Nemzeti szégyennek kiáltották ki Biebert a kanadaiak
2013. április 01. 09:19
|
Zsofi91új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.27. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 190553 offline
|
Amúgy nemzeti szégyennek kikiáltani azért elég gáz dolog...én meghagyom a gyűlölködésemet az állatkínzók, terroristák, gyilkosok iránt....nem egy JB-t fogok fikázgatni, nincs annyi időm, ha nem szeretem nem foglalkozok vele, ennyi
2013. április 01. 09:48
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
pff amúgy tényleg jó gáz...én mindig utáltam Biebert, de nem hangoztattam, gondoltam, hogy túl fiatal, majd csak beérik...most azt gondolom, hogy mire ez az időszak eljön, addigra többen utálják majd, mint kedvelik...
2013. április 01. 10:02
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Idézet (An_d_a @ 2013.03.31. 22:15)
Nem tudom,de elégé jó kérdés...
Pedig az egész média ettől harsog,kizártnak tartom,h ne tűnne fel mondjuk az édesanyjának a fia viselkedése...
Biztos nem is érdekli, viszi haza a pénzt, és neki már más nem számít...a Pénz az, ami megzavarja az emberek - főképp a fiatalok elméjét.
2013. április 01. 10:12
|
|
ElizaHvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 195950 offline
|
Nemzeti szégyen ... Már bocsánat, Kanadának, azt hiszem, az eszkimók és az indiánok az őslakosai. Nem a franciák keveredve angollal, magyarral, némettel .... meg még ki tudja mivel. Nem vagyok, „Kanada-ellenes” sőt, szeretem Kanadát, de ez más téma.
Szóval, inkább egy ország szégyene. Így pontosabb.
Szóval, inkább egy ország szégyene. Így pontosabb.
2013. április 01. 11:02
Nemzeti szégyen:???
Országos szégyen komolyan
a majmot "az állatot" nagyon sajnálom
Országos szégyen komolyan
a majmot "az állatot" nagyon sajnálom
2013. április 01. 11:19
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Ez a kép!... haláli
2013. április 01. 11:20
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Igen, az! Nemzeti szégyen!!
2013. április 01. 11:58
Nem szeretnék senkit sem megbántani,de szerintem az utóbbi időbe szegény Justint nagyon sok rossz dolog érte!és ez minek,kinek a hatására?Szakítottak Selenával,és Selena megalázta!nem elég,hogy Justin szerette Selenát és hosszú ideig együtt voltak,most meg szakítottak,de még Selena is rontsa a hejzetet,pletykálkodik róla ,és megalázza!Gondoljunk csak bele,nektek jól lesne az,ha szakítanátok valakivel,akit nagyon szerettek,pláne,akivel szakítottatok kibeszél!és Sel elég durván viselkedett abban a Bizonyos showban!Szerintem Justin ezek hatására,és fájdalma miatt viselkedik Így!
2013. április 01. 12:49
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Sajnálom, hogy az utóbbi időben csak rossz dolgok történtek felé. Hol a családja, vagy a barátai, hogy ezekből a problémákból vissza rángassák? Nagyon sok hülyeséget követett el, remélem tanulni fog a hibáiból! Most neki az tenne jót, ha egy ideig visszavonulna, sok új energiával gazdagodna és visszatérne óriási erővel, megújulva. Függetlenül attól ez a "szégyen" dolog túlzás. Mások sokkal durvább dolgokat követtek el és még sem alázták meg őket ennyire. Persze Justin nem egy szent, követ el hibákat(nagyon sokat), de ez akkor is egy picit erős kifejezés!
2013. április 01. 14:05
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Idézet (Miley Cyrus 17 @ 2013.03.31. 22:43)
komolyan nem értelek titeket... Kis szennylapokból szeditek a marhaságaitokat, mindent elhisztek rögtön és azt se tudjátok h mi a franc van... Mondjátok meg h mi az a rohadtul nagy botrány amit elkövetett?? Nem akarok hasonlítgatni és nem is fogok, de nézzetek már rá a celebvilágra!! Sztem nem Justin felfújt-nincs-mivel-foglalkoznia-a-médiának 'botrányaival kéne foglalkozni, hanem tényleges problémákkal. Jó, tudom ez érdekli az embereket, hogy a leghíresebbekből 'botrányt'kreáljanak. De ez nekem már k*rvára unalmas, h állandóan Justin-t találják meg. Persze, tudom, híresség némiképpen hozzátartozik az életéhez.. De a francba ő is EMBER. Nem mondom h soha nem követett el hibákat, mert nem így van, de EMBER!!! Nézzetek már magatokba és tegyétek fel a kérdést magatoknak, h ti sosem hibáztatok? Tökéletesek vagytok? Ha igen szóljatok -.-" Most nem tudom, h mi a 'hiba' benne mert a majmot ajándékba kapta... De mindegy ez volt az utolsó, h ide írtam és egyáltalán elolvastam egy ilyen cikket!! Csak gratulálni tudok..
Nagyon adom
2013. április 01. 14:07
|
|
Tigris2011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 343 Csatolások: 330 Azonosító: 162608 offline
|
Én se bírom! Annak örültem egy kicsit hogy Selenával nem járnak hiszen Sel jobbat érdemel.De amúgy azóta ilyen miota szakítotak ez szégyen amit művel le kénne lépni örökre!!
2013. április 01. 15:09
Idézet (Gregory20 @ 2013.03.31. 23:31)
Véleményem szerint, csak az irigy emberek piszkálják szegényt. Mert ő nekik unalmas az életük...
És nem hiszik el hogy egy srác lehet 14 évesen is tehetséges énekes.. Ez az igazán patkány dolog, aztán meg ha neki kéne a szemébe mondani mindenki kussolna, igaz? az már nem menne? Erről ennyit Majd ha élesben lessz ilyen nagy a pofátok akkor majd ugathattok...
És nem hiszik el hogy egy srác lehet 14 évesen is tehetséges énekes.. Ez az igazán patkány dolog, aztán meg ha neki kéne a szemébe mondani mindenki kussolna, igaz? az már nem menne? Erről ennyit Majd ha élesben lessz ilyen nagy a pofátok akkor majd ugathattok...
Látom 5* vagy nyelvtanból
Már a kis Justin-ról nem lehet elmondani a véleményünket?Ha?Én nem vagyok oda a kis Justin-ért,mert egy bnkó.Ezért szeressem?Soha.Igen,Bieber a "Nemzeti szégyene",hogy viselkedik?Gázmaszkba járkál az utcán?Száguldozik?Ez szerinted normális?Jaj,mert Selenával szakított,most sírok... Selena jól tette,hogy ott hagyta Justin-t.Én irigy lennék Bieber-re?
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2013. április 01. 18:18
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Idézet (Zsofi91 @ 2013.04.01. 09:15)
Látom Beyla sok szabadidőd van
Sosem kedveltem Biebert, de hadd szeresse már mindenki azt akit akar! Halgassanak Biebert, ha az teszi boldoggá őket. Aztán vagy megváltozik a véleményük pár év múlva és kiszeretnek belőle, vagy maradnak rajongók. Pl. Britney is tini volt amikor világhírű lett, azóta is tele van rajongókkal...Justin is biztosan sokáig lesz még piacon. De attól, hogy piszkáljátok a rajongóit, senki nem fog kiábrándulni belőle (és miért is kéne...) Utálom hogy mindig van aki meg akarja mondani, hogy mi a jó, meg mi az igazi érték..-.-'
Sosem kedveltem Biebert, de hadd szeresse már mindenki azt akit akar! Halgassanak Biebert, ha az teszi boldoggá őket. Aztán vagy megváltozik a véleményük pár év múlva és kiszeretnek belőle, vagy maradnak rajongók. Pl. Britney is tini volt amikor világhírű lett, azóta is tele van rajongókkal...Justin is biztosan sokáig lesz még piacon. De attól, hogy piszkáljátok a rajongóit, senki nem fog kiábrándulni belőle (és miért is kéne...) Utálom hogy mindig van aki meg akarja mondani, hogy mi a jó, meg mi az igazi érték..-.-'
Azt azért nem hiszem. Csak normálisan és bőven kifejti a véleményét, nem pedig annyit ír, hogy 'XY egyetértek veled'.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.