Mikróban ölte meg a macskáját, mert rátámadt az aranyhalra
2014. február 21. 16:42
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Az ilyeneknek az lenne a legkevesebb, hogy jól behúznék egyet! Ilyen borzalmas halált, szegény macska! Remélem jó sokat fog sínylődni a börtönben ez a beteges állatkínzó...
2014. február 21. 16:51
|
|
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline
|
Ilyenkor szoktam azt kívánni, hogy soha többé egy boldog perce ne legyen kismacska közelében. Úgy beraknám én is a mikróba, amiért ilyet csinált, hogy utána úgy kéne kikaparni a maradványait.
Na, ez most elég morbid lett, de nem tudom, dühös legyek-e vagy csak szánakozzak és sírjak. :/
Na, ez most elég morbid lett, de nem tudom, dühös legyek-e vagy csak szánakozzak és sírjak. :/
2014. február 21. 16:59
|
|
Bellavookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.15. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 202007 offline
|
Gratulálok!Mielőtt belekezdenék a regélésbe elmondom hogy nem vagyok macska bolond de szeretem őket és van egy cicám Brúnó...
Nos... Mennyen a **** az ali ilyeneket csinál, még is mit képzel magárol? Ő az isten hogy megmondja ki éljen és haljon meg? Hát téved! Menjen börtönbe hosszú hosszú évekre, és mire kimegy onnan megtanulja minden élet fontos. Én nem kivánok neki csúnya dolgokat nert mint mondtam minden élet fontos... de ettől független undorító és elszomorító hogy a mai emberiség hova jutott... Betteni egy élő(vagy nem élő az minegy) a mikróba!!!!???? He! Majdnem elsírtam magam és nem azért mert ilyen szomorú(DE AZ IS) hanem mert a mai emberek ilyenre képesek... szerintem csak unatkozott és hát kíváncsi volt arra hogy mitörténik akkor ha ezt teszi egy érző lénnyel... Ezek az emberek nem CSAK Dalekok,Goni és érzéketlen emberek hanem SZÁNALMASAK is! Thanks..
Nos... Mennyen a **** az ali ilyeneket csinál, még is mit képzel magárol? Ő az isten hogy megmondja ki éljen és haljon meg? Hát téved! Menjen börtönbe hosszú hosszú évekre, és mire kimegy onnan megtanulja minden élet fontos. Én nem kivánok neki csúnya dolgokat nert mint mondtam minden élet fontos... de ettől független undorító és elszomorító hogy a mai emberiség hova jutott... Betteni egy élő(vagy nem élő az minegy) a mikróba!!!!???? He! Majdnem elsírtam magam és nem azért mert ilyen szomorú(DE AZ IS) hanem mert a mai emberek ilyenre képesek... szerintem csak unatkozott és hát kíváncsi volt arra hogy mitörténik akkor ha ezt teszi egy érző lénnyel... Ezek az emberek nem CSAK Dalekok,Goni és érzéketlen emberek hanem SZÁNALMASAK is! Thanks..
2014. február 21. 17:02
Hogy lehet valak ennyire sötét -.-" rá támadt a halára...baszki vesz másikat -.-...meg én egy kicsit kevésnek találom azt a büntatést....
2014. február 21. 17:04
|
|
florusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 182771 offline
|
Ez nagyon szörnyű, ezt a képet meglátva majdnem elsírtam magam az emberi kegyetlenségtől. Őszintén szólva, nem kéne mindenkinek megengedni az állattartást. Az indok pedig nevetséges, a macska természetéből adódóan támad rá a halakra, valószínűleg a nő ahhoz is túl hülye, hogy ennyit tudjon. Remélem, sok évet kap.
2014. február 21. 17:07
|
|
hencikeeh000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 199790 offline
|
Hmm... Én a csajt szívesen betenném a mikróba... Aztán a fagyasztóba is, mert az úgy jó lenne neki. Akkor majd megtanulja, hogy a macska mennyit szenvedett, és a büntetését is megkapja.
2014. február 21. 17:07
Úristen. Hogy lehet valaki ilyen hülye? Nem normális. Ha ez az értelmi fogyatékos kis Laura em vette volna észre a macska nem növényevő szóval az ő hibája, hogy aranyhalat vett egy macska mellé. Amúgy az csak egy vacak hal volt. Azért megölni egy élő, lélegző állatot nem emberség. Gondoljon bele. Mi lett volna, ha a macska tette volna be őt?
2014. február 21. 17:10
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Azt hiszem az ilyen szörnyű személyek létezése miatt létezik az "embertelen" kifejezés, ugyanis hiába tud az emberiség hatalmas szívtelenségeket tenni, az ilyen egyének mindenkin túltesznek. Lehet, hogy most én leszek kíméletlen, de ez az ember nem érdemli meg az életet, vagy ha az életét nem is lehet elenni tőle, kívánom, hogy minden napja nyomorúságban teljen!
2014. február 21. 17:11
|
|
Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 179378 offline
|
Hogy tehet valaki ilyet ? Az èn macskaim is elkövetnek dolgokat de hogy ilyet tegyen valaki borzasztó en olyankor csak leszidom.. Ennek a nőnek valami agy baja is van 200%
2014. február 21. 17:13
Atyaisten......Erre nem is tudok semmit mondani,annyira sajnálom a macsekot,macska barát vagyok és ezt olyan rossz volt olvasni
Hogy lehet valaki ilyen?! Nem normális,dögölne meg....mást nem kívánok az állat gazdájának....
2014. február 21. 17:13
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2014.02.21. 16:27)
Hát annyira nem vicces már a dolog, ha az ember vacsoráját eszi meg. Pár hete félretettem a saját készítésű pizzámat, hogy később megeszem. Csak azért sütöttem le és ettem belőle egy kicsit, hogy az étkezéshez kötött gyógyszert bevehessem vacsoraidőben. Amikor lementem a konyhába és láttam, hogy a macska zabálja a földön, akkor egyből hozzávágtam a hozzám legközelebb eső magazint, aztán fogtam és kib*sztam az udvarra. Ezek után a finom pizza helyett vajas kenyeret tudtam csak enni késő este. Ezért nem kedvelem ezt a macskát, de sosem jutott eszembe, hogy kinyírjam. Oké, néha ráengedem a kutyát, hogy hajkurássza egy kicsit a kertben, de mást nem csináltam vele sosem.
Idézet (Courtneyy @ 2014.02.21. 16:27)
Az én macskám meg a pintyeimet kajálta meg, holott el voltak szeparálva, és b_szott nehéz kinyitni a kalitka ajtaját, de Swarley még arra is képes volt.
Értem már, hogy anyum miért ellenzi azt, hogy hörcsögöt tartsak három macska mellett.XD
2014. február 21. 17:19
hogy lehet valaki ilyen megátalkodott, elmeroggyant, pszichopata ostoba állat?????!!!! hogy volt képes egy ártatlan kiscicával ilyent tenni???!!!!egy KISÁLLATTAL!!!!! egy védtelen állattal. szörnyű. undorító a mai világ
2014. február 21. 17:20
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
szörnyű így bánni egy szegény macskával (és macskapárti vagyok szóval... )
de kedves moderátorok szerintem vegyétek le ezt a "hírt" az oldalról mielőtt még nagyobb kárt okoz...nem hiszem hogy sztárokkal kapcsolatos oldalon egy ilyen hír megfér...főleg amiatt amit tartalmaz...itt fiatalabb tagok is vannak...
de kedves moderátorok szerintem vegyétek le ezt a "hírt" az oldalról mielőtt még nagyobb kárt okoz...nem hiszem hogy sztárokkal kapcsolatos oldalon egy ilyen hír megfér...főleg amiatt amit tartalmaz...itt fiatalabb tagok is vannak...
2014. február 21. 17:23
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
Fúj! Gusztustalan! Ez nem Normális!!!
2014. február 21. 17:24
|
|
Csucsu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 795 Csatolások: 0 Azonosító: 185134 offline
|
a jó büdös k*rva anyját ennek a szájbab*aszott ribancnak! őt meg be kéne zárni a szoliba, legmagasabb fokozatra 5 percre!!!! a rák egye ki a belét!!! undorító mocskos féreg!!!
2014. február 21. 17:27
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
vele is ezt kellene csinálni
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett