Mikróban ölte meg a macskáját, mert rátámadt az aranyhalra
2014. február 24. 20:57
Hogy az a... egy egy pszhiopata.. Utálom az ilyen embereket, azokat, akik nem tisztelik az állatokat. Nem tudomelhinni, hogy néhány ember hogy képes ilyenekre... Nem szegény cicát, hanem őt kéne egy mikróba tenni... Ez volt a zsiráfos ügynél is (aki nem tudja miről van szó küldjön egy üzit, elmagyarázom), az embereket ott sem érdekelte, hogy mi történik azzal a szerencsétlen állattal, nyugodtan végignézték a halálát. Ez a nő egy kész elmebaj... diliházban fogja végezni.
2014. február 24. 20:57
|
|
icarlyluvAnti-Fairy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 1142 Csatolások: 1 Azonosító: 196679 offline
|
Egy újabb hülye a földön. Egy kicsi, de tényleg csak egy pici logikus gondolkodás kellet volna a csajnak. Vagy mielőtt macskát szerez beírni abba a kicseszett googleba, hogy macska, és akkor már nem is szerez macskát. Kismacskánál az az alap, hogy próbálgatja a vadászást, kíváncsiskodik és így tanul. Ha ez nem tetszik el lehet felejteni a cicát. Kész, probléma megoldva.
Ennek a csajnak egyébként olyan szépeket kívánnék...
Ennek a csajnak egyébként olyan szépeket kívánnék...
2014. február 24. 22:04
|
|
StellaFlowerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 219144 offline
|
Miért különb a cica ékete az övénél.. Mivel állatbarát vagyok
ÉLETFOGYTIGLAN!!!!!!!!! Jujj azta ku*va egy cica mit árthatott neki, eleve ha nincs tisztában azzal h a macska halat is eszik ne legyen álllata
ÉLETFOGYTIGLAN!!!!!!!!! Jujj azta ku*va egy cica mit árthatott neki, eleve ha nincs tisztában azzal h a macska halat is eszik ne legyen álllata
2014. február 25. 07:28
|
|
Angie- Endzsi-új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.24. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 221728 offline
|
Idézet (LudmilaFan @ 2014.02.24. 15:39)
Örült ez csaj !!!
2014. február 25. 09:54
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
urissteeen szívesen bezárnám olyan helyre ahol megfullad hogy lehet valaki ekkora paraszt ez egy fasszopóó kurva fuuj baszd meg remélem életfogytiglant kap a kurvaa vágnám le mindkét karjáát fuuuj..
2014. február 25. 16:20
Ez beteg már a képen is látszik hogy őrült ez a nő
2014. február 25. 16:53
ez egy hülye kurva beteg állat hogy rohadna el az ilyen köcsög ember azt is gondolom megbánta az anyja hogy megszülte úúúúúúúúúúú hogy szurnám ki mint két szemét és megcibálnám hogy rohadna el
2014. február 25. 18:49
|
|
reni19930712új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 141431 offline
|
Én töbre itélném!!! Hogy férne bele a mikróba és én is rányom néki 5-6 percet a mikróba!!! Hogy kaponál életfogytiglant te elmebeteg nő!!
2014. február 25. 19:25
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Hülye kis k*csög f*szfejű, életfogytiglant kéne adni annak, aki ezt teszi egy állattal! 

2014. február 25. 19:40
Ilyen analfabétáról sem olvastam még.Hogy tehet ilyet egy állattal?Görcs fogná össze ott ahol van.Életfogytiglan nem rossz ötlet,csak ajánlani tudnám a tanácsnak.
2014. február 25. 19:48
|
|
Szücs Ildikóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 370 Csatolások: 0 Azonosító: 213464 offline
|
Én imádom az állatokat föleg a macskákat. Hát szerintem élet fogytiglant kénne kapnia egy ilyen elmebeteg hülyének. Inkább őt kellet volna meg sütni.(LEGALÁBB EGY ÖRÜLTTEL KEVESEBB LENNE).
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett