Starity

A depresszió fő halálokozó lesz a jövőben

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. augusztus 19. 19:23 #21
Vilcsi
Vilcsi
skrrrt

Státuszhi guys :) I'm back :D
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1109
Csatolások: 0
Azonosító: 202950
ez nagyon szomorú sad.gif
És nagyon nehéz elkerülni, én nem ismerek olyan embert aki nem volt valamikor depis de szerencsére
el lehet felejteni
én is voltam depis de szerencsére nem volt olyan nagyon sulyos
de igyekszem elkerülni smileeee.gif
2014. augusztus 19. 19:26 #22
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari

Státusznot your bae
Hozzászólás: 2003
Csatolások: 9
Azonosító: 168601
Ez tényleg nagyon szomorú. sad.gif
Soha nem akarok olyan helyzetbe kerülni hogy igazán depressziós legyek és igyekszem hogy a körülöttem élők se legyenek.
2014. augusztus 19. 19:27 #23
Diary
Diary
visszatérő vendég

StátuszSummertime
Hozzászólás: 277
Azonosító: 222791
Na, ilyenkor jön elő a hit. A nővéremet évekkel ezelőtt váratlanul elhagyta a nagy szerelme - akitől a gyereke is van mellesleg, bár akkor még csak terhes volt. A nővérem teljesen összeroppant, komolyan aggódtunk érte. Mégsem lett öngyilkos. Mert kisgyerekkora óta hisz Istenben, és mivel az öngyilkosság a katolikus vallás szerint bűn, ő ezt nem merte megtenni. Félt Isten haragjától. Na, ugyan én nem vagyok hívő, de abban az időszakban én is végtelenül hálás voltam Istennek, amiért a Földön tartotta a testéverem. Ő egyébként azóta már újra megtalálta magát, van új párja (már férje), akivel közösen nevelik a gyereket, minden OK. Szóval a hited tényleg megmenthet.
1 felhasználónak tetszik: Rocket
2014. augusztus 19. 19:29 #24
Dorina Styles
Dorina Styles
új tag

StátuszMindig van másik!
Hozzászólás: 46
Azonosító: 211834
sad.gif Ez nagyon szomorú sad.gif
2014. augusztus 19. 19:29 #25
Pinky Lili
Pinky Lili
mythical beast

Státusz(^.^ Y)
Hozzászólás: 1562
Csatolások: 44
Azonosító: 208704
Ez egy szörnyű betegség. sad.gif
2014. augusztus 19. 19:32 #26
- törölt felhasználó -    
Én tartom azt, hogy mindig van megoldás mindenre, és ok, hogy éljek. Az öngyilkosság egy részről önzőség, hiszen másoknak okozunk fájdalmat és a legkönnyebb utat választjuk. Akkor sem lennék képes ilyet tenni, ha magam lennék a világ ellen.
2014. augusztus 19. 19:34 #27
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234309
Azonosító: 59785
Ezt a cikket rossz volt olvasni. Nem azért, mert rossz, hanem mert a munkám kapcsán gyakran kell forgatnom a helyi anyakönyveket és pontosan tisztában vagyok vele, hogy mennyien követtek el öngyilkosságot. Ez pedig még úgy is megvisel, hogy a legtöbbjüket nem ismertem. sad.gif Számszerűsítve pedig még rosszabb. sad.gif Ebből is látszik, hogy kicsit jobban oda kellene figyelnünk egymásra... nem mindig előzhető meg a tragédia akkor sem, de legalább nem menekülnének ennyien a halálba.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. augusztus 19. 19:39 #28
badgal
badgal
visszatérő vendég

Státusz-
Hozzászólás: 127
Csatolások: 129
Azonosító: 230513
'merj élni, meghalni bárki tud!'
2014. augusztus 19. 19:46 #29
- törölt felhasználó -    
Mindenkinek van egy olyan ember az életében,1,akinek és akiért bármit megtenne és aki tudna rajta segíteni. Az embereknek csak túl kellene lépni a büszkeségükön és elfogadni a segítséget. Bár ez már sokszor nem a büszkeségen múlik.
2014. augusztus 19. 19:46 #30
vivi02dh
vivi02dh
új tag
Hozzászólás: 31
Azonosító: 230704
Diary: öröm volt olvasni a kommented. smileeee.gif
2014. augusztus 19. 19:52 #31
- törölt felhasználó -    
Elképesztő cikk, köszönöm.
Az én környezetemben van egy személy (az egyik legjobb barátom), aki mániás depresszióra való hajlamot mutat (ez tényleg nem a közönséges hangulatingadozás). Őt elég sokan bántották, azt vágták hozzá, hogy ferde hajlamú (ami szerintem egyáltalán nem lenne baj, nem ez határozza meg az ember személyiségét), és ez neki nagyon fájt. Amikor kitört belőle minden elrejtett fájdalom, sírógörcsöt kapott, és mit csináltak a marhák, akik állítólag a közeli barátai (voltak)? Felvették telefonnal és röhögtek rajta. Én meg nem tudtam odamenni hozzá, mert pont mögöttem voltak azok, akik telefonoztak, és mögöttük volt Ő.
Történjen tinédzserrel vagy felnőttel, komolyan kell venni. Ha az ember nem megfelelő környezetben van, akkor akár még öngyilkosság is lehet a vége.
Lehet ez egy kis hang, egy kis démon, ami arra sarkall, hogy tedd meg, de aki ezt legyőzi, az egy felszabadító ajándékot kap: szabadságot. Néha visszajöhet a kis démon, a hang, de ha nem figyelsz rá, és elnyomod lelkierővel, akkor nem bánthat. Mindenkinek van kis hangja, kis démona. Kiben erősebb, kiben gyengébb. Ezzel szinte mindenkinek meg kell küzdenie. Nem vagy egyedül.
Kicsit klisés lett így, ha belegondolok. rohog.gif
2014. augusztus 19. 19:59 #32
Esztiiiii
Esztiiiii
új tag
Hozzászólás: 89
Azonosító: 230485
Ez nagyon szomorú...sad.gif
2014. augusztus 19. 20:07 #33
noémi14
noémi14
visszatérő vendég

StátuszNéha el kell futnod, hogy lásd, ki az aki utánad futna...
Hozzászólás: 126
Azonosító: 197878
ez borzalmas sad.gif
2014. augusztus 19. 20:08 #34
TianaBlack
TianaBlack

StátuszYou'll only win if you don't give up. Cause love is war and war is love.
Hozzászólás: 672
Csatolások: 36
Azonosító: 212599
Nekem is volt egy idő, amikor depressziós voltam. Szerintem minden tinédzser életében van egy mély pont, amiből nehéz kimászni, de ez attól függ, hogy ki hogyan éli meg. Van aki (pl. mint én) nagyon mélyre zuhan, de tulajdon képen erről csakis az illető tehet..És persze van a másik csapat, akik nem engedik, hogy néhány érzés, vagy személy felül kerekedjen rajtuk.. Ezen túl kell esni. Az öngyilkosság nem megoldás semmire.. azzal csak a gyengeségünket mutatjuk meg, hiszen elfutunk minden és mindenki elől...
2014. augusztus 19. 20:11 #35
- törölt felhasználó -    
nagyon jó cikk, és ezzel teljesen egyetértek... egy ember sok mindent elkövethet azért mert szomorú. de ilyenkor gondoljatok bele mennyien szeretnek és mennyien megtennének érted mindent. én ezeket az embereket sajnálom, akik ilyenkor az alkoholt- cigit vagy drogot használnak. sad.gif
2014. augusztus 19. 20:18 #36
Dorina1024
Dorina1024
høgh

Státuszmood: fuck everybody
Hozzászólás: 3778
Csatolások: 1047
Azonosító: 191824
Én is majdnem bele estem a depresszióba, egy hülye dolog miatt, de rájöttem, hogy aki miatt bele estem volna, nem érdemli meg, hogy ilyen legyek. Így lábra álltam, és nem gondolok rá.
Eléggé fura, hogy a depresszió a fő halál ok. Robin Williams-t még mindig nem értem, de nem is fogom. sad.gif
1 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya
2014. augusztus 19. 20:26 #37
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1652
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
A tinédzsereknél nem depresszió van, hanem pubertás. wink.gif Még ha hülyén is hangzik, de ez van... Az öngyilkosság pedig csak menekülés, semmi más. Aki nem elég erős, az nem. De az, hogy megölöd magad, semmihez sem vezet, csak megszakad a szíve az embereknek. Egyébként meg az emberek 90% százalékának nincs is igazi problémája, csak valami bebeszélt hülyeség. És ez így van...
2014. augusztus 19. 20:27 #38
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
már akinek. én az életem során sosem voltam depressziós,remélem nem is leszek. mindig boldog ember vagyok,ha a világ legrondább szavakat mondják rám én akkor sem sértődök meg. talán ez egy jó tulajdonságom
2014. augusztus 19. 20:28 #39
Shawol19
Shawol19
visszatérő vendég

Státuszmonstantól x lesz
Hozzászólás: 332
Azonosító: 224313
Én eddig egyszer voltam nagyon nagyon depressziós, pedig nagyon fiatal vagyok, még nem lehet büntetni ( szóval 14 éven aluli) és én nem is ettem 5 kilót fogytam és ki száradtam, szóval aki tudja kerülje
2014. augusztus 19. 20:29 #40
- törölt felhasználó -    
Ez elég rossz előrelátás és nincs is messze a 15 év múlva... Eléggé felháborító az a sor, hogy kiüti a rákot, mint fő halál okozót.. azok az emberek és a hozzátartozók bármit megtennének azért, hogy a betegek életben maradjanak, az öngyilkosok pedig eldobják az életüket, furcsa egymás mellett látni ezt a kettőt. Rengeteg negatív gondolatom van az öngyilkosságról, de nem veszem elő, mert nem hiányzik a szent, ilyen-olyan empatikus lelkek esetleges kötekedése.
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!