Starity

Nemzeti szégyennek kiáltották ki Biebert a kanadaiak

14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 31. 22:09 #181
- törölt felhasználó -    
Idézet (ViviOsztCshőő @ 2013.03.31. 14:22)
Igen, Justin elég sok hülyeséget csinált már, én is örülnék, ha végre nem lennének botrányai. De azért nem kéne kitagadniuk. Sajnálom, hogy a majmát lefoglalták.

Jobb annak a majomnak ott, hidd el...
4 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Lucky5, Beyla, Darkness
2013. március 31. 22:15 #182
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Idézet (Jolie_77 @ 2013.03.31. 21:15)
Nekem nem fér a fejembe, hogy elvileg vannak szülei, barátai, menedzsmentje - ezek az emberek miért hagyták, hogy eddig fajuljon a helyzet?

Nem tudom,de elégé jó kérdés... unsure.gif Pedig az egész média ettől harsog,kizártnak tartom,h ne tűnne fel mondjuk az édesanyjának a fia viselkedése...
1 felhasználónak tetszik: Darkness
2013. március 31. 22:19 #183
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (An_d_a @ 2013.03.31. 22:15)
Nem tudom,de elégé jó kérdés... unsure.gif Pedig az egész média ettől harsog,kizártnak tartom,h ne tűnne fel mondjuk az édesanyjának a fia viselkedése...

Vagy esetleg magasról tesz rá, ahogyan Lindsay Lohan, M. Culkin és más gyereksztárok szülei is...
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Darkness
2013. március 31. 22:19 #184
Lucky5
Lucky5
state of grace
Hozzászólás: 1086
Csatolások: 1
Azonosító: 133629
Idézet (dasom410 @ 2013.03.31. 21:39)
Nekem így jó ahogy van!! smileeee.gif És olyan cuki a kis majom Mally! I <3 JB

Épp ez itt a probléma. Csinálhatna ő akármit, te, és a hozzád hasonló elfogult rajongók ugyanúgy nyáladzanátok érte, és nem ismernétek be ha már tényleg túlzásba viszi a hülyeségeit, ahogyan például most is. Mielőtt félreértesz, nem az a baj hogy szereted, hanem az hogy jóformán teljesen átmossa az agyad a cuki pofikájával meg a nyálas 'zenéjével'.
3 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Beyla, Darkness
2013. március 31. 22:43 #185
Miley Cyrus 17
Miley Cyrus 17

StátuszBelieve Tour. Justin Bieber, eszméletlen volt!! Életem legszebb estéje volt *--*
Hozzászólás: 937
Csatolások: 0
Azonosító: 123558
komolyan nem értelek titeket... Kis szennylapokból szeditek a marhaságaitokat, mindent elhisztek rögtön és azt se tudjátok h mi a franc van... Mondjátok meg h mi az a rohadtul nagy botrány amit elkövetett?? Nem akarok hasonlítgatni és nem is fogok, de nézzetek már rá a celebvilágra!! Sztem nem Justin felfújt-nincs-mivel-foglalkoznia-a-médiának 'botrányaival kéne foglalkozni, hanem tényleges problémákkal. Jó, tudom ez érdekli az embereket, hogy a leghíresebbekből 'botrányt'kreáljanak. De ez nekem már k*rvára unalmas, h állandóan Justin-t találják meg. Persze, tudom, híresség némiképpen hozzátartozik az életéhez.. De a francba ő is EMBER. Nem mondom h soha nem követett el hibákat, mert nem így van, de EMBER!!! Nézzetek már magatokba és tegyétek fel a kérdést magatoknak, h ti sosem hibáztatok? Tökéletesek vagytok? Ha igen szóljatok -.-" Most nem tudom, h mi a 'hiba' benne mert a majmot ajándékba kapta... De mindegy ez volt az utolsó, h ide írtam és egyáltalán elolvastam egy ilyen cikket!! Csak gratulálni tudok..
1 felhasználónak tetszik: Elody
2013. március 31. 22:46 #186
Gregory20
Gregory20
új tag

StátuszÉlni tudni kell, az élet egy játék melyben győzni tudni kell!!!
Hozzászólás: 15
Azonosító: 196746
Én azért egy kicsit túlzásnak vélem ezt a "nemzet szégyene" dolgot... És az hogy elkobozták a majmát, az nem az ő hibája, hanem azé aki nem szerezte meg a papírokat hogy Justin-é lehessen..
A repülő teres dologra vissza térve, az egyetlen baki hogy nem -1 fokban kellett volna úgy mászkálnia... Én egész nyáron félmeztelenül mászkáltam a belvárosban.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2013. március 31. 22:53 #187
Gregory20
Gregory20
új tag

Nem értem ezt az egészet...
Ez a gyerek nem egy terrorista, vagy egy merénylő,
sem egy nemzeti bűnöző... De hogy pont a hazája fordul ellene, ez az egész csak kreálás, mert Kanada nem akarja hogy bármi köze legyen a balhékhoz.... Ennyi az egész!!!
2013. március 31. 23:08 #188
- törölt felhasználó -    
Ti utáljátok és szidjátok. Én viszont rohadtul féltem, hogy úgy jár mint Britney Spears. Lehet, hogy nektek viccesen hangzik, hogy azon viccelődtök, hogy mi lenne, ha meghalna, de ha én állnék neki ezen viccelődni, hogy milyen jó lenne ha valamelyik tag meghalna, az nagyon rosszul esne neki. És nem egy ember piszkálja. És szerintem úgy indult el az egész karrierje, hogy hitt magában. És mérhetetlen utálkozást kap helyette csak. Gondolkodjatok el rajta, hogy nektek hogy esne, és utána ítélkezzetek!
2013. március 31. 23:26 #189
Kicsilány16
Kicsilány16
♡イαяα♡
Hozzászólás: 1825
Csatolások: 421
Azonosító: 146753
Gregory20 egyetértek!
2013. március 31. 23:31 #190
Gregory20
Gregory20
új tag

Véleményem szerint, csak az irigy emberek piszkálják szegényt. Mert ő nekik unalmas az életük...
És nem hiszik el hogy egy srác lehet 14 évesen is tehetséges énekes.... Ez az igazán patkány dolog, aztán meg ha neki kéne a szemébe mondani mindenki kussolna, igaz? az már nem menne? Erről ennyit Majd ha élesben lessz ilyen nagy a pofátok akkor majd ugathattok...
2013. március 31. 23:34 #191
Gregory20
Gregory20
új tag

Basztatjátok szegény srácot...
Nem egyszer látok hozzátok hasonló idiótákat, de azonnal leszoktam húzni őket... Gondolkodjatok egy kicsit... Egyébként ez diszkriminációnak számit...
Meg se érdemlitek hogy ember legyen a nevetek, de még állat se mert az az állatoknak lenne sértés...
2013. április 01. 00:28 #192
marcus
marcus
visszatérő vendég
Hozzászólás: 209
Csatolások: 3
Azonosító: 129894
Imádom olvasni, ahogy védtek egy ilyen kis pökhendi felfújt hólyagot biggrin.gif (ezt olyan szépen írtam biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif )
Pukkadjatok meg, Belieberek!
2013. április 01. 00:52 #193
mind1neked
mind1neked
A Starity macskásnénije^^

StátuszI need weed and speed ;)) :)
Hozzászólás: 5547
Azonosító: 194508
én belieber vagyok,de nem vagyok az ügyvédje,nem fogom őt védeni csak elmondom a véleményem. sztem jó hangja van meg minden ezért vok belieber.
amit csinál mostanában ha igaz akkor kicsit sok,de az ő dolga h mit tesz,tegyen azt amit jónak lát.de ez a kitagadás ez már nagyon sok,mert nem gyilkos,nem bankrabló,és nem hasonlók.
2013. április 01. 01:16 #194
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Röhög a vakbelem, komolyan mondom!XD Vagyis részben nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy röhögjek rajtatok, mert néhány rajongó egyszerűen fergeteges hozzászólást fogalmazott meg, és azok az érvek... hát gyerekek, igazatok van, Ciceró mellettetek labdába sem tud rúgni, olyan királyak vagytok a szónoklatot és az érvelést illetően.XD Be kell valljam, némelyik belíbőr (ergó rajongó), olyan szinten erőlködött ennek a nyominak a bevédésével, hogy azt hittem, székrekedése van.XD Próbálom megemészteni azt, hogy igen, még mindig van aljább, még mindig vannak ostobábbnál ostobább és primitívebbnél primitívebb gyerekek, akik nagyon vagy valószínűséggel felnőtt korukra is nagyjából ugyanezt a szintet fogják súrolni. Múlt valamelyik egydés cikknél kaptam meg, hogy én milyen szintre degradáltam a rajongókat. Végig olvasva a topikot, most nem undorító, primitív és alpári, amit műveltek? Ki a fene kötelezett titeket arra, hogy reagáljatok a negatív kommentekre? Egyszerűen annyira buták vagytok, hogy sokatok még figyelmen kívül sem tudja hagyni ezeket, és mindenképpen vissza kell vágnia egy fatális blődséggel, hátha sikerül beoltania az adott negatív aspektusú kritizálót. Ezt a fantasztikus tíz oldalt személy szerint végig röhögtem, egyes rajongók meg olyan buták, hogy valami borzasztó, ezt a nyomorék, szóbanforgó képződményt meg szerintem fel kéne lőni a Tatooine-ra, és akkor nem boldogítana minket az annyira példamutató és minta magatartásával.

Idézet (Elody @ 2013.03.31. 18:26)
Figyu!
Nem csak Justinnal szaladt el a ló, de ti is úgy viselkedtek, mint valami idióták. Olyanokat írtok róla, mintha személyesen megkeresett volna titeket és (jogosan) képentörölt volna titeket. Mit ártott nektek ez a srác, hogy ennyire gyűlölitek?!  unsure.gif Egyemmeg a szíveteket, biztos milyen idegesítő és szörnyű lehet számotokra, hogy mindig ilyen cikkeket láttok Justinról. És persze már meg sem lepődök, hogy muszáj, muszáj, ha az ég szakad le, akkor is muszáj valamit bevésnetek ide, amiben kritizáljátok. Azt írjátok, nem érdekel. De hát akkor tényleg ne is érdekeljen már  blink.gif  Megint elkezdhetnék rizsázni, hogy neki már 19 évesen olyan háza, rajongói, pénze és ismertsége van, amit ti úgyse fogtok elérni soha  a büdös életbe. Szóval ráncoljátok csak a homlokotokat, legyetek csak szép ráncosak. de a tény az tény marad: tehetséges, stílusos és mindenki ismeri. Oké, amióta szakított Selenával úgy viselkedik, mint valaki, aki elmegyógyintézetből szabadult, de  könyörgöm, a fiatalok 90%-a csinál hasonló, furcsa meg elképesztő dolgokat, akár híres, akár nem. Csak őket nem figyeli árgus szemmel a média, nem vetik a szemükre az összes hibájukat. unsure.gif  Különcnek lenni egy dolog, de a taplóság már elég gáz, nem gondoljátok? Miért nem töltitek valami hasznosabb dologgal az időtöket, minthogy egy mélyponton lévő fiút kritizáltok egész nap?  beee.gif  Szerintem Just-nak jót tenne, de ami még megfelelőbb kifejezés, meg is érdemelne egy kis pihenést, hogy aztán írjon nekem új számokat, és adjon ki klipet, amit majd felrakhatnék avataromnak biggrin.gif pardon.gif  biggrin.gif

Ó, hogy édes kis tüncibogaram, én meg had egyem meg a kicsike szívedet, olyan kis cukika-mukika voltál ezzel a szónoklatoddal, hogy egyszerűen leolvadtam a székről, sőt dzséjbí első számú rajongója lettem, annyira, de annyira meghatott! wub.gif wub.gif wub.gif A véleményét tudtommal mindenkinek joga van leírni, az akár negatív, akár pozitív, hiszen egy szabad országban élünk, ahol a vélemény nyilvánítás bizonyos keretek között megengedett. Világosítsatok fel engem/minket Kedves Mindent Tudó Tagok, hogy hol van az leírva, hogy negatív véleményt nem lehet írni? Tudtommal sehol. rolleyes.gif Őszintén szólva azért fikázom én is a gyereket, mert nem tudok máshoz írni, mert a ti elcsökevényesedett agynak nevezett szervetek nagyjából ezen a szinten vegetál. Szerinted nem vitáznék szívesebben valami tudományos dologról? De, hidd el, előszeretettel vitatkoznék pl. a láz - és fájdalomcsillapítókról, hogy melyik a legrosszabb és a legjobb, melyiknek mi a mellékhatása, de, ha azt mondom, hogy paracetamol, akkor nagyjából fingod sincs a dolgokról. Kápizs? Azért van ez a kritikán aluli szint, mert nektek ez kell, és állandóan ez a két bal kezes majom a téma, amitől már egyszerűen mindenki csömört kap, de folyamatosan a képünkbe van tolva. Nehogy már ajnározzam, mert drogozik és, me' a valagát mutogatja Instragrammon, azért nálam is van határ! Ööö... én soha nem akarok olyan gazdag lenni, mint ő. Nem kell semmi olyasmi dolog sem, pontosan ezért, mert a pénz azzá tesz, amivé bíbőrt tette - egy idióta semmirekellő nyikhajjá, és nekem személy szerint erre nincs szükségem. Soha sem volt én bennem ilyesmi ambíció, megvagyok én a választott szakmámmal, kitanulom, élek egy pár évtizedet oszt' meghalok, de többre nincsen szükségem. Valószínűleg én tizenkilenc évesen felnőtt, érett EMBER voltam, vele ellentétben. A homlokomat nem ráncolom drága, nem akarok én huszonkét évesen koravénnek kinézni! tongue.gif Tehetséges?! Stílusos?! Ómájfákingád! Ez itt a kandikamera? Vagy csak vicc akart lenni, mert annak nagyon, de nagyon béna volt.smileeee.gif Ööö... plíz ne te akard már megszabni FELNŐTT, ÉRETT TAGOKNAK, hogy mit csináljanak! Nem kötözködni akarok, de miért gondolod azt, hogy te megmondhatod, hogy ki hova írjon? Egyszerűen olyan magas lovon ültök, csak tudnám, hogy mire fel. unsure.gif Ha valaki ki akarja nyilvánítani a véleményét, akkor nyugodtan megteheti, és senkit sem fog érdekelni az, hogy belegázol a te kis édibédi lelkivilágodba! wub.gif Ha nem vagy kíváncsi az adott kommentre egyáltalán nem kötelező elolvasni, pláne nem reagálni! A viták 100%-a úgy jön létre, hogy valamelyik ikú nindzsa reagál valami provokálót egy negatív kommentre, úgy, ahogyan te tetted! Próbáld mással elfoglalni magadat, és a cikkhez szólj hozzá, ne a fórumozók hozzászólásaihoz!

Idézet (Gregory20 @ 2013.03.31. 23:31)
Véleményem szerint, csak az irigy emberek piszkálják szegényt. Mert ő nekik unalmas az életük...
És nem hiszik el hogy egy srác lehet 14 évesen is tehetséges énekes.. Ez az igazán patkány dolog, aztán meg ha neki kéne a szemébe mondani mindenki kussolna, igaz? az már nem menne? Erről ennyit Majd ha élesben lessz ilyen nagy a pofátok akkor majd ugathattok...

Vááá, megint egy ikú fájtör!XD Én egyáltalán nem vagyok irigy, messze álljon tőlem eme kifejezés, és az életem sem unalmas, sőt! Pont ma bizonyosodott be, hogy az életem lehetne sokkal nyugisabb is, mert lazán el tudnám viselni a gond nélküli tunyulást. Egyébként lazán a szemébe mondanám a véleményemet, általában az emberek azért rühellnek, mert amit gondolok kimondom. Ha nem csicskulok be, akkor meg elküldöm őket melegebb éghajlatra. Nem vagyok alapból sem az emberek kedvence, de én speciel lazán a szemébe mondanám a csúf igazságot, ha oda kerülne a sor, de szerintem más negatívan véleményező tag is megtenné ugyanezt. Ja, p*fája a lónak van, és a kutya ugat. wink.gif Bár neked arccsontozatod helyett p*fád van és beszéd helyett ugatsz. Furi egy kicsit nem?smileeee.gif

Idézet (Gregory20 @ 2013.03.31. 23:34)
Basztatjátok szegény srácot...
Nem egyszer látok hozzátok hasonló idiótákat, de azonnal leszoktam húzni őket... Gondolkodjatok egy kicsit... Egyébként ez diszkriminációnak számit...
Meg se érdemlitek hogy ember legyen a nevetek, de még állat se mert az az állatoknak lenne sértés...

Nézz utána szerintem a "diszkrimináció" kifejezésnek, mert annyira, de annyira nem azt jelenti, mint aminek te gondolod. Tisztázd magadban, hiszen a Google is your friend! rolleyes.gif Eme hozzászólásod alapján meg kell mondjam, hogy te sem álltál sorba, amikor az észt osztották. Maradj csöndbe, és akkor legalább azt a látszatot kelted, hogy okos és intelligens fiatalember vagy! smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Darkness, Lucky5, Jolie_77
2013. április 01. 01:40 #195
- törölt felhasználó -    
Én imádom Justint mert kurva helyes és jó számaivannak. De kit érdekel a magánélete?!?! Engem vagy eggyáltalán egész magyarországot kurvára nem érint szóval nem tudom mit kell úgy túl pörögni, akkor legyetek úgy kiakadva ha veled csinálja és utánna sírjatok hogy egy köcsög. Mert így kurvára ne mondjátok rá hoegy ez vagy az, amíg nemt tett veletek semmi olyat.
1 felhasználónak tetszik: Elody
2013. április 01. 03:20 #196
numark1050
numark1050
új tag

StátuszA Szívem nem dobog,de mégis mintha fájna
Hozzászólás: 40
Azonosító: 197693
Na megint ittvannak a piszkálódók,meg az igazságszolgáltatók (pl Beyla) hamár szabad országban élünk nem ? biggrin.gif Azzal hogy kritikát írsz azok kommentjeire,akik tudják kiez az ember nem érsz el semmit,csak összetöröd azokat akik szeretik (tudtommal senki nem szereti ha azt a sztárt piszkálják minden eggyes nap akit imádnak kíváncsi vagyok neked hogyesne) ha esetleg kéne érv biggrin.gif .Amúgy az,hogy a saját hazája fordul ellene,arra inkább nem mondok semmit.Leginkább Gyurcsány Ferenc divatutálatához tudnám hasonlítani ezta Justin utálat hullámot (Amúgy Gyurcsány úr lemondott és kintlettünk a pácból ? Hát nem úgy fest) Ittis hasonló a helyzet.Kíváncsi leszek Justin hogy reagál az újságra ezis csak rátesz neki egy lapáttal lelkileg,hogy mégjobban szétessen.Volt az a tetóválóművészes cikk is ahol ismét kiderült,hogy még sokan hisznek a mesékben ugyanis az egész kívülálló szemmel annyira gyanús és eggyértelmű kitalálció,hogy az már fáj ugyanúgy médiaszöveg egy megszervezett interyou val mint sok más bizonyíték nélkül.A cikkre térve remélem Justin visszakapja a majmát mert ezis csak mégjobban kikészíti szegény gyereket akit sokan azért utálnak,mert nemjavul meg de ilyen támogatás melett sosem fog.Amúgy Beyla senki nem kötelezett minket arra,hogy elolvassuk a negatív kommenteket de,hogy a szavaiddal éljek szabad országban élünk és szerintem ha már iírni lehet akkor olvasni is és akkor reagál rá akárki amikor akar.Nem kell kötelezni.
2 felhasználónak tetszik: Elody, Cassie3
2013. április 01. 08:52 #197
Viski Fanni 2000
Viski Fanni 2000
visszatérő vendég

StátuszForeverBelieber <3 :) Justiiin*--* <3
Hozzászólás: 373
Azonosító: 189750
Na de most miért?! ohmy.gif Nemtom mért kell állandóan támadni,bántani?! nem árt ő snkinek smileeee.gif Justin imádlak heart.gif heart.gif Forever Belieber heart.gif heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Elody, Cassie3
2013. április 01. 08:53 #198
Csékóó
Csékóó
új tag

Státusz#GameOfThrones #TheWalkingDead #Revenge
Hozzászólás: 56
Azonosító: 196089
Szerintem mindenki úgy éli a saját életét,ahogy akarja,nem értem miért kell másokat bírálni.Kanada inkább büszke lehetne Bieber-re,mert nagyon sokat küzdött,hogy most ott tartson,ahol.
De ez csak az én véleményem volt:)
2013. április 01. 09:00 #199
anonimuska14
anonimuska14

Státuszdo it for the gaybies
Hozzászólás: 537
Csatolások: 26
Azonosító: 135267
Justin, mi az Istennek kell neked egy majom? de most komolyan xD szerintem az emberek kicsit túlzásba viszik amúgy..
2013. április 01. 09:15 #200
Zsofi91
Zsofi91
új tag
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 53
Azonosító: 190553
Látom Beyla sok szabadidőd van biggrin.gif
Sosem kedveltem Biebert, de hadd szeresse már mindenki azt akit akar! Halgassanak Biebert, ha az teszi boldoggá őket. Aztán vagy megváltozik a véleményük pár év múlva és kiszeretnek belőle, vagy maradnak rajongók. Pl. Britney is tini volt amikor világhírű lett, azóta is tele van rajongókkal...Justin is biztosan sokáig lesz még piacon. De attól, hogy piszkáljátok a rajongóit, senki nem fog kiábrándulni belőle (és miért is kéne...) Utálom hogy mindig van aki meg akarja mondani, hogy mi a jó, meg mi az igazi érték....-.-'
14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok