A Spirit nélkül folytatódik az X-Faktor
2012. október 28. 07:02
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Nem hiszem el...tudom, hogy a spirit nem elegendő produkciót nyújtott az elmúlt 1 hétben, de Fehér Zoli...ő mindig rontott, sose énekelt olyat, amivel igazán megtudna engem győzni. A Kocsis Tibor számot, amit előadott azt kár volt előadnia, ugyan is elrontotta ezt a csodás dalt, amit Tibo énekelt el anno. Ezért én már nagyon várom, hogy Zoli szűrét minél előbb tegyék ki, na meg a kis Csobot Adélka is távozhatna innen, miattuk esnek ki a jobb versenyzők.
2012. október 28. 07:07
|
|
Pepa1DHarryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 181738 offline
|
nemár..:/ők voltak a kedvenceim♥
2012. október 28. 07:08
|
|
Alishon. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.06. Hozzászólás: 653 Csatolások: 537 Azonosító: 163409 offline
|
Sokan írják, hogy Zámbónak kellene kiesnie. ! Ezzel egyet is értek, rohadtul, csak hogy őt a világ pénzéért sem fogják kiejteni, és nem lenne meglepő, ha 'ilyen-olyan' okokból még ő is nyerné meg...
Szégyent hozott a saját apjára, neki azért ennél több tehetsége volt. Remélem még sem ő nyer, mert Oláh Gergő ezerszer értékesebb és tehetségesebb.!
Amúgy sajnálom a Spiritet.
Szégyent hozott a saját apjára, neki azért ennél több tehetsége volt. Remélem még sem ő nyer, mert Oláh Gergő ezerszer értékesebb és tehetségesebb.!
Amúgy sajnálom a Spiritet.
2012. október 28. 07:09
én szeretem fehér zolit a spirit nem volt épp a kedvencem de.. és ZÁMBÓ KRISZTIÁN JÓL ÉNEKELT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
2012. október 28. 07:14
SZERINTEM ZÁMBÓ JÓL ÉNEKELT A SPIRIT SE VOLT ROSSZ
FEHÉR ZOLIT NEMLÁTAM CSOBOT ADÉL IS JÓ VOLT ÉS ZÁMBÓT NEM CSAK AZÉRT MARADBEN MER JIMMY FIA AZÉRT MERT Ö TEHETSÉGES ÉS SZERETEIK ÉN NEM ÉRTEK AZAL EGYET AKI AZT IRJA MIEN GUSZTUSTALAN NINCS HANGA ÉN AKKOR IS NEKI SZURKOLOK MERT SZIMPII
FEHÉR ZOLIT NEMLÁTAM CSOBOT ADÉL IS JÓ VOLT ÉS ZÁMBÓT NEM CSAK AZÉRT MARADBEN MER JIMMY FIA AZÉRT MERT Ö TEHETSÉGES ÉS SZERETEIK ÉN NEM ÉRTEK AZAL EGYET AKI AZT IRJA MIEN GUSZTUSTALAN NINCS HANGA ÉN AKKOR IS NEKI SZURKOLOK MERT SZIMPII
2012. október 28. 07:15
keresztes ildikó mentoráltjainak kéne kiesni egyszerre. el nem tudom képzelni ki a franc szavazhat lass beára és stonera na meg a zámbó gyerek is egy kész vicc mindig a leggyengébbek közt van, még el is ismeri hogy sz*r és folyton ígéretet tesz hogy jövő héten jobb lesz blabla
remélem hogy antal timi, oláh gergő és a like lesz a 3 dobogós
remélem hogy antal timi, oláh gergő és a like lesz a 3 dobogós
2012. október 28. 07:17
|
|
Luca234új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 182236 offline
|
Zolinak kellett volna kiesnie mert máár annyira utálják a nézők hogy máár nem is szavaznak rá,ezért van az hogy a 2.párbaja volt. De szerintem A Spirit nagyon jóó kis csapat volt, és nem az ő hibájuk miatt estek ki hanem, Feró bevallotta hogy ő nem kiszítette fel őket rendesen. Káár értük *-*
2012. október 28. 07:18
|
|
Alishon. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.06. Hozzászólás: 653 Csatolások: 537 Azonosító: 163409 offline
|
Idézet (marcipán10 @ 2012.10.28. 07:16)
MI BAJOD VAN MENJÉL TE
Jól van, megértettük kinek szurkolsz de nem kellene folyamatosan off-olni. Leírtad ezerszer, elég lesz, köszönjük. ^^
2012. október 28. 07:19
ja zolira már nem szavaznak annyian ha szavaznának
nem ö párbajozna mindig
nem ö párbajozna mindig
2012. október 28. 07:35
Szerintem eszméletlen jó hangjuk volt,különösen Kingának..szerintem minden dalt nagyon jól eltudtak énekelni,és ahhoz képest hogy a zsűri rakta őket egy csapatba,nagyon jól összehangolódtak és igazi csapat lettek.Ja meg a Peti tökre hasonlít a PLL-ből Toby-ra
2012. október 28. 07:40
Mindig jók esnek ki. Ők voltak az egyik kedvencem.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: