Nemzeti szégyennek kiáltották ki Biebert a kanadaiak
2013. március 31. 15:03
Mért nem bírja magát összeszedni??? Már Kanada is ellene van, VEGYE MÁR ÉSZRE!
2013. március 31. 15:05
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Hát jobb jelzőt én sem találhattam volna rá ki.
Csak aztán ne csodálkozzon, ha nem látják szívesen sehol.-.-"
Csak aztán ne csodálkozzon, ha nem látják szívesen sehol.-.-"
2013. március 31. 15:06
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Ahogy Feilla is megírta, nekem is ez jutott eszembe: Majmot majomnak!
2013. március 31. 15:07
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Egyáltalán nem csodálkozom
2013. március 31. 15:10
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Mindenki hibázik
2013. március 31. 15:10
|
|
Bellaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 181240 offline
|
ha a ti kedvenceteket támadják, akkor ti megvéditek őt? IGEN. akkor mi miért ne védhetnénk meg ?
szánalmasak ezek a cikke. miért kell minden lépéséből "botrányt" csinálni? lőjjék el magukat skik kitalálják a sok sz*rt, meg az elviselhetetlen utálók is..
2013. március 31. 15:11
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Azok Kanada szégyenei, akik ilyeneket írnak róla...Mi van, tán csak így tudják eladni azt a rohadt napilapot?
2013. március 31. 15:14
|
|
Bellaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 181240 offline
|
Idézet (holembo @ 2013.03.31. 14:51)
Most nem olvastam végig a kommenteket, de jöhettek szép számmal a: "Én szeretem és ha nem tetszik valakinek akkor ne olvassa el" szar dumák a 10 éves lányoktól, akiknek fingjuk sincs semmiről, főleg nem a zene fogalmáról.
hidd el mi is unjuk már a ti véleményeiteket
2013. március 31. 15:17
|
|
Bellaaúj tag |
|
Idézet (Eleanor209 @ 2013.03.31. 14:49)
én nem akarom bántani de, ennek a malyomnak is az lessz a sorsa,mint a hörcsögnek.
én sem akarlak
|
|
sztamsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.30. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 199032 offline
|
Nem csodálom, hogy ezt tartják róla, még így is, hogy ő a kedvencem... De az utóbbi időben eléggé elvetette a sulykot. Szörnyű amit művel, de remélhetőleg ez a zenéjére nem hat ki... És azért, hogy "nemzeti szégyen" kicsit erős szerintem, mert másrészt neki köszönhetnek, egy kis hírnevet, és gondolom, hogy nem csak ő műveli ezt és azért vannak így felháborodva, mert Justin híresség, és mindenhol ezt kiabálják.
Amit ez a 3 év alatt felépített, most teszi tönkre, és majd megint kezdheti újra, de akkor nehezebb lesz már, mert mindenki emlékezni fog ezekre..:/
Amit ez a 3 év alatt felépített, most teszi tönkre, és majd megint kezdheti újra, de akkor nehezebb lesz már, mert mindenki emlékezni fog ezekre..:/
|
|
belieberTumblr girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2101 Csatolások: 18 Azonosító: 175940 offline
|
Én sem értem,hogy miért nem hagyják Justint békén...És szerintem nem az egész Kanada gondolja ezt.csak az ujság szerkeztői gondolják,hogy JB szényen.Az egész ország nevében leirják,hogy szégyen...Nem vagy az.!<333
2013. március 31. 15:18
Idézet (Bellaa @ 2013.03.31. 15:14)
hidd el mi is unjuk már a ti véleményeiteket ahogy ti a miénket, úgy mi annál jobban a tiéteket! nem hiszem hogy te/ti olyan sztárokat szerettek akire nem lehetne rosszat mondani! és azt sem hiszem hogy nem állnál/állnátok kii érte.
Szerintem mindenki kiáll a kedvenc sztárjai mellett, de néha már túlmennek egyes belieberek a határon. Lehet ésszel és elfogulatlanul is védeni.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. március 31. 15:19
|
|
Revensvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 421 Csatolások: 43 Azonosító: 195644 offline
|
Bellaa,PinkBarbie egyet értek veletek a színtiszta igazságot csak Justin tudja ezek lapok arra mennek ki hogy sokan vegyék nem arra hogy az igazságot írják le Justin ♥
2013. március 31. 15:20
Lőjjük le magunkat csak azért, mert reálisan látjuk a dolgokat, és nem sztároljuk Jussyt? Büszke lehetsz magadra
Nekem van olyan kedvencem, akire lehet rosszat mondani. Az emberek hibáznak. Azonban ők TANULTAK A HIBÁIKBÓL, nem úgy, mint a Te kiskedvenced, aki egyre több butaságot csinál, a viselkedése egyszerűen felháborító! Te ezt azért nem látod, mert 10-12 évesen még annyira naiv vagy, hogy el nem lehet mondani! Nem kell a másikat támadni, csak mert elmondja a véleményét! Itt minden ellenlábas normálisan fejezte ki magát - ami a rajongókról nem mondható el. Legalábbis a többségről.
Nekem van olyan kedvencem, akire lehet rosszat mondani. Az emberek hibáznak. Azonban ők TANULTAK A HIBÁIKBÓL, nem úgy, mint a Te kiskedvenced, aki egyre több butaságot csinál, a viselkedése egyszerűen felháborító! Te ezt azért nem látod, mert 10-12 évesen még annyira naiv vagy, hogy el nem lehet mondani! Nem kell a másikat támadni, csak mert elmondja a véleményét! Itt minden ellenlábas normálisan fejezte ki magát - ami a rajongókról nem mondható el. Legalábbis a többségről.
Idézet (Bellaa @ 2013.03.31. 15:14)
hidd el mi is unjuk már a ti véleményeiteket
ahogy ti a miénket, úgy mi annál jobban a tiéteket!
nem hiszem hogy te/ti olyan sztárokat szerettek akire nem lehetne rosszat mondani!
és azt sem hiszem hogy nem állnál/állnátok kii érte

Idézet (Bellaa @ 2013.03.31. 15:10)
ha a ti kedvenceteket támadják, akkor ti megvéditek őt? IGEN. akkor mi miért ne védhetnénk meg ?
szánalmasak ezek a cikke. miért kell minden lépéséből "botrányt" csinálni? lőjjék el magukat skik kitalálják a sok sz*rt, meg az elviselhetetlen utálók is.. 
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.