Nemzeti szégyennek kiáltották ki Biebert a kanadaiak
2013. március 31. 19:59
|
|
Irresistibleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 191728 offline
|
Inkább tiltsák be szülőhazájában....
2013. március 31. 20:01
|
|
krisztucsávisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 354 Csatolások: 12 Azonosító: 192108 offline
|
Igen mindenki csinál hülyeségeket olyan korban, de nem mászkál félmeztelenül egy reptéren, nem mászkál gázmaszkban az utcán és nem száguldozik az utcákban.
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2013. március 31. 20:04
Idézet (kesty @ 2013.03.31. 19:56)
Justin-nak ezt most egy pillanatnyi tini hisztije. Minden tinédzser követ el hibákat és ő is elköveti ugyan azokat. Nem hiszem hogy azért amit tesz mindenkinek le kéne őt szólnia. Ott van arra az anyukája és ha már a pénze zavar titeket ennyire akkor ott van a menedzsere de továbbmegyek egy egész csoport áll mögötte. Ha olyan eget rengetően nagy probléma lenne akkor már leállították volna. Így ez csak egy kis tini hiszti. Neki is fel kell valahogy dolgozni a Selena-val való szakítását... nem a csokis TV előtt gubbasztós módszert választotta, de istenem a hibáiból tanul az ember! Azoknak akik itt gyűlölködnek ebben az esetben Justin-nal szemben (de azok is akik a 1D-vel szemben) minek nyitnak meg egy ilyen cikket?! Ha érdekel oké olvasd el de senki sem kényszeríti őket arra hogy véleményt is nyilvánítsanak. A fanoknak ez csak rosszul esik majd és felesleges vitákat generál. A megoldás bármennyire is egyszerű: ha valaki nem szeret valakit akkor ne olvasson vele kapcsolatok híreket, de ha már megtette ne írjon negatív véleményeket!
Ja akkor úgy mondod ahogy én olvastam,hogy aki utálja ne írjon ide és ne olvassa el róla a cikket?Tudod ez már unalmas,hogy minden nap csak róla lehet olvasni.Aki nem szereti nem fogja eljátszani "Annyira szeretem Justin-t,hogy ha valamit csinálni fog nem tudom,hogy mit fogok magammal csinálni",én nem vagyok ilyen.Én is kiállok a kedvenc sztárjaim mellett,de nem ennyire.Mindenkinek van magánéletük,problémájuk,ezért sztárok nem?De azért Justin-t a problémáiról olvashatunk a legtöbbet.Dolgozza föl,de ne így,ahogy viselkedik.Nem szeretem az 1D-t,itt megmondom még máshol is,de Justin utálom a viselkedése miatt.Az a baj,hogy a menedzsere vagy az anyukája nem állította le,pedig egy pofont megérdemelne Justin,hogy legyen már normális,de nem mert ő az Isten.
2013. március 31. 20:11
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Kanada büszkesége Bryan Adams, Alanis Morissette, Celine Dion, Shania Twain, Mylene Farmer, Nelly Furtado, Dianna Krall. Erre a Bieber-gyerekre pár év múlva a kutya farka sem fog emlékezni.
2013. március 31. 20:15
|
|
olívia005 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 1390 Csatolások: 215 Azonosító: 155353 offline
|
Én nem vagyok Bieber fan, de szerintem nem bántani kellene, hanem segíteni neki. Ha visszagondolok az elmúlt hónapokban lévő viselkedéseire, akkor azt látom hogy komoly problémákkal küzd.
2013. március 31. 20:16
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
Jolie_77-el értek egyet!
Darkness
2013. március 31. 20:19
Idézet (kesty @ 2013.03.31. 19:56)
Justin-nak ezt most egy pillanatnyi tini hisztije. Minden tinédzser követ el hibákat és ő is elköveti ugyan azokat. Nem hiszem hogy azért amit tesz mindenkinek le kéne őt szólnia. Ott van arra az anyukája és ha már a pénze zavar titeket ennyire akkor ott van a menedzsere de továbbmegyek egy egész csoport áll mögötte. Ha olyan eget rengetően nagy probléma lenne akkor már leállították volna. Így ez csak egy kis tini hiszti. Neki is fel kell valahogy dolgozni a Selena-val való szakítását... nem a csokis TV előtt gubbasztós módszert választotta, de istenem a hibáiból tanul az ember! Azoknak akik itt gyűlölködnek ebben az esetben Justin-nal szemben (de azok is akik a 1D-vel szemben) minek nyitnak meg egy ilyen cikket?! Ha érdekel oké olvasd el de senki sem kényszeríti őket arra hogy véleményt is nyilvánítsanak. A fanoknak ez csak rosszul esik majd és felesleges vitákat generál. A megoldás bármennyire is egyszerű: ha valaki nem szeret valakit akkor ne olvasson vele kapcsolatok híreket, de ha már megtette ne írjon negatív véleményeket!
Milyen tinihiszti az, amikor gázmaszkban járkál? Vagy félmeztelenül? És ez segíti feldolgozni a szakítás fájdalmait? Hát... Nem tudom, lehet, hogy nem csokis módszert választja, de más NORMÁLIs módszerek is vannak, nem olyanok, mikor dicséri magát, gázmaszkba és félmeztelenül járja az utcát.. És megfenyegeti a szomszédját? Meg amit a tetkós csávó nyilatkozott, az is fura, és annyira nem rossz indulatúak az emberek, hogy csak ilyen pletykákat terjesszenek... Egyáltalán miért kell neki tetkó? És lehet, h jó énekes(pfujj, még én is röhögök ezen a kijelentésemen, nem hiszem, hogy ezt én írtam
Darkness
2013. március 31. 20:50
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Én egyre jobban szeretem ezek ellenére....de komolyan eddig utáltam, de valahogy pont ezek miatt szeretem meg, mert valami pletykát érzek ezek mögött....
Elody
2013. március 31. 21:02
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Justin igenis szokott jótékonykodni, hatalmas összeget utalt át anno Haitinak is, mikor voltak ott azok a sérültek a földrengés miatt, most pont nemtom mennyit, mert régebben olvastam még facebokon. Aztán most én is kicsit kutatgattam, pölö benne volt a Children's Miracle Networkkel együtt egy olyan kampányban, amiben azt kéri, h vele együtt mások is segítsenek adományaikkal, h kórházak jobban felszereltek legyenek.
Haiti elnökével is adottegyütt koncertet, a befolyt összeg naná h jótékonyságra ment..
Az It Gets Better Project-hez is kapcsolható a neve, ez egy olyan program, amiben ő és még más hírességek részt vesznek/vettek, hogy olyankon segítsenek, akik valamilyen bántalmazás áldozatául estek.
Ja meg Tennesee-ről majdnem megfeledkeztem, ott is jótékony koncertet adott, a több mint 32 ezer dollárt, ami összegyűlt, rászorulóknak adományozta.
Még volt valami hajtincse is, ja igen, 41 ezer dollárért árverezték el, nemes cél érdekében, a változatosság kedvéért.
17. Szülinapjára azt kérte, rajongói ajándékok helyett a charity:Water szervezetet támogassák (ez egy közszervezet, mely a fejlődő országokat tiszta vízzel támogatja).
Reklámarca volt a Pencils of Promise szervezetnek, ami annyit tett, hogy gyűjtöttek, h egyes országokban mindenki megfelelő oktatasban tudjon részesülni.
É s rengetegszer írt már ki ezekkel kapcsolatban tweetteket, pl.
" „Ma egy nagyszerű ügyért fogtunk össze az i106-tal! 1, 06 dollár jegyenként, amit mind eladtunk ma este! A Flood Relife szűkölködik itt Tennessee-ben, nektek köszönhetően, mostmár 32690 dollárt tudunk nekik felajánlani és ezzel segíteni!”
"Abban a helyzetben vagyok, hogy visszaadhatom azt, amit a rajongóktól és a jóistentől kaptam. A Pray című dal megírásakor azon gondolkodtam, hogy segítenem kell másokon, kötelességem így cselekedni. Mi értelme ennek az egésznek, ha nem ragadjuk meg az alkalmat arra, hogy változtassunk mások életén?"
Azta, erről már cikket lehetne írni xd
De a lényeg, h remélem Justin észhez tér. *_*
Haiti elnökével is adottegyütt koncertet, a befolyt összeg naná h jótékonyságra ment..
Az It Gets Better Project-hez is kapcsolható a neve, ez egy olyan program, amiben ő és még más hírességek részt vesznek/vettek, hogy olyankon segítsenek, akik valamilyen bántalmazás áldozatául estek.
Ja meg Tennesee-ről majdnem megfeledkeztem, ott is jótékony koncertet adott, a több mint 32 ezer dollárt, ami összegyűlt, rászorulóknak adományozta.
Még volt valami hajtincse is, ja igen, 41 ezer dollárért árverezték el, nemes cél érdekében, a változatosság kedvéért.
17. Szülinapjára azt kérte, rajongói ajándékok helyett a charity:Water szervezetet támogassák (ez egy közszervezet, mely a fejlődő országokat tiszta vízzel támogatja).
Reklámarca volt a Pencils of Promise szervezetnek, ami annyit tett, hogy gyűjtöttek, h egyes országokban mindenki megfelelő oktatasban tudjon részesülni.
" „Ma egy nagyszerű ügyért fogtunk össze az i106-tal! 1, 06 dollár jegyenként, amit mind eladtunk ma este! A Flood Relife szűkölködik itt Tennessee-ben, nektek köszönhetően, mostmár 32690 dollárt tudunk nekik felajánlani és ezzel segíteni!”
"Abban a helyzetben vagyok, hogy visszaadhatom azt, amit a rajongóktól és a jóistentől kaptam. A Pray című dal megírásakor azon gondolkodtam, hogy segítenem kell másokon, kötelességem így cselekedni. Mi értelme ennek az egésznek, ha nem ragadjuk meg az alkalmat arra, hogy változtassunk mások életén?"
2013. március 31. 21:13
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Nekem a cikket olvasva korántsem az jutott eszembe,mint a legtöbb embernek a kommentelők közül.Én személy szerint féltem.Félek,h mi lesz vele.
Ugyan nem tudom milyen a magánéletben,de amennyit a médián keresztül látok,abból még nekem is átjött annyi,h valami nagyon nem stimmel.Az pedig,h nemzeti szégyennek kiáltották ki...azért ez szerintem kicsit erős volt.Elismerem,nem róla emelnének róla szobrot a szerénysége és a bölcsessége miatt,de nem hinném,h 100 százalékban nulla emberileg.
Én azon a véleményen vagyok,h valaki a családjából tartson neki egy kis fejmosást,mert mindenképpen észhez kéne téríteni valakinek és visszarángatni a földre.
Ugyan nem tudom milyen a magánéletben,de amennyit a médián keresztül látok,abból még nekem is átjött annyi,h valami nagyon nem stimmel.Az pedig,h nemzeti szégyennek kiáltották ki...azért ez szerintem kicsit erős volt.Elismerem,nem róla emelnének róla szobrot a szerénysége és a bölcsessége miatt,de nem hinném,h 100 százalékban nulla emberileg.
Én azon a véleményen vagyok,h valaki a családjából tartson neki egy kis fejmosást,mert mindenképpen észhez kéne téríteni valakinek és visszarángatni a földre.
2013. március 31. 21:15
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (An_d_a @ 2013.03.31. 21:13)
Nekem a cikket olvasva korántsem az jutott eszembe,mint a legtöbb embernek a kommentelők közül.Én személy szerint féltem.Félek,h mi lesz vele.
Nekem nem fér a fejembe, hogy elvileg vannak szülei, barátai, menedzsmentje - ezek az emberek miért hagyták, hogy eddig fajuljon a helyzet?
2013. március 31. 21:19
|
|
Phoebe.disneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 176565 offline
|
2013. március 31. 21:24
Idézet (Elody @ 2013.03.31. 21:02)
Justin igenis szokott jótékonykodni, hatalmas összeget utalt át anno Haitinak is, mikor voltak ott azok a sérültek a földrengés miatt, most pont nemtom mennyit, mert régebben olvastam még facebokon. Aztán most én is kicsit kutatgattam, pölö benne volt a Children's Miracle Networkkel együtt egy olyan kampányban, amiben azt kéri, h vele együtt mások is segítsenek adományaikkal, h kórházak jobban felszereltek legyenek.
Kér ajándékot rajongóitól? Vagy egyáltalán kitől kap?
2013. március 31. 21:28
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
Remélem Justin minden jobbra fog alakulni és minden vissza tér a régi kerékvágásba
Amúgy meg a kis cuki majom nagyon aranyos
Amúgy meg a kis cuki majom nagyon aranyos
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.