Mikróban ölte meg a macskáját, mert rátámadt az aranyhalra
2014. február 23. 19:35
|
|
fannii2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.11. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 221038 offline
|
EZ BOLOND EZ A CSAJ!!! URISTEN
2014. február 23. 19:49
|
|
Tini.Stoesselúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 221695 offline
|
Hogy lehet ilyen görény??
2014. február 23. 19:52
|
|
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline
|
Ez hihetetlen!
Eleve ez borzalmas, hogy egy ilyen hülyeség miatt 'állt bosszút' azon a szegény állaton, de belegondolni is rossz, hogy az a szegény állat mennyit szenvedhetett, mielőtt meghalt! Komolyan mondom, hogy elmebeteg ez a nő!
2014. február 23. 19:55
|
|
tbdodo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 774 Csatolások: 30 Azonosító: 161141 offline
|
Az ilyet betenném öt percre a mikróba!!!! Élje át amit a cica élt át!!! Hülye nyomorék emberek, nem igaz, hogy nem bírják megérteni, hogy ők is élnek, nekik is vannak érzéseik!!
2014. február 23. 20:19
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
Tini.Stoessel, ő picsa, fasz, vagy hasonlo dolgok... A görények cukik. :WINK:
2014. február 23. 22:13
|
|
szilasiszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 759 Csatolások: 16 Azonosító: 136337 offline
|
Jézusom, milyen "emberek" léteznek!? Úristen... őt kéne betenni abba a rohadt mikróba minimum egy órára...
2014. február 23. 22:22
|
|
henike0129új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 204949 offline
|
Úr Isten!!! Szegény kiscica! Nem szégyelli magát az a nő???!! Hogy lehet ilyet tenni egy ártatlan kismacskával??!!! Szomorodna meg az a nő ott ahol van!! Hogy a rák enné ki a belét majd dögölne meg!!!!! Mindjárt beteszem a sütőbe azt majd én is lefotózom őt majd mellé írom: Háhá, jól megérdemelte a büdös ribanc!!!!!
2014. február 24. 12:52
|
|
myneee20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.15. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209426 offline
|
A büdös k*rvája!!! CSapnám agyon azt a női személyt!!!
Egy kis cicát be rakni a mikróba... noörmális az ilyen?! az én fejembe fordulna meg ilyen akasztanám fel magamat!
Remélem a börtönben rohad meg az a szényen!!!
Mocskos r*banc!!!
UNDORÍTÓ!!!
Remélem a börtönben rohad meg az a szényen!!!
2014. február 24. 13:39
|
Lena0920új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.20. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 125470 offline
|
Rohadt, undorító, kis büdös geci! Nekem is vannak macskáim, ráadásul 4 is, de egyiket sem bántottam még, ha rosszat csinált. Nem ártana mindenkinek tudomásul vennie, hogy az állatok nincsenek tudatában annak, ha rosszat tesznek.
Pl. (mesélek valamit) Apám a szülinapjára a munkatársaitól kapott egy üveg bort. Amikor hazajött, letette az ablakpárkányra. Aztán az egyik macskánkat furdallta a kíváncsiság, hogy mi lehet a zacskóban, és belemászott. Aztán le is lökte és eltört az üveg. Erre a faterom, teljesen ki volt bukva, hogy "Ha megtalálja azt a macskát (aki ijedtében elszaladt az ordibálás miatt), akkor meg fogja nyúzni". Erre mondom neki, hogy ha láttad, hogy itt a macska, akkor miért nem vitted be a lakása az üveget? Szerinted tudta ő, hogy rosszat csinál? (láttam, hogy kezd még idegesebb lenni, ezért próbáltam enyhíteni a helyzetet) - "Nem tudta ő, hogy rosszat csinál." Nah...ez volt az a pont, amikor a fater teljesen kibukott.
- Nem szándékos volt, mi? Akkor miért mászott a zacskóba? - kérdezte tiszta vörös fejjel.ű
-Mert ott hagytad. - itt már majdnem elröhögtem magam. Végül is megmentettem szegény macsekot, mert nem lett baja. De azért komolyan féltettem, mert a fateromat ismerve, a macskánknak nem jósoltam nagy jövőt.
És lenne egy kérdésem. Tegyük fel, hogy anyukátok, vagy apátok most ért haza. Letesz - mondjuk az asztalra - egy kis zacskót, amibe ti nem láttok bele. Hányan mennétek oda megnézni, hogy mi az?
Pl. (mesélek valamit) Apám a szülinapjára a munkatársaitól kapott egy üveg bort. Amikor hazajött, letette az ablakpárkányra. Aztán az egyik macskánkat furdallta a kíváncsiság, hogy mi lehet a zacskóban, és belemászott. Aztán le is lökte és eltört az üveg. Erre a faterom, teljesen ki volt bukva, hogy "Ha megtalálja azt a macskát (aki ijedtében elszaladt az ordibálás miatt), akkor meg fogja nyúzni". Erre mondom neki, hogy ha láttad, hogy itt a macska, akkor miért nem vitted be a lakása az üveget? Szerinted tudta ő, hogy rosszat csinál? (láttam, hogy kezd még idegesebb lenni, ezért próbáltam enyhíteni a helyzetet) - "Nem tudta ő, hogy rosszat csinál." Nah...ez volt az a pont, amikor a fater teljesen kibukott.
- Nem szándékos volt, mi? Akkor miért mászott a zacskóba? - kérdezte tiszta vörös fejjel.ű
-Mert ott hagytad. - itt már majdnem elröhögtem magam. Végül is megmentettem szegény macsekot, mert nem lett baja. De azért komolyan féltettem, mert a fateromat ismerve, a macskánknak nem jósoltam nagy jövőt.
És lenne egy kérdésem. Tegyük fel, hogy anyukátok, vagy apátok most ért haza. Letesz - mondjuk az asztalra - egy kis zacskót, amibe ti nem láttok bele. Hányan mennétek oda megnézni, hogy mi az?
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett