Mikróban ölte meg a macskáját, mert rátámadt az aranyhalra
2014. február 21. 22:38
Az ilyen embereknek égő vaslapátot kéne feldugni ODA, vagy bezárni egy hatalmas mikróba, és legalább 2 óráig puhára kéne sütni... Szegény macska! Hogy tehet ilyet egy állattal? Vadászösztönei vannak persze hogy rátámadt a halra!
2014. február 21. 23:02
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Én kivenném a börtönből, és őt tenném be a mikróba, de nem 5 percre, hanem 99 órára!
Hogy lehet valaki ilyen kegyetlen vadbarom?
Minek az ilyennek állat? O.O
Ilyenkor fegyelmezni kell és tanítani az állatot, nem ilyen barbár módon végezni vele!
Hogy lehet valaki ilyen kegyetlen vadbarom?
Minek az ilyennek állat? O.O
Ilyenkor fegyelmezni kell és tanítani az állatot, nem ilyen barbár módon végezni vele!
2014. február 21. 23:30
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
A vérrákos k**va anyád dugattyús p*csáját!!
Dögölj meg te mocsadék!!
Dögölj meg te mocsadék!!
2014. február 21. 23:33
|
|
Hinkypunk555új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.10. Hozzászólás: 77 Csatolások: 3 Azonosító: 205733 offline
|
Hogy lehet valaki ilyen?! Minek tart akkor macskát? Sőt, bármilyen állatot? Őt kéne így kínozni! Életfogytiglanra ítélném
a bíró helyében
Nekem négy macskám van, az egyik teljesen hülye és mégsem bántom. Puszta kézzel fojtanám meg ezt a rusnya r*bancot. Én hagytam volna azt a szaros aranyhalat a P*csába
Szegény cica
R.I.P.
a bíró helyében
2014. február 21. 23:44
Ez a hir lesokkolt. Hogy képes valaki ilyet tenni egy védtelen állattal? Az agyamat eldobom. Nem is csodálom, hogy munka nélkül él, hiszen aki ilyet tesz egy élőlénnyel az közveszélyes is lehet az emberekre. Az arcáról le is lehet olvasni mindent. Ha egyébként lenne csöppnyi esze akkor a macskának nem szabott volna ki ilyen 'halál'büntetést.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. február 21. 23:45
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
http://m.cdn.blog.hu/li/listsick/skins/fresh_frutta_masolat_nemlogos/img/bronz%20bika.jpg
Csupán ezt kívánom neki.
Élve égessék el.
Csupán ezt kívánom neki.
Élve égessék el.
2014. február 21. 23:48
Szörnyű, hogy manapság az emberek már erre is képesek.
Legszívesebben én ölném meg őt a mikróban.
2014. február 22. 00:28
|
|
Cooki.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 176112 offline
|
Én már egyszerűen nem is tudok mit mondani erre. Egyszerűen undorító és megbotránkoztató. Plusz az előttem szólók már mind leírták azt amit én is gondolok... Először is ha van macskám, akkor 1. nem tartok halat, 2. ha van halam, akkor úgy zárom el a két élőlényt, hogy azok még csak ne is lássák egymást.
Egyébként sose tudom ezek a "hírek" hogyan derülnek ki? Az anyja bemártja, vagy valaki megtalálja a cicát a kukában és gyanakszik? Vagy hogyan?
Egyébként sose tudom ezek a "hírek" hogyan derülnek ki? Az anyja bemártja, vagy valaki megtalálja a cicát a kukában és gyanakszik? Vagy hogyan?
2014. február 22. 07:29
|
|
Selenafan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 211131 offline
|
Ha nem tudja normálisan nevelni a macskáját, akkor miért van neki???!
A nőt pedig elmegyógyintézetbe kellene zárni!!
A nőt pedig elmegyógyintézetbe kellene zárni!!
2014. február 22. 08:15
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Nem hiszem el!!Az állat is egy érző lény!!Most szinte levagyok sokkolva .Nekem egy cicám van az is nem nagyon okos állat de nem baj mert nagyon cuki és h valami rosszat csinál utána oda jön és hozzám dörgölözik. És öt percre öt percre !!! Miközben szegény állat hangokat ad ki.Bele gondolni is rossz és beteg.
2014. február 22. 08:47
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
ezt a libát kéne a levesbe bszni..
2014. február 22. 08:56
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Ez a csaj egy őrült!! És annyi biztos, hogy nem ért az állatokhoz! Teljesen normális, hogy egy négy hónapos(még gyerek!) kiscica megtámad egy halat, mivel tápláléknak tekinti!-.- Egy felnőtt macska is ugyanezt tenné, hát még egy gyerek. Nagyon elszomorít, hogy milyen """emberek""" élnek a Földön, borzalmas.
2014. február 22. 09:35
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Jéééézusoom!!!! Nem vagyok nagy macskás, inkább kutyás, de azért ez már durva!!!!
Hogy lehet valaki ilyen kegyetlen????
Az ilyeneket is be kéne tenni a mikróba úgy negyed órára!!!!
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett