Porig alázták a kritikusok Selena Gomez akciófilmjét
2013. augusztus 31. 17:31
Mindegy milyen filmekben szerepel, pocsék színésznő ígyis úgyis!
2013. augusztus 31. 17:31
hát ez no comment! szerintem nem let olyan rossz de majd megnézem!
2013. augusztus 31. 17:32
A Stars Dance című albumát is lehúzták, annak ellenére nagyon jó lett
ha a filmet megnéztem, csak azután mondok róla véleményt.
2013. augusztus 31. 17:34
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Hoppácska xDDD
Miley twerkjéről végre le lehetne akadni
Igaz twerk táncosok is dicsérték...
Hát nem tudom, én Selenát jó színésznőnek tartom..
Igaz az akciófilmeket nem szeretem, ritka ha jónak találok egyet..olyanokat nézek csak meg amiben a nagy kedvenceim kaptak szerepet...
Selena miatt lehet ezt is megnézem
Miley twerkjéről végre le lehetne akadni
Hát nem tudom, én Selenát jó színésznőnek tartom..
2013. augusztus 31. 17:36
Selenánál mindent lehúznak a kritikusok. Az albumát is lehúzták, és most a filmjét is......nem is tudom miért XD
2013. augusztus 31. 17:37
|
|
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline
|
Valljuk be, Selenát csak azért nyomatták ebbe a filmbe, mert cuki a pofija. Nekem ez az egész, amit alakított nem jött át és pontosan ezért. Egy kislányos, babapofijú csajnak a kezébe adnak egy fegyvert és máris kemény hacker lesz? Vicces, nem mondom. Viszont ezek a kritikák is csak azt bizonyítják, hogy Selena nem csak az éneklésben hanem a színészetben is tehetségtelen, magyarul csődtömeg a csaj
A Spring Breakers után ezt is lehúzták, mind a két 'nagy' filmje bukás lett, ráadásul már nem is énekel khm nyávog tovább. Most akkor vagy visszamegy Bieberhez, hogy megint a szánalmas szerelmi drámájuk legyen előtérben vagy próbálkozik tovább, amíg a drága vak kislányok rá nem jönnek, hogy a tehetsége a nullát sem verdesi.
2013. augusztus 31. 17:40
|
|
vikesz22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 129253 offline
|
A filmről én sem tudok véleményt mondani ,mivel még nem láttam de szerintem sem illenek hozzá az ilyen akciófilmek.. Hiába, a Disney megbélyegezte a nevét, és sokan nem veszik őt komolyan. Bár szerintem a WOWP-s filmben nagyon jó volt! Talán azért mert azt a karaktert már előtte 3 évig játszotta:-D Mindegy, nekem alapvetően semmi bajom nincs vele, szóval remélem fejlődni fog mint színésznő!
2013. augusztus 31. 17:41
Ez pontosan olyan, mint amikor valaki bemegy a Mekibe és ott azon kesereg, hogy hol a kaviár, a szarvasgomba, az osztriga, a lazac, a hízott libamáj...etc.
Nem értem, mit vártak a kritikusok tőle. A hamburgert is jól el lehet készíteni, de Selena még azt a középszerű kaját is pocsékul tudja elkészíteni és tálalni.
Nem értem, mit vártak a kritikusok tőle. A hamburgert is jól el lehet készíteni, de Selena még azt a középszerű kaját is pocsékul tudja elkészíteni és tálalni.
2013. augusztus 31. 17:42
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
És megint itt van! A 18 év aluliak persze maximális pontszámra értékelték.
Kicsit sem elfogultak...
Ethant nem étm, hogy vállalhatta el a filmet, de minden egyes mozzanatából látszik, hogy még annak ellenére is a legjobb formáját hozta, hogy tudta, mekkora sz*r az egész. De az is meglehet, hogy a legkisebb erőfeszítést sem teszi meg, csak a többi tehetségtelen közül még így is kirí a tömegből.
Ethant nem étm, hogy vállalhatta el a filmet, de minden egyes mozzanatából látszik, hogy még annak ellenére is a legjobb formáját hozta, hogy tudta, mekkora sz*r az egész. De az is meglehet, hogy a legkisebb erőfeszítést sem teszi meg, csak a többi tehetségtelen közül még így is kirí a tömegből.
2013. augusztus 31. 17:42
Idézet (itsChanel @ 2013.08.31. 17:37)
Valljuk be, Selenát csak azért nyomatták ebbe a filmbe, mert cuki a pofija. Nekem ez az egész, amit alakított nem jött át és pontosan ezért. Egy kislányos, babapofijú csajnak a kezébe adnak egy fegyvert és máris kemény hacker lesz? Vicces, nem mondom. Viszont ezek a kritikák is csak azt bizonyítják, hogy Selena nem csak az éneklésben hanem a színészetben is tehetségtelen, magyarul csődtömeg a csaj
A Spring Breakers után ezt is lehúzták, mind a két 'nagy' filmje bukás lett, ráadásul már nem is énekel khm nyávog tovább. Most akkor vagy visszamegy Bieberhez, hogy megint a szánalmas szerelmi drámájuk legyen előtérben vagy próbálkozik tovább, amíg a drága vak kislányok rá nem jönnek, hogy a tehetsége a nullát sem verdesi.
Selenát szerintem azért tették be a filmbe, hogy a Selenatorok beüljenek rá, és ez szerintem be is fog jönni.
Egyébként nem azt mondanám rá, hogy rossz színésznő, hanem azt, hogy erősen limitált a szerepköre. Aranyos, szeleburdi csajokat tök jól tud játszani, a többit viszont nem kéne erőltetnie, mert szinte semmi más nem áll jól neki.
2013. augusztus 31. 17:45
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
A Rotten Tomatoes 2%-ra felesleges adni, legtöbbször jó filmeket húznak le és rosszakat fel. Én megvárom a későbbi értékeléseket, akkor biztosan javul a százalék is, de valószínűleg annyit nem ér hogy moziba menjek érte
2013. augusztus 31. 17:46
Szerintem Sel nem annyira rosz.Van amiben nem jó valamiben igen.Nem láttam a filmet de lehet megnézem.
2013. augusztus 31. 17:47
|
|
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline
|
Idézet (Beach Baby @ 2013.08.31. 17:42)
Selenát szerintem azért tették be a filmbe, hogy a Selenatorok beüljenek rá, és ez szerintem be is fog jönni.
Egyébként nem azt mondanám rá, hogy rossz színésznő, hanem azt, hogy erősen limitált a szerepköre. Aranyos, szeleburdi csajokat tök jól tud játszani, a többit viszont nem kéne erőltetnie, mert szinte semmi más nem áll jól neki.
Szerintem pont ezért nem jó színésznőnek. Hisz egy igazi, profi színésznő nem egy karakter sémáján mozog, ha neki azt mondják játszon el egy idegbeteget máskor pedig egy őrült plázacicát, eljátssza úgy, hogy abban kivetnivaló nincs. Ilyen pl. Rachel McAdams vagy fiatalabbak közül Phoebe Tonkin aki a sellőből lett a gonosz boszorkány, mégis hozta a karakterét.
2013. augusztus 31. 17:48
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ethan hatalmas színész, legalábbis akárhol láttam szerepelni, egyszerűen nem tudtam belekötni, annyira profi. Jennifer Garner oldalán ismerkedtem meg vele az Aliasban, azóta tartom az egyik legzseniálisabb színésznek. Milliószor többet tud a filmvásznon, mint szalonna, mégis a 2000 valahanydik helyen kullog, partnere pedig a legelső. Furcsa.
Mondjuk én már az előző cikk olvasásánál is tudtam, hogy szalonna részéről az egész bukta lesz. Ide kevés már a csini-cuki pofi, hiszen teljesíteni kell - talán emiatt is határolódott el az utóbbi években magától a filmipartól, mert amit tud az egyenlő a harmatos libakakival. Persze, a kritikusok sokszor mellélőnek, így a filmre én is kíváncsi vagyok, ám úgy érzem, hogy ezúttal nem tévednek és valóban beigazolódik az, hogy szalonka alakítása nagy nullára értékelhető. Ethan vinni fogja felfele a színvonalat, ez nem kétséges, de az sem valami túl biztató, hogy 130 kocsit törtek össze a filmben. Valószínűleg ez is olyan semmitmondó, unalmas, vontatott akciófilm lesz nulla történettel, de a látvány azért kellett, hogy az ember ne álljon fel a filmközepén a moziból, mondván, milyen tré az egész. Mondjuk alapból is nevetséges az, ha a meg fogom látni szelénke fejét egy akciófilm plakáton.XD Komolyan, kissé groteszken fog hatni.XD Csak tudnám, hogy mivel vették rá Ethant erre, hiszen nem egy ZS kategóriás színész gomezzel ellentétben...
2013. augusztus 31. 17:52
Mégis mire számíthattunk volna? Gomez egyáltalán nem tartozik a jó szinésznők közé.
Ezzel teljes mértékben egyetértek. Egyáltalán nem kellett volna "megismerkednie" a médiával, őszintén szólva ha egy csodálatos napon a süllyesztőben végzi, nem lesz olyan ember aki hiányolná azt a hatalmas "tehetségét", amit történetesen én nem látok.
Megmondom én mire képes. A borzasztó alakításra. Na ha már a színészkedéshez és az énekléshez nem is, ehhez legalább konyít is valamit.
Ha nem Gomez kapta volna az egyik főszerepet, bizonyára nem értékelték volna ennyire le a filmet.
Idézet
Selena Gomez annyira viccesen rossz, hogy Miley Cyrus twerkje a VMA-n csak a második legkínosabb előadás” – írja a 7M kritikusa.
Ezzel teljes mértékben egyetértek. Egyáltalán nem kellett volna "megismerkednie" a médiával, őszintén szólva ha egy csodálatos napon a süllyesztőben végzi, nem lesz olyan ember aki hiányolná azt a hatalmas "tehetségét", amit történetesen én nem látok.
Idézet
A fiatal sztár nemrégiben maga is kifejtette, hogy szeretne jobban játszani, ehhez viszont mindenképpen arra lenne szüksége, hogy jobb filmekben vállaljon szereplést, amikben megmutathatja, mire képes.
Megmondom én mire képes. A borzasztó alakításra. Na ha már a színészkedéshez és az énekléshez nem is, ehhez legalább konyít is valamit.
Ha nem Gomez kapta volna az egyik főszerepet, bizonyára nem értékelték volna ennyire le a filmet.
2013. augusztus 31. 17:53
|
|
JessxL0Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 420 Csatolások: 114 Azonosító: 135665 offline
|
Talán jól alakította, talán nem. Véleményt csak azután fogok nyilvánítani, miután láttam a filmet. Meglehet, hogy ez a szerep nem neki való, de attól még lehet jó színésznő, mert a Ramona & Beezus c. filmben vagy a Varázslók a Waverly helyről c. sorozatban jól alakított
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

6 felhasználónak tetszik: