Porig alázták a kritikusok Selena Gomez akciófilmjét
2013. augusztus 31. 18:22
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA opsz bocsanat...nem akartam igy kifejezni magam
de amit a 7M kritikusa irt
nalam visz mindent. Ennyit Selenarol
mar akkor enek mellett szineszkedni se tud. Bar es egyikert se votlam soha oda. Egyszeruen nincs meg benne az a plusz amit lehet latni rengeteg mas eloadkonal szineszeknel... a dijatadokon is csak a sok butus kis tinilany miatt nyeri a dijakat. Keremszepen..Bruno marsnal jobb eloado? Jezuom, ott kiakadtam...
2013. augusztus 31. 18:29
"A fiatal sztár nemrégiben maga is kifejtette, hogy szeretne jobban játszani, ehhez viszont mindenképpen arra lenne szüksége, hogy jobb filmekben vállaljon szereplést, amikben megmutathatja, mire képes."
akkor minek is vállalta el a szerepet?
akkor minek is vállalta el a szerepet?
2013. augusztus 31. 18:29
|
|
JessxL0Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 420 Csatolások: 114 Azonosító: 135665 offline
|
A "Van Dájreksön"-ös fanok beszólnak Selena Gomezre. Ó, de édesek ^^ Szerintem véleményt csak és kizárólag akkor kellene írni, miután láttátok a filmet..
2013. augusztus 31. 18:36
|
|
JessxL0Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 420 Csatolások: 114 Azonosító: 135665 offline
|
Ágika21, nem is azt mondom, hogy szeresse mindenki. Én se vagyok az az őrült Selena rajongó, csak azt nem értem, hogy amíg nem látták a filmet, miért kell leszólni
2013. augusztus 31. 18:37
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Eleve semmitmondó gagyi történet amit valószínűleg robbantgatásal és jó nő/nek szánt/ Selena-val akartak eladni. Az hogy a kritikusoknak /és bárkinek akinek van izlése/ nem jön be várható volt. Persze még így is lehet és gyanítom lesz is nagy sikere mivel a Selena fanok mennek majd mint örült a moziba. Selena meg amíg pénzt hoz a konyhára bizony ott lesz a vásznon még ha annyi köze is van a színészethez mint madártejnek a fülesbagolyhoz.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 31. 18:45
|
|
Anett1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 169894 offline
|
Nekem a film alapja nem tetszik ,szerintem itt nem a szereplőkkel hanem a filmmel van gond.Amúgy mindenki Selenát hibáztatja semmikép sem a rendezőt vagy bárki mást..
2013. augusztus 31. 18:45
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
De bunkók ezek a kritikusok!!!!
De én tuti,hogy megnézem.
De én tuti,hogy megnézem.
2013. augusztus 31. 18:50
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Ha rossz filmekben nem tud semmit nyújtani, miért várja, hogy jobb ajánlatokat is fog kapni?
Egy jó színész (lásd: Ethan Hawke) rossz filmekben is képes minőséget nyújtani a közönségnek.
Egy jó színész (lásd: Ethan Hawke) rossz filmekben is képes minőséget nyújtani a közönségnek.
2013. augusztus 31. 18:50
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Szerintem a szereplésre nem mentség a film minősége egy szar filmbe is tud egy profi színész kimagasló teljesítményt nyújtani!Itt látszik,hogy Selenácska nem jó színésznő.Sőt szar színésznő hisz a filmjei sorra buknak meg és a kritikusok. egyfolytában szidják,és ez a zenei karijerjére is igaz...
2013. augusztus 31. 19:08
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
én biztos,hogy megnézem
2013. augusztus 31. 19:08
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
persze most megint jönnek az okoskodók hogy Sel rossz színésznő. Mintha ti többet tudnátok. A film talán nem lett olyan jó (én nem tudom hiszen itt még nem adják le) de Selena tehetségét senki sem vonhatja kétségbe. A filmjei sorra buknak meg? Igen? És melyik filmje?? Mert én most olvastam ezt először és csak ennél a filmnél. Jajj de ti persze biztos olyan fantasztikus színésznők vagytok. Hát gratulálok. A véleményeiteket meg inkább tartsátok meg magatoknak mert senkit nem érdekel. Ha meg minden áron ide akarod írni amit gondolsz akkor hajrá neked, a filmet meg ne nézd meg ennyi. Majd akkor írd azt Selenáról hogy rossz színésznő ha te valaha is jobb leszel nála vagy csak feleannyira leszel jó mint ő. Ami soha nem fog megtörténni, lássuk be :/
2013. augusztus 31. 19:09
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
meg fogom nézni.. így még talán jobban is érdekel:O
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.