Starity

Nemzeti szégyennek kiáltották ki Biebert a kanadaiak

14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 31. 19:59 #161
Irresistible
Irresistible
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 86
Csatolások: 0
Azonosító: 191728
Inkább tiltsák be szülőhazájában....
2 felhasználónak tetszik: Darkness, Szandiiii
2013. március 31. 20:00 #162
fannika6
fannika6
visszatérő vendég

StátuszImádlak Justin Bieber!! életem szerelme ;) <3 örökkön örökké LOVEEEEE
Hozzászólás: 327
Azonosító: 184299
hát inkább lennének büszkék rá!!!!! <3 imádlak Justin nagyon jó róla ez a kép és nagyon cuki a majom <3 <3 <3
1 felhasználónak tetszik: Elody
2013. március 31. 20:01 #163
krisztucsá
krisztucsá
visszatérő vendég

Státusz"If you love me right, we fuck for life."
Hozzászólás: 354
Csatolások: 12
Azonosító: 192108
Igen mindenki csinál hülyeségeket olyan korban, de nem mászkál félmeztelenül egy reptéren, nem mászkál gázmaszkban az utcán és nem száguldozik az utcákban.
1 felhasználónak tetszik: Darkness
2013. március 31. 20:04 #164
- törölt felhasználó -    
Idézet (kesty @ 2013.03.31. 19:56)
Justin-nak ezt most egy pillanatnyi tini hisztije. Minden tinédzser követ el hibákat és ő is elköveti ugyan azokat. Nem hiszem hogy azért amit tesz mindenkinek le kéne őt szólnia. Ott van arra az anyukája és ha már a pénze zavar titeket ennyire akkor ott van a menedzsere de továbbmegyek egy egész csoport áll mögötte. Ha olyan eget rengetően nagy probléma lenne akkor már leállították volna. Így ez csak egy kis tini hiszti. Neki is fel kell valahogy dolgozni a Selena-val való szakítását... nem a csokis TV előtt gubbasztós módszert választotta, de istenem a hibáiból tanul az ember! Azoknak akik itt gyűlölködnek ebben az esetben Justin-nal szemben (de azok is akik a 1D-vel szemben) minek nyitnak meg egy ilyen cikket?! Ha érdekel oké olvasd el de senki sem kényszeríti őket arra hogy véleményt is nyilvánítsanak. A fanoknak ez csak rosszul esik majd és felesleges vitákat generál. A megoldás bármennyire is egyszerű: ha valaki nem szeret valakit akkor ne olvasson vele kapcsolatok híreket, de ha már megtette ne írjon negatív véleményeket!

Ja akkor úgy mondod ahogy én olvastam,hogy aki utálja ne írjon ide és ne olvassa el róla a cikket?Tudod ez már unalmas,hogy minden nap csak róla lehet olvasni.Aki nem szereti nem fogja eljátszani "Annyira szeretem Justin-t,hogy ha valamit csinálni fog nem tudom,hogy mit fogok magammal csinálni",én nem vagyok ilyen.Én is kiállok a kedvenc sztárjaim mellett,de nem ennyire.Mindenkinek van magánéletük,problémájuk,ezért sztárok nem?De azért Justin-t a problémáiról olvashatunk a legtöbbet.Dolgozza föl,de ne így,ahogy viselkedik.Nem szeretem az 1D-t,itt megmondom még máshol is,de Justin utálom a viselkedése miatt.Az a baj,hogy a menedzsere vagy az anyukája nem állította le,pedig egy pofont megérdemelne Justin,hogy legyen már normális,de nem mert ő az Isten. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Darkness, Beyla
2013. március 31. 20:11 #165
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Kanada büszkesége Bryan Adams, Alanis Morissette, Celine Dion, Shania Twain, Mylene Farmer, Nelly Furtado, Dianna Krall. Erre a Bieber-gyerekre pár év múlva a kutya farka sem fog emlékezni.
4 felhasználónak tetszik: Darkness, Beyla, Szandiiii, Lucky5
2013. március 31. 20:12 #166
- törölt felhasználó -    
Nem is hülyék ezek a Kanadaiak!
Én mindig is tudtam hogy Bíborka a nemzet szégyene!
2013. március 31. 20:15 #167
olívia005
olívia005

StátuszStay TRUE! Stay YOU! ♥
Hozzászólás: 1390
Csatolások: 215
Azonosító: 155353
Én nem vagyok Bieber fan, de szerintem nem bántani kellene, hanem segíteni neki. Ha visszagondolok az elmúlt hónapokban lévő viselkedéseire, akkor azt látom hogy komoly problémákkal küzd. dry.gif
2013. március 31. 20:16 #168
HorsesMyLife
HorsesMyLife

StátuszHit the lights, let the music move you lose yourself tonight...❤
Hozzászólás: 613
Csatolások: 1
Azonosító: 198704
Jolie_77-el értek egyet!
2013. március 31. 20:19 #169
- törölt felhasználó -    
Idézet (kesty @ 2013.03.31. 19:56)
Justin-nak ezt most egy pillanatnyi tini hisztije. Minden tinédzser követ el hibákat és ő is elköveti ugyan azokat. Nem hiszem hogy azért amit tesz mindenkinek le kéne őt szólnia. Ott van arra az anyukája és ha már a pénze zavar titeket ennyire akkor ott van a menedzsere de továbbmegyek egy egész csoport áll mögötte. Ha olyan eget rengetően nagy probléma lenne akkor már leállították volna. Így ez csak egy kis tini hiszti. Neki is fel kell valahogy dolgozni a Selena-val való szakítását... nem a csokis TV előtt gubbasztós módszert választotta, de istenem a hibáiból tanul az ember! Azoknak akik itt gyűlölködnek ebben az esetben Justin-nal szemben (de azok is akik a 1D-vel szemben) minek nyitnak meg egy ilyen cikket?! Ha érdekel oké olvasd el de senki sem kényszeríti őket arra hogy véleményt is nyilvánítsanak. A fanoknak ez csak rosszul esik majd és felesleges vitákat generál. A megoldás bármennyire is egyszerű: ha valaki nem szeret valakit akkor ne olvasson vele kapcsolatok híreket, de ha már megtette ne írjon negatív véleményeket!

Milyen tinihiszti az, amikor gázmaszkban járkál? Vagy félmeztelenül? És ez segíti feldolgozni a szakítás fájdalmait? Hát... Nem tudom, lehet, hogy nem csokis módszert választja, de más NORMÁLIs módszerek is vannak, nem olyanok, mikor dicséri magát, gázmaszkba és félmeztelenül járja az utcát.. És megfenyegeti a szomszédját? Meg amit a tetkós csávó nyilatkozott, az is fura, és annyira nem rossz indulatúak az emberek, hogy csak ilyen pletykákat terjesszenek... Egyáltalán miért kell neki tetkó? És lehet, h jó énekes(pfujj, még én is röhögök ezen a kijelentésemen, nem hiszem, hogy ezt én írtam biggrin.gif), de akkor nem kéne ilyen botrány, h fent maradjon a neve. Mert tök sok példát tudnék mondani olyan énekesről/énekesnőről, akik a botrányok nélkül is népszerűek és a rajongók szeretik...
2013. március 31. 20:50 #170
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Én egyre jobban szeretem ezek ellenére....de komolyan eddig utáltam, de valahogy pont ezek miatt szeretem meg, mert valami pletykát érzek ezek mögött....
1 felhasználónak tetszik: Elody
2013. március 31. 21:02 #171
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Justin igenis szokott jótékonykodni, hatalmas összeget utalt át anno Haitinak is, mikor voltak ott azok a sérültek a földrengés miatt, most pont nemtom mennyit, mert régebben olvastam még facebokon. Aztán most én is kicsit kutatgattam, pölö benne volt a Children's Miracle Networkkel együtt egy olyan kampányban, amiben azt kéri, h vele együtt mások is segítsenek adományaikkal, h kórházak jobban felszereltek legyenek.
Haiti elnökével is adottegyütt koncertet, a befolyt összeg naná h jótékonyságra ment..

Az It Gets Better Project-hez is kapcsolható a neve, ez egy olyan program, amiben ő és még más hírességek részt vesznek/vettek, hogy olyankon segítsenek, akik valamilyen bántalmazás áldozatául estek.

Ja meg Tennesee-ről majdnem megfeledkeztem, ott is jótékony koncertet adott, a több mint 32 ezer dollárt, ami összegyűlt, rászorulóknak adományozta.

Még volt valami hajtincse is, ja igen, 41 ezer dollárért árverezték el, nemes cél érdekében, a változatosság kedvéért.
17. Szülinapjára azt kérte, rajongói ajándékok helyett a charity:Water szervezetet támogassák (ez egy közszervezet, mely a fejlődő országokat tiszta vízzel támogatja).

Reklámarca volt a Pencils of Promise szervezetnek, ami annyit tett, hogy gyűjtöttek, h egyes országokban mindenki megfelelő oktatasban tudjon részesülni.

É s rengetegszer írt már ki ezekkel kapcsolatban tweetteket, pl.
" „Ma egy nagyszerű ügyért fogtunk össze az i106-tal! 1, 06 dollár jegyenként, amit mind eladtunk ma este! A Flood Relife szűkölködik itt Tennessee-ben, nektek köszönhetően, mostmár 32690 dollárt tudunk nekik felajánlani és ezzel segíteni!”

"Abban a helyzetben vagyok, hogy visszaadhatom azt, amit a rajongóktól és a jóistentől kaptam. A Pray című dal megírásakor azon gondolkodtam, hogy segítenem kell másokon, kötelességem így cselekedni. Mi értelme ennek az egésznek, ha nem ragadjuk meg az alkalmat arra, hogy változtassunk mások életén?"

Azta, erről már cikket lehetne írni xd
De a lényeg, h remélem Justin észhez tér. *_* biggrin.gif
2013. március 31. 21:05 #172
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Na, megszületett a kistestvére? Nagy a hasonlóság kettejük között smileeee.gif
2013. március 31. 21:07 #173
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

StátuszHamarosan frissittem a sztáradatlapokat
Hozzászólás: 8003
Csatolások: 8879
Azonosító: 175987
Idézet (ciel @ 2013.03.31. 21:05)
Na, megszületett a kistestvére? Nagy a hasonlóság kettejük között smileeee.gif

Ne ócsárold már azt a szegény kis majmot rohog.gif
2013. március 31. 21:10 #174
eperke519
eperke519
visszatérő vendég

StátuszIt`s like boys are the Oscars and I`m like Leonardo Dicaprio...Fuck...
Hozzászólás: 356
Csatolások: 2
Azonosító: 191561
XD ez nagyon gaz biggrin.gif
2013. március 31. 21:13 #175
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Nekem a cikket olvasva korántsem az jutott eszembe,mint a legtöbb embernek a kommentelők közül.Én személy szerint féltem.Félek,h mi lesz vele.
Ugyan nem tudom milyen a magánéletben,de amennyit a médián keresztül látok,abból még nekem is átjött annyi,h valami nagyon nem stimmel.Az pedig,h nemzeti szégyennek kiáltották ki...azért ez szerintem kicsit erős volt.Elismerem,nem róla emelnének róla szobrot a szerénysége és a bölcsessége miatt,de nem hinném,h 100 százalékban nulla emberileg.
Én azon a véleményen vagyok,h valaki a családjából tartson neki egy kis fejmosást,mert mindenképpen észhez kéne téríteni valakinek és visszarángatni a földre.
2013. március 31. 21:15 #176
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (An_d_a @ 2013.03.31. 21:13)
Nekem a cikket olvasva korántsem az jutott eszembe,mint a legtöbb embernek a kommentelők közül.Én személy szerint féltem.Félek,h mi lesz vele.
Ugyan nem tudom milyen a magánéletben,de amennyit a médián keresztül látok,abból még nekem is átjött annyi,h valami nagyon nem stimmel.Az pedig,h nemzeti szégyennek kiáltották ki...azért ez szerintem kicsit erős volt.Elismerem,nem róla emelnének róla szobrot a szerénysége és a bölcsessége miatt,de nem hinném,h 100 százalékban nulla emberileg.
Én azon a véleményen vagyok,h valaki a családjából tartson neki egy kis fejmosást,mert mindenképpen észhez kéne téríteni valakinek és visszarángatni a földre.

Nekem nem fér a fejembe, hogy elvileg vannak szülei, barátai, menedzsmentje - ezek az emberek miért hagyták, hogy eddig fajuljon a helyzet?
2 felhasználónak tetszik: Darkness, Beyla
2013. március 31. 21:19 #177
Phoebe.disney
Phoebe.disney
visszatérő vendég

Státuszszerelmes vagyok <33 ..csak rá gondolok <33
Hozzászólás: 133
Azonosító: 176565
sad.gif háát.. kicsit tényleg változtathatna .. nagyon féltem <33 imádom <33
2013. március 31. 21:24 #178
- törölt felhasználó -    
Idézet (Elody @ 2013.03.31. 21:02)
Justin igenis szokott jótékonykodni, hatalmas összeget utalt át anno Haitinak is, mikor voltak ott azok a sérültek a földrengés miatt, most pont nemtom mennyit, mert régebben olvastam még facebokon. Aztán most én is kicsit kutatgattam, pölö benne volt a Children's Miracle Networkkel együtt egy olyan kampányban, amiben azt kéri, h vele együtt mások is segítsenek adományaikkal, h kórházak jobban felszereltek legyenek. 
Haiti elnökével is adottegyütt koncertet, a befolyt összeg naná h jótékonyságra ment..
Az It Gets Better Project-hez is kapcsolható a neve, ez egy olyan program, amiben ő és még más hírességek részt vesznek/vettek, hogy olyankon segítsenek, akik valamilyen bántalmazás áldozatául estek. 
Ja meg Tennesee-ről majdnem megfeledkeztem, ott is jótékony koncertet adott, a több mint 32 ezer dollárt, ami összegyűlt, rászorulóknak adományozta. 
Még volt valami hajtincse is, ja igen, 41 ezer dollárért árverezték el, nemes cél érdekében, a változatosság kedvéért. 
17. Szülinapjára azt kérte, rajongói ajándékok helyett a charity:Water szervezetet támogassák (ez egy közszervezet, mely a fejlődő országokat tiszta vízzel támogatja).
Reklámarca volt a Pencils of Promise szervezetnek, ami annyit tett, hogy gyűjtöttek, h egyes országokban mindenki megfelelő oktatasban tudjon részesülni.
É s rengetegszer írt már ki ezekkel kapcsolatban tweetteket, pl.
" „Ma egy nagyszerű ügyért fogtunk össze az i106-tal! 1, 06 dollár jegyenként, amit mind eladtunk ma este! A Flood Relife szűkölködik itt Tennessee-ben, nektek köszönhetően, mostmár 32690 dollárt tudunk nekik felajánlani és ezzel segíteni!”
"Abban a helyzetben vagyok, hogy visszaadhatom azt, amit a rajongóktól és a jóistentől kaptam. A Pray című dal megírásakor azon gondolkodtam, hogy segítenem kell másokon, kötelességem így cselekedni. Mi értelme ennek az egésznek, ha nem ragadjuk meg az alkalmat arra, hogy változtassunk mások életén?"
Azta, erről már cikket lehetne írni xd 
De a lényeg, h remélem Justin észhez tér. *_* biggrin.gif

Kér ajándékot rajongóitól? Vagy egyáltalán kitől kap?
2013. március 31. 21:28 #179
gizike1998
gizike1998

Státusz❤❤❤JUSTIN DREW BIEBER IMÁDLAK ❤❤❤
Hozzászólás: 772
Csatolások: 337
Azonosító: 156036
Remélem Justin minden jobbra fog alakulni és minden vissza tér a régi kerékvágásba biggrin.gif
Amúgy meg a kis cuki majom nagyon aranyos biggrin.gif
2013. március 31. 21:39 #180
dasom410
dasom410
visszatérő vendég

Státusz„Ismerd meg az ellenfeledet - és tudd meg, mi a kedvenc sportja!”~Nelson Mandela
Hozzászólás: 376
Csatolások: 39
Azonosító: 195022
Nekem így jó ahogy van!! smileeee.gif És olyan cuki a kis majom Mally! I <3 JB
14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok