Majd meglatjuk:) minden esetre én amúgy is nagyon szeretem az autód filmekrt, a Taxi részeket is imádtam, szóval lehet elfogult leszek:) minden esetre Selena Gomez-t pedig én nagyon jó színésznőnek tartom, ha már éneklésben kevésbé tud olyan jót nyújtani.
Porig alázták a kritikusok Selena Gomez akciófilmjét
2013. augusztus 31. 21:45
|
|
Fanciiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 237 Csatolások: 0 Azonosító: 135825 offline
|
Na kíváncsi vagyok a filmre mostmár..tényleg olyan rossz lenne, hogy 3,8 pontos IMDb-t kapott?
Majd meglatjuk:) minden esetre én amúgy is nagyon szeretem az autód filmekrt, a Taxi részeket is imádtam, szóval lehet elfogult leszek:) minden esetre Selena Gomez-t pedig én nagyon jó színésznőnek tartom, ha már éneklésben kevésbé tud olyan jót nyújtani.
2013. augusztus 31. 21:54
Hát ez tényleg szar, pedig azt hittem ha már zenében nem képes normálisat alkotni, akkor a filmiparban képes lesz, de úgy látszik ez nem igaz. Nem hallgattam meg az albumát, egyrészt mert nem érdekel, másrészt meg annyira leszólták, hogy igazából amit ennyire szidnak, azért annak lehet valami alapja is, főleg, hogy összekukázták innen-onnan rá a számokat. Nem tudom miért erőltetik neki, ezt az egész dolgot, jó volt a Disney Channel-en, aranyos volt, kedves, de ennyi.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. augusztus 31. 21:59
Ha ő játszik benne akkor nem is csodálom!!
Charlotte Benning
2013. augusztus 31. 22:21
|
|
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline
|
ha így lehúzták tuti jo film lehet
2013. augusztus 31. 22:22
|
|
SelenatorFOREVERúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.31. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 211030 offline
|
Hát amúgy meg ők mit durrognak hogy baszódjanak meg!Miér Selenár hibáztatják mikor a rendezők bénák?Hm?
Istenem!
2013. augusztus 31. 22:35
|
|
KáKá20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.06. Hozzászólás: 351 Csatolások: 31 Azonosító: 174957 offline
|
Selena jo volt ezekbe a kistini meg csajos filmek elkeszitesehez de egy komoly akciofilmben szerepelni..........
Charlotte Benning
2013. augusztus 31. 22:40
|
|
Queenievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 480 Csatolások: 747 Azonosító: 207046 offline
|
Mit vártak Selena Gomeztől? De most komolyan...
Charlotte Benning
2013. augusztus 31. 23:13
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Minden Szalonna fan (Igen Selena Gomez 199,azt írtam) lenyugodhat!
Ha ennyire nem bírjátok,hogy a ti kis anti Meryl Streep&Susan Boyle gyártású Szalonnátokat (Nem tudom megunni) bántják,akkor ne Starity-zetek! Ha nem bírjárok elviselni,akkor miért vagytok itt? A hozzászólás funkció azért van,hogy megtudják a véleményünket. KÖZVÉLEMÉNY. Minket nem zavar,hogy vannak rajongói,mert még az utca széli szőke cigánynak is van biztos,de ti úgy látom nem tudjátok ezt elviselni,hogy nem mindenki isteníti ezt a ripacs személyt.
Mondom mégegyszer,nem baj,hogy szeretitek (Köhömmmm... Szél az idő,nemde?!) de azért basszus ne legyen már baj,hogy leírjuk a véleményünket!
#ForeverKritikusLélek
Ha ennyire nem bírjátok,hogy a ti kis anti Meryl Streep&Susan Boyle gyártású Szalonnátokat (Nem tudom megunni) bántják,akkor ne Starity-zetek! Ha nem bírjárok elviselni,akkor miért vagytok itt? A hozzászólás funkció azért van,hogy megtudják a véleményünket. KÖZVÉLEMÉNY. Minket nem zavar,hogy vannak rajongói,mert még az utca széli szőke cigánynak is van biztos,de ti úgy látom nem tudjátok ezt elviselni,hogy nem mindenki isteníti ezt a ripacs személyt.
Mondom mégegyszer,nem baj,hogy szeretitek (Köhömmmm... Szél az idő,nemde?!) de azért basszus ne legyen már baj,hogy leírjuk a véleményünket!
#ForeverKritikusLélek
Charlotte Benning
2013. augusztus 31. 23:20
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Idézet (Selena Gomez 199 @ 2013.08.31. 19:10)
de annyira imádom hogy mindig azok okoskodnak itt éneklésről meg színjátszásról akik abszolút semmit se értenek hozzá de persze utáljunk valakit mert az élet csak attól teljes tök mind1 hogy ki az. :/
Honnan tudod,hogy nem értünk hozzá? Speciel,én színjátszó körbe járok,és zenélek,mert az apám zenél,és nyertem ének versenyt is. Nem dicsekedésből írtam,csak fogalmad sincs,hogy értünk. Szerintem nem vagyok egydül.
2013. augusztus 31. 23:26
|
|
ColorBirdくそくらえ |
|
Idézet (kendall2531 @ 2013.08.31. 19:11)
És miért is Sel a hibás?? A rendezô csinált sz*r filmet
Azért mert ha szar film,akkor is tudott volna jól színészkedni. Ha tudna. Itt egy példa: John Malkovich-Warm Bodies
John az egyik legkiválóbb színész,de nekem az a film szart se ért,de ő mégis jó volt,pedig rajta is látszott,hogy teljesen leszarja. Ezt hívják tehetségnek.
2013. szeptember 01. 00:21
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
nem latom a filmet,nem tudok velemenyt alkotni.. de biztos vagyok benne,hogy nem a legjobb film.
2013. szeptember 01. 01:15
|
|
ancsii.133.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 199099 offline
|
én úgy hallottam, hogy jó film lesz :/ na mind 1 azért kíváncsi vagyok rá.
2013. szeptember 01. 02:46
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Nem vagyok meglepve, egyértelműen alkalmatlan a csaj egy olyan szerepre mint ez, alkatilag teljesen idegen tőle színésznőnek pedig még nem elég hiteles hozzá.
Maradjon a babaarcú szerepeknél inkább!
Másrészről a film persze tőle függetlenül is lehet szörnyű, legalábbis az előzetes alapján is valami középszerűre lehet számítani. Hawke meg csak tömi a malacperselyt az ilyen mozikkal
Maradjon a babaarcú szerepeknél inkább!
Másrészről a film persze tőle függetlenül is lehet szörnyű, legalábbis az előzetes alapján is valami középszerűre lehet számítani. Hawke meg csak tömi a malacperselyt az ilyen mozikkal
Charlotte Benning
2013. szeptember 01. 09:21
Idézet (SelenatorFOREVER @ 2013.08.31. 22:22)
Hát amúgy meg ők mit durrognak hogy baszódjanak meg!Miér Selenár hibáztatják mikor a rendezők bénák?Hm?
Istenem!
A rendező lehet akármilyen fantasztikus, ha a "színészből" hiányzik a tehetség legapróbb szikrája is. Selenácska esetében a tehetséggel van gond. Mivelhogy egy apró szikrányi nincs neki belőle. Sosem volt, sosem lesz.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.