, én a helyében ennyi botrány után mondanék vmit, mert azért gondolom csak tud olyat is felhozni ami védi őt, vagy legalább egy épkézláb dolgot, mert hogy ez addig lenem fog csendesülni az biztos, és addig csak ő lesz a hibás minden ért, én meg nem gondolom hogy egy kegyetlen nőszemély lenne, aki ilyet minden ok nélkül csinál, nem mintha ez mentség lenne
én így látom, én a helyében ezt tenném, mert addig csak a folytonos találgatások mennek, meg kitudja mennyi alaptalan cikk jelenik meg róla, róluk amik tele vannak hazugságokkal
a sajtónak nem nehéz manipulálni az embereket
szóval síztem annyi csak a biztos hogy megcsalta a többi meg kitudja
jól tudom hogy már többször kifejtette hogy nem akar a magánéletéről senkinek sem beszélni, vagy hogy nem érdekli ki mit gondol róla meg ilyenek
de hát már szinte szét szedik, én a helyében ennyi botrány után mondanék vmit, mert azért gondolom csak tud olyat is felhozni ami védi őt, vagy legalább egy épkézláb dolgot, mert hogy ez addig lenem fog csendesülni az biztos, és addig csak ő lesz a hibás minden ért, én meg nem gondolom hogy egy kegyetlen nőszemély lenne, aki ilyet minden ok nélkül csinál, nem mintha ez mentség lenne
én így látom, én a helyében ezt tenném, mert addig csak a folytonos találgatások mennek, meg kitudja mennyi alaptalan cikk jelenik meg róla, róluk amik tele vannak hazugságokkal
a sajtónak nem nehéz manipulálni az embereket
szóval síztem annyi csak a biztos hogy megcsalta a többi meg kitudja
2012. augusztus 15. 13:59
Idézet (Kendra Bree @ 2012.08.15. 13:49)
Szegény nő.
Félreértés ne essék, úgy gondolom, hogy nagyon is megérdemelte a szakítást. Nem először csalta meg Robertet (őt sem szeretem), de most mindent elveszít. Volt az a másik filmje is. Meg most a Hófehér... Kettétört a karrierje, a büszkesége, ráadásul az utálói is egyre többen vannak. Én nem szeretem, mint színésznőt, szerintem nem túl kifejezőek a mimikái, de azért durva. Meg ha még a Breaking Down második részéből is kidobják. Furcsa lenne egy új Bella Swan.
Azt már leforgatták, abból nem fogják kidobni. És remélem, hogy azért nem tört ketté a karrierje.
Már komolyan olyan az egész, mint egy boszorkányüldözés, épp csak elevenen nem vetik máglyára. Az pedig undorító, hogy a pasit hagyják dolgozni, Kristennel meg úgy bánnak, mint egy leprással.
2012. augusztus 15. 14:00
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
hát én ezt a filmet csak vele tudtam eddig elképzelni, nemtudom h másik színésszel is jó lesz e, de az biztos h nekem vele tetszett...
emiatt foglyák kevesebben nézni, mert leváltják a színészt nempedig amiatt nézték volna kevesebben h kristen megcsalta robert pattinsont !!!! -.- sok pihentagyú...
2012. augusztus 15. 14:01
|
|
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline
|
nem is értem miért utálják.megcsalta robot igen nem volt szép tőle sőt...De akkor is ez az ő dolguk és nem a miénk.Kristen attól még hogy tett valami rosszat (amit már egyébként szemmel láthatóan meg is bánt)nem kéne így tönkre tenni a karrierjét..nem nagyon értem a felbőszült utálókat akik eddig még szerették Kristent...-.-"
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: