Kidobták Kristen Stewartot a Hófehér folytatásából
2012. augusztus 15. 15:06
|
|
Graceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 159243 offline
|
Miért is érdemelte meg?Ez Kristen megélhetése, mivel ugyebár színésznő,nem?Mit szólnátok,ha egyszer titeket is kirúgnának a munkahelyetekről,és valaki jól az arcodba mondaná,hogy megérdemelted?Persze,az sem volt fail,amit Kristen tett,hisz megcsalta Robertet,mégsem értem teljesen,a magánélete hogy hatna ki a színészkedésére.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2012. augusztus 15. 15:21
|
|
alcoholicillusionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 156196 offline
|
Szánalmas. Röviden és tömören. De sajnos abban a világban élünk, hogy az ember magánélete alapján ítélik meg, hogy jó-e abban, amit csinál vagy nem. Én sajnálom Kristent, mert igen, hibázott, de már jó pár sztár meglépte ugyanezt, mégsem csináltak belőle ekkora nagy felhajtás. Továbbá... haters gonna hate.
2012. augusztus 15. 15:32
|
|
luccaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.15. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 136438 offline
|
Egyébként pedig nem biztos, hogy igaz. Állítólag Snow White második részét a vadászra akarják hangolni,szóval nem biztos, hogy kidobták. Tarthattok szánalmasnak is...
2012. augusztus 15. 15:51
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Már komolyan szánalmas, amit szegény csajjal csinálnak. Az, hogy megcsalta Robertet nem hat ki a szinészi tehetségére (bár szerintem nem sok van neki).Csak ugye Hollywoodban a pénz beszél, és mivel Kristen közimádatból közutálat tárgya lett máris kevesebben lennének kíváncsiak a filmre amiben játszik. Ez a másik dolog amit szánalmasnak tartok. Nos nem kedvelem a csajt, de aki azt írja, hogy megérdemli gondolkozzon el egy kicsit, mi lenne ha ő is elkövetné ezt, majd másnap közölnék vele, hogy a történtek miatt kirúgják a munkahelyéről? Nem lenne normális dolog ugye? Hát az sem az amit Kristennel tesznek. Különben is így mi lesz a második rész címe, "Vadász és a vadász"? xD
2012. augusztus 15. 15:54
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Valamilyen szinten megértem, hogy dobták a filmből, mert Kristen népszerűségi indexe hatalmasat zuhant. Így, mivel egész Hollywood -és maga a világ is- pénzközpontú, nem fogják Kristent foglalkoztatni, mert nem hozna annyi bevételt, mint tegyük fel Jennifer Lawrence, akinek ha jól tudom, eddig makulátlan az előélete.
Sokan írjátok, hogy Kristen ilyen-olyan szar és tehetségtelen színésznő. Ne a popcornmozik alapján próbáljátok megítélni a tehetségét, hanem a kisebb költségvetésű, független filmekben nyújtott alakítása alapján. (Sárga Zsebkendő, Welcome To The Rileys)
Az, hogy megcsalta Robert-et, az a saját magán ügye, szerintem már 500-szor megbánta, hogy a félrelépés gondolata megjelent a fejében. Viszont úgy gondolom, ha valaki félrelép, annak nyomós oka van. Lehet, hogy nem volt minden 100%-ig rendben Kristen és Robert kapcsolatában sem.
Az pedig, hogy Rupert-et még mindig foglalkoztatják, eléggé meglepett. Hiszen aki megcsalta már egyszer a feleségét egy másik nővel, az valószínűleg újra meg fogja tenni ezt. Úgyhogy ennyi erővel az összes vele dolgozó nővel ágyba bújhatna.
Szerintem meg aki eddig is szerette Kristent, mint színésznőt és szerette a munkásságát, az most se távolodjon el tőle és utálja. Hiszen nem őt csalta meg, nem az ő fejét vágta át. Persze mindenkinek meg lehet róla a véleménye.
Sokan írjátok, hogy Kristen ilyen-olyan szar és tehetségtelen színésznő. Ne a popcornmozik alapján próbáljátok megítélni a tehetségét, hanem a kisebb költségvetésű, független filmekben nyújtott alakítása alapján. (Sárga Zsebkendő, Welcome To The Rileys)
Az, hogy megcsalta Robert-et, az a saját magán ügye, szerintem már 500-szor megbánta, hogy a félrelépés gondolata megjelent a fejében. Viszont úgy gondolom, ha valaki félrelép, annak nyomós oka van. Lehet, hogy nem volt minden 100%-ig rendben Kristen és Robert kapcsolatában sem.
Az pedig, hogy Rupert-et még mindig foglalkoztatják, eléggé meglepett. Hiszen aki megcsalta már egyszer a feleségét egy másik nővel, az valószínűleg újra meg fogja tenni ezt. Úgyhogy ennyi erővel az összes vele dolgozó nővel ágyba bújhatna.
Szerintem meg aki eddig is szerette Kristent, mint színésznőt és szerette a munkásságát, az most se távolodjon el tőle és utálja. Hiszen nem őt csalta meg, nem az ő fejét vágta át. Persze mindenkinek meg lehet róla a véleménye.
2012. augusztus 15. 16:00
|
|
FlyGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 329 Csatolások: 2 Azonosító: 127389 offline
|
Nem utálom Kristen, amiért félrelépett, csak egy a baj, hogy Hollywood és a többi ember szemében hatalmas bűnt követett el, hogy megcsalta Robikát. Szerintem nem valami jó pasi. Sajnálom, hogy egy magánéleti ballépés miatt most mindenből kidobják az emberek pedig ott játsszák az eszüket, hogy ők mekkora szentek, pedig nem KStew volt az egyetlen, aki megcsalta a párját. Kár, érte, mert nem egy rossz színésznő a Twilightnál és a Hófehér és a Vadásznál ezerszer jobb alakításai vannak. Sajnálom. Ez mekkora szívás. Bezzeg a rendező dolgozhat.
@CandUs teljesen igazad van.
@CandUs teljesen igazad van.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2012. augusztus 15. 16:01
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Kicsit csodálkozok, mivel nem Kristen csalta meg a párját először. Így is kezd lefelé ívelni az élete, még a filmesek is keresztbe tesznek neki. Valamilyen szinten, szerintem megérdemli, de kezd túl sok lenni.
2012. augusztus 15. 16:21
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
nehogy már!!! szegény. -.- nem kell tönkre tenni a karrierjét emberek :'DD az már szánalmas hogy a pózerek bemesélik hogy hogy utálják Kristent csak mert a hatalmas Robert fanok megutálták azért nem kell mindenkinek. (facepalm)
2012. augusztus 15. 16:22
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Florahh milyen igazad van ez a magán élete nem kell a munkájába beleszólni!-.-
2012. augusztus 15. 16:31
|
|
musicmurder95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 169543 offline
|
Én azt se bánnám ha egyáltalán nem lenne folytatása ennek a filmnek -és most lehet utálni-de nekem egyáltalán nem tetszett az oké hogy átdolgozunk egy mesét de ez a film már nevetséges volt semmi köze nagyon nem volt az eredeti meséhez.Több volt körülötte a botrány mint maga a film.Renben voltak színészek akik tényleg jól játszottak benne de ennyi:)Egyébként szerintem ez már nagy szemétség hogy mindenhonnan kidobják ezt a szerencsétlen lányt azért ezt már nem kéne.
2012. augusztus 15. 16:40
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Na, hát Kristenre az elmúlt 2 hétben úgy rá jár a rúd
nem semmi. Hát az biztos, hogy verheti a falba a fejét. Eléggé szar lehet most neki az élete. Azért már egyre jobban sajnálom
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.