Ez most komoly?!
És akkor a biszex?undorító meg hogy nem ezt vártad volna tőle?hát álljon már meg a menet!
Nem is a ti dolgotok.Ez az Ő magánügye,örüljetek neki hogy egyátalán elmondta ezt a külvilágnak!
Hivatalos: Kristen Stewart és asszisztensnője egy párt alkot
2015. június 21. 21:06
|
|
styleyzoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.14. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 233340 offline
|
2015. június 22. 00:50
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Sok boldogságot nekik
2015. június 23. 10:01
|
lájoliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 224467 offline
|
szerintem semmi gond sincs azzal hogy ilyen aki eltudja fogadni az elfogadja aki meg nem tudja elfogadni az meg inkább halgasson és tőrödjön magával!sok-sok boldogságot!!!!
2015. június 23. 17:59
|
|
DarkSilentvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.26. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 244206 offline
|
Idézet (ilus1996 @ 2015.06.15. 19:36)
Valahogy elmagyaráztad erről a nézeteimet. Nekem sincs gondom a mássággal, de a média tényleg közre játszik. Az anyám nem véletlenül beszélt arról ,hogy annak idején mikor fiatal volt, és már média volt ilyesmi (transzvesztita, homoszexualitás) nem volt. Mára megértettem, hogy mire akar kilyukadni. Pedig ő neki sincsen semmi baj a melegekkel. De annak idején eléggé rossz szemmel néztem rá ,de mára megértettem mire céloz. Már nekem marhára unalmas, hogy mostanában mindenhol nem átalakítást és másneműséggel találom szembe magam. Ez már, majdnem olyan, mint mikor például: Justin Biebert folyamatosan nyomják a rádióban és próbálják elhitetni az emberekkel ,hogy jó az, amit csinál.
Nekem nincsenek gondjaim a melegekkel éljenek boldogan, ahogy Kristen is, akár férfival, akár nővel. Viszont
csöppet untat ez a dolog, hogy feljövök valamilyen hír oldalra és szembe találom magammal ilyen cikkekkel.
És mielőtt valaki lehülyézne meg, hogy mennyire szűk látáskörű, szívtelen dög lennék, először kétszer gondolja meg, hogyha valaki felvállalhatja a másságát, akkor én miért nem mondhatnám ki a véleményem.
Nekem nincsenek gondjaim a melegekkel éljenek boldogan, ahogy Kristen is, akár férfival, akár nővel. Viszont
csöppet untat ez a dolog, hogy feljövök valamilyen hír oldalra és szembe találom magammal ilyen cikkekkel.
És mielőtt valaki lehülyézne meg, hogy mennyire szűk látáskörű, szívtelen dög lennék, először kétszer gondolja meg, hogyha valaki felvállalhatja a másságát, akkor én miért nem mondhatnám ki a véleményem.
Pontosan! Fején találtad a szöget, nekem is mondott ilyet az anyukám
2015. június 23. 18:17
|
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline
|
Idézet (DarkSilent @ 2015.06.23. 17:59)
Pontosan! Fején találtad a szöget, nekem is mondott ilyet az anyukám 
Szeretném halkan közölni, hogy az ókorban is voltak homoszexuálisok. Sőt, még előbb is. Vagy ha még közelebb szeretnénk ugrani a történetben, anyukám nekem például azt mesélte, hogy az ő szomszédjukban lakott egy meleg pár. Ez nem most volt, hanem a hetvenes években. Miről is beszélgetünk akkor?
2015. június 24. 09:18
Nem is tudtam hogy biszex örülök a boldogságának
.
.
2015. június 24. 09:21
Néhány ember tévedésben van ő nem meleg hanem biszex ami azt jelenti hogy mind két nemhez vonzódik ebben semmi undorító nincs csak egy kicsit máshogy él mint mi ennyi! nem értem miért undorítózátok le ezt.
2015. június 24. 11:44
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1474 Csatolások: 377 Azonosító: 233579 offline
|
Szerintem az ilyen téma mint hogy Kristen Stewart biszex az szerintem Tabu témához tartozik és ez csak is rá tartozik Kristenre. Nem értem hogy miért kel nyilvánosságra hozni hogy neki most milyen nemi identitása van hogy mindkét nemet szereti. Miért kíváncsiak ennyire az emberek hogy bele másznak mások nemi életébe.
És miért kel ilyen Tabu témáról olvasni. (De egyébként aki nem biszex és sztárok azok nemi életébe is bele mászik a média)
És miért kel ilyen Tabu témáról olvasni. (De egyébként aki nem biszex és sztárok azok nemi életébe is bele mászik a média)
2015. július 04. 15:41
|
|
diamondnonaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.01. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 235392 offline
|
Boldog, és ez a lényeg. A szívének egy ember sem tud parancsolni, az érzéseit senki nem tudja irányítani. Ne érdekeljen senkit, mit gondolnak mások, éljenek úgy, ahogy azt szeretnék.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: