A Spirit nélkül folytatódik az X-Faktor
2012. október 28. 11:52
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én nem nézem ezt a retket, de a kommentek alapján jobb is, hisz nem idegesítem magamat feleslegesen. Nekem szikaszilárd meggyőződésem, hogy Zámbó gyerekkel, vagy Csobot Adéllal fogják megnyeretni. A többi pedig hiába tehetséges, ha ez az egész szenny - még csak nem is műsor - már az elejétől fogva meg volt rendezve. Nekem pedig ez a sanda gyanúm.
2012. október 28. 11:58
Ó,szegények úgy sajnálom Őket...és magamat is,mert most már nincs kedvencem...így sz@r lesz az xfactor...nem is nézem már.
2012. október 28. 11:59
Amúgy én is Zámbót küldtem volna haza,de Ő úgyse fog kiesni,mivel nagy a rajongótábora az apja miatt...szerintem ez csalás!Én nem is engedtem volna indulni!
2012. október 28. 12:15
én nagyon nagyon nagyon szerettem őket!!!!
sírtam egy kicsit, amikor őket küldték haza!!!!
....hát én is úgy gondoltam, hogy Z. Krisztiánnak kellett volna hazamennie!!!!
de nem ő ment..sajnáloma Spiritet!
2012. október 28. 12:17
|
|
feketelucifer0726visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 187843 offline
|
neeeeeeeeee már!!
2012. október 28. 12:28
|
avengedvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 177635 offline
|
hát aha persze ez tipikus
a szarok bennmaradnak és a jobbak pedig kiesnek
zámbó krisztián egy nagy semmi volt, még a mentorok is megmondták, de azért persze továbbjut, viszont az ilyenek hogy spirit meg fehér zoltán azok pedig kiesnek vagy párbajoznak
undorító és szánalmas lett az x faktor a jó benne csak oláh gergő, akinek egyértelműen meg kell nyernie vagy pedig timi
de a többiek egy nagy SEMMIK
keresztes ildikó meg ott beszólogat, mintha ő annyival többet tudna, hogy "fehér zoli szintekkel följebb van mint ti, ti egy kis cuki trió vagytok..."
ez normális komolyan?? zoli jobb volt de azért annyival sokkal nem szóval nemértem mit okoskodik ott...
szánalmas hányadék az egész, ördög nóri meg ott egy dublőrrel szerencsétlenkedik
komolyan ez azért elég kemény...
és ha valaki nem hiszi a dublőröset akkor csak nézze vissza és amikor az a rész van, leveszik az élő feliratot a képernyőről, szóval teljesen látszik! csak azt nem értem ez akkor mire volt jó?? válaszolok: semmire!
2012. október 28. 12:34
Idézet (avenged @ 2012.10.28. 12:28)
hát aha persze ez tipikus
a szarok bennmaradnak és a jobbak pedig kiesnek
zámbó krisztián egy nagy semmi volt, még a mentorok is megmondták, de azért persze továbbjut, viszont az ilyenek hogy spirit meg fehér zoltán azok pedig kiesnek vagy párbajoznak
undorító és szánalmas lett az x faktor a jó benne csak oláh gergő, akinek egyértelműen meg kell nyernie vagy pedig timi
de a többiek egy nagy SEMMIK
keresztes ildikó meg ott beszólogat, mintha ő annyival többet tudna, hogy "fehér zoli szintekkel följebb van mint ti, ti egy kis cuki trió vagytok..."
ez normális komolyan?? zoli jobb volt de azért annyival sokkal nem szóval nemértem mit okoskodik ott...
szánalmas hányadék az egész, ördög nóri meg ott egy dublőrrel szerencsétlenkedik
komolyan ez azért elég kemény...
és ha valaki nem hiszi a dublőröset akkor csak nézze vissza és amikor az a rész van, leveszik az élő feliratot a képernyőről, szóval teljesen látszik! csak azt nem értem ez akkor mire volt jó?? válaszolok: semmire! 
Ajánlom figyelmedbe Nóri életrajzának elolvasását. Versenytáncolt és jazz-balettozott...az utóbbinál nem hátrány, ha valaki hajlékony. Kizárt, hogy dublőr volt.
2012. október 28. 12:43
|
|
essztipersona non grata |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.15. Hozzászólás: 1350 Csatolások: 0 Azonosító: 177910 offline
|
Igaz, hogy a Fehér Zoli jobban énekelt, de akkor sem nekik kellett volna kiesniük.. Egyáltalán nem is nekik kellett volna párbajozniuk. Akinek kiessnie kellett volna az a Zámbó Krisztián. Teljesen nyílvánvaló, hogy a neve miatt van még bent a versenyben, merthogy egy tiszta hang nem jött ki a torkán, az biztos. De hát ebbe a versenyben már rég nem a tehetség számít...
2012. október 28. 12:47
|
|
Blalaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 157472 offline
|
Egyet értek sok előttem szólóval. Én is Zámbó Krisztiánt nem juttattam volna tovább. Borzasztó az hogy az sms-ezők az alapján küldik be voksukat,hogy melyik néz ki legjobban,esetleg melyik a szimpatikus,vagy melyiknek volt nagy sztár az apja. Elég meglepő volt,hogy Zoli és a Spirit párbajozott. Nagyon szerettem a Spiritet és szerintem szimpátiára ők tetszettek a legjobban. Sajnos viszont amikor Zoli énekelt már akkor tudtam,hogy ők fognak kiesni. Ha van igazság a földön (még ezek után is) Gergő fogja megnyerni vagy Timi.Krisztián meg minél előbb kiesik.Sajnálom de ha egyszerűen nem oda való,nem neki találták ki az éneklést.Hányszor beégett már? De továbbjuttatják,az ilyenek nem sok értelmét látom.Nagyon örülök hogy a Spirit folytatni fogja együtt tovább az éneklést. Hajrá!
2012. október 28. 12:47
|
|
Judit107daddy steve harrington |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 2214 Csatolások: 1379 Azonosító: 178984 offline
|
Nem nekik sem pedig Zolinak se kellett volna kiesnie vagy párbajoznia.Keresztes mentoráltjai közül valakinek mert szinte ők a leggyengébbek a mezőnyben.
2012. október 28. 12:53
Nem nekik kellett volna kiesniük mert szerintem nagyon jók voltak, de csak azért estek ki mert csapat nem nyerhet mert az az RTL-nek sokba kerülne mert akkor több fődíj kellene, szóval nemsokára a Like is kiesik pedig ők is jók de ebben én 1000%-ig biztos vagyok.
2012. október 28. 13:02
|
|
rikkikikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.02. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 150464 offline
|
Meddig folytatódik még Zámbó Krisztián története? Ez az egész már csak róla szól.. szerintem mindenki hallja, hogy ő az, akinek tényleg nem kéne már ott lenni. Ennyit az RTL-ről. Az ilyenek miatt esnek ki a tehetségek.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: