Starity

A depresszió fő halálokozó lesz a jövőben

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. augusztus 20. 09:39 #81
KatelynTarverlove
KatelynTarverlove
visszatérő vendég

StátuszRusher vagyok, Rusher voltam, Rusher sose el nem múltam. <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 114
Csatolások: 0
Azonosító: 231765
rock girl igazad van.
2014. augusztus 20. 09:39 #82
KatelynTarverlove
KatelynTarverlove
visszatérő vendég

StátuszRusher vagyok, Rusher voltam, Rusher sose el nem múltam. <3
Hozzászólás: 114
Azonosító: 231765
És amit az emberek tesznek magukkal emiatt.
2014. augusztus 20. 09:53 #83
FashionLady
FashionLady

Státuszfashion fades, only style remains the same.♥
Hozzászólás: 1110
Csatolások: 3
Azonosító: 155125
jól megírt cikk, a depressziósoknak valóban mihamarabb segítségre van szükségük.
viszont! amit elég sokszor tapasztalok mostanában és nagyon idegesítő, néhány tinip***a divatdepressziója...
2014. augusztus 20. 10:07 #84
- törölt felhasználó -    
Idézet (FashionLady @ 2014.08.20. 09:53)
jól megírt cikk, a depressziósoknak valóban mihamarabb segítségre van szükségük.
viszont! amit elég sokszor tapasztalok mostanában és nagyon idegesítő, néhány tinip***a divatdepressziója...

Igen és ez rohadtul elkeserítő, hogy gyakorlatilag népbetegség lett mint az ájfón. Undorral tud eltölteni a sok 13-14 éves lány akik már a seggüketafalhozverik kínjukban mert elhagyta őket az aktuális pasi. Ha valakinek rossz napja volt akkor egyből depressziós... szomorú tény, hogy nem vesszük észre mikortól betegség a betegség és meddig csak kínlódás.
5 felhasználónak tetszik: Beyla, tothbianka, Szandi0820, Fannycska999, Elody
2014. augusztus 20. 10:08 #85
- törölt felhasználó -    
Mindenkinek vannak mélypontjai az életben.Lehet,hogy egyszer majd tényleg ömgyilkos lesz emiatt valaki...de annak biztosan volt is oka.
1 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya
2014. augusztus 20. 10:55 #86
- törölt felhasználó -    
Nos nekem is volt időszakom mikor deprssziós voltam, családi problémáim miatt...amik még most is tartanak.
De talpra álltam. Könnyű kijönni a depresszióból, engem az idegesít hogy mások mennyire sajnáltatják magukat pedig nincs is okuk rá.
Ilyenkor fontos hogy a szabadidőnket kirándulással, szabad levegőn, szeretteinkkel, barátainkkal töltsük. Vagy olvassunk, nézzük kedvenc sorozatainkat, filmjeinket és máris jobb kedvre derülünk.
Mindig pozitívan kell gondolkodni és arra, ha keménen tanulsz sok mindent elérsz az életben és lesz neked is családod.
Törekedni kell az erős kapcsolatok megkötésére.
...ennyit mondok....
2014. augusztus 20. 10:55 #87
szabina2522
szabina2522

StátuszI love my life!!!
Hozzászólás: 1359
Azonosító: 195503
Szerintem az öngyilkosság a gyengeség jele.
2014. augusztus 20. 10:56 #88
- törölt felhasználó -    
Azt meg végképp nem szabad ilyenkor csinálni hogy nem jársz be iskolába, mert azzal csak magadnak ártasz, nem tanulsz nem fejlődsz így munkád sem lesz.
2014. augusztus 20. 10:57 #89
- törölt felhasználó -    
szabina2522: Egyetértek.
2014. augusztus 20. 11:05 #90
- törölt felhasználó -    
Idézet (RockGirlForever. @ 2014.08.20. 09:08)
Szörnyű,hogy ilyen dolgokat ér el a mai társadalom..(Tisztelet a kivételnek!)

Teljesen igazad van RockGirlForever!
2014. augusztus 20. 11:51 #91
nikkibella1
nikkibella1
♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥

Státusz"A szerelem fáj,de megis kell küzdened érte" ♥
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1014
Csatolások: 422
Azonosító: 228531
RockGirlForever. írta:
Szörnyű,hogy ilyen dolgokat ér el a mai társadalom..(Tisztelet a kivételnek!)
Teljesen egyetértek veled smileeee.gif
2014. augusztus 20. 12:33 #92
Samas
Samas
visszatérő vendég

StátuszOkay? Okay.
Hozzászólás: 437
Azonosító: 171751
Szerintem az öngyilkosság egyenlő a gyengeséggel. Hogy az ember nem harcol tovább, inkább feladja. Sosem szeretnék ilyen lenni. Egyszer volt már, hogy azt mondtm, kész, vége, meg akarok halni, de nem tettem meg. Nem tettem meg, mert a szüleimre, a testvéreimre és a barátaimra gondoltam. Szégyen lettem volna mindneki számára. Ezt nem akartam. Szóval szerintem mindenki gondolkozzon el az életéről. Mindnekinek van valami kis apróság, ami örömet tud szerezni. Ezekért a kis örömökért nem szabad feladnunk a harcot.
2014. augusztus 20. 13:09 #93
- törölt felhasználó -    
Idézet (zombeeStar @ 2014.08.20. 10:07)
Igen és ez rohadtul elkeserítő, hogy gyakorlatilag népbetegség lett mint az ájfón. Undorral tud eltölteni a sok 13-14 éves lány akik már a seggüketafalhozverik kínjukban mert elhagyta őket az aktuális pasi. Ha valakinek rossz napja volt akkor egyből depressziós... szomorú tény, hogy nem vesszük észre mikortól betegség a betegség és meddig csak kínlódás.

és ezek azt se tudják mi az a depresszió. nem azt mondom, hogy nem lehet egy fiatal depressziós, de hagyjuk már, hogy ha nem tetszem a pasinak, vagy elhagyott, vagy kaptam egy rossz jegyet, kiabáltak velem stb, akkor már rögtön depressziós vagyok. hát nem. dobálóznak ezzel a szavakkal, miközben aki tényleg az, az szenved. ezeket a fiatalokat legszívesebben megpofoznám, örülnék én is ha ennyi bajom lenne. hát még azok akik tényleg depressziósok. várom mikor szoknak majd le a divatdepresszióról, mert már undorodva megyek fel tumblrre, mert tele van a szánalmas "szomorú" szövegeikkel, meg ugye a divatvagdosós képeikkel. elkeserítő, hogy itt tartunk.
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandi0820, Elody
2014. augusztus 20. 13:42 #94
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
Hozzászólás: 1283
Azonosító: 164095
Samas: ugyanezt akartam írni. Annak a kivételével, hogy én még sose gondoltam rá.
2014. augusztus 20. 13:50 #95
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
Hozzászólás: 1283
Azonosító: 164095
Annyi jó dolog van az életben! És ezeket nem észrevenni elég nagy baj.
2014. augusztus 20. 14:20 #96
szenya
szenya
visszatérő vendég
Hozzászólás: 122
Azonosító: 182613
Idézet
Syscat: Könnyű kijönni a depresszióból...

A depresszióból pont, hogy nem könnyű kijönni. Az egy dolog, ha valaki egy nehéz, szomorú korszakában van, de ha könnyen kikeveredik belőle, viszonylag kevés nehézség árán egy kis kirándulással, meg sétával, az szerintem nem depresszió. Szerettei meg nem mindenkinek vannak...

Idézet
Samas: Szégyen lettem volna mindneki számára. Ezt nem akartam. Szóval szerintem mindenki gondolkozzon el az életéről. Mindnekinek van valami kis apróság, ami örömet tud szerezni. Ezekért a kis örömökért nem szabad feladnunk a harcot.

Aki igazán elkeseredett és meg akar halni, azt nem érdekli ilyen baromság, mint hogy mások mit gondolnak, meg milyen szégyen lesz akárkinek.
Másrészt van, aki család és barátok nélkül él, sorozatos sikertelenségek, netán még betegség(ek) áldozataként, és szerencsés ha van, ami örömet okoz neki és ideköti az élethez. Nem mindenki bírja, mint már írtam az előző hozzászólásomban, más a lelki teherbírásunk.
És azt vallom, hogy ha lehetősége van az embernek rá, akkor dönthessen a haláláról, ha már a születéséről nem tud.
4 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, janet7, tothbianka, Elody
2014. augusztus 20. 15:15 #97
- törölt felhasználó -    
Sajnos a legtöbb ilyen ember tényleg azt hiszi, neki a létező legrosszabb a világon, mindenkiétől nagyobbnak tartja a saját baját. A mi családunkban is vannak bajok dögivel, és ezerszer hálát adok az égnek, hogy ilyen akaratos és kitartó anyukám van. Mi lenne itt, ha bedepizne és semmi nem érdekelné? A depressziósok többsége arra sem gondol, hogy mások aggódnak érte, vagy esetleg valakinek szüksége van rájuk... rá kellene jönniük, hogy meg kell találni az életben az örömöt. Egyik barátnőmön is két szemem mindig, mert ő is depresszív alkat, és nagyon magába fordul néha. Az öngyilkosság meg végképp nem megoldás semmire. Tudom, én könnyen beszélek, mert még nem voltam ilyen helyzetben (bár lehet, hogy mégis), de én félnék megtenni, egyrészt mert vallásos vagyok, másrészt mert tudom, hogy a szüleim nem azért neveltek fel, hogy el kelljen temetniük idő előtt. Számítanak rám.
2014. augusztus 20. 16:26 #98
Impossible0425
Impossible0425
új tag

StátuszSzerte foszlani, mint pitypang a szélben...
Hozzászólás: 12
Azonosító: 229351
Samas egyetértek smileeee.gif
2014. augusztus 20. 16:35 #99
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Depresszió is nagyon sokféle van. Egyáltalán nem mindegy, hogy mi okozza, van, amikor teljesen jogos a kialakulása. Persze, jó dolgok mindenki életében vannak, ezekről nem szabad elfeledkeznünk. Szörnyű az öngyilkosságok száma-az meg még rosszabb, hogy nem foglalkozunk velük, nem segítünk rajtuk. Elmegyünk az emberek mellett-és csak magunkkal foglalkozunk. A halál pedig nem megoldás, a túlvilágon sem lesz jobb, ráadásul hány embernek fog fájni a szíve azért, aki öngyilkos lett.....
1 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya
2014. augusztus 20. 17:26 #100
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
Nagyon elgondolkoztató cikk lett
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8