A depresszió fő halálokozó lesz a jövőben
2014. augusztus 20. 09:39
|
|
KatelynTarverlovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.18. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 231765 offline
|
rock girl igazad van.
2014. augusztus 20. 09:39
|
|
KatelynTarverlovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.18. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 231765 offline
|
És amit az emberek tesznek magukkal emiatt.
2014. augusztus 20. 09:53
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
jól megírt cikk, a depressziósoknak valóban mihamarabb segítségre van szükségük.
viszont! amit elég sokszor tapasztalok mostanában és nagyon idegesítő, néhány tinip***a divatdepressziója...
viszont! amit elég sokszor tapasztalok mostanában és nagyon idegesítő, néhány tinip***a divatdepressziója...
2014. augusztus 20. 10:07
Idézet (FashionLady @ 2014.08.20. 09:53)
jól megírt cikk, a depressziósoknak valóban mihamarabb segítségre van szükségük.
Igen és ez rohadtul elkeserítő, hogy gyakorlatilag népbetegség lett mint az ájfón. Undorral tud eltölteni a sok 13-14 éves lány akik már a seggüketafalhozverik kínjukban mert elhagyta őket az aktuális pasi. Ha valakinek rossz napja volt akkor egyből depressziós... szomorú tény, hogy nem vesszük észre mikortól betegség a betegség és meddig csak kínlódás.
2014. augusztus 20. 10:08
Mindenkinek vannak mélypontjai az életben.Lehet,hogy egyszer majd tényleg ömgyilkos lesz emiatt valaki...de annak biztosan volt is oka.
1 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya
2014. augusztus 20. 10:55
Nos nekem is volt időszakom mikor deprssziós voltam, családi problémáim miatt...amik még most is tartanak.
De talpra álltam. Könnyű kijönni a depresszióból, engem az idegesít hogy mások mennyire sajnáltatják magukat pedig nincs is okuk rá.
Ilyenkor fontos hogy a szabadidőnket kirándulással, szabad levegőn, szeretteinkkel, barátainkkal töltsük. Vagy olvassunk, nézzük kedvenc sorozatainkat, filmjeinket és máris jobb kedvre derülünk.
Mindig pozitívan kell gondolkodni és arra, ha keménen tanulsz sok mindent elérsz az életben és lesz neked is családod.
Törekedni kell az erős kapcsolatok megkötésére.
...ennyit mondok....
De talpra álltam. Könnyű kijönni a depresszióból, engem az idegesít hogy mások mennyire sajnáltatják magukat pedig nincs is okuk rá.
Ilyenkor fontos hogy a szabadidőnket kirándulással, szabad levegőn, szeretteinkkel, barátainkkal töltsük. Vagy olvassunk, nézzük kedvenc sorozatainkat, filmjeinket és máris jobb kedvre derülünk.
Mindig pozitívan kell gondolkodni és arra, ha keménen tanulsz sok mindent elérsz az életben és lesz neked is családod.
Törekedni kell az erős kapcsolatok megkötésére.
...ennyit mondok....
2014. augusztus 20. 10:55
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Szerintem az öngyilkosság a gyengeség jele.
2014. augusztus 20. 10:56
Azt meg végképp nem szabad ilyenkor csinálni hogy nem jársz be iskolába, mert azzal csak magadnak ártasz, nem tanulsz nem fejlődsz így munkád sem lesz.
2014. augusztus 20. 11:05
Idézet (RockGirlForever. @ 2014.08.20. 09:08)
Szörnyű,hogy ilyen dolgokat ér el a mai társadalom..(Tisztelet a kivételnek!)
Teljesen igazad van RockGirlForever!
2014. augusztus 20. 11:51
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
RockGirlForever. írta:
Teljesen egyetértek veled
Teljesen egyetértek veled
2014. augusztus 20. 12:33
|
|
Samasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 171751 offline
|
Szerintem az öngyilkosság egyenlő a gyengeséggel. Hogy az ember nem harcol tovább, inkább feladja. Sosem szeretnék ilyen lenni. Egyszer volt már, hogy azt mondtm, kész, vége, meg akarok halni, de nem tettem meg. Nem tettem meg, mert a szüleimre, a testvéreimre és a barátaimra gondoltam. Szégyen lettem volna mindneki számára. Ezt nem akartam. Szóval szerintem mindenki gondolkozzon el az életéről. Mindnekinek van valami kis apróság, ami örömet tud szerezni. Ezekért a kis örömökért nem szabad feladnunk a harcot.
2014. augusztus 20. 13:09
Idézet (zombeeStar @ 2014.08.20. 10:07)
Igen és ez rohadtul elkeserítő, hogy gyakorlatilag népbetegség lett mint az ájfón. Undorral tud eltölteni a sok 13-14 éves lány akik már a seggüketafalhozverik kínjukban mert elhagyta őket az aktuális pasi. Ha valakinek rossz napja volt akkor egyből depressziós... szomorú tény, hogy nem vesszük észre mikortól betegség a betegség és meddig csak kínlódás.
és ezek azt se tudják mi az a depresszió. nem azt mondom, hogy nem lehet egy fiatal depressziós, de hagyjuk már, hogy ha nem tetszem a pasinak, vagy elhagyott, vagy kaptam egy rossz jegyet, kiabáltak velem stb, akkor már rögtön depressziós vagyok. hát nem. dobálóznak ezzel a szavakkal, miközben aki tényleg az, az szenved. ezeket a fiatalokat legszívesebben megpofoznám, örülnék én is ha ennyi bajom lenne. hát még azok akik tényleg depressziósok. várom mikor szoknak majd le a divatdepresszióról, mert már undorodva megyek fel tumblrre, mert tele van a szánalmas "szomorú" szövegeikkel, meg ugye a divatvagdosós képeikkel. elkeserítő, hogy itt tartunk.
2014. augusztus 20. 14:20
|
|
szenyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 182613 offline
|
Idézet
Syscat: Könnyű kijönni a depresszióból...
A depresszióból pont, hogy nem könnyű kijönni. Az egy dolog, ha valaki egy nehéz, szomorú korszakában van, de ha könnyen kikeveredik belőle, viszonylag kevés nehézség árán egy kis kirándulással, meg sétával, az szerintem nem depresszió. Szerettei meg nem mindenkinek vannak...
Idézet
Samas: Szégyen lettem volna mindneki számára. Ezt nem akartam. Szóval szerintem mindenki gondolkozzon el az életéről. Mindnekinek van valami kis apróság, ami örömet tud szerezni. Ezekért a kis örömökért nem szabad feladnunk a harcot.
Aki igazán elkeseredett és meg akar halni, azt nem érdekli ilyen baromság, mint hogy mások mit gondolnak, meg milyen szégyen lesz akárkinek.
Másrészt van, aki család és barátok nélkül él, sorozatos sikertelenségek, netán még betegség(ek) áldozataként, és szerencsés ha van, ami örömet okoz neki és ideköti az élethez. Nem mindenki bírja, mint már írtam az előző hozzászólásomban, más a lelki teherbírásunk.
És azt vallom, hogy ha lehetősége van az embernek rá, akkor dönthessen a haláláról, ha már a születéséről nem tud.
2014. augusztus 20. 15:15
Sajnos a legtöbb ilyen ember tényleg azt hiszi, neki a létező legrosszabb a világon, mindenkiétől nagyobbnak tartja a saját baját. A mi családunkban is vannak bajok dögivel, és ezerszer hálát adok az égnek, hogy ilyen akaratos és kitartó anyukám van. Mi lenne itt, ha bedepizne és semmi nem érdekelné? A depressziósok többsége arra sem gondol, hogy mások aggódnak érte, vagy esetleg valakinek szüksége van rájuk... rá kellene jönniük, hogy meg kell találni az életben az örömöt. Egyik barátnőmön is két szemem mindig, mert ő is depresszív alkat, és nagyon magába fordul néha. Az öngyilkosság meg végképp nem megoldás semmire. Tudom, én könnyen beszélek, mert még nem voltam ilyen helyzetben (bár lehet, hogy mégis), de én félnék megtenni, egyrészt mert vallásos vagyok, másrészt mert tudom, hogy a szüleim nem azért neveltek fel, hogy el kelljen temetniük idő előtt. Számítanak rám.
2014. augusztus 20. 16:26
|
|
Impossible0425új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 229351 offline
|
Samas egyetértek
2014. augusztus 20. 16:35
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Depresszió is nagyon sokféle van. Egyáltalán nem mindegy, hogy mi okozza, van, amikor teljesen jogos a kialakulása. Persze, jó dolgok mindenki életében vannak, ezekről nem szabad elfeledkeznünk. Szörnyű az öngyilkosságok száma-az meg még rosszabb, hogy nem foglalkozunk velük, nem segítünk rajtuk. Elmegyünk az emberek mellett-és csak magunkkal foglalkozunk. A halál pedig nem megoldás, a túlvilágon sem lesz jobb, ráadásul hány embernek fog fájni a szíve azért, aki öngyilkos lett.....
1 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.