Mikróban ölte meg a macskáját, mert rátámadt az aranyhalra
2014. február 23. 09:54
Megérdemelnék az állatkínzók, hogy ugyanazt megcsinálják velük, mint ők a szegény állatokkal.
2014. február 23. 10:09
Istenem az a kép
Pont úgy nézett ki az én macskám mikor elütötték, és ez most bennem nagyon rossz emlékeket hoz elő. Rohadjon meg a kis r*banc.
2014. február 23. 11:01
|
|
MacikaXDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.17. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 219407 offline
|
Állat kinzó vadbarom. Nem ám hogy mondjuk addig kicsukná a macskát neeeeem, inkább beteszi a mikróba teljesen logikus. Belenyúl a macska a vízbe forraljuk fel a belső szerveit a mikróban... Hát gratulálok. Ennél szörnyűbbet nem is tehetett volna.
>_<
2014. február 23. 11:15
|
|
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline
|
BooBearrrr
Istenem az a kép sad.gif Pont úgy nézett ki az én macskám mikor elütötték, és ez most bennem nagyon rossz emlékeket hoz elő. Rohadjon meg a kis r*banc.
BooBear, nekem is... :'(
Istenem az a kép sad.gif Pont úgy nézett ki az én macskám mikor elütötték, és ez most bennem nagyon rossz emlékeket hoz elő. Rohadjon meg a kis r*banc.
BooBear, nekem is... :'(
2014. február 23. 11:31
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Puszta ránézésre is látszik a lányon, hogy nem egy épeszű személyiség...
2014. február 23. 11:47
Idézet (Beyla @ 2014.02.21. 17:13)
Hát annyira nem vicces már a dolog, ha az ember vacsoráját eszi meg. Pár hete félretettem a saját készítésű pizzámat, hogy később megeszem. Csak azért sütöttem le és ettem belőle egy kicsit, hogy az étkezéshez kötött gyógyszert bevehessem vacsoraidőben. Amikor lementem a konyhába és láttam, hogy a macska zabálja a földön, akkor egyből hozzávágtam a hozzám legközelebb eső magazint, aztán fogtam és kib*sztam az udvarra. Ezek után a finom pizza helyett vajas kenyeret tudtam csak enni késő este. Ezért nem kedvelem ezt a macskát, de sosem jutott eszembe, hogy kinyírjam. Oké, néha ráengedem a kutyát, hogy hajkurássza egy kicsit a kertben, de mást nem csináltam vele sosem.
Egyébként, mint minden állatot, úgy a macskát is meg kell nevelni. Az enyém már öt éve lakik velünk. Szinte egész nap a lakásban van, valamelyik helyiségben, ha hívja a szükség, csak akkor kéredzkedik ki az ablakon (még sosem piszkolt be egyébként). Ami tabu neki, az az, hogy ellopkodjon dolgokat a konyhaasztalról, vagy a konyhából. Ezt meg kell tanítani neki, különben soha az életben nem érti meg, hogy nem szabad onnan enni. Nem érti meg, hogy miért. A kaját el kell tenni előle, és ki kell tenni elé olyat, amit megehet, ha éhes. Abból, hogy hozzávágod az újságot, vagy megütöd, vagy kirakod az udvarra, nem fogja megérteni, hogy ezt neki nem szabad. Ha nincs szem előtt a kajád, tuti nem eszi meg. Amúgy más téma, hogy az állatok megérzik, mire van szükségük. Nálunk egyszer fordult elő, hogy a cicánk a pultról lopott el főtt zöldséget, amit anya kivett a levesből. Azóta tudjuk, hogy zöldségimádó és változatosan adunk neki enni,macskatápot amúgy nem is kap, mert totál fölösleges. Szóval elhiszem, hogy felhúzod magad rajta, de lehet azt úgy csinálni, hogy mindkettőtöknek jó legyen, csak meg kell nevelni őket.
2014. február 23. 11:54
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
szerencsétlen kiscica!
2014. február 23. 12:03
|
|
Egri Dóraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 178767 offline
|
Az ilyen ember folyt volna le az apja lábán... fuuuu van egy cicám, de ezt akkorse tenném vele, hogyha valami nagyon rosszat csinált volna! Egyszer belekapott a macskám a szemembe, és csak egy szivacsot dobtam neki!
2014. február 23. 12:15
|
|
Evangilinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 174962 offline
|
Volt egy macskám akis ajnos már meghalt
és egyszer játszottam vele és belekapott a kezembe és az arcomba is ami akkor fájt,de bántani nem mertem volna.Nem cisnáltam vele semmit az ég adta világon csak leszidtam(báár úgysem értette) Ilyte hogy lehet tennie gy macskával?????
2014. február 23. 12:19
|
|
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline
|
hogy lehet valaki ilyen szívtelen?! hat ez megőrült.. és csak amiatt az aranyhal miatt?! ami valószínűleg megúszta..
2014. február 23. 12:37
Jesszus, hogy lehet valaki ennyire szociopata,csak mert megevett egy aranyhalat, bakker a macskák ezt csináljá, én ilyenkor megpöckölöm az orrát nem kínzom kb. másfél órán át amíg meg nem hal a felfőtt szerveibe
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett