Kegyetlen módon végzett cicájával a 23 éves lány: miután az megtámadta az aranyhalát, a mikróba tette a négy hónapos kismacskát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mikróban ölte meg a macskáját, mert rátámadt az aranyhalra
2014. február 21. 14:08
2014. február 21. 14:11
Úristen, nem normális ez a nő. El is ajándékozhatta volna azt a cicát, ahelyett, hogy kivégzi.
2014. február 21. 14:15
Adnék neki öt percet a krematóriumban, meglátnánk, tetszik-e neki.
2014. február 21. 14:16
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Te jó ég!
Mekkora idióta ez a nő. Az ilyeneket kéne úgy képen törölni...ennek a nőnek is szívesen adnék egy nagyot. Szegény kismacska. 4 hónapos volt! OMG! Most komolyan majdnem elsírtam magam
Mekkora idióta ez a nő. Az ilyeneket kéne úgy képen törölni...ennek a nőnek is szívesen adnék egy nagyot. Szegény kismacska. 4 hónapos volt! OMG! Most komolyan majdnem elsírtam magam
2014. február 21. 14:18
szörnyű, remélem valahogy visszakapja ezt az élettől, tudom nem szabad senki halálát kívánni, de aki megöl egy másik ártatlan élőlényt, az nem érdemel kegyelmet
2014. február 21. 14:18
Nem vagyok nagy macskaimádó, de ettől a szörnyűségtől és a képtől komolyan elsírtam magam. Erre... erre már nincsenek szavak. Remélem, soha többé nem engedik ki a börtönből!
2014. február 21. 14:19
|
|
Fanci15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.04. Hozzászólás: 300 Csatolások: 52 Azonosító: 216343 offline
|
szegény kicsi cica
ez annyira szomorú!
látszik, hogy a gazdája valódi szőke! Most azt mondom, hogy ez egy pszihopata agyibeteg k*rva! Bár ennél csúnyábbakat is tudnék mondani...
2014. február 21. 14:20
Brutális, hogy vannak ennyire kegyetlen emberek. Remélem kap büntetést érte rendesen, megérdemli. És szegény cica, mennyit szenvedett omg.
2014. február 21. 14:21
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Ez nem ember, genetikai hulladék. A szívem szakadt meg, amikor megláttam szegény, ártatlan macskát. Legszívesebben bevágnám a csajt egy kemencébe és csak úgy, brahiból megérdeklődném tőle, hogy "Jól esik a legtermészetesebb módon barnulva?".
2014. február 21. 14:22
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Idézet (Kazuo @ 2014.02.21. 14:21)
Ez nem ember, genetikai hulladék. A szívem szakadt meg, amikor megláttam szegény, ártatlan macskát. Legszívesebben bevágnám a csajt egy kemencébe és csak úgy, brahiból megérdeklődném tőle, hogy "Jól esik a legtermészetesebb módon barnulva?".
2014. február 21. 14:23
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
Nos....most úgy érzem, muszáj egy hosszú hozzászólást írnom. Elsőnek is szörnyű az, hogy ilyen emberek születtek erre földre. Egyszerűen szégyen, ezek az emberek nem mások mint undorító férgek. Nálam még a gyilkosság sem hat ekkora részben, mint ez a macskaügy. Szörnyű az egész, felfordul a gyomrom. Ez a cica nem tett semmit, de ez a nő meg brutális módon csak mert megtámadta aranyhakát a mikroba tette. Soha nem kívántam senkinek se rosszat, de ennek a nőnek azt kívánom, hogy a börötnben dögöljön meg!! Mert megérdemli. Vissza kéne, hogy kapja azt, amit a cicával tett. De persze halálbüntetés nincs... Az ilyen ember nem ember. Írtani kéne az ilyet. Vagyis...pont, hogy ez ember! Mert manapság már mindenki ilyen, így ilyen lett az "ember" is. És a kevés, aki meghagyta szívét tisztának kiközösített senki lett...
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.

0 felhasználónak tetszik: