Mikróban ölte meg a macskáját, mert rátámadt az aranyhalra
2014. február 23. 13:19
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
Én nagy macskafan vagyok..baszki már a kép láttán majdnem elsirtam magam..
Hogy lehet valaki ekkora barom??Hülye kis...!! Ilyet úgy belöknék a a..a tüzbe mondjuk egy jónagy kályhábaa és megsütni!!! Remélem szendvedni fog amikor meghal..!!Hogy lehet egy ártatlan kis szörgombolyaggal ilyet csinálni?? És ha jól olvastam a címet akkor nem lett a halnak semmi baja,mert csak rátámadt..És amúgy is ez ösztön benne van a vérébe,ez az idióta meg megmikrózza?!Normális ez?Normális??? Ilyet száműzni kéne vagy nemtudom.Hogy lehet valaki ilyen?Ennek nincsen esze!! Az én macskáim meg szétkarmolják a kezem és csak leszidom őket..vagy amikor megette a kajám akkor is csak kiraktam őket az udvarra.. (és még utána is bűntudatom volt,mert h kiraktam őket az udvarra..) Ez egy hülyek*rva.Remélem börtönbe zárják vagy nemtudom..
Najó mindenkinek bocsánat,most nagyon mérges lettem..fuuu..chh szívtelen dög ez a nő!!
Hogy lehet valaki ekkora barom??Hülye kis...!! Ilyet úgy belöknék a a..a tüzbe mondjuk egy jónagy kályhábaa és megsütni!!! Remélem szendvedni fog amikor meghal..!!Hogy lehet egy ártatlan kis szörgombolyaggal ilyet csinálni?? És ha jól olvastam a címet akkor nem lett a halnak semmi baja,mert csak rátámadt..És amúgy is ez ösztön benne van a vérébe,ez az idióta meg megmikrózza?!Normális ez?Normális??? Ilyet száműzni kéne vagy nemtudom.Hogy lehet valaki ilyen?Ennek nincsen esze!! Az én macskáim meg szétkarmolják a kezem és csak leszidom őket..vagy amikor megette a kajám akkor is csak kiraktam őket az udvarra.. (és még utána is bűntudatom volt,mert h kiraktam őket az udvarra..) Ez egy hülyek*rva.Remélem börtönbe zárják vagy nemtudom..
Najó mindenkinek bocsánat,most nagyon mérges lettem..fuuu..chh szívtelen dög ez a nő!!
2014. február 23. 14:03
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Most komolyan!Normális az ilyen?!!!
Komolyan,egy állatot bántani?Nem egészuen komplett a csaj ha ezt tette!KOmolyan megdöbbentet remélem méltó büntetést kap! Pff....mi van az agya hején vajon??? -.-""
Komolyan,egy állatot bántani?Nem egészuen komplett a csaj ha ezt tette!KOmolyan megdöbbentet remélem méltó büntetést kap! Pff....mi van az agya hején vajon??? -.-""
2014. február 23. 14:05
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
*helyén bocsánat...de komolya....ez idióta?hát én őt is bedobnám párm órára a mikroba....bocsánat csak...áhhh -.-"
2014. február 23. 14:14
jézusom, undorító az ilyen ember, megérdemli, hogy őt is egy mikróba öljék meg!! szánalmas..
2014. február 23. 14:30
|
|
Curikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 352 Csatolások: 0 Azonosító: 193972 offline
|
Uramisten. Szegény kiscica! Én is azt mondom h persz nem ilő senkinek a halálát kivánni de igen megérdemelné. Miben különbözik egy emeber élete
egy állatétól??? nagyon sajnálom, MAugli
egy állatétól??? nagyon sajnálom, MAugli
2014. február 23. 14:46
|
|
Csillagoségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 217280 offline
|
Szegény cicus! Majd beraklak én a mikróba! Gondolkozzon már!
2014. február 23. 14:55
|
|
petragirl-új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 214438 offline
|
Úrrrrrrrrrrrrristen!!!!!!!!!!!
Hogy lehet valalkinek ennyi esze??????
Szegény cica!
Állat kínzó IQ-bajnok!
Hogy lehet valalkinek ennyi esze??????
Szegény cica!
Állat kínzó IQ-bajnok!
2014. február 23. 15:23
|
|
BoyfriendXDDDDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 212135 offline
|
A rasszista rohadék..... Van annyi esze, hogy macskát és halat tart együtt..? Életfogytiglant neki! De úgy is közmunkát, vagy max. 1 évet kap vagy valami semmilyen komolyságú büntetést.... Ha a dolgoknak nincsenek következményei, minek vannak törvények??
2014. február 23. 15:43
|
|
katucikababucika0305új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.18. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 221379 offline
|
Egy gonosz nőszemély, szgény cica
, dogojon meg az a nő
2014. február 23. 15:50
|
|
PeaceLavigneXddúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 213886 offline
|
Rohadjon meg a csaj ott ahol van, élve!
2014. február 23. 16:01
Idézet
Mesecev
Látszik a csajon hogy idegbeteg
Látszik a csajon hogy idegbeteg
Teljesen.
Az ilyen hirtelen haragú emberek nem értem miért tartanak állatot.
A nagy dühöngés közepette nem tudnak megfelelően gondolkodni és cselekedni.
Ami még borzasztó,hogy ennek az állat szívja meg a levét,ráadásul ilyen áron.
2014. február 23. 16:09
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Az ilyen embereknek azt kívánom, hogy éljék át ugyanazt mint ez a szegény állat! Sajnálom szegény cicust!
2014. február 23. 16:10
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
ez a csaj egy hülye, elmebeteg plázap*csa... Az ilyeneket legszívesebben száműzném a teljes bioszférából... 5 perc? Látszik rajta, hogy nem egy IQ-bajnok, és nem is atomfizikus, de ettől függetlenül lehetne kicsit okosabb az olcsó k*rvája...
2014. február 23. 16:17
|
|
bubor panni03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 217979 offline
|
Hűlye szegény cicus
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett