Starity

Hivatalos: Kristen Stewart és asszisztensnője egy párt alkot

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 15. 18:03 #101
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (NoBigDeal @ 2015.06.15. 17:58)
Az ilyen "mindkettő nemet szeretem" nők általában mindig meggondolják magukat végül, mert : gyereket akarnak és sajátot. tongue.gif

Akkor most ezt a logikát magyarázd el, kérlek.
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Jody, Phaedra, Wyrd, itsjustme
2015. június 15. 18:04 #102
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Az ilyen "mindkettő nemet szeretem" nők általában mindig meggondolják magukat végül, mert : gyereket akarnak és sajátot. tongue.gif

Egy kérdés: ebből hogyan következik az, hogy meggondolják magukat? Attól még, hogy férjhez mennek és gyerekeik lesznek, biszexuálisok maradhatnak.
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Phaedra, itsjustme, janet7, Jody
2015. június 15. 18:18 #103
- törölt felhasználó -    
Idézet (Jolie_77 @ 2015.06.15. 18:04)
Egy kérdés: ebből hogyan következik az, hogy meggondolják magukat? Attól még, hogy férjhez mennek és gyerekeik lesznek, biszexuálisok maradhatnak.

*maradNAK. smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Szandi0820, Phaedra, itsjustme, janet7, Jody
2015. június 15. 18:19 #104
- törölt felhasználó -    
Egyébként én nem vágom ezt a 'fogadj el minket' cirkuszt amit a homo meg biszexek csinálnak... a saját életével mindenki azt csinál amit akar, kit érdekeltek xd (nem a cikkhez kapcsolódik, a kommentekhez viszont annál inkább..)

Akkor is lehet saját gyermeke, ha nő a partnere. beer.gif
6 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Szandi0820, Phaedra, itsjustme, janet7, Jody
2015. június 15. 18:22 #105
- törölt felhasználó -    
Az a lényeg, hogy Kristen boldog, és kész! smileeee.gif
2015. június 15. 18:29 #106
- törölt felhasználó -    
Én örülök, ha ők is boldogok.
2015. június 15. 18:29 #107
Lucus18
Lucus18

Státuszhello
Hozzászólás: 525
Csatolások: 0
Azonosító: 210218
gyaa! ezt nem gondoltam volna Kristenről ohmy.gif
2015. június 15. 18:51 #108
ariana grande14
ariana grande14
tattooed girl
Hozzászólás: 1803
Csatolások: 104
Azonosító: 228631
Kristen anyja elég kedves hogy elfogadja a lányát olyannak amilyen valójában. De most komolyan mivan hogy a saját nemükhöz vonzódnak?!:c
1 felhasználónak tetszik: Ramadaa
2015. június 15. 18:57 #109
amanda2000
amanda2000
₩αяяıסя†

Státusz✘and when you're mad, you cease to exist✘
Hozzászólás: 5952
Csatolások: 116
Azonosító: 201753
Ha ő leszbikus akkor az nem baj, mert ő megteheti...de ha Miley vallja be akkor elhordjátok mindenféle leszbikus r*bancnak...szánalmasak vagytok. (és hogy ne legyen félreértés nekem nincs bajom azzal, hogy Kristen is az, csak úgy mondtam, hogy jó lenne ha gondolkodnátok, mielőtt egy azon dolgot egyszer elfogadtok másszor pedig elítélitek... -.-"
2015. június 15. 19:21 #110
dreag
dreag
új tag
Hozzászólás: 11
Azonosító: 221689
Haha, elég sok ember van még, akiről nem tudhatjuk, hogy az. Ez alatt a sztárok sem kivételek, sőt, ott még több előfordulhat, mivel hogy a művész lelkek közül akad a legtöbbje. Vannak melegek a "hollywoodi iparban", de szerintem a legtöbb a biszex, főleg nőknél, csak annyi, hogy nem mondják ki, mert semmi előnyük nem származna belőle. Egyébként hajrá nekik, sok boldogságot, én lányok esetében teljesen elfogadom.
2015. június 15. 19:34 #111
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234158
Azonosító: 59785
Idézet (amanda2000 @ 2015.06.15. 18:57)
Ha ő leszbikus akkor az nem baj, mert ő megteheti...de ha Miley vallja be akkor elhordjátok mindenféle leszbikus r*bancnak...szánalmasak vagytok. (és hogy ne legyen félreértés nekem nincs bajom azzal, hogy Kristen is az, csak úgy mondtam, hogy jó lenne ha gondolkodnátok, mielőtt egy azon dolgot egyszer elfogadtok másszor pedig elítélitek... -.-"

Magyarázd már el légy szíves, hogy mi a lótúróért kell idekeverni Mileyt? Egy olyan hozzászólót sem láttam, aki Kristent védi, Mileyt meg "leszbikus r*bancnak" kiáltotta ki. Ha valaki az ügy mellett áll, akkor nem csak egy celeb miatt teszi ugyanezt: pl. én Mileyt szeretem, Kristent nem, mégis mindkettejüket ugyanúgy védem, mert a szívemen viselem a dolgot. Szerintem inkább te gondolkodj el egy kicsit, mert most a semmiért szánalmasozol le minket. pardon.gif
5 felhasználónak tetszik: Phaedra, Jolie_77, itsjustme, Wyrd, janet7
2015. június 15. 19:36 #112
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Idézet (DarkSilent @ 2015.06.15. 17:38)
Kezdjük azzal ,hogy ez nem egészen azért divat mert attól menő lesz az ember. Hanem azért ddivat mert az emberek ezt látják a médiában. Most gondoljatok bele ,mikor ez még a média szerint is egy elfogadhatatlan dolog volt ,akkor még alig-alig találtunk egy két olyan embert aki meleg lett volna, és ha találtunk is az nem azért volt ,mert ez divat ,hanem mert az emberek így érezték jobban magukat, ha egy olyan emberrel voltak együtt aki a saját nemükbe tartozik. És most mi van? A média nem hogycsak elfogadja, de még jónak is állítja be ezt a dolgot, vannak sorozatok filmek (nem is kevés) amiben egy meleg ember van akinek az élete mégis boldog. Ilyenkor az emberek ezt látva elgondolkodnak az életükön ,és mikor rájönnek arra ,hogy "igen az én életem egy sz*r" akkor mélyen legbelül el kezdenek másként érezni ,egyre több helyen látják azt ,hogy ez egy jó dolog, meg ,hogy hány ember élete lett mégis szép ettől. És ilyenkor ők is elkezdenek érezni egy kis vonzódást a saját nemük iránt. majd bevallják ,hogy ők tényleg azok ,és ilyenkor igen lehet ,hogy tényleg így van viszont nagy hatással volt rájuk a média  is. Persze vannak akiknek egyszerűen valami pszichológiai oknál fogva ezt nem azért érzik lételemüknek mert így jobban érzik magukat, hanem ők azok akiket a legtöbben már ismerünk: a magamutogatós ,talpig rózsaszín, "I AM GAY" mondatot üvöltő személyiségek, akik ha ezt mindennapi szinten csinálják akkor inkább csak egy kis figyelemre van szükségük. ENNYI! egyébként pedig félre értés ne essék ,nekem soha nem lesz semmi problémám a homoszexuális emberekkel ,sőt nekem is volt egy ismerősöm akit inkább bíztattam arra ,hogy merje fel vállalni "másságát". Én csak leírtam egy tényt mivel ez mamár kb.60%-ban , pszichológiai okok miatt , a média által vagy egyéb gyermekkorban keresendő problémák miatt alkul ki, és akkor a felvonulást még nem is említettem....
Tény ,hogy a "más" emberekkel n incsen problémám ,viszont ez a felvonulás...most komolyan ,hogy magyarázzam el ezt egy kiskorúnak csak mert el mentünk a közelükben????
Ja és sok boldogságot nekik ,tudom ,hogy egy kissé eltértem a tárgytól biggrin.gif

Valahogy elmagyaráztad erről a nézeteimet. Nekem sincs gondom a mássággal, de a média tényleg közre játszik. Az anyám nem véletlenül beszélt arról ,hogy annak idején mikor fiatal volt, és már média volt ilyesmi (transzvesztita, homoszexualitás) nem volt. Mára megértettem, hogy mire akar kilyukadni. Pedig ő neki sincsen semmi baj a melegekkel. De annak idején eléggé rossz szemmel néztem rá ,de mára megértettem mire céloz. Már nekem marhára unalmas, hogy mostanában mindenhol nem átalakítást és másneműséggel találom szembe magam. Ez már, majdnem olyan, mint mikor például: Justin Biebert folyamatosan nyomják a rádióban és próbálják elhitetni az emberekkel ,hogy jó az, amit csinál.
Nekem nincsenek gondjaim a melegekkel éljenek boldogan, ahogy Kristen is, akár férfival, akár nővel. Viszont
csöppet untat ez a dolog, hogy feljövök valamilyen hír oldalra és szembe találom magammal ilyen cikkekkel.
És mielőtt valaki lehülyézne meg, hogy mennyire szűk látáskörű, szívtelen dög lennék, először kétszer gondolja meg, hogyha valaki felvállalhatja a másságát, akkor én miért nem mondhatnám ki a véleményem.
2015. június 15. 19:43 #113
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (ilus1996 @ 2015.06.15. 19:36)
Valahogy elmagyaráztad erről a nézeteimet. Nekem sincs gondom a mássággal, de a média tényleg közre játszik. Az anyám nem véletlenül beszélt arról ,hogy annak idején mikor fiatal volt, és már média volt ilyesmi (transzvesztita, homoszexualitás) nem volt. Mára megértettem, hogy mire akar kilyukadni. Pedig ő neki sincsen semmi baj a melegekkel. De annak idején eléggé rossz szemmel néztem rá ,de mára megértettem mire céloz. Már nekem marhára unalmas, hogy mostanában mindenhol nem átalakítást és másneműséggel találom szembe magam. Ez már, majdnem olyan, mint mikor például: Justin Biebert folyamatosan nyomják a rádióban és próbálják elhitetni az emberekkel ,hogy jó az, amit csinál.
Nekem nincsenek gondjaim a melegekkel éljenek boldogan, ahogy Kristen is, akár férfival, akár nővel. Viszont 
csöppet untat ez a dolog, hogy feljövök valamilyen hír oldalra és szembe találom magammal ilyen cikkekkel.
És mielőtt valaki lehülyézne meg, hogy mennyire szűk látáskörű, szívtelen dög lennék, először kétszer gondolja meg, hogyha valaki felvállalhatja a másságát, akkor én miért nem mondhatnám ki a véleményem.

Inkább úgy fogalmaznék, hogy régen a média inkább a sztárok munkásságával foglalkozott, nem pedig a nemi orientációjukkal - ma az ellenkezője történik, mert a "botrány" többet hoz a konyhára. A hetvenes-nyolcvanas években senkit nem az érdekelt jobban, hogy Freddie Mercury homo- vagy biszexuális, hanem az, hogy milyen zenét készített, milyen klipekben mit művelt éppen.
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Reija, Diala, Wyrd, Phaedra
2015. június 15. 19:45 #114
csakegycsajszi
csakegycsajszi
visszatérő vendég
Hozzászólás: 327
Csatolások: 1
Azonosító: 208723
Persze divatmelegség!!! Én is egyszer reggel miközben ittam a reggeli kávémat és eldöntöttem h nagyon menci akarok lenni és ezért biszex leszek.....

Könyörgöm....meg mi az h undorodsz ezektől....először is ők+ennyi erővel a melegek/biszexek is undorodhatnának a heteroktól....
(és teljesen egyetértek azokkal akik szerint "biszex, és akkor mi van?")
2015. június 15. 19:51 #115
Csigárvány
Csigárvány
visszatérő vendég

StátuszKasane Teto rulez! ˘-˘
Hozzászólás: 261
Csatolások: 1
Azonosító: 222223
ISTENEM.
Miért kell azt csinálni,hogy most jön egy hír és EGYBŐL a rosszat kell keresni ebben. Ez magánügye mindenkinek, arról ő nem tehet hogy a média folyamatosan figyeli. Nem ő kéri meg az embereket hogy írjanak róla. Most ha úgy van kedve, had legyen együtt a barátnőjével. (azt valójában ő tudja hogy mit érez iránta, de nem baj..) Nem lehetne kicsit békén hagyni? Nem hiszem,hogy az illető ,aki beleköt Kristen szerelmi életébe, örülne ha őt is fikáznák emiatt.
2015. június 15. 20:16 #116
Crona99
Crona99
♥Secret Diamond♥

Státuszdifferent but isn't dangerous
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 444
Azonosító: 205192
Hát, manapság ez már nem más, csak a villogás. Melegnek, leszbikusnak születni kell. Biszexuális végülis lehet, kedvet kap a mássághoz, majd kinövi. De mára már minden második nő ezt csinálja. Én nem kötök bele, mert nem az én dolgom. De csajok. Annyi jó csávó van a világban, akit ha én meglátok eltátom a számat, és azta. Ha vannak ilyen jó pasik, kit érdekelnek a lányok ezen a téren? ohmy.gif
2015. június 15. 20:23 #117
Shawol19
Shawol19
visszatérő vendég

Státuszmonstantól x lesz
Hozzászólás: 332
Azonosító: 224313
Nagyon fújol mindenki, hogy leszbikus (biszexuális), meg ez mennyire gáz, de ma már akárhova nézek, tele van a net meg a világ a 13 éves "meleg" gyerekekkel...
Nézőpont kérdése...
2015. június 15. 20:23 #118
Pinky Lili
Pinky Lili
mythical beast

Státusz(^.^ Y)
Hozzászólás: 1562
Csatolások: 44
Azonosító: 208704
Legyenek boldogak! ^^ A homofóbok meg mehetnek a pics*ba.
2015. június 15. 20:26 #119
ApusztákBoszorkánya
ApusztákBoszorkánya
♥Alexandra♥xD

StátuszNézd meg mama a sminkem,szép lettem,éljen!!
Hozzászólás: 5000
Azonosító: 228068
Nem csodálom,mindig is fiúnak nézett ki.Főleg így rövid hajjal.Amúgyis divat most ez a celebeknél...
2015. június 15. 20:33 #120
OneDirectionlover1D
OneDirectionlover1D

Státusz„Eldöntheted, hogy élni vagy létezni akarsz.” – Harry Styles
Hozzászólás: 941
Azonosító: 235813
ha boldog akkor legyen
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok