Kidobták Kristen Stewartot a Hófehér folytatásából
2012. augusztus 15. 10:59
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
ez nem szánalmas, csak logikusan gondolkodnak.. (: ez a csaj hasba szúrta a karrierjét, kell idő, míg begyógyul. nem árt a szünet, hátha az alatt az idő alatt rájön, milyen pocsék színésznő.
2012. augusztus 15. 11:02
A Hófehér és a vadász egy nagyon rossz "film".
Az első részt végig sem bírtam nézni, olyan borzalmas volt. Az egész sztori egy nagy hülyeség. Nem értem hogy az eredetileg Grimm meséből miért kellett könyvet írni?? Hófehérke történetét már megírták, sokkal jobban mint ezt az izét. Kristen pedig egye meg amit főzött. Kidobták, kidobták. Túléli nem hal bele. Eddig sem néztem volna meg a második részt és még Kristen kidobásával is egy borzasztó film lesz, bár lehet hogy jobb mint az első.
Az első részt végig sem bírtam nézni, olyan borzalmas volt. Az egész sztori egy nagy hülyeség. Nem értem hogy az eredetileg Grimm meséből miért kellett könyvet írni?? Hófehérke történetét már megírták, sokkal jobban mint ezt az izét. Kristen pedig egye meg amit főzött. Kidobták, kidobták. Túléli nem hal bele. Eddig sem néztem volna meg a második részt és még Kristen kidobásával is egy borzasztó film lesz, bár lehet hogy jobb mint az első.
2012. augusztus 15. 11:03
Itt vannak akiknek tetszett a film?? Ez az értelmi szintünk manapság...
2012. augusztus 15. 11:09
|
|
ramcussúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 179268 offline
|
nekem amúgy sem tetszet.. de most jól megszívta. Robertet is elveszítette, sorban rúgják ki a filmszerepekből.. mondjuk nem értem mi köze van a filmszerepeknek ahoz, hogy Roberttel vége lett a kapcsolatának. A kettő abszolút nem függ össze. Még ha az Alkonyatról lenne szó, még megértem.. de ezt már így kicsit túlzásnak tartom.
2012. augusztus 15. 11:12
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Nem tudom melyik a rosszabb ,hogy nem ő lesz a folytatásban vagy az ,hogy a magánéletét a karrierjével összekapcsolják.
Bár tény és való ,hogy Hófehérke filmben eléggé béna volt teljesen levitte a filmet a béka feneke alá.Viszont azért nekem mégis hiányozni fog a folytatásból hisz ő a "eredeti" Hófehérke.
Másik meg eléggé undorító ,hogy a magánéletet a karrierjével összekapcsolják,meg hogy kitiltják innen meg onnan undorító.
Emellett sokan elfordultak tőle.Elmondom nektek akik IGAZI rajongók azok sosem fordulnának el.
Egyáltalán nem szeretem Kristen megkapta csalásért a magáét(Robert).De azért ez már tényleg sok hogy már a karrierje is rá megy.És igen eléggé béna szegényke semmi arcjátéka sincs de azért van benne egy kis tehetség.(Lásd The Cake Eaters)
Ezzel a mondani valómmal semmi féle "háborút" nem akarok kirobbantani ez csak az én véleményem.
Bár tény és való ,hogy Hófehérke filmben eléggé béna volt teljesen levitte a filmet a béka feneke alá.Viszont azért nekem mégis hiányozni fog a folytatásból hisz ő a "eredeti" Hófehérke.
Másik meg eléggé undorító ,hogy a magánéletet a karrierjével összekapcsolják,meg hogy kitiltják innen meg onnan undorító.
Emellett sokan elfordultak tőle.Elmondom nektek akik IGAZI rajongók azok sosem fordulnának el.
Egyáltalán nem szeretem Kristen megkapta csalásért a magáét(Robert).De azért ez már tényleg sok hogy már a karrierje is rá megy.És igen eléggé béna szegényke semmi arcjátéka sincs de azért van benne egy kis tehetség.(Lásd The Cake Eaters)
Ezzel a mondani valómmal semmi féle "háborút" nem akarok kirobbantani ez csak az én véleményem.
2012. augusztus 15. 11:13
Idézet (mse90 @ 2012.08.15. 10:45)
Nyilván marhaság lett volna, ha megint együtt dolgoznak, de ha Sanders lesz a rendező, akkor felkötöm magam.
Úgy néz ki, hogy a rendező csóka marad, sőt, már vettek neki egy másik forgatókönyvet is.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2012. augusztus 15. 11:16
Ez már egészen röhej... Igen elcseszte, ez tény, más is csinált már ilyet nagy dolog. Csak azért kapják fel a vizet, mert ismert, ha nem lenne neve, és a kutyát se érdekelné ki foglalkozna vele? Mindegy is, viszont amennyire én tudom, a színészeket a "tehetségük" miatt kellene beválogatni egy-egy filmbe, a moziban ülve úgy sem az jut majd az ember eszébe, hogy úristen megcsalta a drága Robert-et.
2012. augusztus 15. 11:17
|
|
reilaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 178225 offline
|
Szerintem azért ez már túlzás.Nekem tetszett az első rész,bár több köze volt hozzá Chrisnek,mint Kristennek,de ennyi erővel kirughatták volna Rupert Sanderst is.Nyilván tényleg nagy hülyeséget csinált Stewart,de nem ő az első ember aki félrelépett.
2012. augusztus 15. 11:19
Idézet (Kiim @ 2012.08.15. 10:40)
Azért ez nem igazán így történt.. már régebben is szó volt arról, hogy mint Hófehér nem kap több folytatás a film, hanem csak a vadász karakterét vinnék tovább. Erről már az Empire is írt régebben. Az újságok pedig ezt most próbálják nagy dobra verni és feltétlenül ráolvasni Kristenre azt, hogy a karrierje a megcsalás miatt megy tönkre. Persze, biztosan ez is nyom a latban, de ettől nem fognak tőle minden szerepet megvonni. Én így látom! 
A cikk, ahonnan fordítottam, azt írta, hogy a második részben azért még bőven lett volna jelenése Hófehérnek. Remélem, hogy igazad lesz, mert felháborítónak tartanám, ha Kristent ignorálnák a félrelépése miatt, a rendező meg, akivel összejött, vidáman dolgozna tovább.
2012. augusztus 15. 11:23
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (CocoBerry @ 2012.08.15. 11:13)
Úgy néz ki, hogy a rendező csóka marad, sőt, már vettek neki egy másik forgatókönyvet is.
Ez esetben milyen előzékenyek, hogy megkímélték a kedves rendező urat az esetleges kellemetlenségektől, ami a botrányos Kristen kisasszonnyal való együttműködésből származna.
Kész röhej. Még ha mindvégig ott is volt a kalapban a Vadász-spinoff, a 2. részt Hófehérrel szintúgy nyilván megcsinálták volna, ha nincs ez az egész cirkusz. Már csak üzleti megfontolásból meglovagolták volna Kristen Alkonyat-sikerének utóhullámát.
1 felhasználónak tetszik:
CocoBerry
2012. augusztus 15. 11:25
Hát ezt is magának köszönheti, most legalább jól megleckézteti az élet...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.