Porig alázták a kritikusok Selena Gomez akciófilmjét
2013. augusztus 31. 19:10
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
de annyira imádom hogy mindig azok okoskodnak itt éneklésről meg színjátszásról akik abszolút semmit se értenek hozzá de persze utáljunk valakit mert az élet csak attól teljes tök mind1 hogy ki az. :/
1 felhasználónak tetszik:
Selena Gomez Fun
2013. augusztus 31. 19:11
|
|
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline
|
És miért is Sel a hibás?? A rendezô csinált sz*r filmet
Selena Gomez Fun
2013. augusztus 31. 19:13
Szerintem gyakorolnia kéne még Selenának vagy valami, mert különben nem lesz jobb; mármint természetesen ezért nem őt kell hibáztatni a disney-hez nem kell nagy tehetség a színészethez (lásd Miley), de csak jobb lesz majd...
2013. augusztus 31. 19:18
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Az a vicces,hogy a Stars Dance albumot is lehúzták viszont rengetegen imádják mindezek ellenére. Selena meg most próbálgat és teszteli a stílusokat. Lehet,hogy a Getaway nem lett olyan jó-de ezt nem tudom még nem láttam-de legalább ezt a kategóriát is kipróbálta. Ezért nem ő a hibás,hanem a rendező és a forgatókönyv író.
Selena Gomez Fun
2013. augusztus 31. 19:18
Idézet (Selena Gomez 199 @ 2013.08.31. 19:08)
persze most megint jönnek az okoskodók hogy Sel rossz színésznő. Mintha ti többet tudnátok. A film talán nem lett olyan jó (én nem tudom hiszen itt még nem adják le) de Selena tehetségét senki sem vonhatja kétségbe. A filmjei sorra buknak meg? Igen? És melyik filmje?? Mert én most olvastam ezt először és csak ennél a filmnél. Jajj de ti persze biztos olyan fantasztikus színésznők vagytok. Hát gratulálok. A véleményeiteket meg inkább tartsátok meg magatoknak mert senkit nem érdekel. Ha meg minden áron ide akarod írni amit gondolsz akkor hajrá neked, a filmet meg ne nézd meg ennyi. Majd akkor írd azt Selenáról hogy rossz színésznő ha te valaha is jobb leszel nála vagy csak feleannyira leszel jó mint ő. Ami soha nem fog megtörténni, lássuk be :/
Mesterszakácsnak kell lenni ahhoz, hogy el tudjuk dönteni a levesről, hogy az eléggé sós-e? Mindez átvitt értelemben a gyengébbek kedvéért.
Egy statisztában több színészi rátermettség van, mint benne. Elhiszem, hogy nehéz elfogadni mások véleményét, de attól még így van.
9 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Beach Baby,
Barbez,
MadHatter,
Reija,
liáÁSD,
itsChanel,
House Of Wax,
janet7
2013. augusztus 31. 19:20
|
|
szandi2012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.09. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 193665 offline
|
Tugyátok mit nem értek ha valaki nem szereti Selenát mi a francért kell megnézzni a róla szoló cikeket amugy meg nálunk még nem is vetitik de már mindenki azt írja hogy szar
Selena Gomez Fun
2013. augusztus 31. 19:24
|
|
carly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 528 Csatolások: 0 Azonosító: 132467 offline
|
nem tudok véleményt mondani még,mert nem láttam, de félek attól h igazuk lesz a kritikusoknak:'( mert Sel legutóbbi filmje a Spring Breakers is egy nézhetetlen sz*r :/nem is tudom azt is miért vállalta el, rettenet az a film... szal nem tudom ..remélem azért ez nem annyira gáz ahogy írják!! de azért sajnálom szegény Selt :S biztos nem jó hallania h nem tetszik az embereknek a filmje.
2013. augusztus 31. 19:25
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Majd megnézem,és eldöntöm hogy szerintem milyen a film
2013. augusztus 31. 19:30
|
|
emcsikehh1DHATER |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 1 Azonosító: 158222 offline
|
Szegény Sel :$ Majd megnézem, és én is döntök!
Selena Gomez Fun
2013. augusztus 31. 19:41
Idézet (szandi2012 @ 2013.08.31. 19:20)
Tugyátok mit nem értek ha valaki nem szereti Selenát mi a francért kell megnézzni a róla szoló cikeket amugy meg nálunk még nem is vetitik de már mindenki azt írja hogy szar
*Tudjuk, de azért hadd nézzünk már meg mi is egy cikket, a kedvünk szerint. Te még soha nem olvastál el egy olyan cikket, amiben olyan ember volt, akit nem szerettél? És kommentet se írtál? Unom már, minden ilyen cikknél, hogy ha valaki a Te kedvenc sztárodra mond valami rossz véleményt, akkor Te fel vagy háborodva, de ez már fordítva (mármint, hogy Te írsz rosszat) teljesen normális... És ezt mindenkire értem...
2013. augusztus 31. 19:47
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Selena Gomez 199 @ 2013.08.31. 19:08)
persze most megint jönnek az okoskodók hogy Sel rossz színésznő. Mintha ti többet tudnátok. A film talán nem lett olyan jó (én nem tudom hiszen itt még nem adják le) de Selena tehetségét senki sem vonhatja kétségbe. A filmjei sorra buknak meg? Igen? És melyik filmje?? Mert én most olvastam ezt először és csak ennél a filmnél. Jajj de ti persze biztos olyan fantasztikus színésznők vagytok. Hát gratulálok. A véleményeiteket meg inkább tartsátok meg magatoknak mert senkit nem érdekel. Ha meg minden áron ide akarod írni amit gondolsz akkor hajrá neked, a filmet meg ne nézd meg ennyi. Majd akkor írd azt Selenáról hogy rossz színésznő ha te valaha is jobb leszel nála vagy csak feleannyira leszel jó mint ő. Ami soha nem fog megtörténni, lássuk be :/
Én speciel kíváncsiságból megnéztem a trailert és ki merem jelenteni, hogy a nagy tinikedvenced köbö a legjelentéktelenebb szerepet kapta. Lényegében Ethan karakterének a családját elrabolják, majd az elrabló kamerával figyeli (szóval már maga a film is a Taken és az Eagle eye keveréke) és begyün' a képbe szalonna gomez valami kilenc millis stukerral, hogy ki akarja rabolni, aztán a trailer nézése közben kinyög két mondatot meg a kocsiban ül. Most komolyan, ehhez kell olyan hatalmas tehetség? Legalább lövöldözne vagy verekedne vagy valami, de még az sem, csak ül a kocsiban bambán. Az akciófilm teljesen B kategóriás, semmi extra, csak az elcsépelt amerikai akció sztorik egyike rimékelve.
2013. augusztus 31. 19:53
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Idézet (Norah @ 2013.08.31. 19:18)
Mesterszakácsnak kell lenni ahhoz, hogy el tudjuk dönteni a levesről, hogy az eléggé sós-e? Mindez átvitt értelemben a gyengébbek kedvéért.
Egy statisztában több színészi rátermettség van, mint benne. Elhiszem, hogy nehéz elfogadni mások véleményét, de attól még így van.
ha neked ettől jobb kedved lesz..
2013. augusztus 31. 19:53
|
|
ElizaHvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 195950 offline
|
Nincsen semmi bajom Selenával és Miley-val, talán majd megnézem, de biztosan nem a moziban, nem szeretném pazarolni a pénzt.
Miley900, utálom az elfogult kommentetek, egyáltalán meggondoltad mit írtál le? Szerintem nem. Eltaláltam?
Miley900, utálom az elfogult kommentetek, egyáltalán meggondoltad mit írtál le? Szerintem nem. Eltaláltam?
2013. augusztus 31. 19:59
|
|
Selena Gomez 199ari |
|
Idézet (Beyla @ 2013.08.31. 19:47)
Én speciel kíváncsiságból megnéztem a trailert és ki merem jelenteni, hogy a nagy tinikedvenced köbö a legjelentéktelenebb szerepet kapta. Lényegében Ethan karakterének a családját elrabolják, majd az elrabló kamerával figyeli (szóval már maga a film is a Taken és az Eagle eye keveréke) és begyün' a képbe szalonna gomez valami kilenc millis stukerral, hogy ki akarja rabolni, aztán a trailer nézése közben kinyög két mondatot meg a kocsiban ül. Most komolyan, ehhez kell olyan hatalmas tehetség? Legalább lövöldözne vagy verekedne vagy valami, de még az sem, csak ül a kocsiban bambán. Az akciófilm teljesen B kategóriás, semmi extra, csak az elcsépelt amerikai akció sztorik egyike rimékelve.
Hát lehet hogy neked jelentéktelen. És lehet hogy tényleg nincs nagy szerepe benne. Érdekel ez valakit amíg jól játssza el a szerepet? A forgatókönyv, a szereplők mind mind az író hibája. És ő igenis tehetséges. Ez nem fog változni akárhány róla szóló cikkhez is írod le hogy szerinted mennyire nem az. Ha nem ebben a filmben akkor majd megmutatja hogy mit tud egy másikban ahol nagyobb a szerepe, ilyen egyszerű. Felfogtam hogy nem szereted de ez a név: szalonna gomez már annyira nevetséges és régi
2013. augusztus 31. 20:09
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Idézet (Selena Gomez 199 @ 2013.08.31. 19:53)
ha neked ettől jobb kedved lesz..
tudod nem kell szeretni Selenát de ha valaki tehetséges azt érdemes elismerni. Persze most fel lehetsz háborodva hogy én azt mondtam hogy tehetséges mikor szerinted nem az de azzal nem érsz el semmit ha állandóan lehordod és ez másnak is szól. Attól nem lesztek jobbak, de ha ettől megnyugszik a kis lelketek akkor felőlem, én meg majd mosolygok ahogy most 
Igen, természetesen el kell ismerni a tehetséget, Selena esetében is így tennénk, ha lenne neki.
2013. augusztus 31. 20:11
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Selena Gomez 199 @ 2013.08.31. 19:59)
Hát lehet hogy neked jelentéktelen. És lehet hogy tényleg nincs nagy szerepe benne. Érdekel ez valakit amíg jól játssza el a szerepet? A forgatókönyv, a szereplők mind mind az író hibája. És ő igenis tehetséges. Ez nem fog változni akárhány róla szóló cikkhez is írod le hogy szerinted mennyire nem az. Ha nem ebben a filmben akkor majd megmutatja hogy mit tud egy másikban ahol nagyobb a szerepe, ilyen egyszerű. Felfogtam hogy nem szereted de ez a név: szalonna gomez már annyira nevetséges és régi
Szalonna xd most komolyan ennél jobbat senki se tud kitalálni ha már utálja? Semmi háj sincs rajta de Szalonna
jópofa
Na az ilyeneken röhögök akkorát 
Mert ahhoz tényleg jól kell játszani, hogy ülj egy kocsiba és kinyögd azt, hogy "Nem fogok érted meghalni!". Ez most komoly?XD Gyerekek, ha már akciófilmekről vitatkozunk, akkor viszonyítsatok valamihez, mert szerintem itt sokatok még egy jó eksönmúvit sem látott. Maga a sztori is harmatgyenge, egyszerűen nem értem, hogy Ethan miért fogadta el a szerepet, hiszen a trailerből is sugárzik, hogy tényleg gagyesz. A szalonna gúnynév most idegesít vagy tetszik?XD Te magad sem tudod már, hiszen eléggé paradoxon dolgot jelentettél ki. Röhögsz rajta, de idegesít.XD Nem akarlak elkeseríteni, de alapból f*s a sztori és akartak bele egy húzónevet, ennyi. Szalonna neve jó kis húzónév, de a szerepe még egy nyúlfaroknyi sincs, hiszen, ha lenne vajmi kis tehetsége is, akkor gondolom kamatoztatták volna. Egyszerűbb a forgatókönyv írókra fogni azt, hogy miattuk teljesített ennyire kritikán alulin. Miért nem lehet belátni, hogy egyszerűen csak egy pocsék színésznő?
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.