A Spirit nélkül folytatódik az X-Faktor
2012. október 28. 09:41
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Szarügy... béna volt mind2 szal. xd
2012. október 28. 09:44
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Keresztes versenyzőinek kellett volna párbajozniuk és kiesniük,mert messze ők a leggyengébbek.Mindárman hazamehetnének egyszerre,kézenfogva,és vihetnék magukkal a drágalátos mentorukat is.
2012. október 28. 09:56
Engem addig nem érdekel ki esik ki, amíg Timi és Gergő benn vannak.
2012. október 28. 09:57
Nagyon örülök neki hogy a mentorok nem Fehér Zolit küldték haza, nagy veszteség lett volna a műsor számára. A Spirit nem nagyon érdekel hogy kiesett mert szerintem annyira unalmasak voltak minden alkalommal. Aki igazán nagy tehetség a műsorban az Oláh Gergő, Fehér Zoli és Antal Timi. Azt tartom a legnagyobb hülyeségnek hogy Ildi versenyzői még mindhárom megvan, pedig egyik sem jó...már alig várom hogy Stone vagy Zámbó Krisztián kiessen.
2012. október 28. 09:58
|
|
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline
|
Xfaktor, ahol a sok könny, kiabálás és rikácsolás között felbukkan egyszer-egyszer egy tehetség. Nem értem miért sztárolják annyira Adélt, mikor se Timi vagy Gergő nyomába nem érhet. Na mindegy, kedveltem a Spiritet, még ha nem is ők voltak a mezőnyben a legjobbak... : /
2012. október 28. 10:08
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Nem nekik kellett volna kiesniük,párbajozniuk sem kellett volna ahogy Zolinak sem
Krisztián előadása katasztrófa volt,mindig csak erőlködik ideje lenne kiesnie és reméltem,hogy ez tegnap este meg is fog történni,de hát nem így lett sajna.Neki kellett volna Stone-nal párbajoznia,nagyon remélem,hogy ez jövő héten így is lesz.
A legjobbak tegnap este egyértelműen Gergő
és Antal Timi voltak
A legjobbak tegnap este egyértelműen Gergő
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2012. október 28. 10:16
|
|
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline
|
Jó is hogy kiestek mert szerintem nagyon gyenge amit ezek előadnak!
2012. október 28. 10:18
Nem tudom megérteni az embereket. Hogyan tarthatják bent Zámbó Krisztiánt miközben le sem tagadhatná senki milyen hamis hétről hétre?A mostani produkciójánál már kb szenvedtem,ilyen ember hogy juthatott be?Tudom-tudom,a Jimmy rajongók,dehát nekik sincs fülük?
Viszont személy szerint nekem semmi bajom Zolival egyáltalán nem rossz,az első adásban talán én is gyengének láttam de a 2. és 3. produkciója már jó volt és valóban túlszárnyalta a Spiritet a párbajon is.Sokat tett ezért a versenyért. A Spirit-ről csak annyit hogy érdekes csapat volt de engem sosem fogtak meg igazán és ezen az estén sem tudtak lenyűgözni,a párbajdaluk pedig rendesen elrontották úgyhogy számomra ők nem voltak akkora veszteség.
Adél egyébként most jó volt,habár igaz hogy ismét a számára előnyös műfajhoz tért vissza,de ez nem feltétlenül baj,most nem rontott,ez a lényeg.Nagyon természetesen mozog a színpadon egyébként,van érzéke a dologhoz.
Oláh Gergő és Antal Timi a mezőny legjobbjai,nem kétséges.
Viszont személy szerint nekem semmi bajom Zolival egyáltalán nem rossz,az első adásban talán én is gyengének láttam de a 2. és 3. produkciója már jó volt és valóban túlszárnyalta a Spiritet a párbajon is.Sokat tett ezért a versenyért. A Spirit-ről csak annyit hogy érdekes csapat volt de engem sosem fogtak meg igazán és ezen az estén sem tudtak lenyűgözni,a párbajdaluk pedig rendesen elrontották úgyhogy számomra ők nem voltak akkora veszteség.
Adél egyébként most jó volt,habár igaz hogy ismét a számára előnyös műfajhoz tért vissza,de ez nem feltétlenül baj,most nem rontott,ez a lényeg.Nagyon természetesen mozog a színpadon egyébként,van érzéke a dologhoz.
Oláh Gergő és Antal Timi a mezőny legjobbjai,nem kétséges.
2012. október 28. 10:21
|
|
lineafittnes99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 171402 offline
|
Zámbó Krisztiánnak kellett volna párbajoznia !!
A Spirit pedig az egyik kedvenc csapatom volt !!!
A Spirit pedig az egyik kedvenc csapatom volt !!!
2012. október 28. 10:22
Zámbónak kellett volna kiesnie . A Spirit az jó volt .
2012. október 28. 10:27
|
|
Fashion loveeeeeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.05. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 187190 offline
|
Én a Voice-ot szoktam nézni tegnap láttam előszőr az X-faktor élő adásából egy részt! Én a produkciójuk előtti bemutatkozóból megkedveltem őket! Csobot Adélnak kellett volna kiesnie!
2012. október 28. 10:29
|
|
VampireDiariesDelenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.04. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 185447 offline
|
zámbónak kellett volna kiesnie mert annál mindenki jobb a spirit volt az egyik kedvencem..
2012. október 28. 10:32
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
hát mit ne mondjak ez a mezőny nagyon gyenge! egyik versenyző roszabb mint a másik! A Spirit is elég rossz volt, de Zámbó szörnyűogy mit produkált! én azért sajnálom őt is, mert a hülye is látja hogy milyen béna de mégis bent marad! nem tudom hogy mit tudna még rontani hogy kiessen! emberek ő nem az apja!! na meg Adél....
2012. október 28. 10:34
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
de annak örülök hogy többen is ugy gondolják hogy a két legerősebb az Oláh Gergő és Antal Timi!! mert ők tényleg magasan a legjobbak!
2012. október 28. 10:34
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
ÓÓÓ,de kár nem hogy az az idegbeteg fogyatékos esett volna ki...!!!!
2012. október 28. 10:36
Pedig ők nagyon jók voltak...
Főleg Kinga.
Antal Timi, Oláh Gergő és a Like a legjobbak.
Antal Timi, Oláh Gergő és a Like a legjobbak.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.