Bella egyetértek!
Szánalmas amit Justin körül csinálnak az emberek ! Hagyják már szerencsétlent ! És mi az, hogy nemzeti szégyen ?! Amikor díjjakat nyer akkor meg nem szégyenlik, mi ?!
Nemzeti szégyennek kiáltották ki Biebert a kanadaiak
2013. március 31. 15:20
2013. március 31. 15:22
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Pont Kanada a kedvenc országom, de azt azért elég erősnek érzem, hogy Justin lenne a kanadai nemezet szégyene, pedig nem igazán bírom se Őt, se a zenéjét.
2013. március 31. 15:35
|
|
Bogdán Lucaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 184222 offline
|
Bocsi Justin rajongók de én teljesen egyetértek a Kanadaiakkal.
2013. március 31. 15:37
Szép volt Kanadaiak!
Végre valaki más is látja, hogy nem az akinek mutatta magát... Kicsit magamba néznék a helyébe, hogy ha már a szülőföldem akar ki tagadni...
2013. március 31. 15:44
|
|
Bellaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 181240 offline
|
Idézet (Chelsy @ 2013.03.31. 15:20)
Lőjjük le magunkat csak azért, mert reálisan látjuk a dolgokat, és nem sztároljuk Jussyt? Büszke lehetsz magadra
Nekem van olyan kedvencem, akire lehet rosszat mondani. Az emberek hibáznak. Azonban ők TANULTAK A HIBÁIKBÓL, nem úgy, mint a Te kiskedvenced, aki egyre több butaságot csinál, a viselkedése egyszerűen felháborító! Te ezt azért nem látod, mert 10-12 évesen még annyira naiv vagy, hogy el nem lehet mondani! Nem kell a másikat támadni, csak mert elmondja a véleményét! Itt minden ellenlábas normálisan fejezte ki magát - ami a rajongókról nem mondható el. Legalábbis a többségről.
Nekem van olyan kedvencem, akire lehet rosszat mondani. Az emberek hibáznak. Azonban ők TANULTAK A HIBÁIKBÓL, nem úgy, mint a Te kiskedvenced, aki egyre több butaságot csinál, a viselkedése egyszerűen felháborító! Te ezt azért nem látod, mert 10-12 évesen még annyira naiv vagy, hogy el nem lehet mondani! Nem kell a másikat támadni, csak mert elmondja a véleményét! Itt minden ellenlábas normálisan fejezte ki magát - ami a rajongókról nem mondható el. Legalábbis a többségről.
egyrészt: az első gondolatod képletesen írtam
másrészt: nem vagyok 10-12 éves
harmadrészt: nem támadni szeretnék, csak megvédeni. mert bármit is tesz, vannak olyanok akik nem pártolnak el mellőle. és ha valaki megvédi az miért csak ilyen kis tizenéves gyerekek lehetnek? a rajongás nem kortól függ
ÉS EZZEL ELISMÉTLEM, HOGY NEM VESZEKEDNI SZERETNÉK!
2013. március 31. 15:47
Idézet (Bellaa @ 2013.03.31. 15:10)
ha a ti kedvenceteket támadják, akkor ti megvéditek őt? IGEN. akkor mi miért ne védhetnénk meg ?
szánalmasak ezek a cikke. miért kell minden lépéséből "botrányt" csinálni? lőjjék el magukat skik kitalálják a sok sz*rt, meg az elviselhetetlen utálók is.. 
Ha olyan dologról lenne szó, ami teljesen igazi botrány akkor nem biztos, hogy ki állnék érte... És gondolom nem csak a nem Belieberek írnak Bieber cikkeihez "rossz" dolgokat. Pl. Ott van Taylor Swift. Én nagyon szeretem, de tele van rossz véleményekkel, amivel nem foglalkozok, hanem hagyom, mert mindenkinek van egy véleménye és ha Te Biebert szereted, akkor az nem annyira érdekel, de ha mondjam már el a személyes véleményemet oda ahova én szeretném jó?! Ez nem olyan oldal, aminek minden cikkéhez csak jókat lehet írni. Volt már Taylor Swiftnél is (Én SZERETEM Őt) a leveles dolog, ahol azt állították, hogy ki dobja rajongói leveleit és ott is tele van olyan írásokkal, h mekkore r*banc meg, h mennyire utálom.. Volt már olyan, h nem álltam ki az egyik kedvenc sztárom mellett, mert teljesen egyetértettem a többiek. Ott van Kristen. Én Őt is nagyon szerettem, de amikor megcsalta Robertet, akkor nem álltam ki mellette, mert voltak olyan bizonyítékok amiket nem lehet le tagadni.
XOXO: Ms. Princess
2013. március 31. 15:49
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
szerintem is igazuk van ez már egy kicsit sok Biebertől
2013. március 31. 15:50
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Mit imádtok ezen a bíborkán?? Nem lehet észrevenni, hogy ki lett belőle? Mindenhol vetkőzik, drogozik, köpködi az embereket... Mit lehet rajta még mindig ennyire imádni?
Amikor selenával volt, selena változott meg, most hogy szakítottak, ő... El kellene fogadni más emberek véleményét is, nem csak az imádombíbört emberekét!
U.i. Aki szereti bíbört azt szeretik, aki szerelmes belé, azt ölni kell..
F..k logic.. -.-"
U.i. Aki szereti bíbört azt szeretik, aki szerelmes belé, azt ölni kell..
F..k logic.. -.-"
2013. március 31. 15:53
|
|
kiscsajszi028új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 174792 offline
|
Gratulálok "kedves,, Justin Bieber, jó úton haladsz a lejtőn lefelé.
2013. március 31. 15:53
Az a pózolás, ohh my Jackson.... Mint egy iskoláslány új f*szbúkos profilképe o.O
2013. március 31. 15:56
Éljen Bieber
Mielött kijött volna a Believe kezdtem vele szimpatizálni,de egy egoista,öncentrikus barom lett
Mielött kijött volna a Believe kezdtem vele szimpatizálni,de egy egoista,öncentrikus barom lett
2013. március 31. 15:56
|
|
Bellaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 181240 offline
|
Idézet (Ms.Princess @ 2013.03.31. 15:47)
Ha olyan dologról lenne szó, ami teljesen igazi botrány akkor nem biztos, hogy ki állnék érte... És gondolom nem csak a nem Belieberek írnak Bieber cikkeihez "rossz" dolgokat. Pl. Ott van Taylor Swift. Én nagyon szeretem, de tele van rossz véleményekkel, amivel nem foglalkozok, hanem hagyom, mert mindenkinek van egy véleménye és ha Te Biebert szereted, akkor az nem annyira érdekel, de ha mondjam már el a személyes véleményemet oda ahova én szeretném jó?! Ez nem olyan oldal, aminek minden cikkéhez csak jókat lehet írni. Volt már Taylor Swiftnél is (Én SZERETEM Őt) a leveles dolog, ahol azt állították, hogy ki dobja rajongói leveleit és ott is tele van olyan írásokkal, h mekkore r*banc meg, h mennyire utálom.. Volt már olyan, h nem álltam ki az egyik kedvenc sztárom mellett, mert teljesen egyetértettem a többiek. Ott van Kristen. Én Őt is nagyon szerettem, de amikor megcsalta Robertet, akkor nem álltam ki mellette, mert voltak olyan bizonyítékok amiket nem lehet le tagadni.
Vagyis én se állok ki mindig a kedveceim mellett, de mindig elmondom a véleményemet, ahogy itt sokan mások, vagy ahogy itt Te is
de én egy szóval sem mondtam, hogy ne írd le a véleményed !
2013. március 31. 16:05
Idézet (Bellaa @ 2013.03.31. 15:56)
de én egy szóval sem mondtam, hogy ne írd le a véleményed !
az olyan "nem teszik ne nézd, ne szólj hozzá semmit" ..ilyet én nem mondtam
de én természetesen kiállok mellette.
de ezzel a kommentel azt szerettem voltna kifejzeni, hogy minden sz*rból cikket írnak és botrányt csinálnak. már sokan írták, hogy elegük van a Bieberes cikkekből,.. hát az iyen cikkekből nekem is
akkor inkább ne írjanak, még az is jobb lenne. és sok mindent el is lehetne kerülni (a veszekedéstől kezdve..)
de visszatérve, ott volt az a cikk, hogy késett a koncertjéről.. abból is mekkora botrány lett.! de az, hogy Rihanna késett a koncertjéről arról 1 rendes cikk sincsen, és nem lett belőle semmilyen botrány..
remélem érted mire gondolok 
Értem és szerintem más egy kicsit Bieber és Rihanna. Össze se lehet hasonlítani őket. Bieber mióta van a pályán? És Rihanna? A rajongóik is mások. És lehet, hogy eleged van a sok Bieberes cikkekből, ahol fikázzák, de nem csak Neked és akkor én is csak azt tudom tanácsolni, hogy ne olvasd el Te se. És nem tehetek róla, hogy nincs róla cikk, de ha Téged zavar, akkor írd meg Te! És más sztárnál szerinted nem csinálnak a sz*rból is botrányt, cikket? Nem csak Bieberke élete van ezzel elátkozva... Az én kedvenc énekesnőm körül is minden kis dologból óriási botrányt csinálnak, meg még sorolhatnám... De értelek, és ha zavar a sok "rossz" vélemény, komment akkor azokat se kötelező elolvasni. Te döntőd el, hogy elolvasod-e vagy nem. És ha elolvasod tartsd tiszteletbe, hogy Ő nem szereti Biebert, és akkor talán Ő se annyira bunkó és tiszteletbe tartja a Te véleményed
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: