Starity

Hivatalos: Kristen Stewart és asszisztensnője egy párt alkot

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 15. 20:51 #121
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Idézet (habibi @ 2015.06.15. 16:38)
A cikktől teljesen elvonatkoztatva ez erős kijelentés volt azért. 
Azért, mert az embernek van egy nézőpontja, nem biztos, hogy ezt a gyerekére is rá fogja erőszakolni. Tegyük fel, te ateista vagy - lehet, hogy a gyerekedet viszont érdekelni fogják a vallásos dolgok. Nem feltétlenül kell ráerőszakolni a szülő véleményét/nézőpontját a gyerekre, a pubertáskor és maga a felnövés is úgymond "ezt a célt szolgálja": hogy megalkossuk a saját véleményünket, és világról kialakított képet. 
Szerintem ez fele annyira se vészes dolog, tudtommal a butaságot "nem lehet örökölni", a nevelés pedig megint egy olyan kérdés, amire az ember úgy is akkor jön rá amikor szülő lesz. Az, ha valakinek a családjában pl. nem kedvelik a homoszexuális társadalmat, az számára nem lesz butaság, neki az lesz a természetes, mivel ebben a személetben nő fel. Felnőttkorára elképzelhető, hogy megváltozik a véleménye. Ez kulturálisan is megjelenő tény, Kínában a pálcikával evés a természetes, itthon a villával. Több szempontból is lehet nézni a dolgot, már ha a kijelentésed alapján erre gondoltál. 
A másik: lehet hogy ez a nézőpont neked buta, de az is lehet, hogy neki a te véleményed nem szimpatikus, és mondja rá azt, hogy butaság. 
Csak ennyit akartam tisztázni, a cikkhez nincs mit fűznöm.

Én csupáncsak azon kijelentésekre reagáltam, hogy bi- illetve homoszexuálisnak lenni divat rolleyes.gif Természetesen, valaki egyik pillanatról a másikra ,,divatból" vonzódni kezd a saját neméhez rolleyes.gif Az nem érdekel, ki mit tart elfogadhatónak, felőlem akárki utálhat minket, az se érdekel, ha lekrvaanyáz, az ő baja, de ha valaki abszolúte félreinformált, és befogott füllel kántálja a magáét, az böki a csőröm.

Idézet (DarkSilent @ 2015.06.15. 17:38)
Kezdjük azzal ,hogy ez nem egészen azért divat mert attól menő lesz az ember. Hanem azért ddivat mert az emberek ezt látják a médiában. Most gondoljatok bele ,mikor ez még a média szerint is egy elfogadhatatlan dolog volt ,akkor még alig-alig találtunk egy két olyan embert aki meleg lett volna, és ha találtunk is az nem azért volt ,mert ez divat ,hanem mert az emberek így érezték jobban magukat, ha egy olyan emberrel voltak együtt aki a saját nemükbe tartozik. És most mi van? A média nem hogycsak elfogadja, de még jónak is állítja be ezt a dolgot, vannak sorozatok filmek (nem is kevés) amiben egy meleg ember van akinek az élete mégis boldog. Ilyenkor az emberek ezt látva elgondolkodnak az életükön ,és mikor rájönnek arra ,hogy "igen az én életem egy sz*r" akkor mélyen legbelül el kezdenek másként érezni ,egyre több helyen látják azt ,hogy ez egy jó dolog, meg ,hogy hány ember élete lett mégis szép ettől. És ilyenkor ők is elkezdenek érezni egy kis vonzódást a saját nemük iránt. majd bevallják ,hogy ők tényleg azok ,és ilyenkor igen lehet ,hogy tényleg így van viszont nagy hatással volt rájuk a média  is. Persze vannak akiknek egyszerűen valami pszichológiai oknál fogva ezt nem azért érzik lételemüknek mert így jobban érzik magukat, hanem ők azok akiket a legtöbben már ismerünk: a magamutogatós ,talpig rózsaszín, "I AM GAY" mondatot üvöltő személyiségek, akik ha ezt mindennapi szinten csinálják akkor inkább csak egy kis figyelemre van szükségük. ENNYI! egyébként pedig félre értés ne essék ,nekem soha nem lesz semmi problémám a homoszexuális emberekkel ,sőt nekem is volt egy ismerősöm akit inkább bíztattam arra ,hogy merje fel vállalni "másságát". Én csak leírtam egy tényt mivel ez mamár kb.60%-ban , pszichológiai okok miatt , a média által vagy egyéb gyermekkorban keresendő problémák miatt alkul ki, és akkor a felvonulást még nem is említettem....

ohmy.gif
Ha én most látok valakit, akinek szőke a haja, és boldog, nekem pedig szar az életem, akkor én is szőke akarok lenni, hogy jobb legyen? Vagy most mi van? mellow.gif

Idézet (DarkSilent @ 2015.06.15. 17:38)
Tény ,hogy a "más" emberekkel n incsen problémám ,viszont ez a felvonulás...most komolyan ,hogy magyarázzam el ezt egy kiskorúnak csak mert el mentünk a közelükben????

A kiskorú még mindig nem egyenlő az értelmi fogyatékossal rolleyes.gif
6 felhasználónak tetszik: exoverdose, Jolie_77, janet7, Jody, Phaedra, Szandi0820
2015. június 15. 20:53 #122
- törölt felhasználó -    
Idézet (Crona99 @ 2015.06.15. 20:16)
Hát, manapság ez már nem más, csak a villogás. Melegnek, leszbikusnak születni kell. Biszexuális végülis lehet, kedvet kap a mássághoz, majd kinövi. De mára már minden második nő ezt csinálja. Én nem kötök bele, mert nem az én dolgom. De csajok. Annyi jó csávó van a világban, akit ha én meglátok eltátom a számat, és azta. Ha vannak ilyen jó pasik, kit érdekelnek a lányok ezen a téren? ohmy.gif

Nem szemrehányásként, de ez most megmosolyogtatott. biggrin.gif A szexuális beállítottság nem olyasmi, amit majd "kinövünk" - te sem fogsz "kinőni" a heteroszexualitásból, Kristen nem növi ki a biszexualitást, Xy nem növi ki, hogy kék a szeme. Ez nem úgy működik. Egyébként ugyanezen a logikán haladva, ha vannak ilyen gyönyörű nők, kit érdekelnek a pasik ilyen téren? biggrin.gif
6 felhasználónak tetszik: exoverdose, Jolie_77, Wyrd, janet7, Phaedra, Szandi0820
2015. június 15. 20:56 #123
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (heyitshanna @ 2015.06.15. 20:53)
Nem szemrehányásként, de ez most megmosolyogtatott. biggrin.gif A szexuális beállítottság nem oylasmi, amit majd "kinövünk" - te sem fogsz "kinőni" a heteroszexualitásból, Kristen nem növi ki a biszexualitást, Xy nem növi ki, hogy kék a szeme. Ez nem úgy működik. Egyébként ugyanezen a logikán haladva, ha vannak ilyen gyönyörű nők, kit érdekelnek a pasik ilyen téren? biggrin.gif

És ha egyszer vannak gyönyörű nők és dögös pasik, miért ne kóstolhatnám meg mindkettőt? laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: exoverdose, Wyrd, janet7, Phaedra
2015. június 15. 21:03 #124
Récike2000
Récike2000

Státusz#FASHION #design #Wellhellove #ELNOK #rapshodyforyouandme
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 802
Csatolások: 8
Azonosító: 176748
uhh..én nem tudtam, hogy biszeuális...de hát..mindegy,ha így jó neki! biggrin.gif
2015. június 15. 21:18 #125
- törölt felhasználó -    
Kristen anyja jól mondja a dolgot. Az hogy jár az asszisztensével aki egy nő az nem akkora vészhelyzet. Mindenki megérdemli a szerelmet és mindegy hogy milyen nemmel. Aki azt mondja hogy felhívja magára a figyelmet, meg hogy divatból csinálja az egy ötéves szintjén van. Őszintén mondom, hogy én kedvelem az ilyen embereket, akikről ez kiderül, mert ők megmerik ezt tenni, hogy a saját nemükkel legyenek szerelemből és nem érdekli őket más véleménye. A mai világban mindenki szinte elítéli őket, de ez nem helyes. A lány viszont aki azt mondja hogy vannak helyes pasik is, akkor miért a nők érdeklik az észre se vette, hogy Kristen biszexuális. A nők és a férfiak is vonzzák. Ugyanúgy beleszerethet egy pasiba vagy egy nőbe. Egy páran azért viselkedjetek a korotokhoz képest. Fogadjátok el hogy ő így boldog!
2015. június 15. 21:18 #126
- törölt felhasználó -    
Idézet (Crona99 @ 2015.06.15. 20:16)
Hát, manapság ez már nem más, csak a villogás. Melegnek, leszbikusnak születni kell. Biszexuális végülis lehet, kedvet kap a mássághoz, majd kinövi. De mára már minden második nő ezt csinálja. Én nem kötök bele, mert nem az én dolgom. De csajok. Annyi jó csávó van a világban, akit ha én meglátok eltátom a számat, és azta. Ha vannak ilyen jó pasik, kit érdekelnek a lányok ezen a téren? ohmy.gif

Ez egy hülyeség. Ilyen alapon ha valaki "kedvet kap" valamiféle "mássághoz", akkor az ugyan olyan másság, mintha homoszexuális lenne, de azt mondod, hogy a kettő nem ugyan úgy alakul ki, aztán meg azt, hogy mégis, hiszen "másság"? Ebben valahogy nincs logika. És nagyon sok gyönyörű nő is van, én mondjuk a sztárvilágból több nőt tudok felsorolni aki tetszik, mint férfit, pedig azért azokból is akad szép számmal. Egyszerűen csak annyi szép ember van a világon, mindegy hogy férfi vagy nő.
6 felhasználónak tetszik: exoverdose, Jolie_77, Phaedra, Szandi0820, janet7, Wyrd
2015. június 15. 21:19 #127
- törölt felhasználó -    
És sok boldogságot nekik. smileeee.gif Megérdemlik. smileeee.gif
2015. június 15. 21:32 #128
Dzsenifer3
Dzsenifer3
Hozzászólás: 7117
Csatolások: 481
Azonosító: 155330
ohmy.gif ohmy.gif szóhoz se jutok
2015. június 15. 22:43 #129
DylanSmith
DylanSmith
Hozzászólás: 768
Csatolások: 0
Azonosító: 202974
"A média nem hogycsak elfogadja, de még jónak is állítja be ezt a dolgot, vannak sorozatok filmek (nem is kevés) amiben egy meleg ember van akinek az élete mégis boldog. Ilyenkor az emberek ezt látva elgondolkodnak az életükön ,és mikor rájönnek arra ,hogy "igen az én életem egy sz*r" akkor mélyen legbelül el kezdenek másként érezni ,egyre több helyen látják azt ,hogy ez egy jó dolog, meg ,hogy hány ember élete lett mégis szép ettől. És ilyenkor ők is elkezdenek érezni egy kis vonzódást a saját nemük iránt. majd bevallják ,hogy ők tényleg azok ,és ilyenkor igen lehet ,hogy tényleg így van viszont nagy hatással volt rájuk a média is."

Ja kb. a 12 16 évesek, heccből. Aki felnőtt az nem divatból csinálja, hanem azért mert inditattása van rá. Lehet, hogy csak időszakosan, vagy csak kevés azonos nemű váltja ki belőle az érdeklődést, de ha van érdeklődés akkor tapasztalatot is akar szerezni.
Kristen ugyebár felnőtt nő, eltudja dönteni. Már csak azért sem divatból csinálja, mert nem média eseményeken parádéznak, hanem a mindennapokban kettesben vannak. Az utcán, az otthonában, a nyaralásukon. Ha csak vmi divathóbort lenne, pláne nem mutatná be az anyjának.
2015. június 15. 22:56 #130
- törölt felhasználó -    
Idézet (stelli1212 @ 2015.06.15. 08:14)
Most mi jött rá mindenkire? A biszexuálisság a menő?

Igen, az, úgyhogy megyek is és biszexuális leszek, sziasztok smileeee.gif

Nézegettem a kommenteket, és hát... le kell rombolnom az illúziót, nincs olyan, hogy valaki egyik percben még hetero, a másikban inkább mondjuk homoszexuális, mert az jobban hangzik, menőbb, vagy mi a halál. Tudom, ez így elsőre nagyon megrázó és hihetetlen sad.gif
5 felhasználónak tetszik: exoverdose, Phaedra, Szandi0820, Jolie_77, Wyrd
2015. június 15. 23:14 #131
- törölt felhasználó -    
Nem szeretem Kristent, de legyenek boldogok! smileeee.gif
2015. június 15. 23:32 #132
caturday
caturday
visszatérő vendég

Státuszholy chimichanga!!!!!!
Hozzászólás: 485
Azonosító: 221365
" Az édesanya azt is elárulta, hogy Kristen biszexuális, így a lányokat és a fiúkat is szereti." - Ez a nő nem szarral gurigázik! Magunktól nem jöttünk volna rá, hogy ha egy másik lánnyal jár, akkor szereti a nőket is, ergo biszex...
2015. június 15. 23:50 #133
- törölt felhasználó -    
Idézet (caturday @ 2015.06.15. 23:32)
" Az édesanya azt is elárulta, hogy Kristen biszexuális, így a lányokat és a fiúkat is szereti." - Ez a nő nem szarral gurigázik!

Basszus ezen hangosan felröhögtem. rohog.gif rohog.gif thumbsup.gif
2015. június 15. 23:51 #134
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (caturday @ 2015.06.15. 23:32)
" Az édesanya azt is elárulta, hogy Kristen biszexuális, így a lányokat és a fiúkat is szereti." - Ez a nő nem szarral gurigázik! Magunktól nem jöttünk volna rá, hogy ha egy másik lánnyal jár, akkor szereti a nőket is, ergo biszex...

Meglepődnél...
A média még így is leszbikusnak nevezi.
2015. június 15. 23:59 #135
CoLayla
CoLayla
visszatérő vendég

StátuszTökéletes vagyok, mert vannak hibáim!!!
Hozzászólás: 323
Csatolások: 2
Azonosító: 228081
Lassan fél Hollywood biszex... Ennyi. El kell fogadni. Ugyanúgy esznek, isznak és lélegeznek, mint a többi ember. Ez miért olyan nagy cucc?!
2015. június 16. 10:33 #136
vica20010225
vica20010225
visszatérő vendég

Státusz˝Ami nem öl meg, az megerősít!˝
Hozzászólás: 101
Azonosító: 239203
Aztaa! Na ezt tényleg nem gondoltam volna! hát......ez van!
2015. június 16. 10:50 #137
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Remélem most már meglelte a boldogságot.. smileeee.gif
2015. június 16. 12:13 #138
- törölt felhasználó -    
Hova fajul a világ?
Am sok boldogságot, ha nekik ez így jó.
2015. június 16. 12:44 #139
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 201674
Kamu a nyilatkozat Kristen Anyukája megcáfolta az egészet és azt mondta soha nem beszélt az újságírókkal a lánya életéről
2015. június 16. 14:12 #140
Becca26
Becca26
visszatérő vendég

StátuszMost mutasd meg, mit tudsz!
Hozzászólás: 393
Csatolások: 1
Azonosító: 209447
ohmy.gif nem tudom mit mondhatnék...:/
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!