Starity

Hivatalos: Kristen Stewart és asszisztensnője egy párt alkot

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 15. 14:07 #61
Almaszósz66
Almaszósz66
visszatérő vendég

StátuszAlways Keep Fighting!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 384
Csatolások: 0
Azonosító: 227703
És ha biszexuális akkor mi van??? Nekem semmi bajom vele. Legalább felvállalja smileeee.gif Én szeretem és becsülöm ezért Kristent! <3
2015. június 15. 14:10 #62
bassistgirl
bassistgirl
visszatérő vendég

StátuszI'm a fucking unicorn and I don't believe in humans...
Hozzászólás: 115
Csatolások: 11
Azonosító: 166023
Legcsodásabb pár ever *--* Örülök, hogy Kristen végre önmaga, és nem rejtőzik a szekrényben tovább <3 hát üdv a biszex-csapatban, drága KStew
2015. június 15. 14:10 #63
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Normál esetben azt mondanám, hogy ez nem másnak a feladata, hogy úgymond kirángassa abból a bizonyos - ahogy az angol mondaná - metaforikus "szekrényből" a hozzátartozóját, de Kristen Stewartnek nyilván van egy 0 média álláspontja ezen a ponton, titkolni sem igazából titkolta a dolgot... Csak hát ugye ahogy Lady Suzy is írta:

Idézet (Lady Suzy @ 2015.06.15. 02:19)
Se. Minden egyes nyamvadt cikkhez odaírták, hogy Kristen and her gal pal, még azokhoz a képekhez is, ahol fogták egymás kezét vagy csókolóztak. Komolyan mondom, már én éreztem magam kellemetlenül, mikor ezeket olvastam.

...az extrém heteronormativitás elég erősen kiütközött a médiában, úgyhogy gondolom megelegélték a dolgot, és anyun keresztül pontot tettek a félrebeszélésekre. És ez úgy rendjén is van, egy dolog az, hogy nem kötelező mindent a média orrára kötni, ugyanakkor sokkal több szabadságot ad, ha nem kell a szexualitására vonatkozó állandó találgatásokba ütköznie. Ezen a ponton persze a legtöbb gondolkodó ember nem lepődött meg, pont, és lehet lapozni. pardon.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, Jody, itsjustme, Phaedra
2015. június 15. 14:22 #64
- törölt felhasználó -    
Most ez a divat? Mármint a biszexualitás. Á mindegy én ezért nem ítélem el és tisztelem amiért felvállalta. Legyenek boldogok! smileeee.gif
2015. június 15. 14:40 #65
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Ramadaa igen, szerintem is. Bár nem ítélem el, ha a starity főoldalát megnézzük, mostanában a legtöbb cikk melegekről, biszexekről szól. Mostanában tényleg ez a divat. Akik szerencsétlenek pedig tényleg ebben szenvednek, tényleg kapják a beszólogatást. Nekem ez mostanában túl sok.
1 felhasználónak tetszik: LeerdammerGirl
2015. június 15. 14:43 #66
TheTruthAboutLove
TheTruthAboutLove
folklore

Státuszgive me my dawns back
Hozzászólás: 4209
Csatolások: 58
Azonosító: 203823
'Divat'? Áhh, hihetetlen... !Nem mindenki "divatból" csinálja.!
2015. június 15. 14:58 #67
oranje31
oranje31
visszatérő vendég

Státuszpuskas, messi, szoboszlai ,haaland river plate, jenna ortega <3
Hozzászólás: 444
Azonosító: 49968
most ez a divat
2015. június 15. 15:03 #68
EmmaOliviaHolt
EmmaOliviaHolt

Státusz**Blue eyes
Hozzászólás: 755
Csatolások: 71
Azonosító: 237600
Újabban az összes sztár biszexuális... -.- Remek példát mutatnak a fiataloknak -.-
2015. június 15. 15:07 #69
WhollyGrobanite
WhollyGrobanite
visszatérő vendég

StátuszI'm nobody! Who are you? Are you nobody, too?
Hozzászólás: 156
Csatolások: 13
Azonosító: 226935
Oké ő dolguk... de miért kell ebből divatot csinálni ?
2015. június 15. 15:08 #70
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Én nem azért sírok, hogy mi lesz az emberszaporulattal, ha ennyi nem-hetero van, hanem azon, hogy aki most ilyen buta, annak milyen lesz a gyereke 110.gif
7 felhasználónak tetszik: janet7, exoverdose, Jolie_77, Szandi0820, Jody, Phaedra, itsjustme
2015. június 15. 15:15 #71
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Idézet (Wyrd @ 2015.06.15. 10:35)
Álszentek vagytok. ,,Én nem ítélem el, DE...." Mi az a de? Ha nem ítéled el, valóban, teljes szívedből támogatod, akkor nincs de. rolleyes.gif

Én személy szerint inkább gyávaságnak vallom az ilyet. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Wyrd
2015. június 15. 15:35 #72
- törölt felhasználó -    
Első gondolatom azt volt, hogy 'wtf jól olvastam?'. Meglepődtem ugyan, de szerintem semmi baj nincs ezzel, sok boldogságot a párnak.
2015. június 15. 15:41 #73
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Ez a gal pal duma tényleg nevetséges volt, de ellentétes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Egyrészt nem gondolom, hogy jobb lett volna girlfriend-ként emlegetni őket, amíg nem lehetett tudni biztosra. Persze, lehet mondani, hogy dehátannyiranyilvánvalóvolt, oké, de akkor sem hiszem, hogy joguk lett volna párként írni róluk, csak mert "úgy látszott". (Ettől függetlenül mind tudjuk, hogy a média pont lesz arja a jogait és ez sem erről szólt. Ha egy férfi-nő verzióval lett volna csak ugyanennyire nyilvánvaló a helyzet, akkor már minden további nélkül párként lettek volna említve) Másrészt viszont heteroként kezelni valakit egészen addig, amíg nincs coming out, sosem fogja eltüntetni a heteronormativitást. Van, akinek szüksége van arra, hogy kiálljon és közölje a szexualitását, mert ez hozzátartozik ahhoz, hogy szabadnak érezze magát, de van, aki lazábban kezeli és nem érzi szükségét, hogy külön kijelentse ezt, úgyhogy nem is tagadja és meg sem erősíti, hanem csak él. Ez mindenkinek a saját döntése, szóval semmi jogunk mindenkitől elvárni, hogy közölje, hogy ő nem hetero és csak utána tényként kezelni ezt a dolgot, mert ez csak azt erősíti, hogy a hetero az alap, aki pedig nem hetero, az mááás, különleges, csodabogár és pont ennek kéne befejeződnie.
Úgyhogy itt elég öncáfoló gondolataim vannak, nem tudom mi lett volna a jobb megoldás.

Azt hozzá kell tennem, hogy ez a Kristen-tuti-leszbi dolog, ami ment a rajongói, vagy támogatói között szintén NEEEEEEE kategória nekem. Egyrészt a bifóbia, mert ugye biszexuálisok nem léteznek, ha Kristen szereti a lányokat, akkor csak a lányokat szeretheti és pasija is csak azért volt, hogy ezt leplezze. Másrészt az, hogy minden egyes interjúja minden egyes mondatát, minden egyes megjelenését, az egész létezését arra redukálták, hogy akkor ő tuti szereti a lányokat és mindenhol ez volt a téma és az mind szép és jó, hogy ezt támogató jelleggel, meg come out Kristen mert úgy is tudjuk jelleggel csinálták, de így SE kéne. Támogató jelleggel csinálni cirkuszi show-t a szexualitásból ugyanúgy nem válik a hasznunkra, mint támadó jelleggel tenni azt. Úgy, ahogy pozitívan mondani valakire, hogy ááá smileeee.gif ő smileeee.gif tuti smileeee.gif leszbi smileeee.gif mert smileeee.gif látszik smileeee.gif a smileeee.gif kinézetén smileeee.gif UGYANÚGY GÁZ. Még akkor is, ha amúgy igaz, de nem tudjuk. Kb. mint az "IMÁDOM A MELEGEKET". dry.gif
"But remember, there are two ways to dehumanize someone: by dismissing them, and by idolizing them."

Amúgy én, mint divatbiszex és divatfeminista úgy gondolom, hogy az emberiség kihalása logikán haladva a meddőket is ítéljük el, meg azokat is, akik nem akarnak gyereket. FÚJ.

Ne azon gondolkodjatok, hogy divatbiszexualitás, meg hasonló képzeletbeli koncepciók, hanem inkább azon, hogy hány heterotól eltérő szexualitású ember mondja magát heteronak, hogy elfogadják, mert ku rvára garantálom nektek, hogy ha divatbiszexből van 1, akkor ebből van 5000.
6 felhasználónak tetszik: mse90, Jolie_77, Szandi0820, Jody, Phaedra, itsjustme
2015. június 15. 15:46 #74
- törölt felhasználó -    
Idézet (hubalili @ 2015.06.15. 14:22)
Most ez a divat?

Idézet (anzi7 @ 2015.06.15. 14:40)
Mostanában tényleg ez a divat. Akik szerencsétlenek pedig tényleg ebben szenvednek,

Idézet (oranje31 @ 2015.06.15. 14:58)
most ez a divat

Idézet (EmmaOliviaHolt @ 2015.06.15. 15:03)
Újabban az összes sztár biszexuális... -.- Remek példát mutatnak a fiataloknak -.-

Idézet (WhollyGrobanite @ 2015.06.15. 15:07)
de miért kell ebből divatot csinálni ?

crazy.gif tucherch.gif

Értsétek meg, hogy ez rohadtul nem valami divathullám. Eddig is voltak biszexuális emberek, és a továbbiakban is lesznek. Ez rohadtul nem úgy működik, hogy gondolok egyet és akkor az leszek. Mert nem.

Az meg, hogy szenvednek... Ha valaki nem is örül a beállítottságának, akkor is csak amiatt szenved, mert ti előítéletesek vagytok, és diszkrimináljátok azért, mert önmaga mer lenni. (Akinek nem inge, ne vegye magára.) Egyre többször érzem azt, hogy az emberi faj megérett a kipusztulásra. wacko.gif
5 felhasználónak tetszik: mse90, Phaedra, Jolie_77, Szandi0820, itsjustme
2015. június 15. 15:51 #75
Tamee13
Tamee13
új tag

Státusz*-*
Hozzászólás: 65
Azonosító: 236526
Itt jöttök azzal h ez a divat pedig szerintem ezt senki se csinálja divatból mert ennyi ember elitéli.Ha bezzeg ti lennétek biszexuálisak mindent máshogy gondolnátok és szerintem azt gondolná mindenki hogy ez miért baj és miért nem lehet elfogadni?.
Pedig ugyanolyan emberek és ettől nem lesz rossz ember.
szánalmas az aki elitéli mert nincs miért. és gondoljátok meg hogy miért fujjoltok miközben semmi rosszat nem tett nektek és veletek is lehetett volna ugyanez.
2015. június 15. 16:01 #76
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Sok boldogságot nekik smileeee.gif
A kommentelők többségétől még mindig röhögő görcsöt kapok kínomban, mennyi az ostoba és tudatlan ember? Az az igazság, hogy én már nem hiszek abban, hogy valaha is olyan világot fogunk élni ahol az emberek toleránsak lesznek egymással, sajnos ha ránézek a fiatalabb generációra előbb megy el az életkedvem, minthogy reménykedjek egy jobb és elfogadóbb világban.
3 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Szandi0820, Phaedra
2015. június 15. 16:05 #77
Fallengirl
Fallengirl

Státusz" Hey! Write you´re own story! " - The Book of Life
Hozzászólás: 887
Azonosító: 164007
hoppá tongue.gif egyre többen lesznek lezbikusok a sztárvilágban xD nahde nembaj tongue.gif
amugy összeillenek tongue.gif
2015. június 15. 16:07 #78
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Heyitshanna, teljesen igazad van. Egyébként pedig sok boldogságot kívánok a párnak!
2015. június 15. 16:10 #79
AvrilSmile
AvrilSmile

Státusz"I have died everyday waiting for you"
Hozzászólás: 926
Csatolások: 4
Azonosító: 226218
Idézet (exoverdose @ 2015.06.15. 16:01)
Sok boldogságot nekik smileeee.gif 
A kommentelők többségétől még mindig röhögő görcsöt kapok kínomban, mennyi az ostoba és tudatlan ember? Az az igazság, hogy én már nem hiszek abban, hogy valaha is olyan világot fogunk élni ahol az emberek toleránsak lesznek egymással, sajnos ha ránézek a fiatalabb generációra előbb megy el az életkedvem, minthogy reménykedjek egy jobb és elfogadóbb világban.

EGYETÉRTEK! Teljes mértékben. A heteroszexuálistól eltérő beállítottságúak mindig is voltak (max régen még nem vállalták fel) és lesznek is, és igazán sajnálom hogy ezzel együtt jár ebben a világban a többi "ember" homofób világnézete. Akinek nem tetszik, annak igazán nem kell vele törődnie, sétáljon el mellette és hagyja annyiban, mert rohadtul idegesítőek azok az "emberek" akik nem tudnak ellépni fujjolás nélkül egy homo,- bi,- ...szexuális mellett. Az is egy formája a szexualitásnak, maximum ritkább mint a heteroszexualitás. De ugyanannyi erővel, ahogy valaki megalázza és sértegeti vagy amolyan "kitalált dolognak", "divat dolognak" titulálja a homo,- bi,- ...szexuális beállítottságot, annyi erővel azok ugyanúgy bánthatnák a heterokat, amiért azok mások, mint ők. Ennyi.

Gondolkozzatok már el kicsit.

Én ezek után amit írtam, nyilvánvaló, hgoy teljes mértékben elfogadom így Kristent, eddig is nagyon szerettem, és továbbra is, a róla alkotott véleményemen nem változtat ez a hír. smileeee.gif Sok boldogságot.
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Szandi0820
2015. június 15. 16:23 #80
kissangela2003
kissangela2003
Queen of Sarcasm

StátuszFangirling is not a hobby. It is a life style.
Hozzászólás: 2075
Azonosító: 225173
Ez agyrém, hogy mindenki a saját neméhez vonzódik.
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok