Szinte minden embert lehet valamiért kiközösíteni, bántani. De ilyenkor szerintem nem a depszresszió, érfelvágás az egyetlen és legjobb megoldás... Sőt!
Beszélje ki az ember magából és kész. Tegyen érte, hogy megoldódjon a problémája. Vagy várja ki. Elég szomorú, hogy elég sok esetben fordulnak az öngyilkossághoz az emberek. : / Szerintem olyan szinten senkit sem lehet kikészíteni, hogy megölje magát. Mindenképpen van valami kiút, vagy valami/valaki, amiért/akiért érdemes élni! (:
A depresszió fő halálokozó lesz a jövőben
2014. október 30. 17:59
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ezt megértem és egyetértek minden egyes szóval!
2015. augusztus 22. 09:24
|
|
meszaroszsanettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.21. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 248703 offline
|
A cikk nekem nem arult el sok ujat a depressziorol. Lattam mar ebert meghalni ez miatt nem is egyet es ez borzasztoan erint, hogy meg csak nem is segithettem... Az ota sok ido elmult, sok minden tortent de abbol az allapotbol, amit akkor ereztem mai napig sem gyogyultam ki. Neha ugy erzem elo jonnek nalam is a depresszio jelei. Ongyilkossagtol kezdve, akar a halalig.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.

0 felhasználónak tetszik: