Nemzeti szégyennek kiáltották ki Biebert a kanadaiak
2013. március 31. 16:08
Nagyon médes majom,kár,hogy Bíborka a gazdája.Meg is értem a kanadiaiakat,jól tették,íg talán észbekap ez a kis senki.
2013. március 31. 16:12
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
fúúj.. ez a kép. A majom nagyobb agykapacitással rendelkezik !
2013. március 31. 16:14
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Azért szégyen mert kisebb vakvágányra tért. Ugyan már. Mi mindent elért már ez a fiú, és még milyen fiatal, előtte az élet. Segíteni kéne neki, hogy leküzdje a problémáit, nem kikiáltani szégyennek, és elhordani mindennek.
Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok a rajongója! El kéne kicsit gondolkodni... miért csinálni balhékat? Íj módon kiált segítségért!
Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok a rajongója! El kéne kicsit gondolkodni... miért csinálni balhékat? Íj módon kiált segítségért!
2013. március 31. 16:17
|
|
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline
|
Imádom Kanadát
2013. március 31. 16:18
Idézet (kiwy @ 2013.03.31. 16:14)
Azért szégyen mert kisebb vakvágányra tért. Ugyan már. Mi mindent elért már ez a fiú, és még milyen fiatal, előtte az élet. Segíteni kéne neki, hogy leküzdje a problémáit, nem kikiáltani szégyennek, és elhordani mindennek.
Egy nyíltabb segítség kérés túl fárasztó lenne neki? Vagy az gáz az Ő személyéhez... Szerintem ez már nem segítségért kiáltás...
2013. március 31. 16:22
|
|
NinaSceneBitch please, I'm Boss! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 0 Azonosító: 172971 offline
|
Jó igaz mostanában elég hülyén viselkedett.
De miért lenne 'nemzeti szégyen?' Egyáltalán nem az.
De ink nem mondok semmit. nyugodtan szidják/szidjátok!-.-""
2013. március 31. 16:25
|
|
bátor09visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.20. Hozzászólás: 172 Csatolások: 51 Azonosító: 184071 offline
|
Őszintén sajnálom Biebert..Különösebb gond nincs vele,mert ok nélkül nem bántok senkit,de amiket mostanában hallok az tényleg durva.
Már nem tinisztár,hanem botrányhős..
2013. március 31. 16:29
|
|
Bellaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 181240 offline
|
Idézet (Ms.Princess @ 2013.03.31. 16:05)
Értem és szerintem más egy kicsit Bieber és Rihanna. Össze se lehet hasonlítani őket. Bieber mióta van a pályán? És Rihanna? A rajongóik is mások. És lehet, hogy eleged van a sok Bieberes cikkekből, ahol fikázzák, de nem csak Neked és akkor én is csak azt tudom tanácsolni, hogy ne olvasd el Te se. És nem tehetek róla, hogy nincs róla cikk, de ha Téged zavar, akkor írd meg Te! És más sztárnál szerinted nem csinálnak a sz*rból is botrányt, cikket? Nem csak Bieberke élete van ezzel elátkozva... Az én kedvenc énekesnőm körül is minden kis dologból óriási botrányt csinálnak, meg még sorolhatnám... De értelek, és ha zavar a sok "rossz" vélemény, komment akkor azokat se kötelező elolvasni. Te döntőd el, hogy elolvasod-e vagy nem. És ha elolvasod tartsd tiszteletbe, hogy Ő nem szereti Biebert, és akkor talán Ő se annyira bunkó és tiszteletbe tartja a Te véleményed
Én nem szeretem Biebert és lehet, h írok hozzá komikat, de nem a rajongók komijait fikázom 
jó, én téged is megértlek
2013. március 31. 16:32
Hát igen...Ő már botrányról botrányra jár, és még mindig sztár?..
2013. március 31. 16:34
|
|
sztamsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.30. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 199032 offline
|
Idézet (NinaScene @ 2013.03.31. 16:22)
Jó igaz mostanában elég hülyén viselkedett.
Szerintem a kanadaiak is csak divatból szidják, mint ahogy mindenki csak divatból ..-za. De a nemzeti szégyen az tényleg nagyon erős, mert Kanadát viszont csak híresebbé tette. Én Kanada helyében, megköszöntem volna neki már régen ezt, mert ha ő nem küzd akkor, nem kanadai a ma legtöbbet kereső tini..
2013. március 31. 16:47
Idézet (Bellaa @ 2013.03.31. 16:29)
jó, én téged is megértlek
és neked is elmondom, hogy ezzel nem veszekedni szerettem volna 
Jó
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: