Starity

Nemzeti szégyennek kiáltották ki Biebert a kanadaiak

14 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 31. 18:23 #141
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4901
Csatolások: 0
Azonosító: 164721
Kezdem megsajnálni, bekéne zárni valahova, hogy elgondolkodjon a tettein... o.O
2013. március 31. 18:26 #142
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Figyu!
Nem csak Justinnal szaladt el a ló, de ti is úgy viselkedtek, mint valami idióták. Olyanokat írtok róla, mintha személyesen megkeresett volna titeket és (jogosan) képentörölt volna titeket. Mit ártott nektek ez a srác, hogy ennyire gyűlölitek?! unsure.gif Egyemmeg a szíveteket, biztos milyen idegesítő és szörnyű lehet számotokra, hogy mindig ilyen cikkeket láttok Justinról. És persze már meg sem lepődök, hogy muszáj, muszáj, ha az ég szakad le, akkor is muszáj valamit bevésnetek ide, amiben kritizáljátok. Azt írjátok, nem érdekel. De hát akkor tényleg ne is érdekeljen már blink.gif Megint elkezdhetnék rizsázni, hogy neki már 19 évesen olyan háza, rajongói, pénze és ismertsége van, amit ti úgyse fogtok elérni soha a büdös életbe. Szóval ráncoljátok csak a homlokotokat, legyetek csak szép ráncosak. de a tény az tény marad: tehetséges, stílusos és mindenki ismeri. Oké, amióta szakított Selenával úgy viselkedik, mint valaki, aki elmegyógyintézetből szabadult, de könyörgöm, a fiatalok 90%-a csinál hasonló, furcsa meg elképesztő dolgokat, akár híres, akár nem. Csak őket nem figyeli árgus szemmel a média, nem vetik a szemükre az összes hibájukat. unsure.gif Különcnek lenni egy dolog, de a taplóság már elég gáz, nem gondoljátok? Miért nem töltitek valami hasznosabb dologgal az időtöket, minthogy egy mélyponton lévő fiút kritizáltok egész nap? beee.gif Szerintem Just-nak jót tenne, de ami még megfelelőbb kifejezés, meg is érdemelne egy kis pihenést, hogy aztán írjon nekem új számokat, és adjon ki klipet, amit majd felrakhatnék avataromnak biggrin.gif pardon.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: trina
2013. március 31. 18:29 #143
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
Hozzászólás: 3396
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Szegény kanadaiak. sorry.gif
2013. március 31. 18:30 #144
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Justin tényleg nagyon mélyre süllyedt mostanában, de nem tudom hogy ettől miért lett a nemzet szégyene. Értem, rengeteg botrányt halmozott fel az elmúlt időben, aminek szerintem az az oka, hogy túl hamar "nőtt fel". Nem volt normálisnak nevezhető gyerekkora, hiszen a mögötte álló csapat mindent megtett azért hogy még feljebb jusson... A Selenával való szakítása pedig rátett egy lapáttal. Tényleg, talán ő volt az egyetlen aki még a földön tartotta. Ahogy Pocketfullofsunshine is megmondta...
2013. március 31. 18:33 #145
- törölt felhasználó -    
Idézet (Elody @ 2013.03.31. 18:26)
Figyu!
Nem csak Justinnal szaladt el a ló, de is úgy viselkedtek, mint valami idióták. Olyanokat írtok róla, mintha személyesen megkeresett volna titeket és (jogosan) képentörölt volna titeket. Mit ártott nektek ez a srác, hogy ennyire gyűlölitek?!  unsure.gif Egyemmeg a szíveteket, biztos milyen idegesítő és szörnyű lehet számotokra, hogy mindig ilyen cikkeket láttok Justinról. És persze már meg sem lepődök, hogy muszáj, muszáj, ha az ég szakad le, akkor is muszáj valamit bevésnetek ide, amiben kritizáljátok. Azt írjátok, nem érdekel. De hát akkor tényleg ne is érdekeljen már  blink.gif  Megint elkezdhetnék rizsázni, hogy neki már 19 évesen olyan háza, rajongói, pénze és ismertsége van, amit ti úgyse fogtok elérni soha  a büdös életbe. Szóval ráncoljátok csak a homlokotokat, legyetek csak szép ráncosak. de a tény az tény marad: tehetséges, stílusos és mindenki ismeri. Oké, amióta szakított Selenával úgy viselkedik, mint valaki, aki elmegyógyintézetből szabadult, de  könyörgöm, a fiatalok 90%-a csinál hasonló, furcsa meg elképesztő dolgokat, akár híres, akár nem. Csak őket nem figyeli árgus szemmel a média, nem vetik a szemükre az összes hibájukat. unsure.gif  Különcnek lenni egy dolog, de a taplóság már elég gáz, nem gondoljátok? Miért nem töltitek valami hasznosabb dologgal az időtöket, minthogy egy mélyponton lévő fiút kritizáltok egész nap?  beee.gif  Szerintem Just-nak jót tenne, de ami még megfelelőbb kifejezés, meg is érdemelne egy kis pihenést, hogy aztán írjon nekem új számokat, és adjon ki klipet, amit majd felrakhatnék avataromnak biggrin.gif pardon.gif  biggrin.gif

Nem,nem is ismerem,de jobb is.Miért te ismered?Találkoztál személyesen?Tudod,hogy én mit nem szeretek benne?Túl nyálas,nöis a hangja vagyis bzi,bnkó és szánalmas.Mélyponton lévő fiú? omg.gif Ő? rohog.gif Jól van...
Neked írjon zenét? _nevet.gif Na azt megnézném.Soha a bdös életbe neked nem fog semmiféle zenét írni.Miért te is olyan híres vagy mint Bíborka?Te is gazdag vagy?Tudod én nem szoktam ráncolni a homlokomat,de gondolom te igen.Igen,idegesítő,hogy Justin Bieber ezt csainált,Justin Bieber azt csinált... Jó,hogy nem írnak arról,hogy mikor megy el a dolgát elvégezni,mert még lehetne.
2 felhasználónak tetszik: Darkness, Beyla
2013. március 31. 18:35 #146
Szandiiii
Szandiiii
P

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 3
Azonosító: 196466
Tagadják csak ki ezt a hülyegyereket,megérdemli!
1 felhasználónak tetszik: Darkness
2013. március 31. 18:36 #147
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szandii @ 2013.03.31. 18:35)
Tagadják csak ki ezt a hülyegyereket,megérdemli!

Így van meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Darkness, Szandiiii
2013. március 31. 18:36 #148
szendreiviki
szendreiviki

StátuszRemény. Egyetlen dolog, ami erősebb a félelemnél.
Hozzászólás: 688
Csatolások: 2
Azonosító: 136578
De most basszus egy majom!jól van tudom,hogy nem szabad a repülőgépen állatott tartani,de most ezért megint sok nem rajongóktól rossz üzeneteket mert egy kis majmot fel akart vinni egy repülőre!
ez már szégyen!
2013. március 31. 18:36 #149
Selena07
Selena07
új tag

StátuszFeladnám a csokievést,csak én semmit nem szoktam feladni :)
Hozzászólás: 52
Azonosító: 128655
Egyetértek Kanada!
2013. március 31. 18:37 #150
belieber4ever
belieber4ever

StátuszI wish we had another time I wish we had another place
Hozzászólás: 657
Azonosító: 193770
azért az már tulzás, h "a nemzet szégyene". Tényleg le állhatna mostmár, de nem csak ő van így...
1 felhasználónak tetszik: Elody
2013. március 31. 18:42 #151
- törölt felhasználó -    
én teljesen egyetértek a kanadaiakkal..bíber egy igazi szégyen:PPnagyot röhögnék ha kidagadnák,már bocsánat..biggrin.giftongue.gif
2013. március 31. 18:50 #152
- törölt felhasználó -    
Figyu!
Nem csak Justinnal szaladt el a ló, de ti is úgy viselkedtek, mint valami idióták. Olyanokat írtok róla, mintha személyesen megkeresett volna titeket és (jogosan) képentörölt volna titeket. Mit ártott nektek ez a srác, hogy ennyire gyűlölitek?!  unsure.gif Egyemmeg a szíveteket, biztos milyen idegesítő és szörnyű lehet számotokra, hogy mindig ilyen cikkeket láttok Justinról. És persze már meg sem lepődök, hogy muszáj, muszáj, ha az ég szakad le, akkor is muszáj valamit bevésnetek ide, amiben kritizáljátok. Azt írjátok, nem érdekel. De hát akkor tényleg ne is érdekeljen már  blink.gif  Megint elkezdhetnék rizsázni, hogy neki már 19 évesen olyan háza, rajongói, pénze és ismertsége van, amit ti úgyse fogtok elérni soha  a büdös életbe. Szóval ráncoljátok csak a homlokotokat, legyetek csak szép ráncosak. de a tény az tény marad: tehetséges, stílusos és mindenki ismeri. Oké, amióta szakított Selenával úgy viselkedik, mint valaki, aki elmegyógyintézetből szabadult, de  könyörgöm, a fiatalok 90%-a csinál hasonló, furcsa meg elképesztő dolgokat, akár híres, akár nem. Csak őket nem figyeli árgus szemmel a média, nem vetik a szemükre az összes hibájukat. unsure.gif  Különcnek lenni egy dolog, de a taplóság már elég gáz, nem gondoljátok? Miért nem töltitek valami hasznosabb dologgal az időtöket, minthogy egy mélyponton lévő fiút kritizáltok egész nap?  beee.gif  Szerintem Just-nak jót tenne, de ami még megfelelőbb kifejezés, meg is érdemelne egy kis pihenést, hogy aztán írjon nekem új számokat, és adjon ki klipet, amit majd felrakhatnék avataromnak biggrin.gif pardon.gif  biggrin.gif

Neked is leeresztett a gumibiebered. omg.gif
2 felhasználónak tetszik: Darkness, Beyla
2013. március 31. 19:03 #153
- törölt felhasználó -    
Úgy kedves majom,húzzuk a haját! biggrin.gif
2013. március 31. 19:10 #154
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

StátuszHamarosan frissittem a sztáradatlapokat
Hozzászólás: 8003
Csatolások: 8879
Azonosító: 175987
Figyu!
Nem csak Justinnal szaladt el a ló, de ti is úgy viselkedtek, mint valami idióták. Olyanokat írtok róla, mintha személyesen megkeresett volna titeket és (jogosan) képentörölt volna titeket. Mit ártott nektek ez a srác, hogy ennyire gyűlölitek?!  unsure.gif Egyemmeg a szíveteket, biztos milyen idegesítő és szörnyű lehet számotokra, hogy mindig ilyen cikkeket láttok Justinról. És persze már meg sem lepődök, hogy muszáj, muszáj, ha az ég szakad le, akkor is muszáj valamit bevésnetek ide, amiben kritizáljátok. Azt írjátok, nem érdekel. De hát akkor tényleg ne is érdekeljen már  blink.gif  Megint elkezdhetnék rizsázni, hogy neki már 19 évesen olyan háza, rajongói, pénze és ismertsége van, amit ti úgyse fogtok elérni soha  a büdös életbe. Szóval ráncoljátok csak a homlokotokat, legyetek csak szép ráncosak. de a tény az tény marad: tehetséges, stílusos és mindenki ismeri. Oké, amióta szakított Selenával úgy viselkedik, mint valaki, aki elmegyógyintézetből szabadult, de  könyörgöm, a fiatalok 90%-a csinál hasonló, furcsa meg elképesztő dolgokat, akár híres, akár nem. Csak őket nem figyeli árgus szemmel a média, nem vetik a szemükre az összes hibájukat. unsure.gif  Különcnek lenni egy dolog, de a taplóság már elég gáz, nem gondoljátok? Miért nem töltitek valami hasznosabb dologgal az időtöket, minthogy egy mélyponton lévő fiút kritizáltok egész nap?  beee.gif  Szerintem Just-nak jót tenne, de ami még megfelelőbb kifejezés, meg is érdemelne egy kis pihenést, hogy aztán írjon nekem új számokat, és adjon ki klipet, amit majd felrakhatnék avataromnak biggrin.gif pardon.gif  biggrin.gif

Na, ezen jót röhögtem smileeee.gif
Mit ártott? Nos, hol is kezdjem, kezdjük ott, hogy egy nagyképű, rettentően ostoba és gyerekes, és ezt a három tulajdonságot kapásból gyűlölöm. Nem lenne nekem semmi bajom vele, ha nem hallanék állandóan arról, hogy hol vetkőzik és hol üríti ki a gyomortartalmát.
Tehetséges? Való igaz, hogy az emberek különbözőek, és mást szeretnek, de van egy határ, ugyanis mi sokat tűrünk, hiába gyűlölnek minket annyian, mi tűrünk, nem adjuk fel, küzdünk és élünk, s ezt a határt már hosszú évekkel ezelőtt átlépte a társadalom, és a társadalom halad, csak sajnos az ellentétes irányba, így távolodik a határtól, s az ez idő alatt felgyülemlett elnyomás és fájdalom egyre inkább csak gennyesedik és nő, saját és társaim szívében, Te bizonyosan nem érted, hogy mire gondolok, de sokan mások igen.
Stílusos? Nagyon nagy stílus mindenhol vetkőzni rolleyes.gif
Mindenki Ismeri? Sajnos, lehet, hogy normális gyereknek született ő is, és pont ez a 'mindenki ismeri' zavarta meg szerencsétlen agyát. Tudod hogyan működik a világunk? Van a média és sok gyermek, akiket könnyű irányítani, a média kiválaszt közülük néhányat, és azt mondja nekik, hogy tehetségesek és sokra vihetik, ők ezt elhiszik, és a többi gyermek is, néhány évig ismertek, majd keres helyettük valaki mást a média, őket elfelejtik és ott lesznek az újak, akikre ugyanez a sors vár.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. március 31. 19:17 #155
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Hat ez eleg ciki :/ Biztos sz*r lesz olvasnia neki ezt...a majmot meg sajnalom :/
Megkell szerezni a papirokat, meg az oltast is hogy bevigye az orszagba. Mi is ezert hagytuk mamamnal a cicamat, mikor Angliaba koltoztunk. Nagyon zuros dolog..
2013. március 31. 19:25 #156
N. Becca
N. Becca
visszatérő vendég
Hozzászólás: 147
Azonosító: 184194
Most erre mit mondjak?!....
2013. március 31. 19:42 #157
- törölt felhasználó -    
Figyu!

Drága Elody!

A mi hozzászólásaink miatt nem tud pihenni szegény Dzsásztina? Annyira sajnálom... És ott van Jennifer Lawrence Ő is sok filmben szerepelt, nemrég Oscart nyert és csak 22 éves. 3 év van köztük mégis a viselkedésük teljesen más... És Te soha nem utáltál senkit és nem írtál kicsit undokabb kommentet olyan emberhez aki nem tetszett? Ha nem írtál gratulálok. És lehet, hogy pihenésre van szüksége, de mivel annyi pénze, és háza van, így bármikor megtehetné. smileeee.gif wink.gif És ha egyszer híres leszek és lesz annyi pénzem a büdös életemben, akkor majd egy interjúban köszönök Neked tongue.gif tongue.gif Lehet, hogy Dzsásztina kattant, de szerintem nem a kommenteink miatt. És Ő választotta, hogy híres lesz és vállalta, hogy a úgymond a kamerák előtt nő fel. Lehet, hogy a mai tiniknek vannak hóbortjai, de még egy tinit sem láttam gázmaszkban sétálgatni v. félmeztelenül. És nem otthon ülős fajta vagyok wink.gif És lehet, hogy nem ismerem személyesen és úgy írok véleményt, de az itt lévő rajongók 99% sem ismeri, úgy védve Őt, olyan szöveggel, hogy Dzsásztina nem ilyen smileeee.gif Vagyis nem csak velünk, NEM Dzsásztina imádokkal van gond smileeee.gif
Ezer puszit küld: Ms.Princess
3 felhasználónak tetszik: Darkness, Beyla, Szandiiii
2013. március 31. 19:50 #158
PoseidonXD
PoseidonXD

Státusz:) Bulii az all Time-ban :)
Hozzászólás: 677
Csatolások: 186
Azonosító: 192186
Mondjuk van benne igazsag!!Mar reg tullott a hataron ,sajnos smileeee.gif)!!Kul. ez a kep irto jo!!biggrin.gif
2013. március 31. 19:54 #159
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ms.Princess @ 2013.03.31. 19:42)
Drága Elody!
A mi hozzászólásaink miatt nem tud pihenni szegény Dzsásztina? Annyira sajnálom... És ott van Jennifer Lawrence Ő is sok filmben szerepelt, nemrég Oscart nyert és csak 22 éves. 3 év van köztük mégis a viselkedésük teljesen más... És Te soha nem utáltál senkit és nem írtál kicsit undokabb kommentet olyan emberhez aki nem tetszett? Ha nem írtál gratulálok. És lehet, hogy pihenésre van szüksége, de mivel annyi pénze, és háza van, így bármikor megtehetné. smileeee.gif wink.gif És ha egyszer híres leszek és lesz annyi pénzem a büdös életemben, akkor majd egy interjúban köszönök Neked tongue.gif tongue.gif Lehet, hogy Dzsásztina kattant, de szerintem nem a kommenteink miatt. És Ő választotta, hogy híres lesz és vállalta, hogy a úgymond a kamerák előtt nő fel. Lehet, hogy a mai tiniknek vannak hóbortjai, de még egy tinit sem láttam gázmaszkban sétálgatni v. félmeztelenül. És nem otthon ülős fajta vagyok wink.gif  És lehet, hogy nem ismerem személyesen és úgy írok véleményt, de az itt lévő rajongók 99% sem ismeri, úgy védve Őt, olyan szöveggel, hogy Dzsásztina nem ilyen smileeee.gif Vagyis nem csak velünk, NEM Dzsásztina imádokkal van gond smileeee.gif
Ezer puszit küld: Ms.Princess

Dzsásztina rohog.gif Illik is rá ez a név
Gondolom,hogy Justin nem jótékonykodik.Ha én egyszer gazdag leszek akkor nem fogom szórni a pénzemet,árvaháznak vagy kórháznak fogok jótékonykodni.De a te Justin-od Elody mikor csinált ilyet?Mert én még nem hallottam rolleyes.gif Lehet,hogy volt,de én erről nem tudok
2 felhasználónak tetszik: Darkness, Szandiiii
2013. március 31. 19:56 #160
kesty
kesty
Dreamer

StátuszBetter do it and regret than to regret that I did not do it!
Hozzászólás: 1334
Csatolások: 79
Azonosító: 125014
Justin-nak ezt most egy pillanatnyi tini hisztije. Minden tinédzser követ el hibákat és ő is elköveti ugyan azokat. Nem hiszem hogy azért amit tesz mindenkinek le kéne őt szólnia. Ott van arra az anyukája és ha már a pénze zavar titeket ennyire akkor ott van a menedzsere de továbbmegyek egy egész csoport áll mögötte. Ha olyan eget rengetően nagy probléma lenne akkor már leállították volna. Így ez csak egy kis tini hiszti. Neki is fel kell valahogy dolgozni a Selena-val való szakítását... nem a csokis TV előtt gubbasztós módszert választotta, de istenem a hibáiból tanul az ember! Azoknak akik itt gyűlölködnek ebben az esetben Justin-nal szemben (de azok is akik a 1D-vel szemben) minek nyitnak meg egy ilyen cikket?! Ha érdekel oké olvasd el de senki sem kényszeríti őket arra hogy véleményt is nyilvánítsanak. A fanoknak ez csak rosszul esik majd és felesleges vitákat generál. A megoldás bármennyire is egyszerű: ha valaki nem szeret valakit akkor ne olvasson vele kapcsolatok híreket, de ha már megtette ne írjon negatív véleményeket!
1 felhasználónak tetszik: Elody
14 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok