Hát ezek itt okádék sz*rok voltak tiszta hamis volt az összes fellépő hangja néhány kivétellel
!
A Spirit nélkül folytatódik az X-Faktor
2012. október 28. 10:56
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Sajnálom őket, mert Kingának és Petinek jó hangja van, Örsé annyira nem jön be. Nem nekik kellett volna kiesniük.
2012. október 28. 10:58
|
|
OneDirectionForeverZúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 185139 offline
|
Nem nekik kellett volna manniük.Voltak náluk sokkal rosszabak is....Mondjuk,és kedvelem Zámbó Krisztiánt, de bekell vallani,szörnyü ahogy énekel.
2012. október 28. 10:59
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én pedig szerettem őket, nagyon sajnálom, hogy kiestek!
Szerintem Fehér Zoltánnak kellett volna kiesnie..
2012. október 28. 11:00
|
|
KF-Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 474 Csatolások: 0 Azonosító: 177332 offline
|
Fehér Zoltánnak vagy Lass Beának kellett volna kiesnie. A Spirit nagyon is jó volt és én szívesen hallgattam volna még őket továbbra is. Kelemen Örs volt a kedvencem, így a Spirit is, mert ugye úgy rakták őket össze. Ezek után nem fogom nézni az X-faktort mert nincs miért. Megnézem ki esett ki. Csobot Adél produkcióját megnézem a neten és a többi nem érdekel. Szerintem Örsnek nagyon jó hangja volt és Kingának is. Peti hangja annyira nem tetszik, de így együtt kiegészítették egymást. sajnálom.:/
2012. október 28. 11:02
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Az idei évadot most az egyszer tudtam élőben megnézni...és borzalmas volt. Nemcsak a fellépők gyengék, de én már attól kiakadok, hogy egy 5í perces műsort elhúznak 2 óráig. 10 perc adás, és 10 perc reklám? Falnak mentem tőle. És ez a "nagy" meglepetés...mármint Stohl. Tényleg? Komolyan? Ez a színvonal?
A fellépőkről is lehet bőven rosszat mondani. Oláh Gergő tényleg messze a legjobb, mindenki tudja, hogy ő fog nyerni, de emiatt kicsit Radics Gigi beütése van. Azt a csajt is állandóan istenítették, senki se tudott rá rosszat mondani, és persze, hogy megnyerte a Megasztárt. De Gergő legalább szimpatikus.
Messze nem Adél volt amúgy a legszörnyűbb. Tény, hogy gyenge volt, és, hogy úgy nézett ki azzal a ruhával, mint egy prosti (szép lábai vannak, de mutogassa a strandon, ne pedig egy tehetségkutatóban) de nála sokkal rosszabb volt ez a Zámbó, és a Szabó Dávid. Igen, nekem ez a srác se szimpi. Miért? Unalmas és hamis.
A cikkhez hozzászólva pedig: Fehér Zolitól még mindig kiráz a hideg, de tényleg magasan verte a Spiritet hangilag.
A fellépőkről is lehet bőven rosszat mondani. Oláh Gergő tényleg messze a legjobb, mindenki tudja, hogy ő fog nyerni, de emiatt kicsit Radics Gigi beütése van. Azt a csajt is állandóan istenítették, senki se tudott rá rosszat mondani, és persze, hogy megnyerte a Megasztárt. De Gergő legalább szimpatikus.
Messze nem Adél volt amúgy a legszörnyűbb. Tény, hogy gyenge volt, és, hogy úgy nézett ki azzal a ruhával, mint egy prosti (szép lábai vannak, de mutogassa a strandon, ne pedig egy tehetségkutatóban) de nála sokkal rosszabb volt ez a Zámbó, és a Szabó Dávid. Igen, nekem ez a srác se szimpi. Miért? Unalmas és hamis.
A cikkhez hozzászólva pedig: Fehér Zolitól még mindig kiráz a hideg, de tényleg magasan verte a Spiritet hangilag.
2012. október 28. 11:05
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
a tegnapi x-faktor siralmas volt, komolyan legszívesebben elástam volna magam. szerintem a Spirit még a legjobbak között volt. ;dd
de maradjunk annyiban, hogy amikor a Stohl András, mint magyar James Bond megjelent besírtam a röhögéstől.
bocsiaképmiattelcsesztemvmit
de maradjunk annyiban, hogy amikor a Stohl András, mint magyar James Bond megjelent besírtam a röhögéstől.
bocsiaképmiattelcsesztemvmit
2012. október 28. 11:14
Én is besírtam mikor James Bond-nak jelent meg Shol András
2012. október 28. 11:20
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (Fruzsi26 @ 2012.10.28. 11:02)
Ha a tehetség számítana,akkor tényleg Gergő nyerné meg (vagy Antal Timi),de sajnos nem a tehetségről szól.
2012. október 28. 11:23
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Tegnap rendhagyó módon megnéztem az X-Faktort.. Hát..Mást kellett volna kiejteni..
2012. október 28. 11:25
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Én szerettem a Spiritet, mert szórakoztatóak voltak, és nekem tetszik a hangjuk. Fehér Zolit már rég ki kellett volna szórni a francba, mint ahogy Szabó Dávidnak is! Unalmas tucatemberek, ráadásul a hangjuk sem egy nagy szám.
2012. október 28. 11:27
Nem nekik szurkoltam, de nem nekik kellett volna kiesniük. Például ott van Szabó Dávid, de ennél rosszabb már Zámbó Krisztián, aki borzalmasan teljesít adásról-adásra. Végig szenvedi az egészet. A válogatón ezerszer jobb volt.
Oláh Gergő, pedig a favorit, tény, hogy neki van a legjobb hangja. Kifogástalan amit csinál.
Oláh Gergő, pedig a favorit, tény, hogy neki van a legjobb hangja. Kifogástalan amit csinál.
2012. október 28. 11:32
Fehér Zolinak kellett volna kiesnie!én nagyon szerettem a Spiritet!
2012. október 28. 11:41
Fehér Zoltán sosem volt különösebben nagy kedvencem, de most elismerem, hogy a mentorok nagyon is jól döntöttek. Ahogy előadta a párbajdalt, egyszerűen -hogy Geszti kedvenc szavával éljek- frenetikus volt. A Spirit meg múltkor is és a tegnapi párbajdalnál is elég gyengén teljesített. Nem nagy veszteség a műsornak.
Oláh Gergőt, Szabó Dávidot, Antal Timit és Csobot Adélt imádtam, szerintem az este legjobbjai voltak. A Like még mindig nem a kedvencem, egyáltalán nem tetszik, amit csinálnak, Stonehoz szerintem nem illett a választott dal, Lass Bea szódával elment, Zámbó Krisztián meg egyenesen borzalmas volt.
Oláh Gergőt, Szabó Dávidot, Antal Timit és Csobot Adélt imádtam, szerintem az este legjobbjai voltak. A Like még mindig nem a kedvencem, egyáltalán nem tetszik, amit csinálnak, Stonehoz szerintem nem illett a választott dal, Lass Bea szódával elment, Zámbó Krisztián meg egyenesen borzalmas volt.
2012. október 28. 11:48
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én Zámbó Krisztiánt küldtem volna haza tegnap este, borzalmas volt, nem egy hamis hang csúszott be, nem is értem mit keres még a versenyzők között, Zámbó Jimmy rajongók nyomják az SMS-eket? Valószínűleg! Különben még az élő showig sem jutott volna el. Erőltetetten énekel és a Golden Eye-t sokkal sokkal jobban elő lehetett volna adni! Ez az egyik legismertebb James Bond betétdal. Én szerettem a Spiritet, cuki csapat, szerethetőek, de most egyet kell értenem a zsűri döntésével, énekhangilag Zoli sokkal előrébb jár, hiszen ő már nem először próbálkozott az X-Faktorban és látszik, hogy nagyon akar és szívét-lelkét bele adja, ezt értékelem benne, de nem kedvencem.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: