A Spirit nélkül folytatódik az X-Faktor
2012. október 28. 18:27
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Szegények!
Pedig ők voltak egy egyik kedvenceim! Inkább azok esennek ki, akiknek tényleg semmi keresnivalójuk sincs ott!!!!!!! (pld. Fehér Zoltán, Lass Bea, Csobot Adél, Stone...)
2012. október 28. 19:03
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Kicsit bővebben a véleményem a tegnap estéről:
Kezdem Ildikó produkciójával:Jó volt,de én azt láttam rajta,hogy nem hiszi el,hogy ott van és nem jött ke belőle a dög
-Zámbó Krisztián:A válogatón tetszett,de azóta semmi értékelhetőt nem tud nyújtani.Borzalmas volt és nagyon hamis.Meggyalázta azt a dalt.Gesztinek és Maleknak igazuk volt.
-Csobot Adél:Most egész jó volt.Szeretni soha nem fogom,de már nem annyira antipatikus a személyisége,mint az elején volt.Lehet,hogy csak egy stílusban jó,de még mindig jobb,mint Keresztes három bohóca.
-Lass Bea:Annyira irritló,hogy az valaki hihetlen.Kersztessel jó párost alkotnak
-Fehér Zoltán:Nagyon jó volt.Talán most volt a legjobb.És egyre szimpatikusabb is.Nem neki kellett volna párbajoznia.
-Spirit:Pozitívan csalódtam bennük.Eleinte nem igazán tetszettek,de meggyőztek.Ők is talán most voltak a legjobbak.Nem nekik kellett volna párbajozniuk/kiesniük.
-Szabó Dávid:Jó volt,de lehetett volna jobb is.
-Stone:Szörnyű volt.Nem tudtam,hogy sírjak vagy röhögjek rajta.Az angol kiejtése meg kb. az volt,mint a Bikicsunáj.
-Oláh Gergő:FANTASZTIKUS TEHETSÉG.Imádom.Egyszerűen nem tudok rá mást mondani.
-Antal Tímea:Mint,mintig most is fantasztikus volt.Röviden ennyi.
-Like:Nagyon jók voltak.Petra továbbra is a legjobb,de Szulita és Valéria is jönnek fel.
Mint már korábban írtam nem Zolinak és a Spiritnek kellett volna párbajozniuk.Én Zámbó Krisztiánt és Stonet küldtem volna párbajozni.Az mindegy lett volna,hogy melyik esik ki,mert mindkettő harmatgyenge.
Kezdem Ildikó produkciójával:Jó volt,de én azt láttam rajta,hogy nem hiszi el,hogy ott van és nem jött ke belőle a dög
-Zámbó Krisztián:A válogatón tetszett,de azóta semmi értékelhetőt nem tud nyújtani.Borzalmas volt és nagyon hamis.Meggyalázta azt a dalt.Gesztinek és Maleknak igazuk volt.
-Csobot Adél:Most egész jó volt.Szeretni soha nem fogom,de már nem annyira antipatikus a személyisége,mint az elején volt.Lehet,hogy csak egy stílusban jó,de még mindig jobb,mint Keresztes három bohóca.
-Lass Bea:Annyira irritló,hogy az valaki hihetlen.Kersztessel jó párost alkotnak
-Fehér Zoltán:Nagyon jó volt.Talán most volt a legjobb.És egyre szimpatikusabb is.Nem neki kellett volna párbajoznia.
-Spirit:Pozitívan csalódtam bennük.Eleinte nem igazán tetszettek,de meggyőztek.Ők is talán most voltak a legjobbak.Nem nekik kellett volna párbajozniuk/kiesniük.
-Szabó Dávid:Jó volt,de lehetett volna jobb is.
-Stone:Szörnyű volt.Nem tudtam,hogy sírjak vagy röhögjek rajta.Az angol kiejtése meg kb. az volt,mint a Bikicsunáj.
-Oláh Gergő:FANTASZTIKUS TEHETSÉG.Imádom.Egyszerűen nem tudok rá mást mondani.
-Antal Tímea:Mint,mintig most is fantasztikus volt.Röviden ennyi.
-Like:Nagyon jók voltak.Petra továbbra is a legjobb,de Szulita és Valéria is jönnek fel.
Mint már korábban írtam nem Zolinak és a Spiritnek kellett volna párbajozniuk.Én Zámbó Krisztiánt és Stonet küldtem volna párbajozni.Az mindegy lett volna,hogy melyik esik ki,mert mindkettő harmatgyenge.
2012. október 28. 19:43
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Nem nekik kellet volna kiesniük, mert jól voltak. Oké, nem ők a legjobbak,d e rosszak sem! Én Zámbó Krisztiánt ejtettem volna már rég ki, de legfőbbképp Csobot Adélt!
2012. október 28. 20:08
|
|
Demzy_Lovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 179840 offline
|
Lass Beának kellett volna kiesni. Ebben az adásban Bea volt legrosszabb,mint mindig. A Spiritnek legalább az utolsó 5-ben bent kellett volna lenniük
Remélem nem tűnnek el.
2012. október 28. 20:27
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Tény,hogy nem voltak a legjobbak,de a kis nyálas Zolikát biztosan túlszárnyalták.
2012. október 28. 20:49
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
A másik gyereket már az 1. adásban haza kellett volna húznia! Leginkább ilyen nyálas, bájgúnárokat nem is lett volna beválasztani a műsorba!
2012. október 28. 21:12
|
v000kr1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 183515 offline
|
Kár hogy elsőnek kezdték a párbajt nagyon közrejátszott szegényeknél hogy izgultak és totál elszúrták a párbaj-számukat, utána a semmilyen Zolikának könnyebb dolga volt.
2012. október 29. 07:50
|
|
Fancsimorzsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 183269 offline
|
Szerintem Krisztiának kellett volna kiesnie.
2012. október 29. 09:24
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
A Spirit egytől egyik egy szerethető kiscsapat volt, de szombaton tényleg leszerepeltek, főleg a párbajnál. Akármennyire is unszimpatikusnak találom Zolit, a Spiritnek kellett valóban kiesnie.
2012. október 29. 10:07
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Egész jó kis csapat volt, habár nem voltak a kedvenceim. Az első adásban való műsoruk nagyon tetszett. Sajnálom, hogy kiestek. Habár mostani elő show-ban nem arattak valami fényesen.
2012. október 29. 10:48
Fancsimorzsi egyetértek
! Én szeretem a Spiritet, de a párbajon tényleg nem szerepeltek valami jól
! Hiányozni fognak
!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: