Starity

Porig alázták a kritikusok Selena Gomez akciófilmjét

12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 01. 09:26 #141
- törölt felhasználó -    
Idézet (devilrose @ 2013.08.31. 21:43)
Őszintén szólva nagyon kevés énekes/színésznő létezik az élvonalban.( Cher,Minelli) Általában az énekesnők hiszik azt, hogy ők már pedig jó színésznők is. A végeredmény hatalmas lebőgés.

Nemcsak az énekesek hiszik ezt magukról, de néha egyes sportolók is. De hát istenem, ha valaki nem ért hozzá, ne csinálja! Én sem értek az atomfizikához, ezért nem magyarázom senkinek sem.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. szeptember 01. 09:28 #142
Kittister
Kittister
visszatérő vendég

StátuszMilyen messze járhatnak egy e-mail szavai attól, amit valójában érez az ember!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 344
Csatolások: 1
Azonosító: 207481
ezek a kritikusok nem értik mi a film lényege megnézik aztán jól lehuzzák nehogy kaszáljon egy film hisz nekik megvan a pénzük utálom a kritikusokat -.-" és nem érdekelnek én akkor is megfogom nézni és biztos nem fogom lehuzni hisz Selena van benne és az akció filmeket birom a kritikusoknak üzenném: d*gják f*l maguknak a h*lye kritiáikat
2013. szeptember 01. 09:29 #143
Tulipán16
Tulipán16
új tag

StátuszÁllj,nem gondoltam volna,hogy ezt érzem!
Hozzászólás: 61
Csatolások: 8
Azonosító: 200092
Idézet (Kittister @ 2013.09.01. 09:28)
ezek a kritikusok nem értik mi a film lényege megnézik aztán jól lehuzzák nehogy kaszáljon egy film hisz nekik megvan a pénzük utálom a kritikusokat -.-" és nem érdekelnek én akkor is megfogom nézni és biztos nem fogom lehuzni hisz Selena van benne és az akció filmeket birom a kritikusoknak üzenném: d*gják f*l maguknak a h*lye kritiáikat

mi a film lényege? ha ezt írtad,akkor csak értesz hozzá.
2013. szeptember 01. 09:31 #144
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kittister @ 2013.09.01. 09:28)

Mit kell belemagyarázni egy akciófilmbe? Lőnek, meg menekülnek benne, és a főszereplő a végén megússza. Ennyi a lényeg. Szalonna meg gondolom kapta a visítozós hülyekislány szerepet. Másra úgysem jó.
2013. szeptember 01. 09:34 #145
Selena-1D fan
Selena-1D fan
visszatérő vendég

Státusz♥♥♥ BLACK WIDOW ♥♥♥
Hozzászólás: 116
Csatolások: 0
Azonosító: 207110
A film tényleg nem a legjobb de emiatt ne Selenát kritizáljátok!! Ő megtette amitt tudott csak sajnos Ti selena utálok ( ColorBird) nem hagyátok békén.. Amúgymeg ki volt az a hülye aki ezt a cikket megírta.. sad.gif
Mindenki tartsa meg magának a véleményét!!! *_*

Ui: Miley twekelése sokkal gagyibb és rosszabb volt mint ez a film!! Szerintem aki ezt a cikket írta biztosan Miley fan volt!! :/
2013. szeptember 01. 09:36 #146
Fresh89
Fresh89

Státuszyou're my flashlight
Hozzászólás: 593
Csatolások: 33
Azonosító: 171138
Na, megint itt vannak a drágalátos utálók. Gratulálok nektek megint.. Bezzeg, ha valaki letámadja a ti kedvenceteket, akit bálványoztok, mint állat, ugyanilyen könyörtelenül, akkor meg csodálkoztok. Kicsit fogjátok vissza magatokat, mert ez má kritikán aluli. Selena nem a legjobb színésznő, de feltűnhetett volna a rendezőnek is, ha valamit máshogyan kellett volna csinálnia. Még fiatal, annyi mindent tanulhat még! Nem mellesleg a Ramona & Beezus-ben vagy a Monte Carloban szerintem maximálisan helytállt. Inkább ezeket a műfajokat javasolnám neki. Én bízom benne, és nem fogok csodálkozni, ha majd egyszer valami nagyszabású díjat vehet át az alakításáért.
2013. szeptember 01. 09:39 #147
Fresh89
Fresh89

Státuszyou're my flashlight
Hozzászólás: 593
Csatolások: 33
Azonosító: 171138
Ja és Miley-nak, vagyis igazából már lassan nem is nevezném annak, a twerkelése valami mérhetetlenül gusztustalan volt. Elképesztő, hogy valaha szerettem. Undorító!
2013. szeptember 01. 09:46 #148
MademoiselleChanel
MademoiselleChanel
új tag

StátuszLet it be
Hozzászólás: 57
Azonosító: 199894
Nos, a kritikusok, azok kritikusok. Azért kapják a fizetésüket, hogy elmondják, milyen volt az a film. Abszolút gatyi, vagy jó. Itt az első lehetőség lép érvénybe. Ez a lány szerintem alapra nem tud színészkedni.
Akik meg itt vinnyognak, hogy "mindenki tartsa meg a véleményét" annak elárulom, nektek angyalkáim, ez a kis doboz, amibe épp pötyögsz, erre való. És már mgbocsáss, de ennek a Selena-nak sem a színészi játéka nem kiemelkedő, sem az ének hangja.
3 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Jody, Beyla
2013. szeptember 01. 09:49 #149
Mercédesz Márton
Mercédesz Márton
visszatérő vendég

StátuszSelenator,Lovatic,Belieber!Iggy Azalea,Becky G,Charli XCX,Cher Lloyd!
Hozzászólás: 193
Azonosító: 195507
Ez szerintem hülyeség!Fresh89 igazad van!Selena az élatben még rengeteg mindent tanulhat!Szerinte jó szinésznő is
2013. szeptember 01. 10:13 #150
Brie
Brie
Hozzászólás: 854
Csatolások: 820
Azonosító: 201479
Szerintem Selenának nem kellene színészkednie, eddig ami filmet láttam tőle mind unalmas volt. A helyzet hogy nemsok tehetsége van a színészethez, jobb lett volna ha marad az éneklésnél, ahhoz talán van valami kis tehetsége.
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. szeptember 01. 10:18 #151
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Nem is tudom,annyira azért nem bírom Selenát,de lehet hogy megnézem,hogy mi is az a borzaztóan rossz film!!De előre nem itélem el,hiszen még nem láttam!Viszont,ennyire szerintem nem kellett volna őket megalázni! Sőt ennyire szinte senki nem érdemli meg,és ha nem is szimpi valaki,nem ismerjük és neki is vannak érzései! Nekem ez a véleményem!
2013. szeptember 01. 10:19 #152
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari

Státusznot your bae
Hozzászólás: 2003
Azonosító: 168601
Idézet (ColorBird @ 2013.08.31. 23:13)
Minden Szalonna fan (Igen Selena Gomez 199,azt írtam) lenyugodhat!
Ha ennyire nem bírjátok,hogy a ti kis anti Meryl Streep&Susan Boyle gyártású Szalonnátokat (Nem tudom megunni) bántják,akkor ne Starity-zetek! Ha nem bírjárok elviselni,akkor miért vagytok itt? A hozzászólás funkció azért van,hogy megtudják a véleményünket. KÖZVÉLEMÉNY. Minket nem zavar,hogy vannak rajongói,mert még az utca széli szőke cigánynak is van biztos,de ti úgy látom nem tudjátok ezt elviselni,hogy nem mindenki isteníti ezt a ripacs személyt.
Mondom mégegyszer,nem baj,hogy szeretitek (Köhömm... Szél az idő,nemde?!) de azért basszus ne legyen már baj,hogy leírjuk a véleményünket!
#ForeverKritikusLélek

na neked aztán sok eszed van. tongue.gif Először is én nem vagyok semmilyen Szalonna fan mert ha az lennék akkor elmennék a boltba szalonnát venni. Azt a lányt akiről beszélsz úgy hívják hogy SELENA GOMEZ. Én semmilyen szalonnát nem látok itt már ne is haragudj. Ez az egész úgy szánalmas ahogy van. Szalonna, még mindig röhögök _nevet.gif És akkor kérdem én, ti egyáltalán minek Starityztek? Azért hogy minden Selenáról szóló cikkhez hozzászóljatok valamit? Jobb dolgotok nincs?? Én teljesen nyugodt vagyok, még röhögök is főleg ezen a Szalonnán biggrin.gif _nevet.gif Úgy látszik mégse bírjátok elviselni hogy vannak rajongói mert ha nem lenne semmi bajotok vele akkor nem kötnétek bele mindenkibe. Oké, nem szerethet mindenki mindenkit. De még jó hogy megvédjük ha mások hülyeségeket írnak róla mint pl ez a szalonna elnevezés. De ha a ti kedvenceiteket bántják akkor fenn vagytok akadva. Én inkább válaszolok vissza nektek minthogy olyan sztárokról szóló cikkeket olvassak el akiket utálok és hogy veszekedést generáljak. Nekem ennyi elég, pá.
2013. szeptember 01. 10:21 #153
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari

Státusznot your bae
Idézet (ColorBird @ 2013.08.31. 23:20)
Honnan tudod,hogy nem értünk hozzá? Speciel,én színjátszó körbe járok,és zenélek,mert az apám zenél,és nyertem ének versenyt is. Nem dicsekedésből írtam,csak fogalmad sincs,hogy értünk. Szerintem nem vagyok egydül. rohog.gif

na ne mond. Színjátszó körbe én is járok tongue.gif és zenélni is zenélek éppenséggel eleget ahhoz hogy felismerjem a jó zenét smileeee.gif
2013. szeptember 01. 10:24 #154
Ronnie95
Ronnie95

StátuszWhat is this place? The Maze.
Hozzászólás: 715
Csatolások: 59
Azonosító: 133924
Meg se lepődök. Selena egyáltalán nem jó színész. Énekesnek még csak-csak elmegy, van néhány egész jó száma, de színésznek... hagyjuk már.
2013. szeptember 01. 10:26 #155
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari

Státusznot your bae
Idézet (Jody @ 2013.08.31. 21:04)
Miért kell értenem a filmezéshez, énekléshez, hogy el tudjam dönteni van-e minimális érzéke az egészhez? Te úgy szint véleményt alkottál. Rajongóhoz mérten (természetesen) magasztosan. Ha nem tévedek mellékesen te sem végeztél egyetemet, ahogyan senki sem, aki csak azt szajkózza, hogy 'Mutass jobbat!'. Megkérdőjelezhetném, hogy akkor ti milyen alapon döntitek el, hogy jó színésznő vagy énekesnő?
Ethant szeretem, mint színész. A trailerben is övé a vezető szerep, ezért sem értem miért állítják be Gomez filmjének. Az előzetes szerint beszáll a kocsiba és kiparancsolja Brentet, de őt sürgeti az idő, így a Kölyökkel együtt elhajt. Majd kitudakolja, hogy mi történik, megdicséri a feleségét, blablabla. Ehhez aztán képesítés szükséges. Persze a Selenatorok ész nélkül felpontozták, bár szerintem előtte meg sem nézték, minek is?! 
Az albumát is lehúzták, mert egyszerűen nincs hangja. A filmekben kapott szerepei egytől-egyig szpringbrékörsz szintűek.

igen nem végeztem még egyetemet se semmi ilyesmit de tudod elég csak nézni a filmjeit. Persze aki nem szereti az nem is fogja tök mindegy hogy milyen szerepet kap. Énekelni pedig igenis tud. Jó, nem mindig tiszta a hangja élőben de senkinek sincs tökéletes hangja. Ha nem lenne tehetséges el sem jutott volna idáig. Ha nem lenne tehetsége eleve meg se szerette volna semmilyen ember. De hát mindenkinek szíve joga azt szeretni akit akar. :/
2013. szeptember 01. 10:28 #156
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari

Státusznot your bae
Idézet (liáÁSD @ 2013.08.31. 21:03)
Én maximálisan elhiszem hogy elvakult rajongó vagy na de vegyük sorba. Színészkedni nem tud, énekelni csak a cd-in tud mert élőbe háttérénekesek nélkül meggebedne. Még mielőtt jönnél hogy abszolúthallásom van meg tegyek le valamit az asztalra...
Lehet lemosnám a színpadról ha nekikezdenék biggrin.gif

hát szerintem nem, már bocs biggrin.gif elvakult pedig nem vagyok csak kiállok a véleményemért ahogy mindenki más smileeee.gif ha nem szereted, ne hallgasd, egyszerű smileeee.gif
2013. szeptember 01. 10:32 #157
Dojcy
Dojcy
Hozzászólás: 1072
Csatolások: 51
Azonosító: 92123
máig rejtély számomra, h ez a csaj mit keres a szórakoztató iparban...de most legalább már nem vagyok egyedül biggrin.gif
2013. szeptember 01. 10:32 #158
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari

Státusznot your bae
Idézet (Beyla @ 2013.08.31. 20:11)
Mert ahhoz tényleg jól kell játszani, hogy ülj egy kocsiba és kinyögd azt, hogy "Nem fogok érted meghalni!". Ez most komoly?XD Gyerekek, ha már akciófilmekről vitatkozunk, akkor viszonyítsatok valamihez, mert szerintem itt sokatok még egy jó eksönmúvit sem látott. Maga a sztori is harmatgyenge, egyszerűen nem értem, hogy Ethan miért fogadta el a szerepet, hiszen a trailerből is sugárzik, hogy tényleg gagyesz. A szalonna gúnynév most idegesít vagy tetszik?XD Te magad sem tudod már, hiszen eléggé paradoxon dolgot jelentettél ki. Röhögsz rajta, de idegesít.XD Nem akarlak elkeseríteni, de alapból f*s a sztori és akartak bele egy húzónevet, ennyi. Szalonna neve jó kis húzónév, de a szerepe még egy nyúlfaroknyi sincs, hiszen, ha lenne vajmi kis tehetsége is, akkor gondolom kamatoztatták volna. Egyszerűbb a forgatókönyv írókra fogni azt, hogy miattuk teljesített ennyire kritikán alulin. Miért nem lehet belátni, hogy egyszerűen csak egy pocsék színésznő? think.gif

Szalonna név nem tetszik de én azon röhögök hogy milyen szánalmas hogy egyesek így hívják biggrin.gif na mind1 mindenkinek más a véleménye én nem fogok sírva elrohanni innen csak azért mert valaki mást gondol mint én. Úgyhogy szerintem itt hagyjuk abba a vitát mert semmi értelme. Szóval pá :/
2013. szeptember 01. 10:34 #159
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari

Státusznot your bae
Idézet (Fresh89 @ 2013.09.01. 09:36)
Na, megint itt vannak a drágalátos utálók. Gratulálok nektek megint.. Bezzeg, ha valaki letámadja a ti kedvenceteket, akit bálványoztok, mint állat, ugyanilyen könyörtelenül, akkor meg csodálkoztok. Kicsit fogjátok vissza magatokat, mert ez má kritikán aluli. Selena nem a legjobb színésznő, de feltűnhetett volna a rendezőnek is, ha valamit máshogyan kellett volna csinálnia. Még fiatal, annyi mindent tanulhat még! Nem mellesleg a Ramona & Beezus-ben vagy a Monte Carloban szerintem maximálisan helytállt. Inkább ezeket a műfajokat javasolnám neki. Én bízom benne, és nem fogok csodálkozni, ha majd egyszer valami nagyszabású díjat vehet át az alakításáért.

Hát utálók mindig lesznek :/ amúgy igazad van smileeee.gif szerintem ő nagyon is jó színésznő de még van mit tanulnia hiszen mindenkinek van és mindennap egyre jobb lesz smileeee.gif
2013. szeptember 01. 10:38 #160
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Idézet (Selena Gomez 199 @ 2013.09.01. 10:26)
igen nem végeztem még egyetemet se semmi ilyesmit de tudod elég csak nézni a filmjeit. Persze aki nem szereti az nem is fogja tök mindegy hogy milyen szerepet kap. Énekelni pedig igenis tud. Jó, nem mindig tiszta a hangja élőben de senkinek sincs tökéletes hangja. Ha nem lenne tehetséges el sem jutott volna idáig. Ha nem lenne tehetsége eleve meg se szerette volna semmilyen ember. De hát mindenkinek szíve joga azt szeretni akit akar. :/

Ha egy filmet nézek vagy albumot hallgatok el tudok vonatkoztatni az adott személy által érzett szimpátiától, veletek ellentétben, mert szerintetek amit Selena végez, "tökéletes". Tud énekelni, de nem mindig tiszta a hangja élőben meg playbackel. Aha. rohog.gif Az a baj, hogy a tehetséget sokan a rajongók száma,nézettség alapján ítélik. Bullshit! Azért, mert a tizenéves fanjai milliószor megnézik a klipjeit vagy felpontozzák a filmjeit, még nem lesz őstehetség. Csak mivel a menedzsment sem hülye és tudják, hogy a Selenatorokra mindent rá tudnak sózni, egyfolytában nyomják előre.
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Beyla
12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok