Idézet (ColorBird @ 2013.08.31. 23:13)
Minden Szalonna fan (Igen Selena Gomez 199,azt írtam) lenyugodhat!
Ha ennyire nem bírjátok,hogy a ti kis anti Meryl Streep&Susan Boyle gyártású Szalonnátokat (Nem tudom megunni) bántják,akkor ne Starity-zetek! Ha nem bírjárok elviselni,akkor miért vagytok itt? A hozzászólás funkció azért van,hogy megtudják a véleményünket. KÖZVÉLEMÉNY. Minket nem zavar,hogy vannak rajongói,mert még az utca széli szőke cigánynak is van biztos,de ti úgy látom nem tudjátok ezt elviselni,hogy nem mindenki isteníti ezt a ripacs személyt.
Mondom mégegyszer,nem baj,hogy szeretitek (Köhömm... Szél az idő,nemde?!) de azért basszus ne legyen már baj,hogy leírjuk a véleményünket!
#ForeverKritikusLélek
na neked aztán sok eszed van.

Először is én nem vagyok semmilyen Szalonna fan mert ha az lennék akkor elmennék a boltba szalonnát venni. Azt a lányt akiről beszélsz úgy hívják hogy SELENA GOMEZ. Én semmilyen szalonnát nem látok itt már ne is haragudj. Ez az egész úgy szánalmas ahogy van. Szalonna, még mindig röhögök

És akkor kérdem én, ti egyáltalán minek Starityztek? Azért hogy minden Selenáról szóló cikkhez hozzászóljatok valamit? Jobb dolgotok nincs?? Én teljesen nyugodt vagyok, még röhögök is főleg ezen a Szalonnán

Úgy látszik mégse bírjátok elviselni hogy vannak rajongói mert ha nem lenne semmi bajotok vele akkor nem kötnétek bele mindenkibe. Oké, nem szerethet mindenki mindenkit. De még jó hogy megvédjük ha mások hülyeségeket írnak róla mint pl ez a szalonna elnevezés. De ha a ti kedvenceiteket bántják akkor fenn vagytok akadva. Én inkább válaszolok vissza nektek minthogy olyan sztárokról szóló cikkeket olvassak el akiket utálok és hogy veszekedést generáljak. Nekem ennyi elég, pá.