Porig alázták a kritikusok Selena Gomez akciófilmjét
2013. augusztus 31. 17:54
oké, akkor tisztázzuk: az akciófilmeket nem a sztori miatt szeretjük, hanem azért, mert mindent apró pici darabokra lőnek vagy robbantanak! Selena meg még soha nem szerepelt ilyen filmben, szerintem ennek tudható be, hogy nem alakított jól...
2013. augusztus 31. 17:55
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Én még nem tudtam megnézni sehol, de a kritikusok mindig lehúznak mindent. Emlékeztek Sel albumára? Aztán még is milyen nagy sikere lett
2013. augusztus 31. 17:59
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Mivel egyik főszereplő sem érdekel, ezért a filmet sem fogom megnézni.
Gomez színészi teljesítményét felesleges most ócsárolni, mivel egy akciófilmhez nincs szükség tehetségre, szóval ezt a filmet nem ő rontotta el/le.
Gomez színészi teljesítményét felesleges most ócsárolni, mivel egy akciófilmhez nincs szükség tehetségre, szóval ezt a filmet nem ő rontotta el/le.
1 felhasználónak tetszik:
Beach Baby
2013. augusztus 31. 18:03
Szerintem Selena nem valami jó színész, bár nem láttam még sok filmben. Ő se színésznek, se énekesnek nem való, jogosan húzták le a Stars Dance-t is. Azért majd megnézem, milyen ez a film, és hogy alakít benne, bár nem számítok jóra.
2013. augusztus 31. 18:05
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Van benne tehetség, mmint Selben, de még nem fejlődött ki. Amúgy meg pl. a Spring Breakerst meg dicsérték, de nekem meg az volt nézhetetlen...xD Akkor van esélyem, hogy ez tetszeni fog...
2013. augusztus 31. 18:09
Idézet (Gabby @ 2013.08.31. 17:54)
oké, akkor tisztázzuk: az akciófilmeket nem a sztori miatt szeretjük, hanem azért, mert mindent apró pici darabokra lőnek vagy robbantanak! Selena meg még soha nem szerepelt ilyen filmben, szerintem ennek tudható be, hogy nem alakított jól...
Akkor eléggé alacsony elvárásaid lehetnek az akciófilmekkel szemben, vagy csak nem láttál még igazán jó akciófilmet.
Ebben a műfajban sem elengedhetetlen kellék a humor, a színészi játék és maga a történet. Sablonfilmek pedig minden műfajban vannak. (ezek a robbantásos, sztorimentes eksönmúvik')
Inkább annak tudható be, hogy semmi színészi vénája nincs. Nem alkalmas színésznőnek, sem az arcberendezése, sem a beszédhangja. Fintorogni, játsszani a plázawh*re-t bárki tudja. Jó helyre teszi a muffost, cserébe egy silány terméket csinálnak belőle. Ennyi.
|
|
letiibelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 210834 offline
|
erre csak egyszót tudok mondani: Szánalmas...
|
|
letiibelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 210834 offline
|
mármint nem Selena...
2013. augusztus 31. 18:11
Ha nálunk fogják játszani, most már kérdéses meg-e nézem, ha ennyire szar...
2013. augusztus 31. 18:13
Pedig Selenában igenis van tehetség. Lehet hogy a film nem lett valami jó de Sel biztos sokat beleadott. Még nem láttam de megnézném szivesen.
2013. augusztus 31. 18:14
|
|
Zuriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 209306 offline
|
"A fiatal sztár nemrégiben maga is kifejtette, hogy szeretne jobban játszani, ehhez viszont mindenképpen arra lenne szüksége, hogy jobb filmekben vállaljon szereplést, amikben megmutathatja, mire képes."
Persze, mert nemlétező tehetséggel és színészi tudással aztán tényleg reális azt várni, hogy Oscar-esélyes produkcióban kapjunk szerepet. Én is ezt várom.
Persze, mert nemlétező tehetséggel és színészi tudással aztán tényleg reális azt várni, hogy Oscar-esélyes produkcióban kapjunk szerepet. Én is ezt várom.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 31. 18:14
Én úgy gondolom, hogy csak annak kéne választania a színészi pályát, akiben meg van az ehhez kellő érzék. Selena-ban ennek az apró szikrája sincs meg, sajnos. Mégis mindenkinek a képébe nyomják ezt a kiscsajt. Jobban járna, ha maradna a gagyibb kategóriákban, mint amikben kezdte, azokhoz nem kellett túl nagy színészi tehetség.
Nika: 'A legtöbb kritikus a film forgatókönyvét és rendezőjét hibáztatja...'
Selena nem létező színészi tehetsége csak az ő munkájukat rontotta el még jobban.
Nika: 'A legtöbb kritikus a film forgatókönyvét és rendezőjét hibáztatja...'
2013. augusztus 31. 18:16
|
|
zsofy12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 154958 offline
|
nem láttam még a filmet de nem is akarom megnézni
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.