Kíváncsi vagyok, hogy mikor fogjátok fel, hogy NINCS olyan, hogy valaki úgy dönt, hogy akkor ő most biszexuálisként fog élni, mert ez nem így működik. Attól még, hogy pl. valaki azt mondja magáról, hogy ilyen meg olyan a beállítottsága, még nem lesz az, mert nem tudod magadra erőszakolni, hogy vonzódj ahhoz a nemhez is, Kristenen pedig egyértelműen látszódik, hogy boldog. Nem a stílusa miatt, mert a kettőnek köze nincs egymáshoz. Nem kedvelem ezt a nőt, de örülök annak, hogy rátalált a boldogság.
Hivatalos: Kristen Stewart és asszisztensnője egy párt alkot
2015. június 15. 11:39
Előre röhögök a sok "divatból teszi", "mindenki biszex/meleg lett", stb. kommenteken, habár ahogy látom, most sincs hiány.
Kíváncsi vagyok, hogy mikor fogjátok fel, hogy NINCS olyan, hogy valaki úgy dönt, hogy akkor ő most biszexuálisként fog élni, mert ez nem így működik. Attól még, hogy pl. valaki azt mondja magáról, hogy ilyen meg olyan a beállítottsága, még nem lesz az, mert nem tudod magadra erőszakolni, hogy vonzódj ahhoz a nemhez is, Kristenen pedig egyértelműen látszódik, hogy boldog. Nem a stílusa miatt, mert a kettőnek köze nincs egymáshoz. Nem kedvelem ezt a nőt, de örülök annak, hogy rátalált a boldogság.
2015. június 15. 11:43
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
O.o most meglepődtem
érdekes pár, de nincs mit tenni ellene, sok boldogságot nekik!
érdekes pár, de nincs mit tenni ellene, sok boldogságot nekik!
2015. június 15. 11:50
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Egy nagyon nagy lépés volt megtennie ezt,tisztelem,hogy felvállalta.Viszont én is meglepődtem.
2015. június 15. 11:52
Ha még egyszer valaki leírja, hogy mostanában mindenki "divatból" lett biszexuális/meleg/transzexuális/stb, ti lesztek a felelősek az agyrázkódásomért, annyiszor fogom a falba verni a fejemet...
Megnézném, hogy az ilyen kommentet írók nagy része képes lenne-e saját akaratából meleg vagy biszex lenni. Mert nekünk is kb. ilyen lenne azt mondani, hogy "hah, mostantól hetero leszek!" Használjátok már az agyatokat, könyörgöm!
9 felhasználónak tetszik:
Cassie3,
Wyrd,
Kazuo,
janet7,
exoverdose,
Jolie_77,
Szandi0820,
itsjustme,
Phaedra
2015. június 15. 11:58
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
Igen, mert a biszexualitás úgy működik, hogy egyik reggel úgy kel fel az illető, hogy neki már nem csak a kolbász, hanem a szója is kell.
Bull-f*ckin-sh*t, gondolkodjatok már emberek...
Egyébként ha Kristen boldog és az anyukájának sincs ellenére a dolog, akkor támogatom.
Egyébként ha Kristen boldog és az anyukájának sincs ellenére a dolog, akkor támogatom.
2015. június 15. 11:59
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
mostmár mindenki ilyesmikkel áll elő?XDD
komolyan mondom alig maradnak már heterók
:D persze ezzel semmi bajom nincs és sok boldogságot nekik
komolyan mondom alig maradnak már heterók
2015. június 15. 12:10
Szerintem sincs semmi probléma vele/velük,a legfontosabb,hogy boldogok legyenek!
Egyébként annyira bírom Kristen stílusát,hogy annyira 'hétköznapiasan' öltözködik
2015. június 15. 12:13
Nahát, divat melegek, biszexek, sőt divat feministák is vannak már, micsoda világban élünk
Aki azzal jön, hogy ez divat, mégis mit gondol? Elég nehéz lehet nekik felvállalni, egy egyszerű embernek is, nemhogy egy sztárnak. Emiatt megutálni valakit, vagy mocskolódni, hát nagyon kedves dolog, tényleg. Jó, hogy boldog, férfival vagy nővel, nem mindegy? Minden ember megérdemli a boldogságot, és nincs senkinek se joga eldönteni, hogy kivel vagy kit szeressen. A twilight első részének idejében szerettem Kristent, utána semmisé vált számomra, de örülök, hogy boldog.
Aki azzal jön, hogy ez divat, mégis mit gondol? Elég nehéz lehet nekik felvállalni, egy egyszerű embernek is, nemhogy egy sztárnak. Emiatt megutálni valakit, vagy mocskolódni, hát nagyon kedves dolog, tényleg. Jó, hogy boldog, férfival vagy nővel, nem mindegy? Minden ember megérdemli a boldogságot, és nincs senkinek se joga eldönteni, hogy kivel vagy kit szeressen. A twilight első részének idejében szerettem Kristent, utána semmisé vált számomra, de örülök, hogy boldog.
2015. június 15. 12:29
ma reggel úgy ébredtem fel, hogy eldöntöttem, ettől a naptól kezdve a saját nememhez fogok vonzódni, hogy végre én is menő lehessek, és ne legyen kisebbségi komplexusom, hogy én heteroszexuális vagyok
LOL
komolyan, mit éreznek azok, akik képesek olyat leírni, hogy valaki divatból lesz homo- vagy biszexuális?
hát nem tudtátok, hogy homofóbnak lenni 2015-ben még mindig mainstreamebb?!
kicsit elszomorít egyébként, hogy még mindig beszélnünk kell erről a témáról, mikor mára már tök természetesnek kéne lennie, hogy kézen fogva járnak azok, akik szeretik egymást. nem az utcán közösülnek, de kb. mindenki ekkora felhajtást csap körülöttük
LOL
komolyan, mit éreznek azok, akik képesek olyat leírni, hogy valaki divatból lesz homo- vagy biszexuális?
kicsit elszomorít egyébként, hogy még mindig beszélnünk kell erről a témáról, mikor mára már tök természetesnek kéne lennie, hogy kézen fogva járnak azok, akik szeretik egymást. nem az utcán közösülnek, de kb. mindenki ekkora felhajtást csap körülöttük
2015. június 15. 12:39
Hogy lehetnek egyesek annyira buták, hogy képesek elhinni, valaki divatból lesz biszexuális, transzexuális vagy meleg stb.?! Nyilván direkt csinálják, hogy rájuk terelődjön a figyelem, mikor pontosan még mindig annyi szűk látókörű ember van ezen a Földön, hogy mást sem tudnak, csak ujjal mutogatni és undorítónak tekinteni valakit, CSAK AZÉRT, mert nem heteroszexuális. Annyira idióta pár ember, már ne is haragudjatok, de ez, hogy ti erre divatként tekintetek.. Legnagyobb, legbutább vicc, amit életemben hallottam.
2015. június 15. 12:51
|
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 offline
|
vááá annyira imádom az olyan biszex vagy meleg embereket akik felmerik vállalni!!!!!
2015. június 15. 13:09
|
|
kutyuska1230visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.24. Hozzászólás: 153 Csatolások: 33 Azonosító: 188258 offline
|
A végén màr mindenki mind2 nemhez vonzódik.......
2015. június 15. 13:32
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Édes Istenkém...
Hát, jó. Ha ők boldogok így.
Hát, jó. Ha ők boldogok így.
2015. június 15. 13:49
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Én még mindig nem tudom azt felfogni, hogy mondhatja azt valaki, hogy már divat melegnek lenni. Gondolkoztál egyáltalán mielőtt leírtad ezt?? Néha tényleg fáj mennyire undorító emberek vannak ezen az oldalon, akikbe egy cseppnyi empátia sem szorult. Talán azért vallják be ennyire, mert az internet és rengeteg ország is sokkal elfogadóbb lett, mint régebben így a meleg emberek sem félnek nyltan felvállalni önmagukat.
Amúgy nem tudom mit aggódtok azon, hogy kihal az emberiség mire kihal addigra már az unokáitok sem élnek, szóval nem tudom miért fstok ettől ennyire, plusz vannak opciók melegek számára is gyermekvállalás céljából. Szóval nem, nem fogunk kihalni, nyugi.
Nem a szivem csücske a lány (bár a The Runawaysbe jó volt) de örülök, hogy felvállalta ezt és remélem boldog lesz ezek után.
Amúgy nem tudom mit aggódtok azon, hogy kihal az emberiség mire kihal addigra már az unokáitok sem élnek, szóval nem tudom miért fstok ettől ennyire, plusz vannak opciók melegek számára is gyermekvállalás céljából. Szóval nem, nem fogunk kihalni, nyugi.
Nem a szivem csücske a lány (bár a The Runawaysbe jó volt) de örülök, hogy felvállalta ezt és remélem boldog lesz ezek után.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.