Starity

Porig alázták a kritikusok Selena Gomez akciófilmjét

12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 01. 10:46 #161
Encsi Ramóna Rita
Encsi Ramóna Rita
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 217
Csatolások: 0
Azonosító: 160167
Csodálkoznak?Szalonna egy rinyáló .... szóval megértem smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, ColorBird
2013. szeptember 01. 10:51 #162
- törölt felhasználó -    
Idézet (Selena Gomez 199 @ 2013.09.01. 10:26)
igen nem végeztem még egyetemet se semmi ilyesmit de tudod elég csak nézni a filmjeit. Persze aki nem szereti az nem is fogja tök mindegy hogy milyen szerepet kap. Énekelni pedig igenis tud. Jó, nem mindig tiszta a hangja élőben de senkinek sincs tökéletes hangja. Ha nem lenne tehetséges el sem jutott volna idáig. Ha nem lenne tehetsége eleve meg se szerette volna semmilyen ember. De hát mindenkinek szíve joga azt szeretni akit akar. :/

Szerinted tud, szerintem pedig nem tud. Nem zenélsz annyit, hogy felismerd az igazi zenét. Hajrá! Ha mélyebben belegondolsz, az ő kérdéses "zenéje"a leginkább mozgósítható tinédzser korosztálynak szól, akik minden szir-sz*rt megvesznek/meghallgatnak, ha elég reklámot nyomnak kedvenceiktől. Az a korosztály, akinél a zene minősége nem is igazán számít. Az a lényeg hogy "nekem Selenás-s tolltartó kell a legújabb CD-je mellé. A tinisztárok kelendőek, mert a leginkább befolyásolható, fogyasztásra ösztönözhető korcsoportot célozzák. A zene minősége itt sokaddrangú kérdés, de mivel iszonyú bevétel várható a sok fanatikus tinitől, akik mindenféle Selenás etc. kacatot megvesznek. Ő nem a tehetsége miatt tart ott, ahol. Persze szerintem egyáltalán nem tart sehol. A tuti recept. Előszednek valahonnan egy jó kínézetű, 20 év körüli kiscsajt, énekelni nem tud, de a stúdió majd rásegít, felturbozzák a hangját. Szövegeket megírják mások, melyek szellemi szintje kb. a 10 éves gyerekét érinti. Hangszert még fotón sem látott, mindegy, mert a koncerten jól tudja riszálni magát. Mögéhelyezik a bazi díszletet, showelemeket amitől mindenki elámul, közben pedig csak figyelemelterelés az egész. Ha mindez nem elég, akkor nyomatni kell a bulvárban a szaftos cikkeket. Esetleg valami bugyuta tiniknek való filmekbe besúvasztani. Szóval Selénke nem hagyott mély nyomot a zene világában. Jó helyre tette a muffost, cserébe míg fiatal és szép kiaknázzák a pénzéhez producerek a saját lehetőségeiket. Mire 30 lesz, egy elhasznált, lestrapált félhülye idegroncs lesz.
5 felhasználónak tetszik: Jody, Charlotte Benning, Beyla, liáÁSD, House Of Wax
2013. szeptember 01. 10:57 #163
water
water
visszatérő vendég

Státuszfucking wizard
Hozzászólás: 181
Azonosító: 203699
amíg nem láttam filmet addig nem fogom őket szidni!
2013. szeptember 01. 11:10 #164
Kitty miau
Kitty miau
Heichou

StátuszSie sind das Essen und wir sind die Jäger!
Hozzászólás: 1240
Azonosító: 168976
hát szívás xDDD
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. szeptember 01. 11:28 #165
GirlyGirl19
GirlyGirl19
visszatérő vendég

StátuszI'm Mahomies!
Hozzászólás: 170
Azonosító: 210302
még nem láttam a filmet, de most már még kíváncsibb vagyok!
2013. szeptember 01. 11:37 #166
Starlight98
Starlight98
visszatérő vendég

StátuszOlyan vagy nekem, mint a kincs! Elásnálak nagyon mélyre!!!!! <3 :)
Hozzászólás: 195
Azonosító: 177650
Hát igen, Ethan Hawke az egyik legjobb színész, nem csoda hogy dicsérik! Gomez kisasszony pedig nem való a kamera elé... Maradjon csak a kornyikálásnál, az legalább valamilyen szinten megy neki.
2013. szeptember 01. 11:40 #167
annus0328
annus0328
visszatérő vendég

Státusz2013.Október... ♥
Hozzászólás: 410
Azonosító: 205264
Igen a sok tini rajongója xD szánalmasak ...biztos meg nem nézem
2013. szeptember 01. 11:45 #168
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norah @ 2013.09.01. 10:51)
Szerinted tud, szerintem pedig nem tud. Nem zenélsz annyit, hogy felismerd az igazi zenét. Hajrá! Ha mélyebben belegondolsz, az ő kérdéses "zenéje"a leginkább mozgósítható tinédzser korosztálynak szól, akik minden szir-sz*rt megvesznek/meghallgatnak, ha elég reklámot nyomnak kedvenceiktől. Az a korosztály, akinél a zene minősége nem is igazán számít. Az a lényeg hogy "nekem Selenás-s tolltartó kell a legújabb CD-je mellé. A tinisztárok kelendőek, mert a leginkább befolyásolható, fogyasztásra ösztönözhető korcsoportot célozzák. A zene minősége itt sokaddrangú kérdés, de mivel iszonyú bevétel várható a sok fanatikus tinitől, akik mindenféle Selenás etc. kacatot megvesznek. Ő nem a tehetsége miatt tart ott, ahol. Persze szerintem egyáltalán nem tart sehol. A tuti recept. Előszednek valahonnan egy jó kínézetű, 20 év körüli kiscsajt, énekelni nem tud, de a stúdió majd rásegít, felturbozzák a hangját. Szövegeket megírják mások, melyek szellemi szintje kb. a 10 éves gyerekét érinti. Hangszert még fotón sem látott, mindegy, mert a koncerten jól tudja riszálni magát. Mögéhelyezik a bazi díszletet, showelemeket amitől mindenki elámul, közben pedig csak figyelemelterelés az egész. Ha mindez nem elég, akkor nyomatni kell a bulvárban a szaftos cikkeket. Esetleg valami bugyuta tiniknek való filmekbe besúvasztani. Szóval Selénke nem hagyott mély nyomot a zene világában. Jó helyre tette a muffost, cserébe míg fiatal és szép kiaknázzák a pénzéhez producerek a saját lehetőségeiket. Mire 30 lesz, egy elhasznált, lestrapált félhülye idegroncs lesz.

Én sem mondhattam volna szebben.
1 felhasználónak tetszik: liáÁSD
2013. szeptember 01. 11:47 #169
Kriszta5
Kriszta5

StátuszFogadd el magadat olyannak amilyen vagy!!!
Hozzászólás: 1235
Azonosító: 203214
akkor is nagyon várom
2013. szeptember 01. 11:56 #170
mókusmoly
mókusmoly
visszatérő vendég

Státusz,, A legendák sosem halnak meg ! "
Hozzászólás: 389
Azonosító: 190219
Hát így járt Selenalína,ennyi.:sad.gif:sad.gif
2013. szeptember 01. 12:09 #171
Foley696
Foley696
új tag

StátuszI'm the son of rage and love...
Hozzászólás: 20
Azonosító: 205859
Norah: Respect.smileeee.gif
2013. szeptember 01. 12:09 #172
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Selena Gomez 199 @ 2013.09.01. 10:19)
Azt a lányt akiről beszélsz úgy hívják hogy SELENA GOMEZ. Én semmilyen szalonnát nem látok itt már ne is haragudj. Ez az egész úgy szánalmas ahogy van. Szalonna, még mindig röhögök _nevet.gif

Észosztás helyett mi lenne, ha megismerkednél az "irónia" kifejezéssel? think.gif Ironikus értelemben adtunk egy gúnynevet a kis tinikedvenceteknek, ezzel jelezvén, hogy baromira nem komáljuk, ennyi. Neked is Selena Gomez a felhasználó neved, mégsem ez áll az anyakönyvi kivonatodban. Szóval ki is kötözködik? unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, House Of Wax
2013. szeptember 01. 12:22 #173
gvilcsi
gvilcsi
Lovatics
Hozzászólás: 1354
Csatolások: 36
Azonosító: 113068
Idézet (Beyla @ 2013.09.01. 12:09)
Észosztás helyett mi lenne, ha megismerkednél az "irónia" kifejezéssel? think.gif Ironikus értelemben adtunk egy gúnynevet a kis tinikedvenceteknek, ezzel jelezvén, hogy baromira nem komáljuk, ennyi. Neked is Selena Gomez a felhasználó neved, mégsem ez áll az anyakönyvi kivonatodban. Szóval ki is kötözködik? unsure.gif

Mi a jó büdös francért jösz ide ha csak kritizálod Selnát???Valaki őt szereti és kész, ki fog mellette úgy is állni!Én se meg a Selena fanok sem ocsmárolják a te kedvencedet!!!És ez már nagyon szánalmas hogy minden Selenás cikknél minden Selena fannal ki kezdesz mert piszkálja a csőröd.
1 felhasználónak tetszik: Selena Gomez 199
2013. szeptember 01. 12:31 #174
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (gvilcsi @ 2013.09.01. 12:22)
Mi a jó büdös francért jösz ide ha csak kritizálod Selnát???Valaki őt szereti és kész, ki fog mellette úgy is állni!Én se meg a Selena fanok sem ocsmárolják a te kedvencedet!!!És ez már nagyon szánalmas hogy minden Selenás cikknél minden Selena fannal ki kezdesz mert piszkálja a csőröd.

Olvass vissza, kérlek! Senki sem ócsárolt senkit sem... unsure.gif Egyébként csak azt tudom írni, amit páran már leírtak előttem. Ez egy publikus fórum, ahol az eszmecsere tulajdonképpen a lényeg. Az a helyzet, hogy az én kedvenceimet senki sem szokta ócsárolni, mert javarészt nem is ismerik. Gondolom, semmit sem mond neked Amanda Tapping vagy ne adj Isten John Cooper, illetve Carrie Underwood neve. Ha valamelyiket hallottad, már az is kész csodának számít. Magunk között szólva sokkal inkább olvasnék ő róluk, mint erről a cuki-pofi hányinger kiscsajról, csak nekem nincs időm 0-24-ben a gép előtt savanyodni. Tehát, ha valaki a kedvemben akar járni, illetve megszabadulni a negatív kritikáimtól, akkor ömleszthetné a Starityre a kedvenceimről szóló szösszeneteket.
2013. szeptember 01. 12:51 #175
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
Hozzászólás: 1616
Csatolások: 1
Azonosító: 185038
Ja, elég szar film lehet.. Ennél még az Elhurcolva is jobb, pedig az is egy trágya.

Szerintem ha nem tudsz színészkedni, akkor nem tudsz. A tehetséget fel kell fedezni, és azt már az elején látni, hogy kinek van és nincs. Szerintem.
2013. szeptember 01. 13:10 #176
- törölt felhasználó -    
A képen is megmutatkozik a szinészi vénája. rohog.gif A bamba tekintetével érzelmeket nem tud kifejezni. Leginkább flegma fejeket tud vágni, egy kis kutya kölyök vegyitéssel. Szinészi rátermettsége nincs különösen. Amilyen karaktereket ráaggattak azt könnyűszerrel belehet mutatni a vásznon. Az eddigi filmjei közül csak a Monte Carlos tetszett. Ott viszonylag nézhető volt, mivel kettős ellentétes karaktert kellett eljátszania. A múltkor ő is belátta van mit tanulnia, szóval ő is érzi, nem egy nagy eresztés, de ez plusz pont, mert beismerte a gyengéit. Már csak arra lennék kiváncsi mikor ismeri be, hogy hangja nincs, és csak felturbózzák az eldugott stúdiókban. A CD-ken pedig kellemes hangja van, amit nem is lehetne nehezen kihozni, de neki ez is nehézséget okoz. Liheg, gyorsan kifárad egy kis densztől, erőtlen a hangja. Semmi különleges nincs benne. Csak a kedves producerek ráerőltették a zenei pályára, mert ha már Demi és Miley is hozzáfogott akkor ő se maradjon már le. Szóval nem csodálom ha lehúzták a filmjét, mivel ő annyira nem illet bele, mint alakitásilag mint külsőleg. Ez az egész olyan mint egy vicc könyv. Az egész arra mehetett ki, hogy Gomeznek legyen kis pénze, vagy hogy a filmnek legyen nagyobb bevétele Selena által, mivel a tinik körében húzónévnek számit. #Ami nem megy, azt nem kell erőltetni#
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Beyla
2013. szeptember 01. 13:15 #177
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.09.01. 12:31)
Olvass vissza, kérlek! Senki sem ócsárolt senkit sem... unsure.gif Egyébként csak azt tudom írni, amit páran már leírtak előttem. Ez egy publikus fórum, ahol az eszmecsere tulajdonképpen a lényeg. Az a helyzet, hogy az én kedvenceimet senki sem szokta ócsárolni, mert javarészt nem is ismerik. Gondolom, semmit sem mond neked Amanda Tapping vagy ne adj Isten John Cooper, illetve Carrie Underwood neve. Ha valamelyiket hallottad, már az is kész csodának számít. Magunk között szólva sokkal inkább olvasnék ő róluk, mint erről a cuki-pofi hányinger kiscsajról, csak nekem nincs időm 0-24-ben a gép előtt savanyodni. Tehát, ha valaki a kedvemben akar járni, illetve megszabadulni a negatív kritikáimtól, akkor ömleszthetné a Starityre a kedvenceimről szóló szösszeneteket.

Tudod, a tehetséges hírességeket, azaz a SZTÁROKAT nem szokták ócsárolni. Pont azért, mert nekik megvan az, ami az ilyen kis Szalonnákból meg egyebekből hiányzik. A TEHETSÉG. Amanda Tapping neve amúgy nekem ismerős, de most nem jut eszembe melyik sorozatban játszott, ahol láthattam.

Egyébként RESPECT neked. Nagyon jókat írsz, és csak egyet tudok érteni velük. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. szeptember 01. 13:18 #178
ColorBird
ColorBird
くそくらえ

Státuszstan LOOΠΔ stan talent
Hozzászólás: 1780
Csatolások: 4
Azonosító: 193475
na neked aztán sok eszed van. tongue.gif Először is én nem vagyok semmilyen Szalonna fan mert ha az lennék akkor elmennék a boltba szalonnát venni. Azt a lányt akiről beszélsz úgy hívják hogy SELENA GOMEZ. Én semmilyen szalonnát nem látok itt már ne is haragudj. Ez az egész úgy szánalmas ahogy van. Szalonna, még mindig röhögök _nevet.gif És akkor kérdem én, ti egyáltalán minek Starityztek? Azért hogy minden Selenáról szóló cikkhez hozzászóljatok valamit? Jobb dolgotok nincs?? Én teljesen nyugodt vagyok, még röhögök is főleg ezen a Szalonnán biggrin.gif _nevet.gif Úgy látszik mégse bírjátok elviselni hogy vannak rajongói mert ha nem lenne semmi bajotok vele akkor nem kötnétek bele mindenkibe. Oké, nem szerethet mindenki mindenkit. De még jó hogy megvédjük ha mások hülyeségeket írnak róla mint pl ez a szalonna elnevezés. De ha a ti kedvenceiteket bántják akkor fenn vagytok akadva. Én inkább válaszolok vissza nektek minthogy olyan sztárokról szóló cikkeket olvassak el akiket utálok és hogy veszekedést generáljak. Nekem ennyi elég, pá.

Én nem vagyok olyan unatkozó tini,aki ha kis újjal is bántják a sztárocskáját,röktön mindenkit sét szed cafatokra.. Jó nem ennyire durva,de ők így gondolják. Én ebből már kinőttem. Ha az én kedvenceimet bántják (Ami nem nagyon szokott előfordulni,mert én ez elismert színészeket,előadókat szeretem,akiben mindenki biztos hogy tehetséges) teljesen nem érdekel. De ez nem igaz azokra az unatkozó 10 évesekre,akik interneten osztják az észt,azt megkérdezed mi a Duna,azt elkezd kötekedni,hogy "honnan tudjam!?"
De ezek itt Starity-n is sokasodnak már,úgy hívják őket,hogy Dizni fancsik (Vagyis nálam így hívják őket). Már eleve a helyesírásukon,és a diszkrétségükön meglátszik,hogy mi a színvonal az ő otthonukban.
10 évesen,én még alig játszottam a gépen,nemhogy az internetem osszam azt észt. Ebből látszik,hogy mi is folyik itt. Adok egy példát: Van egy youtubeos,akit Herby-nek neveznek (Becenév) és ő a youtube videók felrakásából él. És a kis 10 évesek elkezdték dörzsölni a kezüket,hogy "na,végre valaki,akit bánthatunk".- Elkezdték jelentkezni,fenyegetni. Az lett a vége,hogy törölni fogják a youtube csatornáját,mert sok feljelentést kapott,és nem lesz miből megélnie,mert ő intelligens ember,de a munkanélküliség miatt,nem tud munkát találni. Mert most (Ez a semmit tudó 10 éveseknek szól) világ válság van.
Nem tudom hogy jutottam el eddig,de legalább nem kell többször mondanom.

Ha már elmész,akkor ajánlom,hogy nézd meg a szótárban a tehetség kifejezést. És (Ebben az esetben) a gúnynév kifejezést,és nézz meg pár régi filmet,és zenét,hogy felvilágosulj,hogy mit is nevezünk "jó"-nak. De szerintem te nem is tudod milyenek a régi zenék.

Én nem mondok olyat hogy "pá". Én inkább azt mondom,hogy Üdvözlöm az anyád! rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Beyla
2013. szeptember 01. 13:19 #179
Janka7
Janka7
visszatérő vendég

StátuszFuck you you fucking fuck.-Lip Gallagher
Hozzászólás: 348
Azonosító: 210317
Szerintem jó lett! Én mindig Selena mellett állok! Tehát nem kell ócsárolni oké??
2013. szeptember 01. 13:23 #180
- törölt felhasználó -    
Én inkább válaszolok vissza nektek minthogy olyan sztárokról szóló cikkeket olvassak el akiket utálok és hogy veszekedést generáljak. Nekem ennyi elég, pá.

Már nem azért, de pont te, meg a hozzád hasonlók generálják a veszekedéseket. Kicsit olvass már vissza, vagy ha ez nem megy, kérj meg rá valakit. biggrin.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ColorBird, Beyla
12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok