Porig alázták a kritikusok Selena Gomez akciófilmjét
2013. szeptember 01. 13:34
|
|
Rékucivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 145285 offline
|
olyan jó ezeket a hozzászólásokat meg veszekedéseket olvasni...el is tereltétek a figyelmemet a holnapi sulikezdés miatti melankóliámról
még nem láttam a filmet de mostmár kezd érdekelni és kíváncsi vagyok hogyan játszik benne Selena.de nem tudom miért rakták be egy akciófilmbe, neki szerintem a tinifilm vagy a romantikus egyszerű történet a műfaja.fogalmam sincs élőben hogy énekel de egyáltalán nem vagyok rá kíváncsi.sőt sokkal jobban szerttem mikor még a Varázslók a Waverly Helyből-ben játszott, na abban tényleg jól alakított és sokkal inkább ez az ami neki való nem az akciófilmek.nem vagyok egy hú de nagyon fan se ócsárló de szerintem nem volt jó ötlet szerepelni ebben a filmebn mert lehet hogy kezdik őt nem komolyan venni..
még nem láttam a filmet de mostmár kezd érdekelni és kíváncsi vagyok hogyan játszik benne Selena.de nem tudom miért rakták be egy akciófilmbe, neki szerintem a tinifilm vagy a romantikus egyszerű történet a műfaja.fogalmam sincs élőben hogy énekel de egyáltalán nem vagyok rá kíváncsi.sőt sokkal jobban szerttem mikor még a Varázslók a Waverly Helyből-ben játszott, na abban tényleg jól alakított és sokkal inkább ez az ami neki való nem az akciófilmek.nem vagyok egy hú de nagyon fan se ócsárló de szerintem nem volt jó ötlet szerepelni ebben a filmebn mert lehet hogy kezdik őt nem komolyan venni..
2013. szeptember 01. 13:34
|
|
Rékucivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 145285 offline
|
na meg a kritikusok értenek a dolgukhoz, szóval ki is kötekedik?
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. szeptember 01. 13:48
|
|
MademoiselleChanelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.10. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 199894 offline
|
Ez nem arról szól, hogy utáljuk e vagy nem. Egyszerűen közöltük, nem jó, nem tehetséges eléggé hozzá (az énekléshez se nagyon, de mindegy).
Charlotte Benning
2013. szeptember 01. 13:51
Idézet (MademoiselleChanel @ 2013.09.01. 13:48)
Ez nem arról szól, hogy utáljuk e vagy nem. Egyszerűen közöltük, nem jó, nem tehetséges eléggé hozzá (az énekléshez se nagyon, de mindegy).
Ugyan, a kis 10 éves fanocskák mindent foggal-körömmel védenek, mintha az életük múlna rajta. Nem tudom, de én ennyi idős koromban nemhogy nem neteztem (még gépünk sem volt, nemhogy netünk), hanem jó időben kinn játszottam az utcán a barátaimmal, vagy elhussoltunk családdal a strandra. Esetleg kirándultunk. Ha rossz idő volt, akkor meg benn olvasgattam, babáztam (igen, 10 évesen még nem gáz, ha az ember lánya babázik), meg ilyenek.
De ha lett volna is gép meg net, tuti nem töltöm ott minden időmet.
Beyla
2013. szeptember 01. 14:52
|
|
verocska100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 207665 offline
|
Hát 8-10 éves rajongók bármit megtesznek Selena miatt ha annyira szeretik... inkább játszanának kint az udvaron, barátokkal. Ha meg rossz idő van olvassanak vagy játsszanak!
Charlotte Benning
2013. szeptember 01. 15:09
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Idézet (Janka7 @ 2013.09.01. 13:19)
Szerintem jó lett! Én mindig Selena mellett állok! Tehát nem kell ócsárolni oké??
Lenne egy kérdésem: Te ezt a filmet hol láttad?!
Beyla
2013. szeptember 01. 15:12
Idézet (ColorBird @ 2013.09.01. 15:09)
Lenne egy kérdésem: Te ezt a filmet hol láttad?!
Valszeg leszedte netről.
2013. szeptember 01. 15:14
Azért Selena nem lehet rosszabb, mint Miley twerkje.. Ez nagy szó.
2013. szeptember 01. 15:17
Idézet (ItsBlaze @ 2013.09.01. 15:14)
Azért Selena nem lehet rosszabb, mint Miley twerkje.. Ez nagy szó.
Egy kutya mind a kettő. Sőt Demikével már három kutya.
2013. szeptember 01. 15:49
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
SZERINTEM csak nem olyan rossz
2013. szeptember 01. 16:02
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Oké, ezen jót röhögtem. De most komolyan, mit vártatok??? Na mindegy, nem láttam még, de ez azért jelent valamit.
Charlotte Benning
2013. szeptember 01. 16:21
Idézet
jobb filmekben vállaljon szereplést, amikben megmutathatja, mire képes.
persze, Selena, csak ez a hiba. tényleg csak ez. nem veled, pölö, hogy nem megy a színészkedés. tényleg ... aha ... x
Charlotte Benning
2013. szeptember 01. 17:12
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
SELENA GOMEZ BÉCSI KONCERT JEGY ELADÓ OLCSÓBBAN! AKIT ÉRDEKEL ÍRJON PRIVIT!
2013. szeptember 01. 17:31
Ezek után én már csak azért is megfogom nézni ezt az akciófilmet. Kíváncsi vagyok, hogy rosszabb-e a Spring Breakersnél.
2013. szeptember 01. 17:51
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Hát a kritikus kommentjén jót röhögtem.
Bár még nem láttam a filmet, de most még kíváncsibb lettem. Azt mindig is tudtuk, hogy Selena nem egy hű de jó színésznő, de ennyire rossz? Mert azért Miley twerk-je se volt egy olyan nagy szenzáció, hogy másodiknak kéne berakni. Szerintem Selena még mindig jobban alakíthatott.
2013. szeptember 01. 18:30
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Ha újjászületne, akkor esetleg lenne esélye Szalonkának. Megint csak bebizonyosodik, hogy akinek egy cseppnyi hozzáértése van.. Nem is.. Akinek füle meg szeme van b*zzeg, az látja, hogy Szalonka képtelen jó teljesítményt nyújtani. Csakis a kis elvakult rajongói emelik fel, attól ilyen felkapott, híres. Ennek soha semmi köze nem volt és nem is lesz a tehetségének. Ami nincs, az nincs. Bele kéne törődni és azt csinálni, amihez ért. Nem kéne a világot ezzel sanyargatnia.
2013. szeptember 01. 18:36
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Idézet (Norah @ 2013.09.01. 10:51)
Szerinted tud, szerintem pedig nem tud. Nem zenélsz annyit, hogy felismerd az igazi zenét. Hajrá! Ha mélyebben belegondolsz, az ő kérdéses "zenéje"a leginkább mozgósítható tinédzser korosztálynak szól, akik minden szir-sz*rt megvesznek/meghallgatnak, ha elég reklámot nyomnak kedvenceiktől. Az a korosztály, akinél a zene minősége nem is igazán számít. Az a lényeg hogy "nekem Selenás-s tolltartó kell a legújabb CD-je mellé. A tinisztárok kelendőek, mert a leginkább befolyásolható, fogyasztásra ösztönözhető korcsoportot célozzák. A zene minősége itt sokaddrangú kérdés, de mivel iszonyú bevétel várható a sok fanatikus tinitől, akik mindenféle Selenás etc. kacatot megvesznek. Ő nem a tehetsége miatt tart ott, ahol. Persze szerintem egyáltalán nem tart sehol. A tuti recept. Előszednek valahonnan egy jó kínézetű, 20 év körüli kiscsajt, énekelni nem tud, de a stúdió majd rásegít, felturbozzák a hangját. Szövegeket megírják mások, melyek szellemi szintje kb. a 10 éves gyerekét érinti. Hangszert még fotón sem látott, mindegy, mert a koncerten jól tudja riszálni magát. Mögéhelyezik a bazi díszletet, showelemeket amitől mindenki elámul, közben pedig csak figyelemelterelés az egész. Ha mindez nem elég, akkor nyomatni kell a bulvárban a szaftos cikkeket. Esetleg valami bugyuta tiniknek való filmekbe besúvasztani. Szóval Selénke nem hagyott mély nyomot a zene világában. Jó helyre tette a muffost, cserébe míg fiatal és szép kiaknázzák a pénzéhez producerek a saját lehetőségeiket. Mire 30 lesz, egy elhasznált, lestrapált félhülye idegroncs lesz.
tud zongorán játszani szóval látott már hangszert élőben
2013. szeptember 01. 18:37
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.09.01. 12:09)
Észosztás helyett mi lenne, ha megismerkednél az "irónia" kifejezéssel?
Ironikus értelemben adtunk egy gúnynevet a kis tinikedvenceteknek, ezzel jelezvén, hogy baromira nem komáljuk, ennyi. Neked is Selena Gomez a felhasználó neved, mégsem ez áll az anyakönyvi kivonatodban. Szóval ki is kötözködik? 
xd szerintem te kötözködsz
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.