Röhög a vakbelem, komolyan mondom!XD Vagyis részben nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy röhögjek rajtatok, mert néhány rajongó egyszerűen fergeteges hozzászólást fogalmazott meg, és azok az érvek... hát gyerekek, igazatok van, Ciceró mellettetek labdába sem tud rúgni, olyan királyak vagytok a szónoklatot és az érvelést illetően.XD Be kell valljam, némelyik belíbőr (ergó rajongó), olyan szinten erőlködött ennek a nyominak a bevédésével, hogy azt hittem, székrekedése van.XD Próbálom megemészteni azt, hogy igen, még mindig van aljább, még mindig vannak ostobábbnál ostobább és primitívebbnél primitívebb gyerekek, akik nagyon vagy valószínűséggel felnőtt korukra is nagyjából ugyanezt a szintet fogják súrolni. Múlt valamelyik egydés cikknél kaptam meg, hogy én milyen szintre degradáltam a rajongókat. Végig olvasva a topikot, most nem undorító, primitív és alpári, amit műveltek?
Ki a fene kötelezett titeket arra, hogy reagáljatok a negatív kommentekre? Egyszerűen annyira buták vagytok, hogy sokatok még figyelmen kívül sem tudja hagyni ezeket, és mindenképpen vissza kell vágnia egy fatális blődséggel, hátha sikerül beoltania az adott negatív aspektusú kritizálót. Ezt a fantasztikus tíz oldalt személy szerint végig röhögtem, egyes rajongók meg olyan buták, hogy valami borzasztó, ezt a nyomorék, szóbanforgó képződményt meg szerintem fel kéne lőni a Tatooine-ra, és akkor nem boldogítana minket az annyira példamutató és minta magatartásával.
Idézet (Elody @ 2013.03.31. 18:26)
Figyu!
Nem csak Justinnal szaladt el a ló, de ti is úgy viselkedtek, mint valami idióták. O
lyanokat írtok róla, mintha személyesen megkeresett volna titeket és (jogosan) képentörölt volna titeket. Mit ártott nektek ez a srác, hogy ennyire gyűlölitek?! 
Egyemmeg a szíveteket, biztos milyen idegesítő és szörnyű lehet számotokra, hogy mindig ilyen cikkeket láttok Justinról. És persze már meg sem lepődök, hogy muszáj, muszáj, ha az ég szakad le, akkor is muszáj valamit bevésnetek ide, amiben kritizáljátok. Azt írjátok, nem érdekel. De hát akkor tényleg ne is érdekeljen már

Megint elkezdhetnék rizsázni, hogy neki már 19 évesen olyan háza, rajongói, pénze és ismertsége van, amit ti úgyse fogtok elérni soha a büdös életbe. Szóval ráncoljátok csak a homlokotokat, legyetek csak szép ráncosak. de a tény az tény marad: tehetséges, stílusos és mindenki ismeri. Oké, amióta szakított Selenával úgy viselkedik, mint valaki, aki elmegyógyintézetből szabadult, de könyörgöm, a fiatalok 90%-a csinál hasonló, furcsa meg elképesztő dolgokat, akár híres, akár nem. Csak őket nem figyeli árgus szemmel a média, nem vetik a szemükre az összes hibájukat.

Különcnek lenni egy dolog, de a taplóság már elég gáz, nem gondoljátok? Miért nem töltitek valami hasznosabb dologgal az időtöket, minthogy egy mélyponton lévő fiút kritizáltok egész nap?

Szerintem Just-nak jót tenne, de ami még megfelelőbb kifejezés, meg is érdemelne egy kis pihenést, hogy aztán írjon nekem új számokat, és adjon ki klipet, amit majd felrakhatnék avataromnak

Ó, hogy édes kis tüncibogaram, én meg had egyem meg a kicsike szívedet, olyan kis cukika-mukika voltál ezzel a szónoklatoddal, hogy egyszerűen leolvadtam a székről, sőt dzséjbí első számú rajongója lettem, annyira, de annyira meghatott!
A véleményét tudtommal mindenkinek joga van leírni, az akár negatív, akár pozitív, hiszen egy szabad országban élünk, ahol a vélemény nyilvánítás bizonyos keretek között megengedett. Világosítsatok fel engem/minket Kedves Mindent Tudó Tagok, hogy hol van az leírva, hogy negatív véleményt nem lehet írni? Tudtommal sehol.

Őszintén szólva azért fikázom én is a gyereket, mert nem tudok máshoz írni, mert a ti elcsökevényesedett agynak nevezett szervetek nagyjából ezen a szinten vegetál. Szerinted nem vitáznék szívesebben valami tudományos dologról? De, hidd el, előszeretettel vitatkoznék pl. a láz - és fájdalomcsillapítókról, hogy melyik a legrosszabb és a legjobb, melyiknek mi a mellékhatása, de, ha azt mondom, hogy paracetamol, akkor nagyjából fingod sincs a dolgokról. Kápizs?
Azért van ez a kritikán aluli szint, mert nektek ez kell, és állandóan ez a két bal kezes majom a téma, amitől már egyszerűen mindenki csömört kap, de folyamatosan a képünkbe van tolva. Nehogy már ajnározzam, mert drogozik és, me' a valagát mutogatja Instragrammon, azért nálam is van határ! Ööö...
én soha nem akarok olyan gazdag lenni, mint ő. Nem kell semmi olyasmi dolog sem, pontosan ezért, mert a pénz azzá tesz, amivé bíbőrt tette - egy idióta semmirekellő nyikhajjá, és nekem személy szerint erre nincs szükségem. Soha sem volt én bennem ilyesmi ambíció, megvagyok én a választott szakmámmal, kitanulom, élek egy pár évtizedet oszt' meghalok, de többre nincsen szükségem. Valószínűleg én tizenkilenc évesen felnőtt, érett
EMBER voltam, vele ellentétben. A homlokomat nem ráncolom drága, nem akarok én huszonkét évesen koravénnek kinézni!
Tehetséges?! Stílusos?! Ómájfákingád! Ez itt a kandikamera? Vagy csak vicc akart lenni, mert annak nagyon, de nagyon béna volt.

Ööö... plíz ne te akard már megszabni FELNŐTT, ÉRETT TAGOKNAK, hogy mit csináljanak! Nem kötözködni akarok, de miért gondolod azt, hogy te megmondhatod, hogy ki hova írjon? Egyszerűen olyan magas lovon ültök, csak tudnám, hogy mire fel.

Ha valaki ki akarja nyilvánítani a véleményét, akkor nyugodtan megteheti, és senkit sem fog érdekelni az, hogy belegázol a te kis édibédi lelkivilágodba!
Ha nem vagy kíváncsi az adott kommentre egyáltalán nem kötelező elolvasni, pláne nem reagálni! A viták 100%-a úgy jön létre, hogy valamelyik ikú nindzsa reagál valami provokálót egy negatív kommentre, úgy, ahogyan te tetted! Próbáld mással elfoglalni magadat, és a cikkhez szólj hozzá, ne a fórumozók hozzászólásaihoz!
Idézet (Gregory20 @ 2013.03.31. 23:31)
Véleményem szerint, csak az irigy emberek piszkálják szegényt. Mert ő nekik unalmas az életük...
És nem hiszik el hogy egy srác lehet 14 évesen is tehetséges énekes.. Ez az igazán patkány dolog, aztán meg ha neki kéne a szemébe mondani mindenki kussolna, igaz? az már nem menne? Erről ennyit Majd ha élesben lessz ilyen nagy a pofátok akkor majd ugathattok...
Vááá, megint egy ikú fájtör!XD Én egyáltalán nem vagyok irigy, messze álljon tőlem eme kifejezés, és az életem sem unalmas, sőt! Pont ma bizonyosodott be, hogy az életem lehetne sokkal nyugisabb is, mert lazán el tudnám viselni a gond nélküli tunyulást. Egyébként lazán a szemébe mondanám a véleményemet, általában az emberek azért rühellnek, mert amit gondolok kimondom. Ha nem csicskulok be, akkor meg elküldöm őket melegebb éghajlatra. Nem vagyok alapból sem az emberek kedvence, de én speciel lazán a szemébe mondanám a csúf igazságot, ha oda kerülne a sor, de szerintem más negatívan véleményező tag is megtenné ugyanezt. Ja, p*fája a lónak van, és a kutya ugat.

Bár neked arccsontozatod helyett p*fád van és beszéd helyett ugatsz. Furi egy kicsit nem?
Idézet (Gregory20 @ 2013.03.31. 23:34)
Basztatjátok szegény srácot...
Nem egyszer látok hozzátok hasonló idiótákat, de azonnal leszoktam húzni őket... Gondolkodjatok egy kicsit... Egyébként ez diszkriminációnak számit...
Meg se érdemlitek hogy ember legyen a nevetek, de még állat se mert az az állatoknak lenne sértés...
Nézz utána szerintem a
"diszkrimináció" kifejezésnek, mert annyira, de annyira nem azt jelenti, mint aminek te gondolod. Tisztázd magadban, hiszen a Google is your friend!

Eme hozzászólásod alapján meg kell mondjam, hogy te sem álltál sorba, amikor az észt osztották. Maradj csöndbe, és akkor legalább azt a látszatot kelted, hogy okos és intelligens fiatalember vagy!