Nemzeti szégyennek kiáltották ki Biebert a kanadaiak
2013. április 01. 18:56
|
Zsofi91új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.27. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 190553 offline
|
Idézet (Lucky5 @ 2013.04.01. 18:18)
Azt azért nem hiszem. Csak normálisan és bőven kifejti a véleményét, nem pedig annyit ír, hogy 'XY egyetértek veled'. 
Az említett illető nagyon is jól tudja, hogy miért írtam ezt róla. A "normálisan"-ba bele tudnék kötni, vannak tapasztalataim...ezért írtam amit írtam...
2013. április 01. 19:17
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Idézet (Zsofi91 @ 2013.04.01. 18:56)
Az említett illető nagyon is jól tudja, hogy miért írtam ezt róla. A "normálisan"-ba bele tudnék kötni, vannak tapasztalataim...ezért írtam amit írtam...
Nyilván más a véleménye mint neked és ezt ki is meri mondani. Na mindegy én ezt itt be is fejeztem, hiszen ez az egész nem rám tartozik ezek szerint.
2013. április 01. 19:28
|
Zsofi91új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.27. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 190553 offline
|
Idézet (Lucky5 @ 2013.04.01. 19:17)
Nyilván más a véleménye mint neked és ezt ki is meri mondani. Na mindegy én ezt itt be is fejeztem, hiszen ez az egész nem rám tartozik ezek szerint. 
Amúgy ki az a gyökér, aki még névtelenül sem merné kimondani, de most komolyan? XD Én is kimerem, és tudom hogy mit miért írok. Amúgy hálás köszönetem!
2013. április 01. 20:34
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Lucky5 @ 2013.04.01. 18:18)
Azt azért nem hiszem. Csak normálisan és bőven kifejti a véleményét, nem pedig annyit ír, hogy 'XY egyetértek veled'. 
Jajj, hagyjad, szeret a drága kötözködni!
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2013. április 01. 20:45
|
Zsofi91új tag |
|
PFFFFFFFFFFFFFF XDDDDDDDDDDDDDDDDDD Hát ne haragudj, most kurvajót röhögtem
Gondolom nem ez volt a célod
Khm...öm...nem tudom ki ír folyton regényeket, és pl. most ki oltogatja a másikat. Unlak, kocka
...borzalmasan megfenyegettél, be is pisiltem. Ne így kompenzáld a kissebbségi komplexusod...
Khm...öm...nem tudom ki ír folyton regényeket, és pl. most ki oltogatja a másikat. Unlak, kocka
2013. április 01. 21:07
Idézet (Zsofi91 @ 2013.04.01. 20:46)
Amúgy már tudom ki vagy, úgyhogy ne lepődj meg amikor elmegyek hozzád és kiverem a fogaidat 
Hú,de kemény valaki
Lucky5
2013. április 01. 21:09
Idézet (Beyla @ 2013.04.01. 20:34)
Jajj, hagyjad, szeret a drága kötözködni!
Annyira ráér, és annyira szegényes a kis magánélete, hogy rajtam tombolja ki magát. Miért? Mert azt hiszem egyszer az IQ hiánya miatt anno még régen elküldtem melegebb éghajlatra privátban, de megjegyzem, már nem emlékszem arra, hogy mi volt a vitánk tárgya. Eszébe jutottam sok-sok hónappal később, hogy én is a világon vagyok, feljött és azt hiszi, hogy ő a legkúlabb csaj a világon, mert szájhősködni tud interneten. Nos, egyszer megunom, elpanaszolom valamelyik moderátornak, aki eldönti, hogy mi legyen vele, vagy hagyom a francba és röhögök a szánalmasabbnál szánalmasabb "oltásain", amiket nekem próbál szánni, de nagyon nem jön össze. Nekem feldobja a napomat, és boldoggá tesz, hogy ennyire érdekes és híres embörke vagyok, ő meg megpukkadhat április elsején a gép előtt, mert maximum szétröhögöm magamat rajta, hogy hogyan lehet valaki ennyire, de ennyire buta. Valahol sajnálom szegénykét.
Had írogassa a blődségeit, ha neki erre van szüksége huszonpár évesen. Saját magáról állítja ki a szegénységi bizonyítványt, és ezzel nem engem járat le, hanem saját magát.
De ha személyesen találkoznál vele meg sem merne szólalni.Pont most van neki a szülinapja
2013. április 01. 21:17
Tudod én nem vagyok gykér Zsofi91
Leállhatnál azért...
2013. április 01. 21:27
Idézet (Zsofi91 @ 2013.04.01. 21:21)
Én álljak le? Olvasd már el hogy te mit írtál kisanyám 
Nem majd a kis törpike fog...
Tudom,hogy mit írtam,de olvasd el amit te írtál
2013. április 01. 21:52
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Nessa123 @ 2013.04.01. 21:27)
Nem majd a kis törpike fog...
Sebaj, a kis Drága jelentve lett a Moderátoros topikban, innentől kezdve a Főnök nénik és bácsik döntik el, hogy mi lesz a Sorsa.
2013. április 01. 21:59
|
Zsofi91új tag |
|
A nénik és bácsik nem fognak sok mindent csinálni, bár kiváncsi lennék milyen indokkal jelentettél
pl. megsértettem a lelkivilágod?
Örülök hogy boldoggá tesszük egymást, majd ha kérsz autogrammot, írj nyugodtan
2013. április 01. 22:10
|
|
No Name Manvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 196120 offline
|
hát tudjátok én rájöttem miért indítanak jb-s és 1d-s témákat:röhögni!
Mert valaki biztos elkezd oltogatni és végül addig fajul mint itt hogy kivernék egymás fogát
Figyeljetek én nem szeretek oltogatni senkit de ha valaki belémköt azt nyomdafestéket nem tűrő módon küldöm vissza a földre, és ezt ne vegyétek kihívásnak mert nem szeretek szitkozódni
Nekem erről a nyomorékról csak annyi a véleményem hogy megérdemli amit kapott
Most sajnálnom kéne?Ha meg is teszem kiugrok az ablakon a 7. emeletről!
Nekem ez a véleményem ennyi!
Végülis sajtószabadság van
Mert valaki biztos elkezd oltogatni és végül addig fajul mint itt hogy kivernék egymás fogát
Figyeljetek én nem szeretek oltogatni senkit de ha valaki belémköt azt nyomdafestéket nem tűrő módon küldöm vissza a földre, és ezt ne vegyétek kihívásnak mert nem szeretek szitkozódni
Nekem erről a nyomorékról csak annyi a véleményem hogy megérdemli amit kapott
Most sajnálnom kéne?Ha meg is teszem kiugrok az ablakon a 7. emeletről!
Nekem ez a véleményem ennyi!
Végülis sajtószabadság van
2013. április 01. 22:14
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 196120 offline
|
jah és még annyit hozzátennék
Mi a lópélóért véd egy senki egy jóval felette állót
Ezzel nem tud neki segíteni és meg se tudja
Max magát égeti le
Bakker ennyi ésszel szabadlábon
Mi a lópélóért véd egy senki egy jóval felette állót
Ezzel nem tud neki segíteni és meg se tudja
Max magát égeti le
Bakker ennyi ésszel szabadlábon
2013. április 01. 22:24
|
|
|
Na végre a név nélküli ember kellett ide és senki nem ír többet
2013. április 02. 02:11
|
|
Tilasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 145604 offline
|
Idézet (Zsofi91 @ 2013.04.01. 20:46)
Amúgy már tudom ki vagy, úgyhogy ne lepődj meg amikor elmegyek hozzád és kiverem a fogaidat 
Moderálhatnád magad! Ha párkapcsolati problémáid vannak, akkor kérj meg valakit, aki lerendez, de ne másokon éld ki a frusztrációdat! Ahelyett, hogy felveszed itt az alpári stílust, pedig inkább tanulj, vagy menj el dolgozni, ha pedig egyik sem megy, akkor nyálazz át pár helyesírás, és illemkönyvet. Gondolkozz már el azon hogy mit művelsz. Testi sértéssel fenyegetőzöl? Vagy pszichés problémáid vannak, vagy egy tíz éves kisfiú vagy, de talán még azoknak is több eszük van. Azt pedig ne feledd, hogy ha valakit meg akarsz verni, lehet hogy valaki nálad jóval nagyobb védi meg!!!
Idézet (Zsofi91 @ 2013.04.01. 21:59)
A nénik és bácsik nem fognak sok mindent csinálni, bár kiváncsi lennék milyen indokkal jelentettél
pl. megsértettem a lelkivilágod?
Milyen okból jelentett? Megsértetted a szabályzatot, nem is egyszer!!! Ilyen szintű, és mértékű szabálysértésért, a legtöbb tagot kitiltják!
Beyla
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.