Starity

Hivatalos: Kristen Stewart és asszisztensnője egy párt alkot

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 15. 16:23 #81
kissangela2003
kissangela2003
Queen of Sarcasm

StátuszFangirling is not a hobby. It is a life style.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2075
Csatolások: 0
Azonosító: 225173
Nem mindenki csak sokan.
2015. június 15. 16:38 #82
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Idézet (Wyrd @ 2015.06.15. 15:08)
Én nem azért sírok, hogy mi lesz az emberszaporulattal, ha ennyi nem-hetero van, hanem azon, hogy aki most ilyen buta, annak milyen lesz a gyereke 110.gif

A cikktől teljesen elvonatkoztatva ez erős kijelentés volt azért.
Azért, mert az embernek van egy nézőpontja, nem biztos, hogy ezt a gyerekére is rá fogja erőszakolni. Tegyük fel, te ateista vagy - lehet, hogy a gyerekedet viszont érdekelni fogják a vallásos dolgok. Nem feltétlenül kell ráerőszakolni a szülő véleményét/nézőpontját a gyerekre, a pubertáskor és maga a felnövés is úgymond "ezt a célt szolgálja": hogy megalkossuk a saját véleményünket, és világról kialakított képet.
Szerintem ez fele annyira se vészes dolog, tudtommal a butaságot "nem lehet örökölni", a nevelés pedig megint egy olyan kérdés, amire az ember úgy is akkor jön rá amikor szülő lesz. Az, ha valakinek a családjában pl. nem kedvelik a homoszexuális társadalmat, az számára nem lesz butaság, neki az lesz a természetes, mivel ebben a személetben nő fel. Felnőttkorára elképzelhető, hogy megváltozik a véleménye. Ez kulturálisan is megjelenő tény, Kínában a pálcikával evés a természetes, itthon a villával. Több szempontból is lehet nézni a dolgot, már ha a kijelentésed alapján erre gondoltál.
A másik: lehet hogy ez a nézőpont neked buta, de az is lehet, hogy neki a te véleményed nem szimpatikus, és mondja rá azt, hogy butaság.

Csak ennyit akartam tisztázni, a cikkhez nincs mit fűznöm.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, AmyVie
2015. június 15. 16:48 #83
imasurvivor
imasurvivor
visszatérő vendég
Hozzászólás: 161
Azonosító: 239822
Hát ez nagyon idegel már hogy az emberek azt merik mondani, hogy a melegség divat most!
A melegség nem divat, HANEM TALÁN AZ EMBEREK JOBBAN FELMERIK VÁLLALNI MÁSSÁGUKAT, MERT MAGYARORSZÁGON KÍVÜL EGYRE TÖBB HELYEN KEZDIK ELFOGADNI ŐKET!!!
És már nem azért de azt mondani, hogy emiatt nem fog szaporodni az emberiség, az azért durva, főleg hogy az orvostudomány is egyre több dolgot fejleszt ki manapság, sőt én azt hallottam, hogy már két nő igenis tud gyereket csinálni, csak akkor biztosra lány lesz a gyerkőc.
Na, mindegy a tudatlanoknak hiába beszél az ember!
Amúgy én már jóideje megfigyeltem Kristen-t és a barátnőjét, igenis ott voltak a jelek hogy ők bizony együtt vannak (főleg hogy szó szerint csókolóztak, de ők persze csak "gal pal"-ok...) amúgy szép pár! smileeee.gif
2015. június 15. 16:55 #84
Vilcsi
Vilcsi
skrrrt

Státuszhi guys :) I'm back :D
Hozzászólás: 1109
Azonosító: 202950
én nem tudtam hogy biszex rohog.gif
2015. június 15. 17:02 #85
Vilu459
Vilu459

StátuszIsmét látni foglak!
Hozzászólás: 557
Azonosító: 233969
Sok boldogságot nekik. smileeee.gif
2015. június 15. 17:03 #86
Vilu459
Vilu459

StátuszIsmét látni foglak!
Hozzászólás: 557
Azonosító: 233969
Amúgy nem kell kinevetni/lenézni, erről senki nem tehet.
2015. június 15. 17:04 #87
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of PlayStation Platinum♛

StátuszDon't forget, life is just a game from which no one emerges victorious.
Hozzászólás: 3354
Csatolások: 58
Azonosító: 210618
Hát én simán kinéztem belőle. biggrin.gif
2015. június 15. 17:06 #88
- törölt felhasználó -    
Lassan az összes kedvencemről kiderül, hogy biszex...először Miley most meg ő!!
2015. június 15. 17:08 #89
- törölt felhasználó -    
Idézet (habibi @ 2015.06.15. 16:38)
A cikktől teljesen elvonatkoztatva ez erős kijelentés volt azért. 
Azért, mert az embernek van egy nézőpontja, nem biztos, hogy ezt a gyerekére is rá fogja erőszakolni. Tegyük fel, te ateista vagy - lehet, hogy a gyerekedet viszont érdekelni fogják a vallásos dolgok. Nem feltétlenül kell ráerőszakolni a szülő véleményét/nézőpontját a gyerekre, a pubertáskor és maga a felnövés is úgymond "ezt a célt szolgálja": hogy megalkossuk a saját véleményünket, és világról kialakított képet. 
Szerintem ez fele annyira se vészes dolog, tudtommal a butaságot "nem lehet örökölni", a nevelés pedig megint egy olyan kérdés, amire az ember úgy is akkor jön rá amikor szülő lesz. Az, ha valakinek a családjában pl. nem kedvelik a homoszexuális társadalmat, az számára nem lesz butaság, neki az lesz a természetes, mivel ebben a személetben nő fel. Felnőttkorára elképzelhető, hogy megváltozik a véleménye. Ez kulturálisan is megjelenő tény, Kínában a pálcikával evés a természetes, itthon a villával. Több szempontból is lehet nézni a dolgot, már ha a kijelentésed alapján erre gondoltál. 
A másik: lehet hogy ez a nézőpont neked buta, de az is lehet, hogy neki a te véleményed nem szimpatikus, és mondja rá azt, hogy butaság. 
Csak ennyit akartam tisztázni, a cikkhez nincs mit fűznöm.

Ez egyébként egy rém érdekes téma, mármint az, hogy a világszemléletet miként alakítja a nevelés. Abban mindenki egyetérthet, hogy a generációk mindegyike másként gondolkodik valamiben, mint az őt megelőző - de csak viszonylag kevés dologban, ezért is relatíve lassú a társadalom felfogásának változása. Ez a változási folyamat teljesen szükségszerű, és a logika azt diktálná, hogy leginkább a gyerek szabad döntésjogának meghagyásával tudjuk elősegíteni a normális működését, minden témában. Gyakorlatban persze ez sosem valósulhat meg, akármennyire törekszik is rá valaki. Ám ez nem is gond, mert az elmélet steril síkja ritkán vág egybe a valós élettel.
Az általad felhozott vallásos példán keresztül szerintem remekül bemutatható a nevelés megléte vagy hiánya közti differencia. E témában persze a vélemények összecsapásának a vízválasztóvonala ott húzódik, ahol a vitapartnerek vallásértelmezése eltér, szóval nehéz ezt objektív tények alapján elemezni. Szerintem az nagy bizonyossággal kijelenthető, hogy aki beleszületett az adott vallásba (ha úgy tetszik a szülei nem hagytak neki döntésjogot), az másként tekint rá, mint valaki, aki felnőttként, szabad akaratából tért meg. Hogy a vallási szokásokhoz és hasonló felületes elemekhez melyikük ragaszkodik jobban, arról vitatkozhatnánk, de abban valószínűleg egyetértünk, hogy utóbbi alanyunk hite lesz közelebb ahhoz, amit tiszta vallásosságnak nevezünk. Én épp ezért gondolom úgy, hogy a vallás tekintetében kifejezetten nem szabad a gyerekbe nevelni semmit, mert ezt a témát csak felnőttként tudja átgondolni és főleg mérlegelni, hogy neki kell-e a hit.
(És ez most egy hatalmas off volt. rohog.gif )
1 felhasználónak tetszik: Wyrd
2015. június 15. 17:11 #90
Tinibálvány
Tinibálvány
visszatérő vendég

StátuszNever give up on something you love !♥ ---->Ariana Grande♥
Hozzászólás: 491
Azonosító: 206119
WTF?? o.O
Mi van..Kristen biszex??!!
Nem hitem volna..
De ez van..én nem itélem el!!
2015. június 15. 17:17 #91
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Ez a bejelentés már régóta lógott a levegőben, rengeteg oldalon szerepelt a közös képük, akár utcai, vagy a Coachellán készült fotókkal illusztrálva.
Ha pedig Kristen nem érzi szükségét annak, hogy ország-világ előtt bejelentse, nem is kell, a magánügye.
2015. június 15. 17:20 #92
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп

StátuszImagination is more important than knowledge.
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
Már hallottam, hogy a lányokat szereti, de nem gondoltam igaz.
2015. június 15. 17:38 #93
- törölt felhasználó -    
Legalàbb boldog!
2015. június 15. 17:38 #94
DarkSilent
DarkSilent
visszatérő vendég

StátuszFuck Yeah MotherFucker!
Hozzászólás: 105
Azonosító: 244206
Kezdjük azzal ,hogy ez nem egészen azért divat mert attól menő lesz az ember. Hanem azért ddivat mert az emberek ezt látják a médiában. Most gondoljatok bele ,mikor ez még a média szerint is egy elfogadhatatlan dolog volt ,akkor még alig-alig találtunk egy két olyan embert aki meleg lett volna, és ha találtunk is az nem azért volt ,mert ez divat ,hanem mert az emberek így érezték jobban magukat, ha egy olyan emberrel voltak együtt aki a saját nemükbe tartozik. És most mi van? A média nem hogycsak elfogadja, de még jónak is állítja be ezt a dolgot, vannak sorozatok filmek (nem is kevés) amiben egy meleg ember van akinek az élete mégis boldog. Ilyenkor az emberek ezt látva elgondolkodnak az életükön ,és mikor rájönnek arra ,hogy "igen az én életem egy sz*r" akkor mélyen legbelül el kezdenek másként érezni ,egyre több helyen látják azt ,hogy ez egy jó dolog, meg ,hogy hány ember élete lett mégis szép ettől. És ilyenkor ők is elkezdenek érezni egy kis vonzódást a saját nemük iránt. majd bevallják ,hogy ők tényleg azok ,és ilyenkor igen lehet ,hogy tényleg így van viszont nagy hatással volt rájuk a média is. Persze vannak akiknek egyszerűen valami pszichológiai oknál fogva ezt nem azért érzik lételemüknek mert így jobban érzik magukat, hanem ők azok akiket a legtöbben már ismerünk: a magamutogatós ,talpig rózsaszín, "I AM GAY" mondatot üvöltő személyiségek, akik ha ezt mindennapi szinten csinálják akkor inkább csak egy kis figyelemre van szükségük. ENNYI! egyébként pedig félre értés ne essék ,nekem soha nem lesz semmi problémám a homoszexuális emberekkel ,sőt nekem is volt egy ismerősöm akit inkább bíztattam arra ,hogy merje fel vállalni "másságát". Én csak leírtam egy tényt mivel ez mamár kb.60%-ban , pszichológiai okok miatt , a média által vagy egyéb gyermekkorban keresendő problémák miatt alkul ki, és akkor a felvonulást még nem is említettem....

Tény ,hogy a "más" emberekkel n incsen problémám ,viszont ez a felvonulás...most komolyan ,hogy magyarázzam el ezt egy kiskorúnak csak mert el mentünk a közelükben????

Ja és sok boldogságot nekik ,tudom ,hogy egy kissé eltértem a tárgytól biggrin.gif
2015. június 15. 17:47 #95
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Ezt azért egy ideje sejteni lehetett, ha õszinte akarok lenni akkor ez nem lepp meg különösebben. Viszont örülök, hogy tisztázodott a dolog, a sok média cirkusz után, amit a Roberttel való "különválása" eredményezett, végre megérdemeli Õ is a boldogságot.
2015. június 15. 17:47 #96
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (DarkSilent @ 2015.06.15. 17:38)
Kezdjük azzal ,hogy ez nem egészen azért divat mert attól menő lesz az ember. Hanem azért ddivat mert az emberek ezt látják a médiában. Most gondoljatok bele ,mikor ez még a média szerint is egy elfogadhatatlan dolog volt ,akkor még alig-alig találtunk egy két olyan embert aki meleg lett volna, és ha találtunk is az nem azért volt ,mert ez divat ,hanem mert az emberek így érezték jobban magukat, ha egy olyan emberrel voltak együtt aki a saját nemükbe tartozik. És most mi van? A média nem hogycsak elfogadja, de még jónak is állítja be ezt a dolgot, vannak sorozatok filmek (nem is kevés) amiben egy meleg ember van akinek az élete mégis boldog. Ilyenkor az emberek ezt látva elgondolkodnak az életükön ,és mikor rájönnek arra ,hogy "igen az én életem egy sz*r" akkor mélyen legbelül el kezdenek másként érezni ,egyre több helyen látják azt ,hogy ez egy jó dolog, meg ,hogy hány ember élete lett mégis szép ettől. És ilyenkor ők is elkezdenek érezni egy kis vonzódást a saját nemük iránt. majd bevallják ,hogy ők tényleg azok ,és ilyenkor igen lehet ,hogy tényleg így van viszont nagy hatással volt rájuk a média  is. Persze vannak akiknek egyszerűen valami pszichológiai oknál fogva ezt nem azért érzik lételemüknek mert így jobban érzik magukat, hanem ők azok akiket a legtöbben már ismerünk: a magamutogatós ,talpig rózsaszín, "I AM GAY" mondatot üvöltő személyiségek, akik ha ezt mindennapi szinten csinálják akkor inkább csak egy kis figyelemre van szükségük. ENNYI! egyébként pedig félre értés ne essék ,nekem soha nem lesz semmi problémám a homoszexuális emberekkel ,sőt nekem is volt egy ismerősöm akit inkább bíztattam arra ,hogy merje fel vállalni "másságát". Én csak leírtam egy tényt mivel ez mamár kb.60%-ban , pszichológiai okok miatt , a média által vagy egyéb gyermekkorban keresendő problémák miatt alkul ki, és akkor a felvonulást még nem is említettem....
Tény ,hogy a "más" emberekkel n incsen problémám ,viszont ez a felvonulás...most komolyan ,hogy magyarázzam el ezt egy kiskorúnak csak mert el mentünk a közelükben????
Ja és sok boldogságot nekik ,tudom ,hogy egy kissé eltértem a tárgytól biggrin.gif

6 felhasználónak tetszik: exoverdose, Diala, Szandi0820, Phaedra, itsjustme, Wyrd
2015. június 15. 17:50 #97
- törölt felhasználó -    
Miért nem tudja némely ember felfogni azt,hogy ez egyáltalán nem divat? rolleyes.gif
Szerintetek a múltnap egyetlen egy biszexuális ember sem volt?És miért döntene úgy,hogy "na jó,én most biszex leszek"?
Hogy juthat egyes emberek fejébe az,hogy divat? bolond.gif
2015. június 15. 17:52 #98
Mammonia
Mammonia

StátuszÉvek óta nem volt frissítve az adatlapom.
Hozzászólás: 518
Azonosító: 154193
meghajolo.gif meghajolo.gif
2015. június 15. 17:54 #99
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Mammonia @ 2015.06.15. 17:52)
Pár ember nagyon savazza itt a másikat,és olyanokat ír, hogy ' soha nem fogunk olyan világban élni ami tökéletes,mert vannak az ítélkezők.'  Na már most te mit is csinálsz? Ugyanúgy ítélkezel a homofóbók felett,legalább ne beszéljetek magatok ellen.

NA NE _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
ÍTÉLKEZÜNK A HOMOFÓBOK FELETT. Ez a mondat neked tényleg nem hangzik egy kicsit sem komikusnak? Egy kicsit sem?
8 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Jolie_77, Jody, exoverdose, Phaedra, riri17, itsjustme, Wyrd
2015. június 15. 17:58 #100
- törölt felhasználó -    
Az ilyen "mindkettő nemet szeretem" nők általában mindig meggondolják magukat végül, mert : gyereket akarnak és sajátot. tongue.gif

Egyébként én nem vágom ezt a 'fogadj el minket' cirkuszt amit a homo meg biszexek csinálnak... a saját életével mindenki azt csinál amit akar, kit érdekeltek xd (nem a cikkhez kapcsolódik, a kommentekhez viszont annál inkább..)
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok