Starity

Porig alázták a kritikusok Selena Gomez akciófilmjét

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 31. 17:30 #21
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Szegény Selena? Én Ethant sajnálom. rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: Beach Baby, Beyla, itsChanel, Barbez, Alison Lerman, House Of Wax
2013. augusztus 31. 17:31 #22
- törölt felhasználó -    
Mindegy milyen filmekben szerepel, pocsék színésznő ígyis úgyis!
2013. augusztus 31. 17:31 #23
- törölt felhasználó -    
hát ez no comment! szerintem nem let olyan rossz de majd megnézem!
2013. augusztus 31. 17:32 #24
- törölt felhasználó -    
A Stars Dance című albumát is lehúzták, annak ellenére nagyon jó lett smileeee.gif ha a filmet megnéztem, csak azután mondok róla véleményt.
2013. augusztus 31. 17:34 #25
Average Girl
Average Girl
Lady of the Ñoldor

StátuszAuta i lómë!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3266
Csatolások: 273
Azonosító: 172960
Hoppácska xDDD
Miley twerkjéről végre le lehetne akadni biggrin.gif Igaz twerk táncosok is dicsérték...biggrin.gif
Hát nem tudom, én Selenát jó színésznőnek tartom.. smileeee.gif Igaz az akciófilmeket nem szeretem, ritka ha jónak találok egyet..olyanokat nézek csak meg amiben a nagy kedvenceim kaptak szerepet...smileeee.gif Selena miatt lehet ezt is megnézem smileeee.gif
2013. augusztus 31. 17:36 #26
- törölt felhasználó -    
Selenánál mindent lehúznak a kritikusok. Az albumát is lehúzták, és most a filmjét is......nem is tudom miért XD
2013. augusztus 31. 17:37 #27
itsChanel
itsChanel
visszatérő vendég

Státuszall for love
Hozzászólás: 158
Csatolások: 4
Azonosító: 207195
Valljuk be, Selenát csak azért nyomatták ebbe a filmbe, mert cuki a pofija. Nekem ez az egész, amit alakított nem jött át és pontosan ezért. Egy kislányos, babapofijú csajnak a kezébe adnak egy fegyvert és máris kemény hacker lesz? Vicces, nem mondom. Viszont ezek a kritikák is csak azt bizonyítják, hogy Selena nem csak az éneklésben hanem a színészetben is tehetségtelen, magyarul csődtömeg a csaj pardon.gif A Spring Breakers után ezt is lehúzták, mind a két 'nagy' filmje bukás lett, ráadásul már nem is énekel khm nyávog tovább. Most akkor vagy visszamegy Bieberhez, hogy megint a szánalmas szerelmi drámájuk legyen előtérben vagy próbálkozik tovább, amíg a drága vak kislányok rá nem jönnek, hogy a tehetsége a nullát sem verdesi.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, House Of Wax
2013. augusztus 31. 17:38 #28
tori123
tori123
Hozzászólás: 1523
Csatolások: 17
Azonosító: 200580
Serintem nagyon jó a film biggrin.gif
Selena nagyot alakít benne men értem ezt az egészet XD
2013. augusztus 31. 17:39 #29
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Nem lepődök meg, hisz nem lehetett mást várni. Selena drágám, keressél másik pályát, mert az éneklést és a színészetet nem neked találták ki.
2013. augusztus 31. 17:40 #30
vikesz22
vikesz22
visszatérő vendég

Státuszweheartit.com/viccuh :)
Hozzászólás: 456
Csatolások: 0
Azonosító: 129253
A filmről én sem tudok véleményt mondani ,mivel még nem láttam de szerintem sem illenek hozzá az ilyen akciófilmek.. Hiába, a Disney megbélyegezte a nevét, és sokan nem veszik őt komolyan. Bár szerintem a WOWP-s filmben nagyon jó volt! Talán azért mert azt a karaktert már előtte 3 évig játszotta:-D Mindegy, nekem alapvetően semmi bajom nincs vele, szóval remélem fejlődni fog mint színésznő!
2013. augusztus 31. 17:41 #31
- törölt felhasználó -    
Ez pontosan olyan, mint amikor valaki bemegy a Mekibe és ott azon kesereg, hogy hol a kaviár, a szarvasgomba, az osztriga, a lazac, a hízott libamáj...etc.
Nem értem, mit vártak a kritikusok tőle. A hamburgert is jól el lehet készíteni, de Selena még azt a középszerű kaját is pocsékul tudja elkészíteni és tálalni.
2 felhasználónak tetszik: itsChanel, Beyla
2013. augusztus 31. 17:42 #32
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
És megint itt van! A 18 év aluliak persze maximális pontszámra értékelték. _nevet.gif Kicsit sem elfogultak...
Ethant nem étm, hogy vállalhatta el a filmet, de minden egyes mozzanatából látszik, hogy még annak ellenére is a legjobb formáját hozta, hogy tudta, mekkora sz*r az egész. De az is meglehet, hogy a legkisebb erőfeszítést sem teszi meg, csak a többi tehetségtelen közül még így is kirí a tömegből. tongue.gif
3 felhasználónak tetszik: Barbez, Beyla, House Of Wax
2013. augusztus 31. 17:42 #33
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsChanel @ 2013.08.31. 17:37)
Valljuk be, Selenát csak azért nyomatták ebbe a filmbe, mert cuki a pofija. Nekem ez az egész, amit alakított nem jött át és pontosan ezért. Egy kislányos, babapofijú csajnak a kezébe adnak egy fegyvert és máris kemény hacker lesz? Vicces, nem mondom. Viszont ezek a kritikák is csak azt bizonyítják, hogy Selena nem csak az éneklésben hanem a színészetben is tehetségtelen, magyarul csődtömeg a csaj pardon.gif A Spring Breakers után ezt is lehúzták, mind a két 'nagy' filmje bukás lett, ráadásul már nem is énekel khm nyávog tovább. Most akkor vagy visszamegy Bieberhez, hogy megint a szánalmas szerelmi drámájuk legyen előtérben vagy próbálkozik tovább, amíg a drága vak kislányok rá nem jönnek, hogy a tehetsége a nullát sem verdesi.

Selenát szerintem azért tették be a filmbe, hogy a Selenatorok beüljenek rá, és ez szerintem be is fog jönni.
Egyébként nem azt mondanám rá, hogy rossz színésznő, hanem azt, hogy erősen limitált a szerepköre. Aranyos, szeleburdi csajokat tök jól tud játszani, a többit viszont nem kéne erőltetnie, mert szinte semmi más nem áll jól neki. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Alison Lerman
2013. augusztus 31. 17:45 #34
BTRésDemi
BTRésDemi
visszatérő vendég

Státusz#SzJGER #Rusher #Mixer #Lovatic #Selenator
Hozzászólás: 307
Csatolások: 1
Azonosító: 204073
Nekem tetszik a film. smileeee.gif
Annyira bírom,hogy Selenánál az albumát is és a Getawayt is lehúzták a kritikusok.Mégis miért?
2013. augusztus 31. 17:45 #35
Iceman9519
Iceman9519
visszatérő vendég
Hozzászólás: 189
Csatolások: 0
Azonosító: 205030
A Rotten Tomatoes 2%-ra felesleges adni, legtöbbször jó filmeket húznak le és rosszakat fel. Én megvárom a későbbi értékeléseket, akkor biztosan javul a százalék is, de valószínűleg annyit nem ér hogy moziba menjek érte smileeee.gif
2013. augusztus 31. 17:46 #36
- törölt felhasználó -    
Szerintem Sel nem annyira rosz.Van amiben nem jó valamiben igen.Nem láttam a filmet de lehet megnézem. smileeee.gif
2013. augusztus 31. 17:47 #37
itsChanel
itsChanel
visszatérő vendég

Státuszall for love
Hozzászólás: 158
Csatolások: 4
Azonosító: 207195
Idézet (Beach Baby @ 2013.08.31. 17:42)
Selenát szerintem azért tették be a filmbe, hogy a Selenatorok beüljenek rá, és ez szerintem be is fog jönni. 
Egyébként nem azt mondanám rá, hogy rossz színésznő, hanem azt, hogy erősen limitált a szerepköre. Aranyos, szeleburdi csajokat tök jól tud játszani, a többit viszont nem kéne erőltetnie, mert szinte semmi más nem áll jól neki. pardon.gif

Szerintem pont ezért nem jó színésznőnek. Hisz egy igazi, profi színésznő nem egy karakter sémáján mozog, ha neki azt mondják játszon el egy idegbeteget máskor pedig egy őrült plázacicát, eljátssza úgy, hogy abban kivetnivaló nincs. Ilyen pl. Rachel McAdams vagy fiatalabbak közül Phoebe Tonkin aki a sellőből lett a gonosz boszorkány, mégis hozta a karakterét.
2013. augusztus 31. 17:48 #38
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Ethan hatalmas színész, legalábbis akárhol láttam szerepelni, egyszerűen nem tudtam belekötni, annyira profi. Jennifer Garner oldalán ismerkedtem meg vele az Aliasban, azóta tartom az egyik legzseniálisabb színésznek. Milliószor többet tud a filmvásznon, mint szalonna, mégis a 2000 valahanydik helyen kullog, partnere pedig a legelső. Furcsa. blink.gif Mondjuk én már az előző cikk olvasásánál is tudtam, hogy szalonna részéről az egész bukta lesz. Ide kevés már a csini-cuki pofi, hiszen teljesíteni kell - talán emiatt is határolódott el az utóbbi években magától a filmipartól, mert amit tud az egyenlő a harmatos libakakival. Persze, a kritikusok sokszor mellélőnek, így a filmre én is kíváncsi vagyok, ám úgy érzem, hogy ezúttal nem tévednek és valóban beigazolódik az, hogy szalonka alakítása nagy nullára értékelhető. Ethan vinni fogja felfele a színvonalat, ez nem kétséges, de az sem valami túl biztató, hogy 130 kocsit törtek össze a filmben. Valószínűleg ez is olyan semmitmondó, unalmas, vontatott akciófilm lesz nulla történettel, de a látvány azért kellett, hogy az ember ne álljon fel a filmközepén a moziból, mondván, milyen tré az egész. Mondjuk alapból is nevetséges az, ha a meg fogom látni szelénke fejét egy akciófilm plakáton.XD Komolyan, kissé groteszken fog hatni.XD Csak tudnám, hogy mivel vették rá Ethant erre, hiszen nem egy ZS kategóriás színész gomezzel ellentétben...
3 felhasználónak tetszik: Barbez, itsChanel, House Of Wax
2013. augusztus 31. 17:52 #39
- törölt felhasználó -    
Mégis mire számíthattunk volna? Gomez egyáltalán nem tartozik a szinésznők közé.

Idézet
Selena Gomez annyira viccesen rossz, hogy Miley Cyrus twerkje a VMA-n csak a második legkínosabb előadás” – írja a 7M kritikusa.

Ezzel teljes mértékben egyetértek. Egyáltalán nem kellett volna "megismerkednie" a médiával, őszintén szólva ha egy csodálatos napon a süllyesztőben végzi, nem lesz olyan ember aki hiányolná azt a hatalmas "tehetségét", amit történetesen én nem látok.

Idézet
A fiatal sztár nemrégiben maga is kifejtette, hogy szeretne jobban játszani, ehhez viszont mindenképpen arra lenne szüksége, hogy jobb filmekben vállaljon szereplést, amikben megmutathatja, mire képes.

Megmondom én mire képes. A borzasztó alakításra. Na ha már a színészkedéshez és az énekléshez nem is, ehhez legalább konyít is valamit.
Ha nem Gomez kapta volna az egyik főszerepet, bizonyára nem értékelték volna ennyire le a filmet.
2013. augusztus 31. 17:53 #40
JessxL0L
JessxL0L
visszatérő vendég

StátuszThe Devil came to take me to Hell but I'm already there.
Hozzászólás: 420
Csatolások: 114
Azonosító: 135665
Talán jól alakította, talán nem. Véleményt csak azután fogok nyilvánítani, miután láttam a filmet. Meglehet, hogy ez a szerep nem neki való, de attól még lehet jó színésznő, mert a Ramona & Beezus c. filmben vagy a Varázslók a Waverly helyről c. sorozatban jól alakított smileeee.gif
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok