Hivatalos: Kristen Stewart és asszisztensnője egy párt alkot
2015. június 18. 19:25
Az anyja nagyon jól fogatta
Sok boldogságot nekik....
2015. június 18. 21:17
Tudom, hogy bunkóság ilyet mondani, de mindig kicsit leszbikus feje volt, kövezzetek meg
2015. június 19. 15:35
Odett:
Nem tudom mit szólnál hozzá, ha téged undorítónak neveznének csak mert más vagy.
Nem tudom mit szólnál hozzá, ha téged undorítónak neveznének csak mert más vagy.
2015. június 19. 18:30
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
Tökre elfogadom ezt.
De miért kell egy több milliókat kereső nőnek és barátnőjének úgy kinéznie, mint egy csövesnek?! Tudom, hogy Kristen kényelmesen szeret öltözködni, ahogy szinte mindenki, de ez már nem kényelem.
2015. június 19. 18:58
Miért undi?Szerintem egyáltalán nem az.Ha Kristen boldog akkor más véleménye nem számít.
2015. június 19. 20:36
|
|
Noemi Betegúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.07. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 240078 offline
|
Elore nem nagyon akartam elhinni...deaztan megis. Dehat ha o igy boldog...Sok boldogsagot nekik
2015. június 20. 14:05
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Mindig is sejtettem,hogy van benne egy kis "ferde hajlam",az egész stílusából látszott. Hát ez van,legalább ők nem olyanok mint néhány másik sztárocska hogy ezerrel mutogatják a "másságukat".
Nekem nincs bajom a melegekkel tényleg,de ettől függetlenül továbbra sem tartom normális dolognak.
Nekem nincs bajom a melegekkel tényleg,de ettől függetlenül továbbra sem tartom normális dolognak.
2015. június 20. 19:25
|
|
verliebt.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.27. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 243174 offline
|
aloerie - Nem leszbikus,hanem biszex.Ahogy azt a kép fölötti utolsó mondatban is olvasni lehet.
Azokat meg teljesen nem tudom megérteni,akik azt mondják,hogy "Ez undorító!" Már miért lenne az?!Egyre több ilyen dologról hallani,ennek ellenére sokan még mindig nem képesek felfogni,hogy ebben semmi olyan dolog nincs,ami miatt egy ilyen/olyan kapcsolatot (amiben lány-lánnyal,fiú pedig fiúval van együtt) el kellene ítélni.
A cikkhez hozzászólva pedig csak annyit,hogy számomra )még ha nem is ilyen téren),de mindig is fura volt a csaj.
Idézet
Az édesanya azt is elárulta, hogy Kristen biszexuális, így a lányokat és a fiúkat is szereti.
Azokat meg teljesen nem tudom megérteni,akik azt mondják,hogy "Ez undorító!" Már miért lenne az?!Egyre több ilyen dologról hallani,ennek ellenére sokan még mindig nem képesek felfogni,hogy ebben semmi olyan dolog nincs,ami miatt egy ilyen/olyan kapcsolatot (amiben lány-lánnyal,fiú pedig fiúval van együtt) el kellene ítélni.
A cikkhez hozzászólva pedig csak annyit,hogy számomra )még ha nem is ilyen téren),de mindig is fura volt a csaj.
2015. június 21. 16:05
|
|
Dina Mándokiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.01. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 243269 offline
|
Basszus!
Nem jutok szóhoz!
De ha ő boldog akkor jó
Boldogságot nekik
*-*
Furi még így elsőre
De meglehet majd szokni
Ha ő így boldog akkor legyen így
Mások véleményére "tegyen"rá
Nem jutok szóhoz!
De ha ő boldog akkor jó
Boldogságot nekik
Furi még így elsőre
De meglehet majd szokni
Ha ő így boldog akkor legyen így
Mások véleményére "tegyen"rá
2015. június 21. 16:06
|
|
Dina Mándokiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.01. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 243269 offline
|
Egyébként annyira nem is fura
mert egyre több ilyen dologról hallani 2015-ben
és ha ő ilyen akkor iylen
senki sem tökéletes
mert egyre több ilyen dologról hallani 2015-ben
és ha ő ilyen akkor iylen
senki sem tökéletes
2015. június 21. 17:05
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Odett:
Miért is lenne undi? Nem tudom mit szólnál ahoz ha undorítonak neveznének az emberek csak mert egy kicsit más vagy.
Miért is lenne undi? Nem tudom mit szólnál ahoz ha undorítonak neveznének az emberek csak mert egy kicsit más vagy.
2015. június 21. 19:34
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Nem is tudtam hogy biszex.. Bár az öltözködéséből , meg a stílusából rájöhettem volna.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: