Starity

Kidobták Kristen Stewartot a Hófehér folytatásából

18 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 15. 11:26 #61
dreamscometrue
dreamscometrue
visszatérő vendég

StátuszThe night is dark and full of terrors.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 498
Csatolások: 226
Azonosító: 122968
Ez már gusztustalan. Nem szeretem Kristent, nem is tartom jó színésznőnek, de azért ne kapcsolják már össze a magánéletét ennyire a munkájával. Ha most emiatt tényleg nem akarják szerepeltetni, akkor Rupert se ülhessen a rendezői székbe. Igen, Kristen rettenetesen nagyot hibázott, de pont ugyanannyira felelős a történtekért, mint Rupert, akinek bezzeg megbocsájtott a felesége, és a munkája is megmaradt. Eléggé felháborít és elszomorít ez az egész, mert ha már mindenképpen büntetni kell őket, akkor ne csak Kristennel tegyék. Azért remélem, hogy az amit valaki írt, hogy nem feltétlenül akarták továbbvinni Hófehérke karakterét, igaz, és nem emiatt az ügy miatt veszítette el Kristen a szerepet.
3 felhasználónak tetszik: csicsi20, mse90, CocoBerry
2012. augusztus 15. 11:28 #62
- törölt felhasználó -    
Kristen kapja a pofonokat....
2012. augusztus 15. 11:31 #63
- törölt felhasználó -    
Ez azért már tényleg durva. Oké Kristen félrelépett megbánta, egy szerepből már kidobták, de most a Hófehérből is? Ez azért már szánalmas....
2012. augusztus 15. 11:31 #64
standorkira
standorkira
visszatérő vendég

StátuszDELENA FOREWER
Hozzászólás: 192
Csatolások: 0
Azonosító: 159056
Baszus. Magánélet ....munka két lön dolog
2012. augusztus 15. 11:32 #65
Valaki00
Valaki00
új tag
Hozzászólás: 37
Azonosító: 183336
Ez már több a soknál ez már bunkóság lehet h nem gondolta át amit tett de ez már tényleg sok!!!!Ettől nem lesz jobb a kapcsolatuk és ha mondjuk újra összejönnének és pár hónap múlva mikor már senkit sem érdekel akkor a rendezők lesznek sz*rba már elnézést a kifejezésért!!!!!
2012. augusztus 15. 11:33 #66
Plume
Plume

StátuszValar morghulis
Hozzászólás: 647
Csatolások: 90
Azonosító: 176589
Szerintem ez már csak kifogás. Bár nekem nem tetszett a filmbeli alakítása, azért Hófehér nélkül mégse lehet Hófehér és a vadász. Nem baj, mert szeretünk Chris! *-*
2012. augusztus 15. 11:33 #67
Pocketfullofsunshine
Pocketfullofsunshine
visszatérő vendég

StátuszSomeone taught me to love everyone.Even my enemies.
Hozzászólás: 245
Azonosító: 153058
Véleményem szerint Kristen egyfajta megtűrt személy volt Hollywoodban a Twilight sikere miatt és ezért osztogattak neki szerepeket...könyörgöm ez a nő NEM tud színészkedni...4 filmet láttam tőle és MINDEGYIKBEN ugyanazt az arcot és kifejezést vágta...pedig a karakterek eléggé különböztek...ő minden csak nem színésznő. Ez a botrány most kapóra jön h a rendezők kitegyék őt a filmekből...Én nem utálom v valami de sztem semmi keresnivalója ezen a pályán.
2012. augusztus 15. 11:35 #68
Bogyoocska
Bogyoocska
új tag
Hozzászólás: 5
Azonosító: 182555
tudok neki gratulálni.. ő csinálta meg magának szóval viselje el a következményeket...
2012. augusztus 15. 11:37 #69
nessagirl95
nessagirl95
visszatérő vendég
Hozzászólás: 136
Azonosító: 128344
Nem tudom, hogy ti miként vagytok ezzel, de szerintem baromi nagy igazságtalanság Kristennel szemben... mindenki azt mondja, hogy az ő hibája, meg magának csinálta, másszon ki belőle, de ugye tudjátok, hogy nincs kapcsolat egyedül?? Az gondolom egyikőtöknek sem jutott eszébe, mi van ha Rupert kezdett ki vele? Olyan könnyű utólag rákenni szegény csajra, miközben a másik visszament a feleségéhez, meg rendezgeti tovább a kis életét, Kristen elveszít mindent maga körül, s van amit igazságtalanul...
2012. augusztus 15. 11:37 #70
- törölt felhasználó -    
Idézet (mse90 @ 2012.08.15. 11:23)
Ez esetben milyen előzékenyek, hogy megkímélték a kedves rendező urat az esetleges kellemetlenségektől, ami a botrányos Kristen kisasszonnyal való együttműködésből származna. bolond.gif Külön tetszik, hogy a cikk említést sem tesz az egész ügyről.
Kész röhej. Még ha mindvégig ott is volt a kalapban a Vadász-spinoff, a 2. részt Hófehérrel szintúgy nyilván megcsinálták volna, ha nincs ez az egész cirkusz. Már csak üzleti megfontolásból meglovagolták volna Kristen Alkonyat-sikerének utóhullámát.

Az eredeti cikkben nem írták, én meg nem mertem beleszerkeszteni, mert egyelőre nem hivatalos, hogy marad. Mondjuk az, hogy hosszú távú együttműködésben gondolkodnak vele, eléggé valószínűsíti. blush.gif Én nem tudom egyébként, mi van ebben a pasasban, hogy ennyire bíznak benne. unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: mse90, dreamscometrue
2012. augusztus 15. 11:38 #71
Valaki00
Valaki00
új tag
ohh és a rendezőt nem akarják kirúgni?????
1 felhasználónak tetszik: CocoBerry
2012. augusztus 15. 11:38 #72
Lilla98
Lilla98
♥Miley Ray Cyrus♥

StátuszThe Pretty Reckless - Zombie ♥♥♥
Hozzászólás: 1900
Csatolások: 88
Azonosító: 125752
Én olyat is halottam, hogy eleve nem lett volna a folytatásban benne, de olyat is mondtak már, hogy Robot szeretné a következő filmben...szóval nem tudom melyik igaz, de mindegy is. Ezek szerintem megint egy gusztustalan játékot játszanak a los angelesi nagyfőnökök....szerintem a magán élete miatt nem kéne kidobálni a filmekből. Bár az előző filmjéből állítólag ő lépet ki, de itt meg arról cikkeztek, hogy kirúgták szóval megint fent állnak azok az ellentmondásos dolgok mint az előző témákban. Nem érdemli meg hogy egy hiba miatt megpecsételjék az egész életét. Hagyni kéne ezt a dolgot a csudába már. Hibázott. Oké felfogta mindenki, de ettől még jó abban amit csinál(tudom ezzel most sokan nem értenek egyet). Én szeretem mint színészt és remélem egy ilyen hiba nem rontja el a karrierét
2012. augusztus 15. 11:38 #73
Dzsenifer3
Dzsenifer3
Hozzászólás: 7117
Csatolások: 481
Azonosító: 155330
Nah ezt jól elcseszte magának Krsiten...!
2012. augusztus 15. 11:39 #74
Lilla98
Lilla98
♥Miley Ray Cyrus♥

StátuszThe Pretty Reckless - Zombie ♥♥♥
Hozzászólás: 1900
Csatolások: 88
Azonosító: 125752
Ja és persze ennyi erővel tényleg a rendezőt is kitehetnék...
1 felhasználónak tetszik: CocoBerry
2012. augusztus 15. 11:40 #75
Valaki00
Valaki00
új tag
nesssagirl95-tel teljesen egyetértek!!
2012. augusztus 15. 11:43 #76
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (CocoBerry @ 2012.08.15. 11:37)
Az eredeti cikkben nem írták, én meg nem mertem beleszerkeszteni, mert egyelőre nem hivatalos, hogy marad. Mondjuk az, hogy hosszú távú együttműködésben gondolkodnak vele, eléggé valószínűsíti.  blush.gif  Én nem tudom egyébként, mi van ebben a pasasban, hogy ennyire bíznak benne.  unsure.gif

Nem erre, hanem az általad belinkelt cikkre gondoltam egyébként. pardon.gif Ha nem lenne ez a felhajtás Kristen körül, még szépnek és jónak tartanám, hogy végre itt egy professzionális cikk, ami csak arról beszél, hogy ki rendez mit, és ki szerepel benne. Így viszont felháborító, hogy Kristen félrelépését a Neo FM is bemondja, Sanders pedig tiszta lappal indul a sajtó előtt. scare.gif Nem csoda, hogy ezután alkalmazzák, hisz az újságok nem is foglalkoznak az ő részével.
2 felhasználónak tetszik: CocoBerry, dreamscometrue
2012. augusztus 15. 11:45 #77
- törölt felhasználó -    
Idézet (mse90 @ 2012.08.15. 11:43)
Nem erre, hanem az általad belinkelt cikkre gondoltam egyébként. pardon.gif Ha nem lenne ez a felhajtás Kristen körül, még szépnek és jónak tartanám, hogy végre itt egy professzionális cikk, ami csak arról beszél, hogy ki rendez mit, és ki szerepel benne. Így viszont felháborító, hogy Kristen félrelépést a Neo FM is bemondja, Sanders pedig tiszta lappal indul a sajtó előtt. scare.gif Nem csoda, hogy ezután alkalmazzák, hisz az újságok nem is foglalkoznak az ő részével.

Ja, mintha Kristen egyedül csalta volna Pattinsont. A végén már kitalálják, hogy Sanders ott se volt. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: dreamscometrue, mse90
2012. augusztus 15. 11:45 #78
dreamscometrue
dreamscometrue
visszatérő vendég

StátuszThe night is dark and full of terrors.
Hozzászólás: 498
Csatolások: 226
Azonosító: 122968
Idézet (Pocketfullofsunshine @ 2012.08.15. 11:33)
Véleményem szerint Kristen egyfajta megtűrt személy volt Hollywoodban a Twilight sikere miatt és ezért osztogattak neki szerepeket...könyörgöm ez a nő NEM tud színészkedni...4 filmet láttam tőle és MINDEGYIKBEN ugyanazt az arcot és kifejezést vágta...pedig a karakterek eléggé különböztek...ő minden csak nem színésznő. Ez a botrány most kapóra jön h a rendezők kitegyék őt a filmekből...Én nem utálom v valami de sztem semmi keresnivalója ezen a pályán.

Egyetértek azzal, hogy nem egy nagy színésznő, de azért azt ne gondold már, hogy csak azért adtak neki szerepeket, mert a Twilight sikeres volt. Ezekben a filmekben azért elég sok pénz van, és ha Kristen valóban annyira béna lenne, nem szerződtették volna le annyi filmre. Igen, nyilván népszerű lett a Twilight miatt, de kb. ugyanannyi "utálója" van, mint rajongója, ha nem több.
Egyébként a korábbi filmjeiben egész jól alakított, csak amióta ráhúzták Bella szerepét, azóta hasonlóakat kap, ahol csak maga elé kell bámulnia. Bár lehet, hogy ő nem bír már kibújni ebből a szerepből.
2 felhasználónak tetszik: mse90, CocoBerry
2012. augusztus 15. 11:46 #79
Phannie
Phannie
visszatérő vendég

StátuszIm only human after all.
Hozzászólás: 468
Csatolások: 31
Azonosító: 141911
hát nem csodálkozom.egy csalfa lány ne legyen példakép...
2012. augusztus 15. 11:49 #80
Koczy
Koczy
új tag
Hozzászólás: 20
Azonosító: 175046
Ekkora marhaságot. Ha minden színészt kidobnának a filmjébôl, aki félrelép, nem sojan dolgoznának Hollywood-ban. (Ezzel együtt a félrelépés maga persze elítélendô) A vicc az, hogy Rupert Sanders-nek állítólag megtiltotta a fekesége, hogy ô rendezze a következô részt. Hófehérke film Hófehérke nélkül...szerintem már most borítékolható a bukás. (Az elsô rész elment.)
18 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok