Mikróban ölte meg a macskáját, mert rátámadt az aranyhalra
2014. február 27. 15:42
|
|
Adii_1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 204670 offline
|
Ez nagyon beteg!! Szegény macska! Hogy a büdös életbe lehet ilyet csinálni egy ártatlan állattal????
Ugyan ezt kéne ezzel a nővel is csinálni, h megtudja milyen is lehetett annak a szerencsétlen macskának!!
2014. február 27. 16:13
|
|
Piszke2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 190321 offline
|
jajj én elkezdtem sírni szegény cicus miatt és nem azért mert ilyen kis érzékeny vagyok és minden amcsi film csókjelenetén sírok stb hanem azért mert szegény cica nem vétett semmit a kis k*rvának csak ösztönösen cselekedett.
én több időre sittelném!!!!!!!
én több időre sittelném!!!!!!!
2014. február 27. 17:09
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Mivan evvel a lánnyal nem normáli ilyet minek kellett csinálni.
2014. február 27. 17:42
|
|
nemetikittiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 96 Csatolások: 2 Azonosító: 178732 offline
|
Jézusom.Ez beteg.Szegény macska!
2014. február 27. 18:20
|
|
Piszke2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 190321 offline
|
Dalma.Mayer!
Az analfabéta tök mást jelent,de értem mire gondoltál!
ANALFABÉTA FŐNÁV
1. Írástudatlan személy, aki nem tudja, hogyan kell írni vagy olvasni. Nem ismeri a betűk jelentését, folyamatos lejegyzésének módját, vagy alig tud olvasni, írni, képtelen egy szöveget folyamatosan elolvasni, illetve a szöveg értelmét felfogni.
Az iskolázottság elvileg azért van, hogy senki ne legyen analfabéta. Amikor azonban egy negyedik osztályos tanuló még mindig szótagolva olvas, akkor ő bizony a több éves oktatás ellenére még midig analfabéta.
2. Átvitt értelemben: Teljesen járatlan ember, aki egy tárgykörhöz, szakmához egyáltalán nem ért.
Az asszony meglepetten látja, hogy a férje teljesen analfabéta a szereléshez. A férj azzal érvel, hogy a kihívott szerelő viszont analfabéta a matematikához.
ÉS EZT NEM KIOKTATÁSBÓL ÍRTAM,CSAK AZÉRT,HOGY TUDD
Az analfabéta tök mást jelent,de értem mire gondoltál!
ANALFABÉTA FŐNÁV
1. Írástudatlan személy, aki nem tudja, hogyan kell írni vagy olvasni. Nem ismeri a betűk jelentését, folyamatos lejegyzésének módját, vagy alig tud olvasni, írni, képtelen egy szöveget folyamatosan elolvasni, illetve a szöveg értelmét felfogni.
Az iskolázottság elvileg azért van, hogy senki ne legyen analfabéta. Amikor azonban egy negyedik osztályos tanuló még mindig szótagolva olvas, akkor ő bizony a több éves oktatás ellenére még midig analfabéta.
2. Átvitt értelemben: Teljesen járatlan ember, aki egy tárgykörhöz, szakmához egyáltalán nem ért.
Az asszony meglepetten látja, hogy a férje teljesen analfabéta a szereléshez. A férj azzal érvel, hogy a kihívott szerelő viszont analfabéta a matematikához.
ÉS EZT NEM KIOKTATÁSBÓL ÍRTAM,CSAK AZÉRT,HOGY TUDD
2014. február 27. 18:20
Ha már szíve nincs a csajnak,egy minimális józan paraszti ésszel rendelkezhetne. Egy macska nem pont azt látja helyesnek,mint ő. Az ösztöneit követte. Nem mondom,hogy az aranyhalért nem kár,de Istenem! Az én drága macskám fölfalta az utolsó napjait elő,öreg díszpintyemet,és semmi nem lett belőle! Persze szavakkal jól leszidtam,meg sajnáltam szegény madarat,de nem haragudtam rá és minden ment tovább. Inkább engem próbált volna megsütni! Kitekerném a nyakát!
2014. február 27. 18:56
|
|
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 761 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline
|
Legalább ajándékozta volna el!
o
de ha meg végképp nem jutott más eszébe, és igen, megtette ezt, én 100 százalék hogy egy húsvágó bárddal lecsaptam volna a csaj kezét, és végignézettem volna vele ahogy belefőzöm a húslevesbe.
de ha meg végképp nem jutott más eszébe, és igen, megtette ezt, én 100 százalék hogy egy húsvágó bárddal lecsaptam volna a csaj kezét, és végignézettem volna vele ahogy belefőzöm a húslevesbe.
2014. február 27. 20:03
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
szegény kiscica!!!!!!!!!!!!
ez a lány megérdemli a börtönt,meg egy pszichológust is!
hogy jutott ilyen eszébe? nem tudja,h a macska ragadozó állat,a húsevés benne van a vérében!
nagyon megrázott! szegény állat,hogy lehetett ilyen gazdája!!!!!!!!!! nem ezt érdemelte!
ez a lány megérdemli a börtönt,meg egy pszichológust is!
hogy jutott ilyen eszébe? nem tudja,h a macska ragadozó állat,a húsevés benne van a vérében!
nagyon megrázott! szegény állat,hogy lehetett ilyen gazdája!!!!!!!!!! nem ezt érdemelte!
2014. február 27. 20:32
2014. február 27. 22:36
|
|
csibuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.15. Hozzászólás: 445 Csatolások: 0 Azonosító: 183631 offline
|
Te nem vagy normális.Egyszerűen nem hiszem el, hogy szerencsétlen állatot miért kellett bántanod?Eszednél vagy???? Neked nincs szíved! Remélem ezt még vissza kapod az élettől!
2014. február 27. 23:13
|
foximaxiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 221919 offline
|
Én ezeket a sztorikat nem hiszem el... Ezeket inkább kezelni kellene, nem bíróságra vinni...
Inkább azt gondolom, hogy ezt a cikket egy szociológus hallgató találta ki, mert ez volt a házifeladat, és a commentekből meg írja a beadandót.....
Ennyi...
Inkább azt gondolom, hogy ezt a cikket egy szociológus hallgató találta ki, mert ez volt a házifeladat, és a commentekből meg írja a beadandót.....
Ennyi...
2014. február 28. 11:26
|
|
NikikkePrincess.♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 3218 Csatolások: 230 Azonosító: 198382 offline
|
Tudjátok mit nem értek.,hogy ilyeneket miért kell kirakni?
szerintem egy ilyen dolgot nem kéne napvilágra hozni. ennyire erővel én meg megírhattam volna egy másik sztorit ami kutyákkal történt. Szociológia miatt csinálta akkor mást témát keresen!
2014. február 28. 12:17
|
|
urban lilienúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 199716 offline
|
úr isten még ilyet!akkor miért van macskája?
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett