Starity

Nemzeti szégyennek kiáltották ki Biebert a kanadaiak

14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 31. 15:20 #81
- törölt felhasználó -    
Bella egyetértek!
Szánalmas amit Justin körül csinálnak az emberek ! Hagyják már szerencsétlent ! És mi az, hogy nemzeti szégyen ?! Amikor díjjakat nyer akkor meg nem szégyenlik, mi ?!
2013. március 31. 15:20 #82
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
Imádom a kanadaiakat asszem. biggrin.gif
2013. március 31. 15:22 #83
FeketeCseresznye
FeketeCseresznye
that's gay

StátuszSaving people, hunting things
Hozzászólás: 1372
Csatolások: 17
Azonosító: 140689
Pont Kanada a kedvenc országom, de azt azért elég erősnek érzem, hogy Justin lenne a kanadai nemezet szégyene, pedig nem igazán bírom se Őt, se a zenéjét.
2013. március 31. 15:27 #84
Kikicica
Kikicica
Hozzászólás: 562
Csatolások: 0
Azonosító: 188676
most miért kell bántani?!nem szoktam ilyet mondani,de k*rvára elegem van!
2013. március 31. 15:33 #85
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
Hozzászólás: 1283
Azonosító: 164095
Kikicica: a baj, hogy ez igaz...
2013. március 31. 15:35 #86
Bogdán Luca
Bogdán Luca
új tag

StátuszLock me in your heart and trow away the keys!
Hozzászólás: 30
Azonosító: 184222
Bocsi Justin rajongók de én teljesen egyetértek a Kanadaiakkal.
2013. március 31. 15:37 #87
- törölt felhasználó -    
Szép volt Kanadaiak! meghajolo.gif thumbsup.gif Végre valaki más is látja, hogy nem az akinek mutatta magát... Kicsit magamba néznék a helyébe, hogy ha már a szülőföldem akar ki tagadni... tongue.gif
2013. március 31. 15:40 #88
Zaza
Zaza
visszatérő vendég

StátuszA kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?
Hozzászólás: 398
Azonosító: 165345
de cuki a majom *.* nem justin mellett helye ,az a gyerek egy szégyen :/
2013. március 31. 15:44 #89
Bellaa
Bellaa
új tag

Státuszwaiting for you♡
Hozzászólás: 45
Azonosító: 181240
Idézet (Chelsy @ 2013.03.31. 15:20)
Lőjjük le magunkat csak azért, mert reálisan látjuk a dolgokat, és nem sztároljuk Jussyt? Büszke lehetsz magadra ohmy.gif
Nekem van olyan kedvencem, akire lehet rosszat mondani. Az emberek hibáznak. Azonban ők TANULTAK A HIBÁIKBÓL, nem úgy, mint a Te kiskedvenced, aki egyre több butaságot csinál, a viselkedése egyszerűen felháborító! Te ezt azért nem látod, mert 10-12 évesen még annyira naiv vagy, hogy el nem lehet mondani! Nem kell a másikat támadni, csak mert elmondja a véleményét! Itt minden ellenlábas normálisan fejezte ki magát - ami a rajongókról nem mondható el. Legalábbis a többségről.

egyrészt: az első gondolatod képletesen írtam wink.gif
másrészt: nem vagyok 10-12 éves wink.gif
harmadrészt: nem támadni szeretnék, csak megvédeni. mert bármit is tesz, vannak olyanok akik nem pártolnak el mellőle. és ha valaki megvédi az miért csak ilyen kis tizenéves gyerekek lehetnek? a rajongás nem kortól függ yes.gif az ellenlábas dologhoz csak annyit, hogy lehet, hogy itt visszafogottabban fejezték ki magukat, de ha megnézed a többi cikket ( pl. itt: http://starity.hu/magazin/36469-justin-bieber-visszavonul-/ ) ..azért olvashatunk elég 'kemény' utálkozó kommenteket. think.gif wink.gif
ÉS EZZEL ELISMÉTLEM, HOGY NEM VESZEKEDNI SZERETNÉK! rolleyes.gif
2013. március 31. 15:47 #90
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bellaa @ 2013.03.31. 15:10)
ha a ti kedvenceteket támadják, akkor ti megvéditek őt? IGEN. akkor mi miért ne védhetnénk meg ? nea.gif  szánalmasak ezek a cikke. miért kell minden lépéséből "botrányt" csinálni? lőjjék el magukat skik kitalálják a sok sz*rt, meg az elviselhetetlen utálók is..  mega_shok.gif

Ha olyan dologról lenne szó, ami teljesen igazi botrány akkor nem biztos, hogy ki állnék érte... És gondolom nem csak a nem Belieberek írnak Bieber cikkeihez "rossz" dolgokat. Pl. Ott van Taylor Swift. Én nagyon szeretem, de tele van rossz véleményekkel, amivel nem foglalkozok, hanem hagyom, mert mindenkinek van egy véleménye és ha Te Biebert szereted, akkor az nem annyira érdekel, de ha mondjam már el a személyes véleményemet oda ahova én szeretném jó?! Ez nem olyan oldal, aminek minden cikkéhez csak jókat lehet írni. Volt már Taylor Swiftnél is (Én SZERETEM Őt) a leveles dolog, ahol azt állították, hogy ki dobja rajongói leveleit és ott is tele van olyan írásokkal, h mekkore r*banc meg, h mennyire utálom.. Volt már olyan, h nem álltam ki az egyik kedvenc sztárom mellett, mert teljesen egyetértettem a többiek. Ott van Kristen. Én Őt is nagyon szerettem, de amikor megcsalta Robertet, akkor nem álltam ki mellette, mert voltak olyan bizonyítékok amiket nem lehet le tagadni. smileeee.gif Vagyis én se állok ki mindig a kedveceim mellett, de mindig elmondom a véleményemet, ahogy itt sokan mások, vagy ahogy itt Te is wink.gif
XOXO: Ms. Princess
2013. március 31. 15:49 #91
acsgeorgina98
acsgeorgina98
•_•

StátuszByTheWay...
Hozzászólás: 5017
Csatolások: 3868
Azonosító: 181335
szerintem is igazuk van ez már egy kicsit sok Biebertől sad.gif
2013. március 31. 15:50 #92
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
Hozzászólás: 1283
Azonosító: 164095
Mit imádtok ezen a bíborkán?? Nem lehet észrevenni, hogy ki lett belőle? Mindenhol vetkőzik, drogozik, köpködi az embereket... Mit lehet rajta még mindig ennyire imádni? 110.gif Amikor selenával volt, selena változott meg, most hogy szakítottak, ő... El kellene fogadni más emberek véleményét is, nem csak az imádombíbört emberekét!

U.i. Aki szereti bíbört azt szeretik, aki szerelmes belé, azt ölni kell..

F..k logic.. -.-" 110.gif
2013. március 31. 15:53 #93
kiscsajszi028
kiscsajszi028
új tag

StátuszMusic is my drug, the DJ is my dealer
Hozzászólás: 73
Azonosító: 174792
Gratulálok "kedves,, Justin Bieber, jó úton haladsz a lejtőn lefelé. biggrin.gif
2013. március 31. 15:53 #94
- törölt felhasználó -    
Az a pózolás, ohh my Jackson.... Mint egy iskoláslány új f*szbúkos profilképe o.O
2013. március 31. 15:56 #95
- törölt felhasználó -    
Éljen Bieber pompom.gif
Mielött kijött volna a Believe kezdtem vele szimpatizálni,de egy egoista,öncentrikus barom lett yes.gif
2013. március 31. 15:56 #96
Bellaa
Bellaa
új tag

Státuszwaiting for you♡
Hozzászólás: 45
Azonosító: 181240
Idézet (Ms.Princess @ 2013.03.31. 15:47)
Ha olyan dologról lenne szó, ami teljesen igazi botrány akkor nem biztos, hogy ki állnék érte... És gondolom nem csak a nem Belieberek írnak Bieber cikkeihez "rossz" dolgokat. Pl. Ott van Taylor Swift. Én nagyon szeretem, de tele van rossz véleményekkel, amivel nem foglalkozok, hanem hagyom, mert mindenkinek van egy véleménye és ha Te Biebert szereted, akkor az nem annyira érdekel, de ha mondjam már el a személyes véleményemet oda ahova én szeretném jó?! Ez nem olyan oldal, aminek minden cikkéhez csak jókat lehet írni. Volt már Taylor Swiftnél is (Én SZERETEM Őt) a leveles dolog, ahol azt állították, hogy ki dobja rajongói leveleit és ott is tele van olyan írásokkal, h mekkore r*banc meg, h mennyire utálom.. Volt már olyan, h nem álltam ki az egyik kedvenc sztárom mellett, mert teljesen egyetértettem a többiek. Ott van Kristen. Én Őt is nagyon szerettem, de amikor megcsalta Robertet, akkor nem álltam ki mellette, mert voltak olyan bizonyítékok amiket nem lehet le tagadni. smileeee.gif Vagyis én se állok ki mindig a kedveceim mellett, de mindig elmondom a véleményemet, ahogy itt sokan mások, vagy ahogy itt Te is wink.gif
XOXO: Ms. Princess

de én egy szóval sem mondtam, hogy ne írd le a véleményed ! smileeee.gif az olyan "nem teszik ne nézd, ne szólj hozzá semmit" ..ilyet én nem mondtam smileeee.gif de én természetesen kiállok mellette. smileeee.gif de ezzel a kommentel azt szerettem voltna kifejzeni, hogy minden sz*rból cikket írnak és botrányt csinálnak. már sokan írták, hogy elegük van a Bieberes cikkekből,.. hát az iyen cikkekből nekem is wink.gif akkor inkább ne írjanak, még az is jobb lenne. és sok mindent el is lehetne kerülni (a veszekedéstől kezdve..) good.gif de visszatérve, ott volt az a cikk, hogy késett a koncertjéről.. abból is mekkora botrány lett.! de az, hogy Rihanna késett a koncertjéről arról 1 rendes cikk sincsen, és nem lett belőle semmilyen botrány.. wink.gif remélem érted mire gondolok smileeee.gif
2013. március 31. 16:02 #97
- törölt felhasználó -    
Erre mit mondjak de most komolyan .SZÁNALMAS! rohog.gif
2013. március 31. 16:02 #98
KyKy97
KyKy97
Seoul <3

StátuszToo fast to live Too young to die ~
Hozzászólás: 1284
Csatolások: 29
Azonosító: 157041
nagyon passzol a név hozzá! biggrin.gif ennyi a karrierje... smileeee.gif
2013. március 31. 16:03 #99
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
De cuki ez a majmocska heart.gif Milyen kár, hogy a gazdája egy ronda, neveletlen, tehetségtelen senki pardon.gif
2013. március 31. 16:05 #100
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bellaa @ 2013.03.31. 15:56)
de én egy szóval sem mondtam, hogy ne írd le a véleményed ! smileeee.gif az olyan "nem teszik ne nézd, ne szólj hozzá semmit" ..ilyet én nem mondtam smileeee.gif de én természetesen kiállok mellette. smileeee.gif de ezzel a kommentel azt szerettem voltna kifejzeni, hogy minden sz*rból cikket írnak és botrányt csinálnak. már sokan írták, hogy elegük van a Bieberes cikkekből,.. hát az iyen cikkekből nekem is wink.gif akkor inkább ne írjanak, még az is jobb lenne. és sok mindent el is lehetne kerülni (a veszekedéstől kezdve..)  good.gif  de visszatérve, ott volt az a cikk, hogy késett a koncertjéről.. abból is mekkora botrány lett.! de az, hogy Rihanna késett a koncertjéről arról 1 rendes cikk sincsen, és nem lett belőle semmilyen botrány.. wink.gif remélem érted mire gondolok smileeee.gif

Értem és szerintem más egy kicsit Bieber és Rihanna. Össze se lehet hasonlítani őket. Bieber mióta van a pályán? És Rihanna? A rajongóik is mások. És lehet, hogy eleged van a sok Bieberes cikkekből, ahol fikázzák, de nem csak Neked és akkor én is csak azt tudom tanácsolni, hogy ne olvasd el Te se. És nem tehetek róla, hogy nincs róla cikk, de ha Téged zavar, akkor írd meg Te! És más sztárnál szerinted nem csinálnak a sz*rból is botrányt, cikket? Nem csak Bieberke élete van ezzel elátkozva... Az én kedvenc énekesnőm körül is minden kis dologból óriási botrányt csinálnak, meg még sorolhatnám... De értelek, és ha zavar a sok "rossz" vélemény, komment akkor azokat se kötelező elolvasni. Te döntőd el, hogy elolvasod-e vagy nem. És ha elolvasod tartsd tiszteletbe, hogy Ő nem szereti Biebert, és akkor talán Ő se annyira bunkó és tiszteletbe tartja a Te véleményed smileeee.gif Én nem szeretem Biebert és lehet, h írok hozzá komikat, de nem a rajongók komijait fikázom smileeee.gif
14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok